|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
6.12.2007 17:36:29   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: aurora6

Pa kaj je z mano enkrat sem znala citirat določen komntar zdej mi pa kar ne rata...a mi prosim kera pove kako se že to delauser posted image

Klikneš citiraj, potem se pa postaviš na koncu teksta in dopišeš kar želiš.

Baby dobrodošla.

Meni pa piškoti nikoli ne ratajo, so vedno pretrdi. Tako da sem tu že obupala. Pecivo pa je druga stvar, samo iz preventive raje ne pečem.user posted image

Ljubljana papirje naj bi oddal 60 dni pred PDP, zadnja plača pa je tista, ki je bila izplačana pred oddajo papirjev oz. so bili zanjo plačani prispevki. No jaz sem tudi par dni zmutila, da mi je še oktoberska noter prišla. Ti si pa sploh zastavila optimistično.user posted image  Upam da ti rata.

Piškamiška ti imaš pa sploh dvojno obremenitev medenice, tako da se meni to ne zdi nič nenavadnega. Mene tudi občasno bolijo te kosti, Sem včasih kot kakšna stara mama.user posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 701
6.12.2007 17:38:57   
mala pikica
Punce, jaz sem še z vami user posted image Pa ne dolgo user posted image Sem bila pri ginekologu, ki pravi, da pa sem zdaj res že preveč otečena in da bi mi z veseljem jutri videl v bolnici user posted image Je ravno dežuren in bi naredil določene preiskave, pa ctg bi še enkrat naredil... Do ponedeljka ali torka bi bila tam, seveda na dieti, pa redno bi mi merili pritisk, ki se je zdaj dvignil do 140. No, v začetku tedna pa bi se odločil, kako in kaj naprej. Seveda glede na vse izvide. Ali drugi teden ali čez 14 dni... Kakorkoli je, je rekle, da bomo letošnji. Saj sem vesela, po drugi strani strani pa so mi kar solze tekle, ker moram spet v bolnico user posted image Pa za naše otročičke vse, kajne user posted image

V glavnem, zdaj grem speči biskvit, da ne bo moj dragi jutri ostal brez user posted image Jutri popoldan še greva na kosilo, proti večeru pa me pelje v bolnico.

Toliko za zdaj, kasneje pa vas seveda spet pridem pogledat user posted image Joj, že vidim, kako vas bom pogrešala te tri ali štiri dni...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 702
6.12.2007 17:40:35   
muzika
Ženske, vidim, da se tudi vam že nekam mudi. Jaz sem že sama sebi napoti, sploh ponoči. Ampak malo še moramo zdržati. Vsaj do 36. tedna. Zame to pomeni še 2 tedna.

Cotike - končno sem razsortirala  dobljeno in ugotovila, da nekaterih pa ne bom mogla uporabit, ker so npr. kratki rokavi, tanki pajacki.... Skratka, od poletnih otrok. Le kaj sem prej mislila?!user posted image  Ampak tudi tistih, ki so ok, je dovolj, tako da se sedaj počasi spravljam k pranju, pa likanju....

Mehčalec - pravijo, da pri pranju za user posted image  naj ne bi uporabljal mehčalca. Se ve tega striktno držite?

lp

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 703
6.12.2007 17:43:59   
klaja
Evo mene s pregleda. Nič kaj vspodbudne novice niso. Imam napotnico za porodnišnico in jutri zjutraj moram it takoj tja.

Ctg je neke čudne krivulje risal pri utripu srčka, tako da je tista kišta začela kar piskat, ker je bil utrip previsok, potem pa je naenkrat padel, pa spet isto. Uz pa mi je delal kar dobrih 15 minut, če še ne več in je eden od pretokov patološki, je pa od prejšnjega tedna šel še samo na slabše.

Tako da bom videla kaj bodo rekli jutri v porodnišnici. Če me ne bo domov, bom mojemu rekla, da vam javi kako je z nama.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 704
6.12.2007 17:54:05   
ina83

Cau punce!
Tudi jaz se vam pridruzujem , ceprav vas spremljam skoraj ze celo nosecnost. Moram reci, da ste mi v veliko pomoc, ker kadar me je kaj zanimalo sem odgovor vedno nasla pri vas.
PDP imam 20.1., Pricakujem prvega otroka in sicer fantka. Nekoliko naju je nosecnost presenetila, namrec sem se studentka, sicer na koncu studija. Uzivam v nosecnosti, ki je bp in bi jo kar malo se zavlekla.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 705
6.12.2007 18:00:23   
SuzanaKK
Mamice, prosim za pomoč oz. mnenje. A je res treba otroka tako obleči, ko bomo šli iz porodnišnice:

ga oblačiš takole:
1. oblečeš Pampersko
2. oblečeš hkrati 2 majčki (po možnosti tako, ki se zaveže na hrbtu in se torej obleče nekako tako kot tisti sterilni plašč v operacijski dvorani - z rokami naprej. Ko so majhni, jim gre na živce zvijanje rok nazaj v rokave, vlečenje oblek čez glavo jih pa sploh zjezi - slabi spomini od poroda :) Te majčke si prej pripraviš: rokave od ene daš v rokave od druge in rokave od “notranje” majčke zavihaš malo čez. V ta namen imaš lahko 2 vrsti majčk: notranje malo mehkejše, tanjše in morda celo manjše od zunanjih.
3. široko poviješ (jaz sem dala samo eno tetra plenico in povijalno plenico - v materinski šoli učijo še dodatni dve) in s tem fiksiraš majčke, da ne lezejo navzgor
4. oblečeš debele nogavice
5. čez vse oblečeš pajacka (jaz sem imela take, ki se zapnejo na ramenih - tisti z elastiko mi niso bili všeč, ker nikoli ne veš, če ga ne tišči – sploh ob vseh 100 plenicah za široko povijanje). Oblačila morajo imet pritiskače in ne gumbov, ker se gumbi lahko snamejo po več pranjih in zaidejo v usta.
6. na to oblečeš debel bombažen kombinezonček
7. oblečeš eno bombažno tenko kapico in čez eno debelo
8. oblečeš bundast kombinezon.
9. če je zelo mrzlo, pa še kakšno mastno kremo namažeš po nosku in ličkih.

Saj vem, da še otročki ne zmorejo uravnavati svoje telesne temperature, samo, bomo pa ja šli iz porodnišnice v avto, ki ima gretje, potem pa vstopili v stanovnje, ki bo tudi ogrevano.

Kaj mislite, ali je tole realno?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 706
6.12.2007 18:04:45   
SuzanaKK
Joj no, pa kaj bomo zdaj kar vse januarske decembrke!!!????user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 707
6.12.2007 18:24:24   
piškamiška
Klaja in mala pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutri! držimo pesti, da bo vse uredu in da bosta še nekaj časa lahko božale svoje trebuščke!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 708
6.12.2007 18:44:29   
nana35
Suzana,če pa si že pripravljena pa zdaj hitro v nabavo za user posted image !!Da te čas ne prehiti.Kaj čas,dojenček!

martinca,če pa sem res pojedla vse okice včeraj user posted image !!In saj že veš-sem jih danes spekla!!Ne vem kaj se z mano dogaja,mogoče pa postajam prava mama,pečt sem že začela.To so pa prvi uspehi!!

mala pikica,ne bit žalostnauser posted image ,dobila boš user posted image ,malo prej,ampak vseeno!!Pa saj si se uredila,naredila frizuro...tako da ne vem no.user posted image
Nič hudega ne boš doživela,pa še boljše je,da si tam,ker te imajo pod lupo. Samo da se ne bi preveč zavleklo,kajne in bi mogla bit dolgo tam,to te po moje najbolj skrbi.No,saj se boš še oglasila predno greš v bolnico,da ti zaželimo vse dobro...držim pesti in ti pošiljam user posted image  za srečo.

muzika,jaz sem včasih dodala malo mehčalca,včasih sem pozabila,ker nisem samo malih cotik prala posebaj,včasih pa ga nisem dodala.Kar bo pa bo.

klaja,tudi ti??user posted image Kaj boste res vse predčasno pobegnile in šle rodit?Držim pesti pa user posted image  za srečo.

ina dobrodošla.Me veseli,da smo ti pomagale kdaj pa kdaj,zdaj pa pridno sodeluj še teh nekaj tednov.user posted image

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 709
6.12.2007 19:07:36   
benika
Mamice, prosim za pomoč oz. mnenje. A je res treba otroka tako obleči, ko bomo šli iz porodnišnice:

ga oblačiš takole:
1. oblečeš Pampersko logično, a ne
2. oblečeš hkrati 2 majčki (po možnosti tako, ki se zaveže na hrbtu in se torej obleče nekako tako kot tisti sterilni plašč v operacijski dvorani - z rokami naprej. Ko so majhni, jim gre na živce zvijanje rok nazaj v rokave, vlečenje oblek čez glavo jih pa sploh zjezi - slabi spomini od poroda :) Te majčke si prej pripraviš: rokave od ene daš v rokave od druge in rokave od “notranje” majčke zavihaš malo čez. V ta namen imaš lahko 2 vrsti majčk: notranje malo mehkejše, tanjše in morda celo manjše od zunanjih. vsaj meni na kraj pameti ne pade. Oblekla mu bom bodi
3. široko poviješ (jaz sem dala samo eno tetra plenico in povijalno plenico - v materinski šoli učijo še dodatni dve) in s tem fiksiraš majčke, da ne lezejo navzgor ne, razen če otrok nima problemov s kolki
4. oblečeš debele nogavice ni potrebno
5. čez vse oblečeš pajacka (jaz sem imela take, ki se zapnejo na ramenih - tisti z elastiko mi niso bili všeč, ker nikoli ne veš, če ga ne tišči – sploh ob vseh 100 plenicah za široko povijanje). Oblačila morajo imet pritiskače in ne gumbov, ker se gumbi lahko snamejo po več pranjih in zaidejo v usta. ja
6. na to oblečeš debel bombažen kombinezonček ni mus, da je preveč debel, važno, da je
7. oblečeš eno bombažno tenko kapico in čez eno debelo ja
8. oblečeš bundast kombinezon. ja
9. če je zelo mrzlo, pa še kakšno mastno kremo namažeš po nosku in ličkih. ne

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 710
6.12.2007 19:15:58   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Suny Mornning sem prezrla, da moram stojalo posebej doplačati za košaro, bom še enkart preverila, ker potem pa že ni več tako poceni, a ne ?user posted image

Sem jaz tudi še enkrat pogledala in je vsako posebaj treba kupit. Sorry, če sem ti predrla balonček.user posted image  Meni se tudi dopade, ful je cartkana, ampak 140€ za par mesecev je pa mogoče res preveč.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
A je res treba otroka tako obleči, ko bomo šli iz porodnišnice

Jaz še nimam user posted image  in tudi nimam izkušenj, jo bom pa oblekla takole:
1. Pampers plenička
2. Široko povijanje samo, če bodo rekli, da je treba drugače je ne bom široko povijala
3. Body na preklop z dolgimi rokavi
4. Žabice
5. Majčka z dolgimi rokavi
6. Plišast pajacek
7. Nogavičke
8. Spodnja kapica
9. Debelejša kapica
10. Zimski pajac
Meni se zdi to čisto dovolj.

mala pikica in klaja držita se.user posted image user posted image user posted image user posted image
Zgleda, da bo januarja ostalo bolj malo user posted image , ker bodo vsi pohiteli.

ina 83 dobrodošla.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 711
6.12.2007 19:26:56   
urssyy
Mala pikica držim pesti, da boš čim dlje zdržala, sicer pa če dovoliš te bom poklicala na GSM in poročala tukaj na RR-u kako bo s tabo in tvojim user posted image .Vsi te imamo radi user posted image  in vse bomo mislile nate, prav tako velja to zate Klaja. Držimo pesti user posted image user posted image , pogumno in brez strahu, prihajajo vajini sončki mamici v objem.

Muzika jaz sem vse cotike oprala z malo, ampak res malo mehčalca, da le niso tako trde, sicer pa imaš v DM-u mehčalec za dojenčke, oziroma za občutljivo kožo.

Ina 83 dobrodošla, le piši nam še kaj.

Suzana KK tisto je pa res malo pretiravanje glede oblačenja dojenčka. Benika ti je super odgovorila, se ji pridružujem.

A res noče nobena komentirat mojega linka glede košarice, a je res tako mim....user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 712
6.12.2007 19:37:48   
mala pikica
Urssyy meni je košarica zelo luškana, je pa res, da ni ravno poceni. Jaz če bi jo imela doma, bi jo vsekakor uporabila, kupovala pa je posebej nisem za 4 mesece. Tako, čisto odkrito user posted image
Bom pa ti vsekakor sporočila, kako in kaj, da boš lahko tukaj povedala user posted image Bom vesela, če boste mislile na naju s Klajo user posted image Oh, kaj bi brez vas...

muzika
tebe pa sem res že pogrešala, malo več pa bi se nam lahko oglašala, ne pa da nam skrbi povzročaš user posted image

mehčalec... jaz sem ga povsod malo dala zraven, pa potem fajn splahnila. Upam, da ne bo nič narobe. Je treba naše štručke že od malega navadit, da življenje pač ni vedno rožnato user posted image malo heca, malo pa tudi resno mislim...

ina dobrodošla  user posted image user posted image user posted image in prijetno klepetanje z nami user posted image

oblekice za domov...  popolnoma enkako kot je napisala sunny morning, da se ne ponavljam user posted image

takolele... biskvit je že pečen za jutri, dopoldan še samo okrasim user posted image in popoldan že lupčkam mojega ljubega user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 713
6.12.2007 19:39:39   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Ptuj, user posted image Karin

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

user posted image Ina83 dobrodošla še enkrat in čestitke!!! user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Januarčic nas je zdaj 85!
Imamo pa tudi že dve mamici user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 26 user posted image  in 24 user posted image   Pri 3 user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Punce, če katera želi, da dopišem še kakšne podatke (imena, spol, porodnišnico,...), mi naj prosim sporoči.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 714
6.12.2007 19:56:41   
katee
mala pikica, klaja in suzanaKK: ne ga sračkat, lepo bodite pridne, počivajte in ostanite še v enem kosu.

ina: dobrodošla med nami!

oblekice: tudi jaz bom user posted image  oblekla tako kot je sunny napisala.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 715
6.12.2007 19:56:52   
koala
Čer januarčice!

Jao ste bile pridne, sem vas komaj prebrala.
Torej, gremo po vrsti kot so hiše v Trstiuser posted image .

baby_08 dobrodošla, pa le javlja se nam kaj.
minka glede na to, da se nič ne javljaš si vrjetno že v Rimu, ali pa celo že cartaš, torej želim ti vso srečo im močno mislim nate!!!!
barbas imamo že dve mamici in tri otročke.
nalin počivaj kolikor ti pač Žan dopušča.
Sunny Morning je prav zanimivo, da me po pomarančah blazno muči zgaga in boli želodec, po mandarinah pa nič. zanimivo ne?
piškamiška mene ponavadi boli desni kolk, ker se proti jutru ponavadi obrnem na desni bok in se pol menda zaležim, ker je po nekaj minutah gibanja boljše.
urssyy ful je luškana košarica, samo cena pa se mi za komplet vseeno zdi pretirana, ne vem no. Pa itak, da nam moreš javljat kako se mala pikica in njen gospodič počutita in kaj počneta.
dašabina jaaz sem potiskane plenice kupila že poleti v Hoferu, zdaj pa sem jih videla samo v pikapolonici in Kik tekstilu.
nana Rutacid je definitivno boljšega okusa, pa farmacevtka mi je rekla da je nekoliko močnejši, jaz bi se strinjala ker mi Rutacid prej pomaga kot Rupurut.
mala pikica super za novo frizuro. Za jutri pa ti pošiljam objemčke in pozitivne misli, da bosta čimdlje vzdržala v enem kosu z vašim gosodičem.
muzika jaz sem za pranje malih cotik kupila v DM-ju tekoči detergent za ekstra občutljivo kožo, za pranje plenič in tistega perila ki bo neposredno v stiku z kožo tudi mehčalec iz iste linije, je pa od Denkmit, taka bela flaša, obe. Za zgornja oblačila in pliškote pa bom uporabila malo Lenorja sensitiv.
klajatudi na vaju mislim in vama pošiljam objemčke in pozitivne misli, upam da dobro opraviš jutri.
SuzanaKK ajz bom našega gospodiča oblekla podobno kot je napisano v tvojem postu, le da bom uporabila eno majčko za spodaj, preko pa bodi na preklop. No malo bom upoštevala zunanje temperature.
ina83 tudi tebi prisrčna dobrodošlica.

No pa sem naklofala ogroomno, če pa sem katero spustila, pa se opravičujem, ni bilo namerno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 716
6.12.2007 20:11:56   
SuzanaKK
Mala pikica in klaja, danes preden gresta spat, se z malima sončkoma dogovorita, da naj še malo počakata. Midva z mojim malim sva se zdaj zmenila, da počaka še vsaj en teden, da nakupim vse potrebno in da mu ati sestavi posteljo. Načeloma se je strinjal in me enkrat fejst brcnil pod rebrauser posted image . Aja tisti seznam za obleči sem prekopirala iz RR, tam ko je forum kaj potrebujem za novorojenčka. Se mi pa zdi tisti od sunny morning boljši, tako da hvala dragauser posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   Januarčice 08-2.del
6.12.2007 21:48:46   
karatina
Pozdravljene spet po dolgem času.

Sem porabila časa, da sem vas prebrala...

Klaja in Mala pikica dobro opravita jutri in poročajta... Držimo pesti, da bo vse user posted image .

Tudi jaz imam jutri pregled in UZ, da vidimo, če se je naša punčka že obrnila dol. Glede na brce, ki jih dobivam pod rebra in v želodec, bi rekla, da ja.

Glede oblekic za domov; sem tudi jaz razmišljala kot Sunny, samo nisem sigurna glede majčke z dolgimi rokavi. Potem ima user posted image  oblečene tri dolge rokave in nato še kombinezonček?
Jaz sem se nekak odločala za body z dolgimi rokavi, bombažne hlačke (žabice z naramnicami mi niso preveč pri srcu), nato pa plišast pajac, copatke, na vrh pa kombinezon.

Lep pozdrav

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 718
6.12.2007 22:25:18   
mala pikica
Glede tega oblačenja za domov... jaz bom raje imela kakšno stvar več zraven, potem bodo pa že sestre povedale, kaj je potrebno obleči.

Tako, zdaj pa greva z dragim počasi proti postelji, se moram še danes nacartat za naslednji tri, štiri dni, ko ne bova skupaj pankala user posted image

Nočko vsem, pa se jutri še seveda oglasim!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 719
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 22:36:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SuzanaKK)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
6.12.2007 23:02:27   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Urssyy, to si samo pripopala urluser posted image to ni umetnost, je pa predoooooooolg. NO glede košare, mi je res full luštna, samo meni je nakup košare metanje stran denarja, ampak če ti je všeč in si lahko privoščiš, go for ituser posted image

Urssyy, da link ni predolg, pa narediš takole: ko ga prilimaš, ga z levo miško označiš, potem pa nič drugega ne klikaš, noben delete ali presledek ali kaj podobnega, ampak kar napišeš recimo LINK, TUKAJ,... karkoli. In to je vse. Takrat se še sicer ne bo obarvalo modro ali zeleno, ko pa klikneš predogled, pa boš z miško že videla rokico, ki nakazuje, da je spodaj povezava.
Upam, da tole zdaj ni bilo preveč komplicirano user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Link spodaj:

TUKAJ

Evo, mislim, da mi je uspelo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 721
6.12.2007 23:03:09   
mala pikica
Zdaj pa res grem v mižale user posted image Kako mi je to smešen izraz user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 722
6.12.2007 23:45:40   
nana35
urssyy,košarica je res lepa,mi je všeč,je pa,kot so ti že napisale,malce draga,razen,če boš imela še kakšnega user posted image  ali dva.user posted image To je moj komentar.

Tudi jaz bom vzela za user posted image  kako stvar več zraven,saj domov še vedno lahko odnesem,le da ne bi kaj manjkalo.Sicer si posebnih preglavic ne delam s tem,saj si kar zaupam,kar se tega tiče.

Tudi jaz odhajam,pa ne še v mižale,mala pikica,kar na kavč,pred TV.

:))

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 723
7.12.2007 0:40:38   
mml
Čer - jutro, kaj pa vem, kaj vam naj rečem ob tej čudni uri

jaz sem ravno prikolovratila domov, smo se imeli prav lepo in ugotovila, da nekatere čsito resno odhajate jutri v bolnico...upam, da samo na kratko in boste že čisto kamlu doma in še nekaj časa v enem kosu user posted image

piškamiška kolikor vem, moraš v LJ pred planiranim CR praviloma za pol dneva v dnevni hospital, da ti naredijo vse preiskave in preglede in k temu sodi tudi pogovor z anestezistom in takrat se poskušaš dogovorit za spinalni blok (sigurno ga dela in propagira dr. Barbka Novak), če pa je CR nujen, lahko še vedno prosiš za spinalni blok, samo če se zelo mudi, ga sigurno ne bodo delali, ker prej "prime" splošna anestezije...upam, da ti je tole kaj v pomoč user posted image

minka  se ni nič več oglasila???

klepetka a si ti tudi že v P ali imaš samo pavzo od RR?

suzana mi bomo šli domov: Pamperska, široko povijanje, če bo potrebno, bodi z dolgimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi, žabice, hlačke, copatki, bombažna kapa in zimski kombinezon, po potrebi čez še dekica, odvisno od mraza

urssyy košarice so sice luškane, ampak meni se ne zdijo hudo praktične in za kratek čas, ko je otrok res v košari...po mojih izkušnjah maks. 2 do 3 mesece, čisto predrage...čisto brez problemov preživiš tudi brez tega

Danes imam pregled, glede na današnje nvoice, upam, da bodo moje jutri boljše...skratka klaja in mala pikica veliko sreče in vse dobro user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 724
7.12.2007 5:54:25   
klepetka
jutro
evo mene ,nočno ptico.Tak ozgodaj me pa še ni bilo tukaj.Spat ssem šla ob 23 in sem se zbudila ob 2.30 in še zmeraj oči kot sovauser posted image
naša minka je pa sigurrno ostala v P .če že ni rodila.Ker drugače bi se ziher kaj javila.
klaja in mala pikica,vso srečo in držim pestiuser posted image user posted image user posted image

ursyy,tale košara je meni tudi sicer zelo všeč,samo se m ine zdi stabilna.Se m izdi da je sam za začetek ,dokler je otroček še pri miru.Pa user posted image ,da ti je uspelo aktivirat link.Meni ga očitno še dolgo ne bo,ko sem se komaj citirat za silo naučilauser posted image

mml,danes ponoči ko nisem spala,sem se pa nate spomnila in razmišlajla,da si resnično občudovanja vredna user posted image .Skoraj na porod.dopustu  ti pa,poleg vseh aktivnosti ,ki si si jih zadala,veselo na Kras.user posted image
ma jaz ne bi imela niti volj e iti,sploh pa z avtobusom.Sposobna  za kakšen tak podvig pa zadnji mesec in pol niti nisem večuser posted image .Pa user posted image da ste se imeli lepo.
Aja,včeraj sem pa res imela malo pavze od RRuser posted image ,ker smo imeli do 22 ih obiske user posted image .
Pa od 18-ihuser posted image .
mala pikica ,vse naj naj tvojemuuser posted image .

nana35,včeraj sem pa jaz že vse oranžno videla ,ko me je popadla taka lakota in sem pojedla velikoooo mandarin user posted image .

cunjice za domov iz P;jaz sem pripravila:majčko z dol.rokavi ,bodi,bomb.žabice do pasu,plišast kompletek (jopica + hlače),copatke,1bomb.kapico in eno plišasto kapico.Za povrh pa še tak ne preveč debel žakelj ,kot kombinezonček.Pa dekico po potrebi.Aja,pa 1 pampers ,2 tetra plenici  i n1 povijano.

danes imam pa pregled pa da vidim o,kaj mi G kaj novega poveuser posted image .

Aja ,ko sem zadnjič omenila ,da m ije G rekla da imam že ful nizko trebuh.No pol smo s skupnimi močmi v poned.ugotovile ,da to sploh ni resuser posted image user posted image ,me včeraj  vsaka ko me je videla v mestu ,opomnila na to ,kako zelo nizko imam trebuh in da sem tik pred zdajci  .Pa se mi zdi da je čist isto kot v poned.Očitno imamo ribničani drugače predstavljene pojme pod "spuščen trebuh",kot ljubljančani.user posted image

zdajle si grem pa en kapučino (,miklavžev)narest -evo ,še za vas en,pa čeprav samo virtualenuser posted image ,pa jest ,ker mi nekaj kruli,;ko v miru pojem ,grem pa ostale tri moje zbudit.

Lepo bodite ,se še kaj beremo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?