|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.12.2007 12:27:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Februarski nagajvički 2007
8.12.2007 12:49:24   
pikecpokec
Ribica, moj ni niko treniru smučanja. Predn sma začela hodit je smuču pribl. 1X na leto, tko da sm ga jst zdej mal naučila. zdej pa uživa.
Glede dekliščine....hmmmm, ne vem no. Bomo vidli! Nimam glih v načrtu.

Aja, glih sma z galom pršla iz merkatorja. Fifi in njeni cvetličniki so zaaaaakooooon! Gal je bil čist nor! Bom mal kasnej dala slikce v album, sam najprej morma južino pojest.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 202
8.12.2007 12:58:36   
helimaša
čao!

punce dejte mi povedat kaj date svojim pikcem zvečer za jest da vam spijo celi noč.ker jst ji dam mleko in noter mal čokolinota pa jo očitno ne nasiti dovolj.ponoč morve obvezno enkrat jest in pol lahko spi do zjutri.ma čist sm utrujena k je treba vstajat ponoč in ji štimat za jest.pa še kr naprej se za dudo zbuja...joj, joj,joj...kr za znoret.mal mi svetujete kaj nej nrdim.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 203
8.12.2007 14:20:47   
DeMer
Helimaša,  mi jemo takole: ob 7h mlečna kašica iz 150 ml mleka, kopanje in potem še 180 ml mleka za uspavanje.

Kolumbo, hm deklišna?!?! Sliši se mamljivo. Mogoče pa res. user posted image

A ma katera odvečni babyfon in bi ga rada prodala? Zbiram ponudbe!

Kje ste vse? Mark spi, midva sva pojedla in zdej vsak pri svojem user posted image .

Sem zaspana, grem mal na kavč!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 204
8.12.2007 17:37:52   
atena777
DeMer a ti zdej to že resno, tkole so te sprovociral, da boš šla kr v jarem..
Ne moreš verjet!

Prenavljali pa smo samo eno sobo, ki je s knaufom razdeljena na dva dela, pa balkon so izolirali itn, da je sedaj kot soba, a trajalo je toliko kot da pol bajte zidajo!

S Kolumbo ga nisva nikjer žurali, samo gengigel je prinesla in sva še malo počvekali! Lahko pa pride še kera, čeprav nimamo glih bajte ko Kolumbo, ampak sej pravjo, da če se maš rad se tud mal stisneš lahko in je tud lušno user posted image .

Party, party! Kaj pa Celje spet? Se mi zdi bolj realno ko MB. Pa brez zamere Malecka_mateja, sej vem, da bi ti ze rada videla, da pridemo tud k teb, sam mislim, da bo se neki casa trajal :).

Bodte v cvetju!

pa-pa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 205
8.12.2007 17:39:42   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Sem zaspana, grem mal na kavč!

ha ha

jaz sem pa kar v komo padla popoldne, ker sem šla včeri z mojim na Karma koncert in sva pršla ob 3:oo domov, budnica pa ob 8h.. Sva imela randi.

Je prav pasalo po dolgem cajtu! Sem ga mogla mal ven peljatuser posted image , ker bo zdej dva vecera sam z malim v decembru, ker gre mami na sluzbeni zabavi.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 206
8.12.2007 19:41:49   
DaniNeli
EJLA!
Nobene tu?...bom pa sama čvekala...Mi smo še vedno bubani.Mene je minil prehlad,dovolj za letos...Nelki pa še kar malo vročična,glih toliko,da ji odvzame vso dobro voljo. 37.5 smo namerili.Zdaj mi spi dve urci,jo kar pustim pančkat,ker ni nič spala čez dan.Ampak mislim,da mi ni to vzela za noč,tako da bo juhu kasneje.
Ponoči mi je kar spala,le ob 2h se je zbudila,spila malo kamilice in 2dcl mleka. Spala pa do 10h.Čez dan mi ni skoraj nič pojedla...paše ji le mleko.Nevem kaj bi ji ponudila,da bi se nasitila?!Mislite,da bo kaj zgubila na teži v teh bolnih dneh?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 207
8.12.2007 19:54:16   
DeMer
DaniNeli, boga Neli!user posted image user posted image user posted image Tud Marky smrka, samo je pa. Je čist po meni. Meni se nikoli ne zmanjša apetit. user posted image Pondi ji piškotke al pa kruh, sej je tud mleko kalorično, tako da po moje ne bi smela zgubljati na teži.

Zdejle šibam mal na šoping, rabim nov user posted image , da ne bom takole user posted image .

Uživajte! Se oglasim in poročam o uspehu!

papa

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 208
8.12.2007 20:23:02   
pikecpokec
Evo, slikce so v albumu. geslo je cvetličniki (kako predvidljivo, ne atena?)

Grem pa kr pod tuš pa spat ker sem bila na aerobiki in nas je zgonla ko konje.

Lahko nočko!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 209
8.12.2007 20:36:00   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Ribica, moj ni niko treniru smučanja. Predn sma začela hodit je smuču pribl. 1X na leto, tko da sm ga jst zdej mal naučila. zdej pa uživa.
Glede dekliščine....hmmmm, ne vem no. Bomo vidli! Nimam glih v načrtu.

Aja, glih sma z galom pršla iz merkatorja. Fifi in njeni cvetličniki so zaaaaakooooon! Gal je bil čist nor! Bom mal kasnej dala slikce v album, sam najprej morma južino pojest.

Hm, ja pol se pa en drug tud poroči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
8.12.2007 20:38:25   
ribicau

Helimaša,  mi jemo takole: ob 7h mlečna kašica iz 150 ml mleka, kopanje in potem še 180 ml mleka za uspavanje.

Pri nas ob 7ih mlečna kašica (180ml mleka) ali polenta (iz 300ml tekočine) ali šmorn (1 jajce, 2,5dl radenske - ne poje vse, samo manj ne morem naredit), potem pa ob 8ih za uspavanje 180ml mleka, včasih 210ml, če ne poje vse večerje!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 211
8.12.2007 20:39:45   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Prenavljali pa smo samo eno sobo, ki je s knaufom razdeljena na dva dela, pa balkon so izolirali itn, da je sedaj kot soba, a trajalo je toliko kot da pol bajte zidajo!

/quote]

Ti morš kr mene pa mojga poklicat za take zadeve, midva sva iz tega diplomirala, ker se nama ni dal čakat majstrov.....sva bla sama majstra in sva super vse spedenala sama!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 212
8.12.2007 20:47:15   
ribicau
Tko, zdej vam pa želim lahko noč. Eva že 20 min spi, midva se pa odpravljava na pijačo, spet user posted image . Tašča bo imela baby phone v zgornjem štuku, upam, da bo brez težav.

DeMer, jaz ti priporočam, da kupiš novega, enega čist takega običajnega, nezakompliciranega. Maš garancijo, če pa kupiš rabljenega jo pa nimaš, pa nimaš nobene garancije, da normalno dela. Mislim, pr nas če ga takoj ne pospravim v dnevni in ga tamala zaloti, leti čez celo dnevno user posted image , tko da od mene ga ne kupit.

Aja še to....danes smo postavili smekco, pa gor sva dala rdeče bunkice, pa take bele zvezdice in bele snežinke. No rdeče bunkice sva že dol pobrala in jih spravla za naslednje leto. Je bla tamala tko navdušena nad rdečimi bunkicami, da če bi jih pustila gor, jutri nobene več ne bi blo, pa je 200 cm smrekca user posted image . Jutri se podstopim pečt piškote za gor, tko da če bo kej pojedla, da ne bo panike. Morm pa seveda take spečt, da ni notri kakšnih takih sestavin, da bi tamalo lahko kej zvil, zarad alergije sevede.

Pa še to user posted image , naš mali user posted image  noče več jest.....no hoče, ampak samo sama user posted image ! Ne vem, kva nej jutri skuham, da bo lahko ona s prstki pobirala in u usta nosila! Danes kosila ni hotla pojest, je pa namesto tega en in pol kosa kruha - ki ga btw sama pečem in ji je ful všeč. Sem ugotovila, da je moka in Hofra, daleč najboljša moka za kruh. Kakšna moka iz mlina, pa taboljša moka pa nevemkvaševse....navadna bela gladka moka iz Hofra je zakon!

Zdej pa res grem, če ne me bo moj doma pustu.....nočko!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   [Brisano sporočilo]
8.12.2007 22:03:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
8.12.2007 22:11:20   
malecka_mateja

FEBRUARČKI!

user posted image    Višnjaaa 27.3.1976
                            Nejc 9.2.2007 53cm 3520g
                            Nejc 65,5 cm 9000 g
                            Nejc 71cm 10430 g

user posted image    Malecka_mateja 31.3.1987
                            Tjaša 1.3.2007 51cm 3950g
                            Tjaša 67cm 9200 g
                            Tjaša 71 cm 10200 g
                            Tjaša 73 cm 10680 g
                            Tjaša 75  cm 10720 g

user posted image    Margit 13.1.1976
                            Matic 73 cm 8600 g
                            Matic 76 cm 9900 g

user posted image    Atena 1.1.1975
                            David 4.2.2007 53cm 3890 g
                            David 70,5 cm 8780 g
                            David 72,5 cm 9100 g

user posted image    Lulu 3.3.1975
                            Jani 2.3.2007
                            Jani 64 cm 6030 g
                            Jani 68 cm 8730 g

Jani 73 cm 10100 g

user posted image    Kolumbo 28.3.1977
                            Maj 15.3.2007 51cm 3850g
                            Maj 65 cm 8100 g
                            Maj 76 cm 10600 g

user posted image    Ribicau 14.3.1980
                            Eva 9.2.2007 51cm 3150g
                            Eva 67 cm 7100 g
                            Eva 69 cm 8150 g
                            Eva 72 cm 8880 g

user posted image    Bubilu 7.9.1976
                            Maj 19.2.2007 47cm 2910g
                            Maj 67,7 cm 7920 g
                            Maj 71 cm 9210 g

user posted image    Demer 9.5.1978
                            Mark 10.2.2007 54cm 4070g
                            Mark 68 cm 8400 g
                            Mark 73,5 cm 9500 g

user posted image    Jasna81 12.6.1981
                            Alen 28.2.2007 53cm 3500g
                            Alen 71,5 cm 8800 g 
                            Alen 78,5 m 10520 g

user posted image    Pikecpokec 13.4.1982
                         Gal 4.2.2007 52cm 3600g
                         Gal 75 cm 7900 g

user posted image    Helimaša 4.5.1982
                            Maša 70 cm 8000 g
                            Maša 72,5 cm 8250 g

user posted image    Force
                            Živa 78 cm 6950 g

user posted image    Darca_k 2.9.1974
                            Maj 7.2.2007 50cm 3500g
                            Maj 68 cm 7900 g
                            Maj 71 cm 8100 g

user posted image    DaniNeli 7.9.1983
                            Neli 16.2.2007 53cm 3580g
                            Neli 84 cm 10600g

user posted image    Sminc 9.10.1979
                            Aljaž 1.2.2007 49cm 2880g
                            Aljaž 71 cm 8359g

user posted image    Hothien 13.6.1980
                            Ela 7.2.2007 55cm 3930g
                            Ela 66 cm 7050 g
                            Ela 68,5 cm 7750 g
                            Ela 71 cm 8890 g

user posted image    Blue sky 6.12.1980
                            Alen 11.2.2007 50cm 3160g
                            Alen 77 cm 10300 g

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
8.12.2007 22:18:46   
malecka_mateja
oj!

se oproščam za seznam!sem še lulu popravla in zdaj je kot nov!user posted image

Ela in Maj vsenajboljše za 10-ko!malo z zamudo ampak upam da še velja!

hothien!sej če se boš sam javla bomo vesel tudi če kaj neboš prebrala!pa hvala za mail!user posted image

mi smose spet valda potepal!jutri kosilo pri taščiuser posted image user posted image user posted image pol pa potepanjeuser posted image user posted image user posted image

tamala od 8 spiuser posted image danes je user posted image mali že ob 5 bla budna in je pol ure po falši rabla da zapi do pol osmihuser posted image pa sej bo!

mi na veliko kpujemo še en avto ker mami gre v služboin je mujen!gledem nekaj malega ala punto ali clio mi je bolj všeč!mate kaki predlog pa ne prerag!

kolumvbo a lahko pridem na kosilo kuhša moje najljubše kosilo!user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 216
8.12.2007 22:48:35   
Anonimen
Hello babes!user posted image

Kako ste kaj? Vidim, da ste vse bolj ali manj zaposlene. Js sm tudi danes kuhala ko nora. Smo imeli krompirjeve krokete, pa zrezke v smetanovi omaki, za alena pire, mesek in špinača. Počasi ga bom začela klicat Popay, ker tolk obožuje špinačo. Sem še naredla kruhove cmoke za v zamrzovalnik, za lene dneve, ko se mi ne bo dalo kuhat!

Danes smo spet zapravljali. Sem končno našla puzzle s številkami, da ni tistih mini delcev. Ker Alen tlači v usta vse kar mu pride pod roke. user posted image Pa v pikapolonici smo kupli 2 žoge, ker je mahnjen na vse kar se kotali. Mal fasunge nabavli (vse tisto, kar rabim je seveda ostalo v trgovini user posted image ) Smo še sli pogledat nov baumax, seveda tam pustili kr 40 ojrov, pa sploh ne vem zakajuser posted image Mal cotk... Mormo kenslat tele sobotne pohode v centre. user posted image

Zdejle šibam mal na šoping, rabim nov user posted image , da ne bom takole user posted image .

Demer ti si the best s temi slikicami! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se ti tolk presmejim!

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Party, party! Kaj pa Celje spet? Se mi zdi bolj realno ko MB. Pa brez zamere Malecka_mateja, sej vem, da bi ti ze rada videla, da pridemo tud k teb, sam mislim, da bo se neki casa trajal :).

user posted image   user posted image   user posted image   Js sm ofkors takoj za!!! Kaj pa ostale?

No, grem zdej še pod tuš, tamali guzonja spi že eno urco, tavlki guzonja je pa pred TV-jem. Sem čist hin... Se slišimo juter!  user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
   [Brisano sporočilo]
9.12.2007 0:15:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
9.12.2007 9:21:55   
pikecpokec
Jutro!
naš pikec je začel sam vstajat ob opori (sicer mal pozno, glede na vaše, ampak vseeno). včeri sm pršla v sobo in je STAL v postlci. ej, kap me je! sma šla z mojim v akcijo, da sma mu posteljno dno dol spustila, tko da smo zdej mal bol mirni. vstane tud v spalni vreči če je treba. pol se pa reži ko pečen maček user posted image .
a mate vi ful pospravljeno po stanovanju? pr nas je brezveze pospravljat ker ko se mali loti, je tko kot da bi šel orkan skoz. knjige, igrače, papirji,... ma, ni da ni!
Jao! tko da občasno sam po tavečjem pospravim, drugač bi itak skoz norela!

Neposredna povezava do sporočila: 219
9.12.2007 10:52:47   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

a mate vi ful pospravljeno po stanovanju?

Ja sej ne moreš imeti full pospravljeno, ker kr naprej razmetavajo.
Jaz imam zelo rada vse pošlihtano v nulo in pospravljam kr naprej, in se mi bo en dan utral. Ko pospravim na enem koncu je že razmetano na drugem....tak, da brez veze....pol pa sam pizdim, da me imajo vsi polno rit.....ampak ne morem iz svoje kože.

Jaz sem tud za srečanje v Celju....dejmo se zment kr nahitro, ker ima moj do 16.12. dopust in lahko pridemo. Al kakšni so predlogi??? Kje ??? Pa kdaj???

lp

Neposredna povezava do sporočila: 220
9.12.2007 11:44:17   
pikecpokec
Jst sem tud za Celje. Itak! Kadarkoli. tko al tko sem na porodniški user posted image
edino lahk da bomo šli 21. v LJ, pa prespimo tam. tko da bi blo 22.bolj težko. lahk pa kr naslednji vikend.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 221
9.12.2007 15:33:24   
DeMer
Demer ti si the best s temi slikicami!

user posted image

Jasna, dej mi povej recept za kruhove cmoke. Jest mam ful kruha, ampak jih še nisem delala.

Neposredna povezava do sporočila: 222
9.12.2007 15:35:20   
DeMer
MI smo gledali  user posted image  

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 223
9.12.2007 20:16:06   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ribicau, tale šmorn me zanima z radensko??? a to je vse kar daš not...ej mi napiš še nedijetični recet, tenkju.

Dam 2,5 dcl radenske pa eno jajce, pa ščep soli! To je pa to. Pa ko je pečen, ga fajn z mletim sladkorjem posujem! Tamala ga obožuje

Neposredna povezava do sporočila: 224
9.12.2007 20:24:47   
ribicau
Eva je šla spat ob 19ih, je bla čist fertik že ob 17ih, ampak nisem popustila. Kdaj bo zdej rabuka zjutrej, pa ne vem, upam, da ne kmal. Zdej ful več spi....zvečer gre npr. spat ob 20ih, pa zjutraj vstanemo med 8.30 in 9.00, potem pa gre ob 11ih spat za pol urce, pa potem ob 15ih....takrat mora pa spat najmanj eno uro, drugače je ****rija, tko kot dons. Sicer se čez 30 min točno zbudi, pa jo morm nazaj uspavat, pa dat v mojo postlo, pa zraven se uležt, pol spi, če pa jo dam v njeno posteljico, pa tud do vrat ne pridem in se že smeji in stoji user posted image . Pomojem jo tole letanje sem in tja res zmatra. Pr mir pa ni 2 sek, tud ko je z nogami brca v stol, jest ne vem kam nas bo to prpelal. Ji pa minimalno manjka, da bo sama hodila. Najhujš je, ko vstane in se potem kr spusti...enkrat bo tko čmoknla, ker skoz pa tud ne morem bit zraven, da bi jo lovila.

Grem na sendvič al pa dva, sem lačna ko user posted image .

Nočko

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?