SuzanaKK
|
Najprej vsem skupaj en pozdravček iz naših koncev. Sonček balonček, pa punca, kje se ti skrivaš, jaz sem že mislila, da si šla rodit . Jaz hodim k Biserki Štajerec Martin že od najstniških let, vem, da jo ene ful kritizirajo, no, meni je čist u redu. Naredila mi je 4 UZ, od 34. tedna hodim na ctg (zdaj imam preglede že na en teden + ctg), stanje MV je ugotovila z vaginalnim pregledom. Kot rečeno, jaz nimam nobene pripombe, razen tega, da je včasih malo tečna, pa se ji oprosti, ker ima ogromno pacientk in še stara je že kar. No, da še tebi povem, da mi je uspelo narediti strokovnega, kaj je s tvojim magisterijem? Pa na telovadbo te ni bilo v ponedeljek, prideš zdaj 10. 12. mogoče? Mala pikica, ful lepa torta, res, meni se kar sline cedijo . Pa upam, da se še vrneš iz P, se s sončkom tako zmeni. Pa dohtarje ubogaj! Nalin, ja MojcaG je rodila, nekaj časa bosta s Hano še v P., malo je šit, ker je bil CR in ji mleko počasi nastaja, ampak se ne data. Jaz sem bila pa danes dopoldne v totalnem šopingu, nakupila sem vse potrebno za malega, čez vikend operem, mami zlika (ful je dobro, ko ti G. zabiča, da se moraš izogibati gospodinjskim opravilom ), in to bo to. Če sem kaj pozabila, bomo pa že sproti dokupili. Sem pa toliko trgovin dala čez, da tole še napišem, potem morem nujno iti ležat, ker mi trebuh spet nenormalno otrdeva. Dokler ti krči ne bolijo, so samo neprijetni, ne mislim delati panike. Ostalim srečkam nosečkam nekaj . Ursulina, da se pohvalim, sem si danes v Mullerju kupila ful lepe uhančke, saj veš čigave. Dobre sta vidve z mamo, ful lepe stvari izdelujeta. Kje so pa kaj ostale januarke? Vaney npr?