|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj pretiravajo?
6.12.2007 10:10:58   
Fiona23
Najbrž se boste ene strinjale, druge ne. Zakaj nekatere oz. nekateri tukaj na RR pišejo zgodbice, ki že rahlo mejijo na limonade, pišejo pod tremi nicki in se delajo norca?

LP, Bejbika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj pretiravajo?
6.12.2007 10:17:08   
tanikaa
Ker jim je dolgčas. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2007 10:22:58   
Anonimen
pojma nimam jim je že dolgčas.Kako pa imajo lahko tri nickeuser posted image To mi pa ni jasno.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2007 10:25:31   
lelaval
Očitno so 3 osebnosti v enem telesu user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2007 10:26:29   
Strawberrie Cherrie
user posted image user posted image user posted image user posted image

In jaz sem spet zgleda zabita tukaj.

Kuluser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2007 10:27:26   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Kuluser posted image

Saj nisi edina. Ti stojim ob strani. user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2007 10:27:59   
Fiona23
Zakaj zabita? Meni je recimo hecno d nekdo piše pod enim nickom in pod tem pod drugim tako odgovarja d je jasno d je to ena in ista oseba k itak sama sebi na dušo piha.

LP, Bejbika

Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2007 10:29:54   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Fiona23

Zakaj zabita? Meni je recimo hecno d nekdo piše pod enim nickom in pod tem pod drugim tako odgovarja d je jasno d je to ena in ista oseba k itak sama sebi na dušo piha.

Mene pa zanima, kako to tko za ziher veste? Ker jaz ne.

Ali pa mi ni pomembno.

Tanikaa, hvala, srce, vem, da mi boš ti vedno stala ob strani. Sva pač na isti valovni, kar se poznavanja ljudi tičeuser posted image user posted image

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2007 10:35:24   
tanikaa

Tanikaa, hvala, srce, vem, da mi boš ti vedno stala ob strani. Sva pač na isti valovni, kar se poznavanja ljudi tičeuser posted image user posted image

Najina usoda pač. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2007 10:42:56   
Fiona23
Na isti valovni dolžini poznavanja ljudi? Ja očitno ne tako zelo dobro. Tisto včerajšnje pisanje nestrpne pa jajajaja al kaj je že, je bil očiten primer tega. Nakladanje d ne mors verjet.

LP, Bejbika

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2007 10:52:52   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Kuluser posted image

Saj nisi edina. Ti stojim ob strani. user posted image

2 ti stojiva ob straniuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2007 10:53:00   
Anonimen
fiona kj imaš ti za problemov? kaj tveziš bedarije tu gor. če si tak grozno pametna in trdiš da pišem pod večimi nicki kako pa sem lahko pol naenkrat prijavljena  pod jajaja pa nestrpna. če nimaš treh čistih v glavi pol si ne izmišljuj stvari. če pa to sama po sebi sodiš pa je to druga pesem, ker na to idejo lahko pridejo samo taki, ki to delajo.

(odgovor članu Fiona23)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2007 10:55:17   
Anonimen

Tisto včerajšnje pisanje nestrpne pa jajajaja al kaj je že, je bil očiten primer tega. Nakladanje d ne mors verjet.

Jaz sem se pa tako narežala ob branju te klobase, kot že dolgo neuser posted image  Sicer pa nik JAJA - JAJCA pove vseuser posted image  Vse skupaj so ena sam jajca.

(odgovor članu Fiona23)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.12.2007 10:55:46   
tanikaa

Na isti valovni dolžini poznavanja ljudi? Ja očitno ne tako zelo dobro. Tisto včerajšnje pisanje nestrpne pa jajajaja al kaj je že, je bil očiten primer tega. Nakladanje d ne mors verjet.

user posted image  Jaz nisem prebrala ... še. Tak da ...

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.12.2007 10:56:24   
Anonimen
kako pa sem lahko pol naenkrat prijavljena

To je pa ja čist simpl. Si nardiš tri nicke, vsacga na drug mail. Pol odpreš tri okenca RRja, se na vsakmu drgač logiraš.....pa maš micko, francko in lojzko vse tri na enkrat prijavljene, pa vse so frančiškauser posted image

No pa ne trdim da je pr teb tako, mogoč ni....sam eni pa to delajo, prav očitno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.12.2007 10:58:38   
Anonimen
eh dajte no saj pa nisem robot da bom pisala vse te litanije. in kaj bi imela od tega? jajaja in jaz vema resnico pa še enih par tu gori za ostale pa me boli ****!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.12.2007 11:03:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

To je pa ja čist simpl. Si nardiš tri nicke, vsacga na drug mail. Pol odpreš tri okenca RRja, se na vsakmu drgač logiraš.....pa maš micko, francko in lojzko vse tri na enkrat prijavljene, pa vse so frančiškauser posted image

No pa ne trdim da je pr teb tako, mogoč ni....sam eni pa to delajo, prav očitno.
    Bo treba poskusiti ,jest bi se ziher zatipkala...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
6.12.2007 11:06:24   
jagoda77
meni je to tudi zanimivo, kako vsi tu gor vse vejo, kdo pod katerim nickom še piše user posted image

sicer pa... zarad mene, če ma kdo 10 nickov... user posted image

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.12.2007 11:07:19   
Anonimen
Ja sej mene tud boli k..user posted image

(odgovor članu jagoda77)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.12.2007 11:10:35   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Je pa možno to razkriti, saj je IP vedno enak. Ampak zaradi mene, če ima kdo triljon nickov, pa sam s seboj debatira, pa naj... še kaj hujšega smo doživeli. user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.12.2007 11:11:19   
Fiona23
Nestrpna, verjemi, da imam mnogo bolj poštimano v glavi kot ti. Za svojih 20 let si hudo naivna in otročja. Dej pejt si malo prebrat kaj si oz. sta pisala pod vajino temo. Za posrat. Pa d se bo en 28 let star tip tlele gor izpovedoval na tako očitno ženski način? Tle gor radi pomagamo z nasveti ampak nategovat nas pa ni treba. In ti si pošlihtej v glavi. Preveč enako je vse pisanje pod vajino temo, da bi to pisal več kot en sam človek. Nisi resna in nisi dorasla temu, da sprejemaš napisana mnenja.

LP, Bejbika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.12.2007 11:11:21   
smigli

Kuluser posted image

evo še ena bjonda, prav nič ne štekam! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
6.12.2007 11:14:27   
Fiona23
In ne, ne sodim po sebi, ker sama pišem pod enim samim nickom. Ni me sram pisat pod svojim nickom, ker ne pišem bedarij.V življenju pa ne funkcioniram na tako podle načine kot vi trije.

LP, Bejbika

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.12.2007 11:15:24   
oka

Se strinjam. Sem šla brat to klobasarijo in iz strani v stran je bilo bolj napeto, dramatično in na koncu že kar nevarno. Najprej se mi je oseba zasmilila, potem mi je vse skupaj postalo že rahlo bolano, ko pa sem prebrala še izpoved nesojenega zaročenca in opazila da imata nesojena zaročenka in zaročenec popolnoma isti način pisanja (pomanjkanje velikih začetnic isti način izražanja) mi je vse skupaj začelo dišati na potegavščino ali pa na zelo zmedeno osebo, ki nujno potrebuje strokovno pomoč. No kakorkoli že, meni je čisto vseeno kaj je res in kaj ne in ne zanima me ali ima nekdo tako bujno domišljijo in 10 nickov pod katerimi zabava druge uporabnike s svojim pisanjem. Ne zdi pa se mi pošteno do tistih uporabnikov, ki bi radi pomagali, se trudijo z nasveti, natipkajo več strani dobrih želja in vzpodbudnih besed, pa tudi do tistih ne, ki želijo razpravljati o svojih resničnih in včasih nenavadnih problemih, pa jih zaradi takih za lase privlečenih zgodb in slabih izkušenj nihče ne vzame resno. In zakaj se je tema zaklenila?

(odgovor članu Fiona23)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.12.2007 11:16:57   
Anonimen
Jaz tudi eno poznam, ki je vse "vedela", kaj je kdo misli, ko je nekaj drugega rekel, da kaj da govorijo eni, ki to sploh niso ali pa ne mislijo, dosti podobno kot tule, ko nekatere vedno vedo, kdo pravzaprav kaj piše pod anonimno in kdo se sam s seboj pogovarja.
Uni se je potem zmešalo ...

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

partner vs. očka in obratno
Admin

Moj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...

Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (27%)

Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (16%)

Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (22%)

Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (35%)

Število vseh glasov: 167

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!