|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
4.12.2007 12:54:29   
eya
Čestitke za Majouser posted image user posted image user posted image  Lepo se crkljajte!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.12.2007 17:00:35   
mojčika
Kajča čestitke in *zvezdica* tudi tebiuser posted image user posted image user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.12.2007 17:19:09   
Krista28
Čestitke Kajči in njenimuser posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 278
4.12.2007 20:52:43   
Marelica
UUUuuu, Čestitke Kajči za dojenčico Majo!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.12.2007 21:52:48   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

user posted image user posted image user posted image user posted image Kajča je rodila in Nace je dobil sestrico Majouser posted image user posted image user posted image

oooo no mi o volku, volk pa naravnost v porodnišnico...iskrene čestitke vsem...upam da se počutijo dobro...ime pa je zelo lepo user posted image  hi hi

ja...mi bi z veseljem kaj ustvarjali pa nekako ne znese...hmmm...le zakaj...

nič lepo se imejte

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
5.12.2007 10:53:53   
alička
Maja dobrodošla! user posted image user posted image  Čestitke družinici.

Pa hop na prvo stran...

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 281
5.12.2007 13:02:45   
Krista28
Ojla.

Mogoče res nismo ta velike čveke, ampak sem nas pa dons našla pod rubriko "Nekaj zanimivih debat"user posted image user posted image  jst v službi kot po navadi, moj možiček bolan doma, mali v vrtcu. Včeraj sem doživela pravi šok, ko sem prišla ponj. Je rekla vzgojiteljica, da je bil prav grozn. Da ful grize pa ščipa vse, pa igrače vleče z rokuser posted image . Sem bla tolk žalostna. Pa tak nežen fant je bil vedno....Sem vedno govorila, da bo taka mevža kot sem bila jaz...user posted image , zdaj pa to. Sicer pravi,da je drugače čist vredu, ampak da ga na vsake toliko nekaj popade.  Če katera ve za kake ukrepe, ali pa prevzgojo......please help!!!

Ful probam bit veliko z njim, pa čim več mu dopovedovat, pa tud doma se je kar odvadil grizt (edino frcanje po ustih ga je ustavilo), .....ne vem, a ga premalo pustim, da bi se sam zaigral, ne vem, a delam preveč al premal z njim....user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 282
5.12.2007 13:42:32   
ČebelicaMaja
Čestitke za malo Majouser posted image  ime je pa res lep, ni kaj user posted image

Krista ne se sekirat, verjetno je kakšna faza in ga bo minilo samo od sebe... naša je tud zdaj začela doma nekaj grizt, ko ni prej nikoli, seveda je treba povedat, da se tega ne sme, ampak bo morda čez teden dni pozabila...naša namreč zdej ko je bolna in mora bit doma take zganja, da je joj... je mož z njo doma in je zvečer čist fertig... drugače pa grize, se po tleh meče, če ni po njeno, brca, ko jo previjaš in se hudomušno smeji- bolj, ko vpijem AU, bolj brca, me kao objame, pa me hitro ugizne al v ramo, nos, kar pač pride, pravi user posted image user posted image ... samo po moje je to le odvečna energija in faza... bo že minilo...

Aja, jaz moram dodat našo statistiko... naši kg. se nikamor ne premaknejo, višina pa kar raste:
19. mesec: 11170g, 86 cm 

Nič, moram pohitet, če bo s pikico kolikor toliko OK, gremo v Lj. na Miklavža...lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 283
5.12.2007 14:33:18   
*zvezdica*
Hej!

Mi mamo dons tud Miklavža. Moja stara mama ima ful dober kostim za miklavža in se kar moj oči napravi.Tako, da se dons vesoljna žlahta zbere pri mami in imamo obdarovanje. Bom zvečer prilepla kako fotkico.

Naš vrabček je drugač kar priden..in trkam tudi zdrav.
No, na posvetovalnici pa še vedno nismo biliuser posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 284
5.12.2007 17:56:11   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

No, na posvetovalnici pa še vedno nismo biliuser posted image

Mi tudi ne... user posted image  ne vem ali naj počasi kaj kličem ali naj še čakam user posted image .

Tole z Miklavžem imate super Zvezdica, komaj čakam kakšno fotko.

Mi smo za Miklavža bolj skromni, bo pa zato za Božička več... pri babicah pa raje ne govorim, sem mojo mami morala prosit naj kakšno igračo pospravi za rojstni dan, pa se je na srečo tudi sama strinjala, da je malo pretiravala (na koncu je kupila še tistega Trudi medvetka v Mercatorju, da je nalepke porabila, s tem da je imela darila že prej kupljena  user posted image ).

Toliko, letim še solato zabelit, moja dva se vračata iz potepanja, pa bomo večerjali/kosili user posted image , ali nekaj od tega.

Neposredna povezava do sporočila: 285
5.12.2007 19:23:26   
mojčika
Dober dan punce, sem prišla šele domov.

MM se kopa, opravilo, ki ga ne smemo zamuditi vsak danuser posted image

Še vedno smo zdravi, trkam, res sem hvaležna, da jo ima tašča. Upam, da tako tudi ostane.

Včeraj sem dobila nazaj rezultate brisa, nič kaj vzpodbudno, možnosti pa imam, samo sprostiti se bo treba.

Vidim, da ste vse zeloooo pridne, res je včasih težko, a pridejo tudi lepi dnevi.

Maychika tebi želim pa en orng spanec, pa Marelica tudi tebi.

*zvezdica* daj no, no , nouser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 286
5.12.2007 20:19:39   
eya
Jeeeej, zvezdica, a prav vidim...čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Zato ti je mojčika že včeraj čestittalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 287
5.12.2007 21:31:00   
*zvezdica*
user posted image pa saj itak ne morem biti tiho, klub temu, da sem namerava bituser posted image

Jaa tud nas bo avgusta razveselila nova pikicauser posted image .

Zaenkrat nisva še nikomur povedala..čakava na božično presenečeneuser posted image

Današnji miklavž je bil perfekten, razen marcel ga sploh pogledat ni upaluser posted image .
Daril je bilo pa res preveč..sem kar mal huda, ker smo se zmenili naj bo skromno..pol je pa cela žlahta tolk skup nanosila, da ima do rojstnega dneva dovolj!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 288
5.12.2007 21:49:56   
Krista28
Jej zvezdicauser posted image user posted image user posted image , čestitkeuser posted image user posted image , sploh nebi poštekala za kaj ti majčika čestita, je pa blo mal čudno. Pol pa moj RR bere, pa neki piska zraven in se smeji.......zdej se bomo pa mogoče res lahko sprehajale po Bledu al pa Lj. haha.....včasih smo bli velikrat gor, zdaj pa kar ni časa. Ful sem vesela za vas. Zdaj pa probaj počivat. Upam da se dobro počutiš.

Danes je bil naš mali baje ful priden v vrtcu, za Miklavža je dubu pa leseno orodje pa šraufe od babi. Ful dobra igrača. Še najbolj je s kladivom mahal naokoli.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 289
5.12.2007 21:56:51   
*zvezdica*
Pa še ena fotkica "našega Miklavža in angelčka"..pa mal Marcela
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
5.12.2007 21:58:02   
maychika
kar pokličite v ZD za posvetovalnico...otroci se sami ne bojo pregledali...

ja...pri nas imami pa samo dedka mraza...smo pa lih dons vabilo iz službe dobili na božička in bomo šli...

mojčika...saj vem da ti vsi to rečejo in da je lahko govoriti...ampak vseeno...čim manj misli na to...sprosti se in polakaj...enkrat bo že..tudi če ne tako hitro kot si želite. važno da prime spet...

oooo zvezdicaaaaa....js pa še gledam kaj ti mojčika čestita in kaj sem površno brala...ja čestitke...še ena...madona smo pridne...zdaj se pa pazi...saj veš...to je prvo pravilo nosečnosti...pa upam, da ne bo kaj preveč teh zoprnih tegob ki pridejo zraven...

nič...uživajte še naprej...

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 291
5.12.2007 21:59:22   
maychika
joj kolk je marcel fletn...js bi ga kar za našo tio šparala...hi hi hi (sej lepota pride od znotraj ane...hi hi)

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 292
5.12.2007 22:00:32   
eya
Zvezdica, upam, da kdo prej ne raztobi o tej veseli novici naokoli...tako se je zgodilo eni mamici na Mami...je nekdo drug povedal celo njenim staršem...nikoli ne veš, kdo vse tole bere. Aja, drugače pa lepo nosečnost in potem zdravo/zdravegauser posted image  ali user posted image user posted image  user posted image

Mojčika, zdaj si pares ti naslednja na vrsti, močno stiskam pesti, da bo tale veseli december še ekstra vesel...

Zdajle sem se spomnila, Mojčika, te že večkrat hočem vprašat, pa vedno pozabim...eno slovnično...a se prav piše "vabljeni v nedeljo, 15. julija 2007, na praznovanje..." torej-z vejicami ali brez) Sorry, ker morim zdaj s službenimi zadevami.

Krista, saj verjetno ga bo minilo. Po moje ni treba prevelike panike okoli tega zganjat, ker potem včasih še bolj to ponavljajo...pri nas je pa ful svojeglav ratal, vidim zdaj v vrtcu, ko mora vedno nekaj svojega delat...potem pa tam vidim eno punčko, ki je čisto nasprotje, vedno vse naredi tako, kot ji rečejo, nič ne trmari ali da bi se hotela s čim drugim igrati...pravo nasprotje.

lepo spite!

Neposredna povezava do sporočila: 293
5.12.2007 22:01:11   
maychika
joj tole sm pa zdej tko napisala, da bojo vsi narobe zastopili...hotla sem rečt, da je marcel tak luštn fant in da kakšne vrednote bi jaz tio učila, če bi ji ga šparala sam zato ker je "manekenček"...

joj bedarije klatim...grem...se mi možgani kisajo

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 294
5.12.2007 22:13:25   
mojčika
Eya z vejicami.

*zvezdica* saj veš, jaz sem tudi na onih forumih, ker nisi zakrita, nisem mislila, da se ne sme vedet, upam, da ga nisem polomila, si me pa že zjutraj zalila s polno upanjauser posted image

Lahko noč

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 295
5.12.2007 22:16:57   
*zvezdica*
Ha ha ha Maychika ti ga pa biksašuser posted image user posted image user posted image

Nič nisem narobe razmela user posted image user posted image

Ja, glede nosečnosti pa res upam, da noben ne bo sčvekal. Sem bla najprej anonimna na "ne pričakujemo decembra", pa sem še to  zafrnknla in se pomotoma izdala (hja, tud anonimna ne znam bit user posted image ). Tko da če kdo ki me pozna to bere..prosim ne me izdatuser posted image

Mojčika močno močno držim pesti zate!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 296
5.12.2007 22:44:36   
eya
Mojčika, hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
6.12.2007 7:47:58   
barba
Najprej čestitke Kajči za Majouser posted image user posted image user posted image  Čakam na kakšno fotko male dojenčice user posted image

Zvezdica user posted image user posted image user posted image  ... si me prehitela. To pot očitno ne bova skupaj v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image

Mojčika - ko boš najmanj pričakovala, se bosta tudi pri tebi pokazali user posted image , le pazi nase.

Krista - jst tud mislim, da je to kratko prehodno obdobje. Pri nas smo tud dali neki takga skoz. Kar na lepem je en teden imela razne izpade trme, dretja, teženja, .... Pol je pa kot bi odrezal spet pridna naprej.

Tole je blo za nazaj ...

Tud pri nas je včeraj nosil Miklavž. Nismo pretiraval, smo se pa oreng nasmejal. Meto sicer še nismo pustili ven, ko je hodil od hiše do hiše, smo jih rajši skozi okno gledali. Meta je zegledala parkeljna in pravi "o lejga klovna".user posted image user posted image user posted image  
Je pa dobila svojo kuhinjo, ki je je ful všeč. Še posebaj pečica.user posted image

Grem delat ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 298
6.12.2007 9:07:14   
Marelica
Spet z eno roko na tipkovnici, v drugi pa našega polža. Sem čisto poslinjena poleguser posted image  Ja, pa ravno me je hotla K iz stola pregnatuser posted image

Zvezdica, a kr nosečka!!!!!JEEEEEE! user posted image  No, ti želim lepo ponovno nosečnost!!! Jaz sem ful vesela za vsako na novo. Pa če bo zdaj naslednja Mojčika al Barba... al pa čisto katera tretja, vseeno, jaz samo navijam.

Maychika, hehe, a ti že Tii lupčka zbiraš.user posted image  Naša ga pa že ima, ne boste verjele. Se je eno leto starejši fantek čisto zagrel zanjo in ko se vidimo, bi jo skozi božal, ona mora pa njega. Če ga pa noče, si pa kr njeno rokico vzame pa se z njo boža.user posted image  No, za kakega lupčka ju pa sploh ne rabiš dolgo prosit. Sta ful posrečena ko golobčka.

Jaz sem včeraj K tudi peljala miklavža gledat, pa ji ni bil ravno preveč zanimiv. Je raje preučevala kupe daril poleg njega. Šibo je tudi dobila, samo srečnica ne ve, da je to vzgojni pripomoček. Za njo so šibe čira čara palčke.user posted image

eh, ni mira več

LP

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 299
6.12.2007 13:06:13   
alička
Meni pa ni bilo čisto nič jasno user posted image

V glavnem Zvezdica čestitke, pa lepo nosečnost.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ime za punčko
Ajra RR

Se ne moreva odločiti za ime za punčko. Katero od teh treh ti je najbolj všeč?

Tinkara (31%)

Julija (38%)

Sofija (31%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!