![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 16:17:40
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicnic IZVIRNO SPOROČILO: Erin Pozdravljene punce? Kako ste? Jaz sem imela danes prvi pregled ampak se ni še nič videlo očitno sem imela ovulacijo kasneje kot mi je BT kazala...vse je možno... Sam neki me zanima. Kaj se ni videla niti GV? BT pa tudi ni čist realna, ker maš lahko povišano temp. zarad sto dejavnikov, sam pa misliš da je takrat O. Pogumno! Kaj je GV? Videla se je vrečka in rumenjaček noter, ampak je še mejcan Bom že videla mojega pikca čez 2 tedna , čeprav sem kar malo živčna... naty13 - ti se pa mal pokregej z gin da te prej vzame, konc januarja, a je zmešan-a? Veš kje je še to?? Zares, naj te bolj resno jemnljejo... Good luck girl!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 16:30:20
|
|
|
|
naty13
|
Erin pregled bi imela februarja, pa me je že tko dala en mesec prej. Sicer pa še vedno upam, da bom tam iz drugega razloga. Imam kolegice, ki jo tudi po pol leta niso mele, al pa po tri mesece, pa je vse ok. Verjetno je psiha.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 16:46:16
|
|
|
|
Arual
|
Živjo. Tak pa je prišel čas da se zelo posvetimo . Upam da bo čez nekaj tednov rezultat viden. Me pa zanima kolko naj zaupam ovulacijskim testom ? Prej sem ga nardila pa ni pokazalo, vendar mam po izračunih od danes naprej, test pa pokaže kao dan ali dva prej??' Kje pa je kaj ? Kaj čakate Božička?? Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 17:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kaj je GV? Če ti lahko na to kar jaz odgovorim. GV je gestacijska vrečka. Čez dva tedna se bo videlo vse, boš videla in bosta veselo gledale kako se premika in poslušali srček. (P.S.: Čaroben občutek. ) Punce za vse vas, ki ste žalostne tako ali drugače pa tisoč objemčkov. No, pri nas danes ni ne duha ne sluha o M Se je odločila me mal hecat. Ti, ti,...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 17:07:54
|
|
|
|
Erin
|
Hvala EnaNobena...me malce skrbi pa ...oh, ne bom vam morila...čez 2 tedna bova že veselo mahala eden drugemu! Gremo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 17:14:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Erin, stran s črnimi misli! A veš kako majček je plodek na začetku? Nekaj borih mm. Si potem predstvaljaš kolikokrat mora UZ to povečat, da se teh nekaj mm vidi. Daj času čas, pusti svoji pikici, da še malo zraste. Si predstavljaš ženske pred dobo UZ-ja? Jaz zelo težko. Pa ne vem ali jim je bilo lažje ali težje? Ti samo lepo božaj trebušček, pogovarjaj se s svojo pikico, ona pa bo rastla in te čez dva tedna presenetila.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 17:18:28
|
|
|
|
Erin
|
Hvala za spodbudne besede zate da se tudi tebi kmaku izpolni veliiiiika želja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 20:37:21
|
|
|
|
spelka12
|
KAj je zdaj to? A vse hopsate s svojimi ? . Mojga pa ni in sem kr malo žalostna. Do moje je še ....0 dni, ker naj bi že prišla,.Hudička zdej ko jo rabim je ni, ko pa mora ostat doma je pa kuj pri meni. Solit naj se gre. Se* a si že boljše volje? Težko je take stvari od tebe brat. enanobena tvoji spermijčki so pa res opremljeni za zimski čas . Pametno si se spomnila. Nč punce, navijam za vas borke, komaj čakam, da pride še kaka nova nosečka. Lahko noč
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 20:42:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Erin, vse bo vredu, sej veš, da ne moreš točno določit kdaj je bila O...te pa razumem, da te skrbi, jst sem si želela vsak dan pogledat, kaj dela pikica pri meni, pa žal ne gre tako... hvala za tvoje besede Pa vsem še enkrat hvala za vaše besede Se*...podobne sanje sem imela prejšnji mesec...le da sem rodila punčko in ležala na tisti ledeni kovinski mizi(ni porodna taka, ampak operacijska) in moja pikica ni mogla dihat, pa smo bili z možekom prepuščeni sami sebi, nikjer žive duše, nobene sestre ali zdravnika in nama je otroček(tudi punčka) umrla na rokah, prav poslovili smo se drug od drugega...punčka z nasmehom na obrazku...sem jokala sredi noči, hlipala kot otrok...po mojem sem se šele takrat poslovila od pikice, ki sem jo zgubila...pa se je takrat šele začela razvijat, ko so jo morali vzet iz mene...grozne so take sanje in ne vem zakaj se dogajajo...sama verjamem, da se tako poslavljajo in nas mirijo naši najbližji, ki smo jih kdaj izgubili... Tako, nisem hotela nobene zamorit...sem pa morala tole napisat, ker vem kako te vse skupaj zmede... Dejmo punce, čim več želim! Tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 20:43:55
|
|
|
|
sonček33
|
Se* - malo sem prišla posijati samo zate.
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 21:00:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 enanobena tvoji spermijčki so pa res opremljeni za zimski čas . Jah, da jih čimveč pride do cilja.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 21:08:10
|
|
|
|
spelka12
|
sonček33 moj, fino si me pogrela. Kako napreduješ? enanobena kaj a bi ti meni posodla katero od teh kapic, da jih še na najine natakneva? Pomojem jih tudi že zebe. tinkamiška še enkrat ti pošiljam rožico. ne bodi no žalostna . Če mene samo en pogled na tvojo Izo spravi v dobro voljo, kako more šele tebe pogret v srčku, ko jo gledaš cel dan? erin glavno, da se tvoj angelček razvija a ne? Zdej vsaj vidiš kako si bila majcena na začetku
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 21:08:38
|
|
|
|
jakoLUlana
|
zivjo jaz je pa v soboto ne pricakujem pa sem ze danes test kupila. Sem si rekla, da ne bom v soboto okrog lavfala , zdaj me pa firbec mantra in sem ga sla ze nekajkrat pogledat - bi ga kar naredila.. a mislite, da lahko ze jutri zjutraj probam ceprav bo to en dan pred M?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 21:12:52
|
|
|
|
spelka12
|
probaš seveda lahko. Samo da ne boš pol preveč razočarana, če bo -. Nekaterim že prej pokaže +, drugim pa šele kasneje. A imaš kakšne neobičajne znake? Upam, da ti pokaže test +. Mah veš kaj, nč me ubogat pa jutri hitro lulat na palčko, sem že jaz firbčna .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 21:44:50
|
|
|
|
Fargesia
|
Holja klepetulje! marička ste se naklepetale, da mam že čist kvadratne učke k buljim v ta računalnik...midva sva prejle s pogreba prišla...je mojmu dedek umrl... Se*, tole pa so bile sanje...uf...pa tvoje tudi tinkamiška....jst se pa ne spomnim da bi kdaj sanjala da sem noseča...sploh pa ne da bi že imela dojenčka!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 22:02:24
|
|
|
|
tinkamiška
|
Špelka, to pa ja, moja Iza pa meni tako srček pogreje in kadar mi pripopa lubčka in mi reče moja mamica, mam pa kr solzne očke, pa o njej bi lahko pisala cel dan, pa ne bi vsega napisala in ona je tista iskrica, ki mi kaže kaj lahko midva z možekom ustvariva...pa kako ne bi hotel še več takih iskric maša, moje sožalje... JakoUlana, nič testa delat! sej vem, si rečeš, pa če je ratalo se boževidlo, potem se pa slučajno - pokaže(bog ne daj!), pa si rečeš, hudiča, ko sem prehitro test delala in spet čakaš in čakaš...počaki do sobote, al pa nedelje pa polulaj palčko, me bomo pa peeestke držale! Nisem za nazaj brala, pečem kekse, pa sem malo sem uletela... pestke! papa, Tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 22:07:52
|
|
|
|
Fargesia
|
tinkamiška...mljaska piškotki...uf, kaj more dišat po stanovanju!!!in hvala za izrečeno sožalje...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 22:11:58
|
|
|
|
jakoLUlana
|
joj ste mi dale mislit zdaj... BOM POCAKALA .. res si zelim + videt, tako da ce bo - , naj bo res minus, ne pa da bom potem se bolj na trnih... sem pa pozabula CESTITST vsem ki ste zagledale + in vsem, ki ste dobile , zelim NIC M v novem letu!! pa lahko noc
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 6.12.2007 22:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lea2007 A ma kdo kak nasvet, kako se spravit pisat diplomo, čakam motivacijo in čakam, pa je kar ni.... Ja, jst ga imam... nč na računalniki bit... Hec! Poznam to, k ne veš, kako bi začel pisat. Sej, k se enkrat spraviš k pisanju je pa že konec, pa še tolk velik bi lahk še napisala. Punce, jst tolk pesti držim za rozike, da me že prsti bolijo... in kaj je sedaj. A bo samo modra barva... Dajmo rozike...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.12.2007 7:58:11
|
|
|
|
METULJ1
|
Arual - sem na istem kot ti. 1. sem šla kupt ovul.test k je moj reku, da naj probam. In kaj se mi zgodi. Vsak mesec do zdej sem čutila ko sem mela ovulacijo (ene dve uri sem mela topo bolečino v jajčnikih, pa tudi po izcedku sem približno vedela, kdaj naj bi bili plodni dnevi). Ta mesec sem mela pa kakšen dan več kot ponavadi in nato čakam O in delam že od torka naprej ta teden O teste pa nič. o ovulaciji ne duha ne sluha. Rekla sem, da bom test ponovila še danes in jutri. Lahko da bo O nastopila kasneje. Res več ne vem. A mislš, da je možno, da je bila O takoj ali celo med . Čudn mi je to, ker naj bi se v nedeljo iztekel plodni dnevi, jaz pa nobenih znakov o O. Zadnje mesece so me vedno po O in do grozno prsa bolela zdej pa nič. Morala bom počakat do 19.12.07, da vidim, kaj se z mano dogaja. A ja pa še to. A je možno, da imaš , brez da si imela prej O (kukr jaz vem to ni možno,saj je posledica ovulacije - sam nekje pa pišejo, da je tudi to možno). Pozdravčki, pa delajmo teste še naprej.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.12.2007 9:17:59
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro!!! sem bila na UZ... v desnem je velik 13mm, v levem pa 10mm...sem pa 13.dan ciklusa...v ponedeljek mam še enkrat UZ...na slini se pa neke mickene praproti kažejo...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.12.2007 9:54:15
|
|
|
|
jazzz27
|
maša, zakaj pa žalosten obrazek? kaj pomenijo te velikosti foliklov, so to že tolk veliki, da bo prišlo do O ali so to premajhni? Ne bit žalostna!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.12.2007 10:22:42
|
|
|
|
jazzz27
|
kaj je zdaj decemberke, boste kaj poročale o kakšni nosečki!! Tale seznamček je že kar preveč moder! Tako, da danes navijamo za kakšno novo roziko!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.12.2007 10:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje M še ni. Neki me špika, zizike pa me nič ne bolijo. V prvo ko sem bila noseča so me kot sam hudič. Torej jo čakam, pa če že mora prit naj pride čimprej. Pa tud mene zdej zanima kje so vse rozike
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 7.12.2007 11:17:16
|
|
|
|
jakoLUlana
|
zivjo oz dobro jutro - danes se nisem mogla spravit iz postelje do zdaj- se sreca da je tudi tamala spala kot top zjutraj sem hotela narediti test pa me je moz preprical da pocakam do jutri.. ma pa res zanima kje ste vse rozike - a proslavljate pa nimate casa sporocit novice? upam, da je res tako.. lep dan vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Tortalenca8Torta za rojstni dan je boljšadoma pečena (
85%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
kupljena (
15%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!