|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
7.12.2007 15:01:13   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Jaz se tudi odločam, da bi kupila v Muellerju. Rabim še enega, ker enega imam že nekaj časa, ampak je bil 25€, pa se mi zdi le škoda toliko dajat za zadevo, ki jo bom rabila mogoče 6 mesecev.
Kakšno številko si pa vzela, takšno kakršno imaš običajno, ali imajo drugačne številke?

Sem kar zadovoljna,ker so mehki in praktični,lahko jih odpreš z eno roko(tako naj bi bilo,ne?),lahko jih pereš z belim perilom na več stopinj.Čisto tako ti bom povedala,da sem modrček vzela iz škatlice in ga tako probala okoli-obseg in košarice.Ker v Mullerju ravno nimajo slačilnice.Mama je bila z mano pa sem se k njej obrnila.Sicer pa ni nič narobe,če si tako poskusiš,saj boš približno vedela.
Za štev.ti ne bi vedela povedat,ker je različno,enim user posted image so se prsi bolj povečale,drugim manj.Jaz običajno prej nisem nujno potrebovala modrčka,zdaj pa ga resno rabim.user posted image

Klepetka,fajn da je vse ok in da si pregledu dobro opravila.user posted image
martinca,mislim,da kar ne boš ostala v P,meni si čist ok zgledala zadnjič.Izgleda da nisi navajena se slabo počutit,mene vprašaj??user posted image Potem bi jaz mogla vedno not ostat,ko me vse tišči,pa vleče,pa izcedki...pa nisem notri in rodila še tudi nisem.Vse kar te daje in boli...to so lepote in čari nosečnosti,ki res niso pri nobeni enaki.Vsaka ima nekaj.
Seveda se bova vsedle nekam,saj jaz tudi nisem za postopanje okoli.Sem imela AS ja,pa sem ga prodala,ker ga nisem več nič uporabljala odkar vsak dan čutim gibe.Je ena spraševala na forumu,če ga kdo proda,pa sem ji ga ponudila.
Tinča,ne skrbi,saj vas-nas bo še veliko ostalo za januar,poglej koliko nas je!!user posted image
mala pikica,tole pa ti je res lepo uspelo,to bo tvojuser posted image vesel!!Zdaj te bo imel še rajši!!
Zdaj pa grem tudi jaz v kuhinjo,danes sem lahko malo bolj pozna.Nimam še občutka,da bi mogla kaj ful pospravljat,odkrito povedano,zdi se mi da sem iz dneva v dan bolj lena.

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.12.2007 15:34:13   
koala
Dan punce!
Jao, pa kdo bo vam sledil? Komaj vas preberem.
No jaz sem imela danes pregled pri g, in je vse tako kot mora biti, pritisk in urin sta ok, teža tudi, zatekam havlabogu ne( hitro trkam), sem pa povedala da mi pogosteje otrdeva trebuh in da v nožnici čutim tako najprej zbadajočo potem pa vlečečo bolečino, me je poslala na CTG (vse kot mora biti) pa pogledala me je, pa še enkrat g v porodnišnici, pa že vaginalni uz je naredil, da je dobro pregledal maternični vrat in je vse kot mora biti. Kritična meja je 15mm, moj maternični vrat pa meri 51. Sem čisto happy.

mala pikica vse najboljše tvojemu dragemu, tortica pa je tako lepa, da bi jo kar čez ekran pojedla.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 777
7.12.2007 15:46:59   
klepetka
sani,ti kar počivaj.pa včasih kar paše ,da ni treba kosila kuhat ,a ne .Meni tud tašča al pa mami  občasno kaj  skuhata ,pa je prav super.

mala pikica ,super torta.user posted image user posted image .res lepo.

koala,pa ti misliš bit do marca noseča al kaj,ko praviš da imaš MV 51 dolguser posted image user posted image user posted image .Super ,da ti  ne grozi kaj prezgodaj.

nana35, praviš da so tile modrci iz Mulerja vredu.Mi gremo glih v nedeljo v Lj,pa bom si tud enga kupila ,za probo .Da vidim ,če je to-to

triš ,čist možno da si slabokrvna gled ena tvojo utrujenost .Taka sem bila jaz pred časom.Kot cunja,nič od mene.Ko pa se mi je hbg popravil ,pa energije spet za izvozuser posted image Lahko si pa preventivno   kupiš tisti sirup ,ko sem ga na prejšnji strani napisala ;je namenjen tud otrokom in nosečnicam.Je sicer ogaben okus,ampa k očitno pomaga.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 778
7.12.2007 16:40:39   
koala
klepetka a sem kaj zbrkala? Samo meni je res rekel da je MV dolg 51mm, v izvidu pa piše da je po transvaginalnem uz dolg 5,06cm. Ne vem morda pa bom res medicinski fenomenuser posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 779
7.12.2007 17:01:06   
TRIŠ
MARTINCA vidiš v dvoje mi je lažjeuser posted image user posted image
MALA PIKICA tebi pa kapo dol user posted image user posted image user posted image jest bi na tvojem mestu imela zatečeno vse ne samo noge.Pošiljam ti en velikuser posted image ,pa takoj nam sporoči ko bo kaj novegauser posted image

KLEPETKA problem je zaradi tablet metyldopa ker se ob železu absorbira tako da ne vem.V ponedeljek imam kontrolo pa bomo videli.Hvala ti.Sem šla pogledat zadnji izvid 29.11 pa je K-hb 116(mislim da je to železouser posted image

Pa še to ali katero peče nožnica?

NOČKA VSEMuser posted image in njihovimuser posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 780
7.12.2007 17:08:02   
SuzanaKK
Najprej vsem skupaj en pozdravček iz naših koncev. Sonček balonček, pa punca, kje se ti skrivaš, jaz sem že mislila, da si šla rodituser posted image . Jaz hodim k Biserki Štajerec Martin že od najstniških let, vem, da jo ene ful kritizirajo, no, meni je čist u redu. Naredila mi je 4 UZ, od 34. tedna hodim na ctg (zdaj imam preglede že na en teden + ctg), stanje MV je ugotovila z vaginalnim pregledom. Kot rečeno, jaz nimam nobene pripombe, razen tega, da je včasih malo tečna, pa se ji oprosti, ker ima ogromno pacientk in še stara je že kar. No, da še tebi povem, da mi je uspelo narediti strokovnega, kaj je s tvojim magisterijem? Pa na telovadbo te ni bilo v ponedeljek, prideš zdaj 10. 12. mogoče?
Mala pikica, ful lepa torta, res, meni se kar sline cedijouser posted image . Pa upam, da se še vrneš iz P, se s sončkom tako zmeni. Pa dohtarje ubogaj!
Nalin, ja MojcaG je rodila, nekaj časa bosta s Hano še v P., malo je šit, ker je bil CR in ji mleko počasi nastaja, ampak se ne data.
Jaz sem bila pa danes dopoldne v totalnem šopingu, nakupila sem vse potrebno za malega, čez vikend operem, mami zlika (ful je dobro, ko ti G. zabiča, da se moraš izogibati gospodinjskim opravilomuser posted image ), in to bo to. Če sem kaj pozabila, bomo pa že sproti dokupili. Sem pa toliko trgovin dala čez, da tole še napišem, potem morem nujno iti ležat, ker mi trebuh spet nenormalno otrdeva. Dokler ti krči ne bolijo, so samo neprijetni, ne mislim delati panike. Ostalim srečkam nosečkam nekaj user posted image user posted image user posted image . Ursulina, da se pohvalim, sem si danes v Mullerju kupila ful lepe uhančke, saj veš čigave. Dobre sta vidve z mamo, ful lepe stvari izdelujeta.
Kje so pa kaj ostale januarke? Vaney npr?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 781
7.12.2007 17:09:00   
mml
triš a greš že spat? Hb je hemoglobin, katerega sestavni del je železo in je normalno med 120 in 150 za ženske, Fe je pa železo in ga je treba določati posebaj in so meje nekje med 20 in 45, odvisno od laboratorija user posted image

klepetka ja očitno imate v Ribnici čisto druge poglede na to kaj je dol user posted image . Po moje se ti še nikamor ne mudi...

mala pikica ful super torta user posted image , upam, da prideš naslednji teden še malo domov

koala glede na tvoj MV očitno res kaže, da bova mi2 tule še februarja čvekali user posted image

Jaz sem imela danes pregeld in CTG...seveda je vse OK, saj drugega tako nisem pričakovala user posted image , če se pa počutim super. Če bi bila kakšnih 5 let mlajša bi sigurno razmišljala še o enem user posted image , tako bo pa sedaj čisto zadosti...Naslednji pregeld imam čez 3 tedne, se pravi med prazniki (28. december), po tem pa verejtno kar na en teden, ker bom doplnila takrat 36. tednov. Je pa moja G zbolela, tako da jo je nadomeščala ena druga, ki se ni vpičila v moj "previsok" Hb, ampak je samo rekla, da lahko naslednjič dam samo urin za kontrolo.

Tako zdaj grem pa pogledat malo kaj rabim za piškote, da gremo po tem v trgovino po sestavine

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 782
7.12.2007 17:13:14   
nana35
klepetka,morajo bit ti modrci vredu,poceni so,pa ni take škode če mimo vdariš.Moje prijateljice so jih vse imele.Zakaj bi dajala veliko,če lahko dam malo.Pa še ok so.
Koala,ti boš pa res še kje do februarja prišla!Si človek kar oddahne,če je vse ok.Meni je moj Čuić rekel;Pa vi ste ženska za rodit,vaš mat.vrat je visoko in lepo zaprt (to je bilo prejšnji mesec).user posted image
Triš,še to me naj doleti,da bi me nožnica pekla,ja.Hvala bogu,da mi je to prihranjeno!
mml,meni se zdi da sva vedno isti čas na RR in ko pišem post,še tvojega ni,ko pa ga oddam,pa se pojavi pred mojim.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.12.2007 17:33:57   
klaja
Niso me hotli met. Nisem se uspela prej javit, ker sem se morala malo odpočit, saj sem čisto na koncu z živci.

Jaz sem že čisto zmešana, saj ne vem več za kaj se sploh gre. Moj ginekolog vidi marsikaj narobe, v porodnišnici pa mi je rekel da je vse vredu. Sicer CTG je pokazal utrip vredu, Uz pa je bil tudi ok, le da je en teden v zaostanku. To pa nič ne pomeni. Ne vem več komu naj verjamem in kaj je res. Po današnjem UZ je težka 2256g, po včerajšnjem pa 1990guser posted image . Očitno bodo morali nekje UZ zamenjat, ker so prestari. Me je potem tako razkurlo, da sem šla kar na avtobus pa k mojemu ginekologu. Mu ni bilo čisto nič jasno, je rekel da je sicer super, če oni pravijo, da je vse ok, vendar ne verjame in mi bo v četrtek spet delal UZ in CTG. Samo sem se odločla, da se ne mislim več sekirat, ker je očitno čisto brez veze.

Koala ob kolkih pa si bila v porodnišnici?

Mala pikica želim ti, da bo vse vredu in bo tvoj user posted image še malo počakal!

Pa tudi ostale, ki imate težave, ne sekirajte se preveč, ker je čisto nepotrebno! Pa hvala, da ste držale pesti za naju, bom drugič tudi jaz za vas, pa verjemite, da bo pomagalo!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 784
7.12.2007 17:43:00   
mala pikica
Punce, izvolite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........ Za vsako po en majhen košček, da boste vse dobile user posted image

Midva zdaj greva, Urssyy pa vam bo sporočila, kako in kaj. Pa hvala vsem, ker mislite na naju user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 785
7.12.2007 18:49:27   
dašabina
Kar se železa tiče, sem imela jaz HG 105 in mi je napisala tabele (vsako jutro eno).
Kar se tiče pekoče nožnice, pa možno, da si fasala vnetje, jaz sem ga imela oktobra, pa sem dobila vaginalne tablete in je bilo v 3 dneh mir.
Lepo, da ste vse prišle nazaj v enem kosu.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 786
7.12.2007 18:54:43   
katee
Čer user posted image !

Najprej: mala pikica: želim ti, da bi bilo vse super, pa da še nekaj časa ostaneš v enem kosu.

Ursula: ti ti, da me tako spregledaš!! Upam, da si nakupila vse potrebno. Medve s prijateljico sva se še kar šetali.

sani: mi je hudo zaradi tvoje prijateljice. Tudi jaz sem danes izvedela, da je eni kolegici včeraj oče umrl user posted image . Ah, svet je krut. Sedaj pa lepo počivaj, tvoj user posted image  pa naj te cel vikend crklja. Pozdravi ga.

klepetka: jaz sem že super. Slabost se je umirila, zgaga me ne peče (trkam po lesu), no edino trebuh je tred kot kamen, ampak sej sem že navajena.

Sunny: modrčki v Mullerju so iste številke kot navadni. Tudi jaz sem si že enega kupila, pa kar isto cifro, kot jo nosim sedaj. Če bo pa premali, pol grem pa večjega kupit.

klaja: ne sekiraj se zaradi G. Se mi zdi, da so vsi preveč pametni. Poglej mojo G; meni nič ne reče, nič ne pogleda, nič ne izmeri (samo višino maternice), pa je vse OK.

mml: super, da je bilo na pregledu vse OK. Mene je sedaj naročila čez 2 tedna. Sej se mi ne bi dalo hoditi vsak teden.

triš: poznam to stanje. Mislim, da se vse januarčice tako počutimo. Jaz grem tud včasih sama sebi na živce, ker me vse tišči, pol pa še mali začne v rebra brcat. Ah, pa kaj češ, malo bomo še zdržale, pol bo pa drugega veselja preveč.

Jaz sem bila pa v novem Merkatorju. Najprej sem bila v Lumpi kotičku in se igrala user posted image  s prijateljičino hčerkico, potem smo bile na kavi, potem smo pa še po trgovinah hodile kot obsedene. Sem bila na koncu popolnoma izmučena.
Sedaj pa user posted image  čakam, da pride domov in da me zmasira.
Lep večer želim vsem.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 787
7.12.2007 19:03:43   
koala
mala pikica dobro zrihtaj v porodnišnici, ful mislim nate. urssyy ti pa prosim poročaj!

klaja malo po 11ti sem priša, od tam sem po odšla ob malo pred 13-to. Morda sva se pa videli?

Nisem vedela

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 788
7.12.2007 19:06:45   
muzika
Urssy, košarica je ful luškana. Fino bi bilo, če bi jo lahko kje dobila. Če pa jo moraš kupit, pa je res malo (zelo) draga, sploh, ker je samo za par mesecev.

Mala pikica, pa ja ne boš že zdaj rodila! Malo prepričevanja, pa bo. Boš videla. Saj konec koncev še moramo me prej prit na pecivo user posted image . Za čas v bolnišnici pa ti želim, da ti čimprej mine, ker tam se zna zelo vlečtuser posted image .

Klaja, tudi zate držim pesti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 789
7.12.2007 19:13:12   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Kar se železa tiče, sem imela jaz HG 105 in mi je napisala tabele (vsako jutro eno).

Moj Hgm je bil nazadnje 139.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Kako naj ti pošljem zasebno sporočilo.

Pod mojim sporočilom klikni na ikono Z.S. in tam napišeš.

Tale user posted image , ki jo pošilja mala pikica je ful dobra.user posted image

katee ti pa imaš enih aktivnosti. Sploh ni čudno, da si potem vsa fertik. Še dobro, da te tvoj user posted image potem crklja. Mater imamo dobre izgovore.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 790
7.12.2007 19:21:10   
urssyy
Klaja ne se sekirati. Ko sem bila jaz pred 1 tednom na urgenci v Celju, so mi določili težo dojenčka od 1900 - 2200 g, torej v 33. tednu, pa nihče ni niti posumil, da bi bila naša pikica premalo težka. Tko da ..bla, bla, bla.......jaz vem da bo vse ok, ti pa tudi!

Katee mi posodiš mal tvojga user posted image , da bi še mene zmasiral? Moj pride ponavadi tak utrujen iz službe, da se mi na koncu zasmili in jaz njega masiram, namesto on mene user posted image .

Klepetka a ti si se že zmenila 100 % za carski rez ali še čakaš, da se tvojuser posted image  obrne?? Sorry, vem da si že pisala o tem, ampak sem spregledala. Me zanima ker naslednji teden imam G., bom dopolnila 35 teden  in me zanima kaj bo rekla moja g. , če se user posted image  do takrat ne obrne. A mislite, da me bodo poslali roditi vaginalnio tudi če bo obrnjena z ritko navzdol, tako kot je sedaj ali se bodo odločili za carski rez? Ima morda katera izkušnje s tem?

Aja pa še tole, kr neki smo že pisale o dudah in flaškah. Kako ste se že odločale? Aventove, od Mum ali katere druge?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 791
7.12.2007 19:25:14   
urssyy
Pa kaj bi jaz brez vas user posted image , tolk se lahk zmenmo, vse vas lahk vprašam, pol se pa tak pametno delam pred mojim doma user posted image user posted image . On pa reče da sem res pridna ko vse naštudiram user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 792
7.12.2007 19:42:38   
SuzanaKK
Urssyy, če boš šla slučajno v Celje rodit, mi je rekla ena prijateljica, da tam, če je otrok v medenični vstavi, ti naredijo CR, recimo v SG pa če je otrok "normalne" velikosti, hočejo, da najprej poskusiš po naravni poti. Možno, da bodo predlagali tudi zunanji obrat, ki pa ni vedno uspešen.
Katee, jaz sem se tudi danes nalaufala po trgovinah, samo me ne bo nihče zmasiral (sem sama do nedelje), moja dva sta šla k stari mami na koline, dragi pospešeno dela na kopalnici (včeraj sem ga malo prestrašila z novico), pa še prehlajen je tako, da si niti ne želim spati ob njem, ker zagotovo smrči, da se ga sliši par kilometrov dalečuser posted image .

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 793
7.12.2007 20:00:56   
urssyy
Mala pikica sporoča, da je že v bolnici in da ji bodo jutri naredili določene preiskave. V ponedeljek pa se bodo odločili kako naprej. Še vedno upa, da bo šla še pred porodom domov. No to ji želimo tudi me.

Vse vas lepo pozdravlja.user posted image  Mala pikica drži se user posted image .

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 794
7.12.2007 20:22:58   
koala
urssyy sporoči mali pikici da mislimo nanjo in močno stiskamo pesti, da bodo preizkave pokazale, da se lahko doma še v enem kosu cartajo.
Kar se pa medenične vstave in poroda tiče, pa so meni zagotovili, da pri prvorodkah delajo carski rez, vsaj v MB porodnišnici.

Aja, še za flaške si spraševala, jaz imam doma dve od mam, tiste ki so bile za nagrado ob nakupu nosešniških revij. Dudice pa sem kupila za začetek MAM NANO, ki so namenjene nedonošenčkom in novorojenčkom.

Nisem vedela

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 795
7.12.2007 20:29:14   
amna
Hojla vsem user posted image !

Končno sem tudi jaz prišla do računalnika. Kajti ravno, ko sem se vpisala med vas januarčice, sva se z user posted image  preselila in vse do sedaj nisva imela računalnika, tako da se od maja nisem nič javljalauser posted image . Upam da me še sprejmete medse in da si bomo lahko skupaj delile razne iskušnjeuser posted image . Vidim da je bila MALA PIKICA zelo pridna in je izpisala vse user posted image , datume poroda in imena njihovih bodočih user posted image . Res prisrčno!!! Jaz imam rok 20.1. in imeli bomo fantka, ki mu bomo dali ime ALI. To je moja 1 nosečnost in komaj že čakam, da se naš mali princ rodi, da ga vidim in preljubčkam ter precrkljamuser posted image .
Imam pa tudi eno vprašanje...Ko ležim na boku mi začnejo trzati noge. To je zelo neprijeten občutek saj me ponoči zbudi in potem ne morem več zaspati nazaj. Tako da spim po 4 do 5 ur na dan. Pa tudi roke imam mravlinčaste in vse skupaj pride do nenehnega prmetavanja po postelji in sprehajanja po stanovanju sredi noči. Ali ima katera podobne težave in kako se spopadate z njimi?

Lep pozdrav vsem user posted image !

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 796
7.12.2007 20:36:01   
limma
Že zjutraj sem se lotila branja in pisanja, potem pa sem se spomnila, da bi bilo mogoče le dobro stropit do CSD in sem že vse uredila user posted image  mi je kar nekako tuje, ker nisem čakala še 14 dni in zadnji dan lovila uradne ure 5 do 12h user posted image  
ljubljana - pri nas so bile pa gospe zelo prijazne, očitno so se veselile vikenda user posted image  tvoja porodna izkušnja je super, jo bom še kdaj prebrala in upala, da bo tudi pri meni tako user posted image  pri tebi itak bo, ti že "znaš" user posted image
haha, kak fajn filmček user posted image  user posted image  user posted image
baby08 in ina83 - lepo, da sta se nam pridružili pri čveku. dobrodošli med januarčicami user posted image

sunny morning - tudi jaz mislim, da po porodu ne bomo več likale, vsaj ne vsega.. mogoče samo pleničke. za prvič je pa vseeno fajn user posted image    
nana 35 - berem, da si pridna in si že vse zlikala user posted image a si dodala k cotikam kis? in, so imele vonj? aha, berem, da k enim malo hehčalca. a kisa pa nočeš sprobat? user posted image
urssyy - ful luškana košarica user posted image  jaz tudi razumem, da moraš za komplet sešteti obe ceni user posted image

suzanaKK - v SGju je res epidemija rota virusa, je bila že 14 dni nazaj kriza in v porodnišnici niso bili dovoljeni obiski otrok mlajših od 7 let. katera anesteziologinja je predavala o EA? dr. Jasna Uranjek? meni je bila tudi všeč, ampak me sama EA ni prepričala.

mala pikica in klaja - user posted image user posted image user posted image  in vsaki en veeeeliiiik user posted image  

sem obtičala na strani 29 in zdaj grem jest... tako da pošiljam prvi del user posted image

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 797
7.12.2007 20:52:37   
piba
Zopet se javljam.
Danes sem imela pregled pri G. (32+4) Vse je lepo in O.K. Mala lepo pridno raste in je za svoje tedne ravno prav velika. Imela sem malce straha, da bo kaj manjša, ker sem jaz bolj mala (146 cm). Danes mi še G. ni delal CTG.
V katerem tednu vam je G. delal prvi CTG?
Vse lepo in prav, a me je malo dvignilo, ko sem dobila datum naslednjega pregleda -11.1. 08 , to je čez 5 tednov, ko bom že 37+4. Haloooooo! Pri prvi nosečnosti sem od 34 tedna hodila vsak teden na pregled!
Po mojem je to malo prevelik razmak! Sicer so vmes božični in novoletni prazniki, a vseeno.

Res me zanima kaj ve menite.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 798
7.12.2007 21:13:45   
SuzanaKK
Limma, predavala nam je dr. Zupančič ali Župančič, to nisem čisto ziher, me je pa prepričala, še sploh, ko je povedala, da zadnje leto uporabljajo novo (precej dražjo) zadevo, ki nima vpliva na mišice, da ko prideš v tretje porodno obdobje, EA ne dodajajo več, tako da čutiš tisti pritisk, kot da te tišči na blato, tako je posledično manj vakumskih porodov itd. Pa mislim da je SG-ška P. že res zverzirana kar se tega tiče.
Nove januarke, dobrodošle med nami!user posted image user posted image user posted image
Piba, mene je G. prvič dala na ctg v 34 tednu, zdaj sem bila v 36. in bom do poroda hodila vsak teden, tako da meni osebno se 5 tednov do naslednjega pregleda zdi ful veliko. 
Steklenički in dudo sem jaz vzela NUK-ovo, bomo videli, upam, da bom imela svoje mleko in da jih ne bom niti potrebovala.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 799
7.12.2007 21:19:03   
Lunca1
Amna dobrodošla.

Piba izgleda da ima tvoj G ves ta čas dopust. Se pa meni tudi zdi veliko, sploh glede na to, da boš že čez rok. no mene je nazadnje naročila čez 3 tedne, pa mi je tudi to nenavadno, ker sem imela v prvi nosečnosti preglede na en in dva tedna. No je rekla, da zato, ker nimam nobenih problemov. Jaz imam zdaj pregled pri 37. tednih, potem bom pa videla kako naprej, glede na to, da so vmes prazniki.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?