oka -> RE: Zakaj pretiravajo? (6.12.2007 11:15:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fiona23 Na isti valovni dolžini poznavanja ljudi? Ja očitno ne tako zelo dobro. Tisto včerajšnje pisanje nestrpne pa jajajaja al kaj je že, je bil očiten primer tega. Nakladanje d ne mors verjet. Se strinjam. Sem šla brat to klobasarijo in iz strani v stran je bilo bolj napeto, dramatično in na koncu že kar nevarno. Najprej se mi je oseba zasmilila, potem mi je vse skupaj postalo že rahlo bolano, ko pa sem prebrala še izpoved nesojenega zaročenca in opazila da imata nesojena zaročenka in zaročenec popolnoma isti način pisanja (pomanjkanje velikih začetnic isti način izražanja) mi je vse skupaj začelo dišati na potegavščino ali pa na zelo zmedeno osebo, ki nujno potrebuje strokovno pomoč. No kakorkoli že, meni je čisto vseeno kaj je res in kaj ne in ne zanima me ali ima nekdo tako bujno domišljijo in 10 nickov pod katerimi zabava druge uporabnike s svojim pisanjem. Ne zdi pa se mi pošteno do tistih uporabnikov, ki bi radi pomagali, se trudijo z nasveti, natipkajo več strani dobrih želja in vzpodbudnih besed, pa tudi do tistih ne, ki želijo razpravljati o svojih resničnih in včasih nenavadnih problemih, pa jih zaradi takih za lase privlečenih zgodb in slabih izkušenj nihče ne vzame resno. In zakaj se je tema zaklenila?
|
|
|
|