|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
6.12.2007 16:17:40   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nicnic

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Pozdravljene punce?
Kako ste? Jaz sem imela danes prvi pregled ampak se ni še nič videlouser posted image očitno sem imela ovulacijo kasneje kot mi je BT kazala...vse je možno...

Sam neki me zanima. Kaj se ni videla niti GV?  BT pa tudi ni čist realna, ker maš lahko povišano temp. zarad sto dejavnikov, sam pa misliš da je takrat O.
Pogumno!

Kaj je GV?user posted image
Videla se je vrečka in rumenjaček noter, ampak je še mejcanuser posted image Bom že videla mojega pikca čez 2 tednauser posted image , čeprav sem kar malo živčna...

naty13 - ti se pa mal pokregej z gin da te prej vzame, konc januarja, a je zmešan-a? Veš kje je še to?? Zares, naj te bolj resno jemnljejo... Good luck girl!

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
6.12.2007 16:30:20   
naty13
Erin pregled bi imela februarja, pa me je že tko dala en mesec prej. Sicer pa še vedno upam, da bom tam iz drugega razloga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Imam kolegice, ki jo tudi po pol leta niso mele, al pa po tri mesece, pa je vse ok.  Verjetno je psiha.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
6.12.2007 16:46:16   
Arual
Živjo.
Tak pa je prišel čas da se zelo posvetimo user posted image . Upam da bo čez nekaj tednov rezultat viden.
Me pa zanima kolko naj zaupam ovulacijskim testom ? Prej sem ga nardila pa ni pokazalo, vendar mam po izračunih od danes naprej, test pa pokaže kao dan ali dva prej??'

Kje pa je kaj user posted image ?
Kaj čakate Božička??

Lp

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
6.12.2007 17:03:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kaj je GV?user posted image

Če ti lahko na to kar jaz odgovorim. GV je gestacijska vrečka.
Čez dva tedna se bo videlo vse, boš videla in bosta veselo gledale kako se premika in poslušali srček. (P.S.: Čaroben občutek.user posted image )

Punce za vse vas, ki ste žalostne tako ali drugače pa tisoč objemčkov.

No, pri nas danes ni ne duha ne sluha o Muser posted image Se je odločila me mal hecat. Ti, ti,...user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.12.2007 17:07:54   
Erin
Hvala EnaNobena...me malce skrbi pauser posted image ...oh, ne bom vam morila...čez 2 tedna bova že veselo mahala eden drugemu!user posted image user posted image user posted image

Gremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.12.2007 17:14:09   
Anonimen
Erin, stran s črnimi misli! A veš kako majček je plodek na začetku? Nekaj borih mm. Si potem predstvaljaš kolikokrat mora UZ to povečat, da se teh nekaj mm vidi. Daj času čas, pusti svoji pikici, da še malo zraste.
Si predstavljaš ženske pred dobo UZ-ja? Jaz zelo težko. Pa ne vem ali jim je bilo lažje ali težje?

Ti samo lepo božaj trebušček, pogovarjaj se s svojo pikico, ona pa bo rastla in te čez dva tedna presenetila.user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.12.2007 17:18:28   
Erin
user posted image user posted image user posted image Hvala za spodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image zate da se tudi tebi kmaku izpolni veliiiiika želja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.12.2007 20:37:21   
spelka12
KAj je zdaj to? A vse hopsate  s svojimi user posted image ? user posted image .
Mojga pa ni user posted image  in sem kr malo žalostna. Do moje user posted image  je še ....0 dni, ker naj bi že prišla,.Hudička zdej ko jo rabim je ni, ko pa mora ostat doma je pa kuj pri meni. Solit naj se gre.
Se* a si že boljše volje? Težko je take stvari od tebe brat.
enanobena tvoji spermijčki so pa res opremljeni za zimski časuser posted image . Pametno si se spomnila.
Nč punce, navijam za vas borke, komaj čakam, da pride še kaka nova nosečka.
Lahko noč

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
6.12.2007 20:42:30   
tinkamiška
Erin, vse bo vredu, sej veš, da ne moreš točno določit kdaj je bila O...te pa razumem, da te skrbi, jst sem si želela vsak dan pogledat, kaj dela pikica pri meni, pa žal ne gre tako... hvala za tvoje besede

Pa vsem še enkrat hvala za vaše besedeuser posted image

Se*...podobne sanje sem imela prejšnji mesec...le da sem rodila punčko in ležala na tisti ledeni kovinski mizi(ni porodna taka, ampak operacijska) in moja pikica ni mogla dihat, pa smo bili z možekom prepuščeni sami sebi, nikjer žive duše, nobene sestre ali zdravnika in nama je otroček(tudi punčka) umrla na rokah, prav poslovili smo se drug od drugega...punčka z nasmehom na obrazku...sem jokala sredi noči, hlipala kot otrok...po mojem sem se šele takrat poslovila od pikice, ki sem jo zgubila...pa se je takrat šele začela razvijat, ko so jo morali vzet iz mene...grozne so take sanje in ne vem zakaj se dogajajo...sama verjamem, da se tako poslavljajo in nas mirijo naši najbližji, ki smo jih kdaj izgubili...

Tako, nisem hotela nobene zamorit...sem pa morala tole napisat, ker vem kako te vse skupaj zmede...

Dejmo punce, čim več user posted image user posted image user posted image user posted image želim!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
6.12.2007 20:43:55   
sonček33
Se* - malo sem prišla posijati samo zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
6.12.2007 21:00:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

enanobena tvoji spermijčki so pa res opremljeni za zimski časuser posted image .

Jah, da jih čimveč pride do cilja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
6.12.2007 21:08:10   
spelka12
sonček33 moj, fino si me pogrela. Kako napreduješ?
enanobena kaj a bi ti meni posodla katero od teh kapic, da jih še na najine natakneva? Pomojem jih tudi že zebe.
tinkamiška še enkrat ti pošiljam rožico. ne bodi no žalostna user posted image . Če mene samo en pogled na tvojo Izo spravi v dobro voljo, kako more šele tebe pogret v srčku, ko jo gledaš cel dan?
erin glavno, da se tvoj angelček razvija a ne? Zdej vsaj vidiš kako si bila majcena na začetkuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
6.12.2007 21:08:38   
jakoLUlana
zivjo
jaz je pa v soboto ne pricakujem pa sem ze danes test kupila. Sem si rekla, da ne bom v soboto okrog lavfala , zdaj me pa firbec mantra in sem ga sla ze nekajkrat pogledat - bi ga kar naredila.. a mislite, da lahko ze jutri zjutraj probam ceprav bo to en dan pred M?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
6.12.2007 21:12:52   
spelka12
probaš seveda lahko. Samo da ne boš pol preveč razočarana, če bo -. Nekaterim že prej pokaže +, drugim pa šele kasneje.
A imaš kakšne neobičajne znake?
Upam, da ti pokaže test +.
Mah veš kaj, nč me ubogat pa jutri hitro lulat na palčko, sem že jaz firbčnauser posted image .

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
6.12.2007 21:44:50   
Fargesia
Holja klepetulje! marička ste se naklepetale, da mam že čist kvadratne učke k buljim v ta računalnik...midva sva prejle s pogreba prišla...je mojmu user posted image dedek umrl...

Se*, tole pa so bile sanje...uf...pa tvoje tudi tinkamiška....jst se pa ne spomnim da bi kdaj sanjala da sem noseča...sploh pa ne da bi že imela dojenčka!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
6.12.2007 22:02:24   
tinkamiška
Špelka, to pa ja, moja Iza pa meni tako srček pogreje in kadar mi pripopa lubčka in mi reče moja mamica, mam pa kr solzne očke, pa o njej bi lahko pisala cel dan, pa ne bi vsega napisala in ona je tista iskrica, ki mi kaže kaj lahko midva z možekom ustvariva...pa kako ne bi hotel še več takih iskricuser posted image

maša, moje sožalje...

JakoUlana, nič testa delat!user posted image sej vem, si rečeš, pa če je ratalo se boževidlo, potem se pa slučajno - pokaže(bog ne daj!), pa si rečeš, hudiča, ko sem prehitro test delala in spet čakaš in čakaš...počaki do sobote, al pa nedelje pa polulaj palčko, me bomo pa peeestke držale!user posted image

Nisem za nazaj brala, pečem kekse, pa sem malo sem uletela...

pestke!

papa,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
6.12.2007 22:07:52   
Fargesia
tinkamiška...mljaska piškotki...uf, kaj more dišat po stanovanju!!!in hvala za izrečeno sožalje...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
6.12.2007 22:11:58   
jakoLUlana
joj ste mi dale mislit zdaj... BOM POCAKALA user posted image  
.. res si zelim + videt, tako da ce bo - , naj bo res minus, ne pa da bom potem se bolj na trnih... user posted image

sem pa pozabula CESTITST vsem ki ste zagledale + in vsem, ki ste dobile user posted image , zelim NIC M v novem letu!!

pa lahko noc

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
6.12.2007 22:25:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lea2007

A ma kdo kak nasvet, kako se spravit pisat diplomo, čakam motivacijo in čakam, pa je kar ni....

Ja, jst ga imam... nč na računalniki bit... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Hec! Poznam to, k ne veš, kako bi začel pisat. Sej, k se enkrat spraviš k pisanju je pa že konec, pa še tolk velik bi lahk še napisala.

Punce, jst tolk pesti držim za rozike, da me že prsti bolijo... in kaj je sedaj. A bo samo modra barva...

Dajmo rozike... user posted image  user posted image

user posted image user posted image  user posted image  

(odgovor članu Lea2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 1269
7.12.2007 7:58:11   
METULJ1
Arual - sem na istem kot ti. 1. sem šla kupt ovul.test k je moj reku, da naj probam. In kaj se
mi zgodi. Vsak mesec do zdej sem čutila ko sem mela ovulacijo (ene dve uri sem mela topo bolečino v jajčnikih, pa tudi po izcedku sem približno vedela, kdaj naj bi bili plodni dnevi).
Ta mesec sem mela pa user posted image  kakšen dan več kot ponavadi in nato čakam O in delam že od torka naprej ta teden O teste pa nič. o ovulaciji ne duha ne sluha. Rekla sem, da bom test ponovila še danes in jutri. Lahko da bo O nastopila kasneje. Res več ne vem.

A mislš, da je možno, da je bila O takoj ali celo med user posted image . Čudn mi je to, ker naj bi se v nedeljo iztekel plodni dnevi, jaz pa nobenih znakov o O. Zadnje mesece so me vedno po O in do user posted image  grozno prsa bolela zdej pa nič.

Morala bom počakat do 19.12.07, da vidim, kaj se z mano dogaja.

A ja pa še to. A je možno, da imaš user posted image , brez da si imela prej O (kukr jaz vem to ni možno,saj je user posted image  posledica ovulacije - sam nekje pa pišejo, da je tudi to možno).

Pozdravčki, pa delajmo teste še naprej.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
7.12.2007 9:17:59   
Fargesia
dobro jutro!!!

sem bila na UZ...user posted image v desnem je velik 13mm, v levem pa 10mm...sem pa 13.dan ciklusa...v ponedeljek mam še enkrat UZ...na slini se pa neke mickene praproti kažejo...user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
7.12.2007 9:54:15   
jazzz27
maša, zakaj pa žalosten obrazek? kaj pomenijo te velikosti foliklov, so to že tolk veliki, da bo prišlo do O ali so to premajhni? Ne bit žalostna!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
7.12.2007 10:22:42   
jazzz27
kaj je zdaj decemberke, boste kaj poročale o kakšni nosečki!! Tale seznamček je že kar preveč moder! Tako, da danes navijamo za kakšno novo roziko!!! user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
7.12.2007 10:31:52   
Anonimen
Moje M še ni. Neki me špika, zizike pa me nič ne bolijo. V prvo ko sem bila noseča so me kot sam hudič. Torej jo čakam, pa če že mora prit naj pride čimprej.

Pa tud mene zdej zanima kje so vse rozikeuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
7.12.2007 11:17:16   
jakoLUlana
zivjo oz dobro jutro - danes se nisem mogla spravit iz postelje do zdaj- se sreca da je tudi tamala spala kot top user posted image

zjutraj sem hotela narediti test pa me je moz preprical da pocakam do jutri..user posted image user posted image user posted image
ma pa res zanima kje ste vse rozike - a proslavljate pa nimate casa sporocit novice? upam, da je res tako..
lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Torta
lenca8

Torta za rojstni dan je boljša

doma pečena (85%)

kupljena (15%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!