|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: bi izpadlo čudno?
5.12.2007 12:35:04   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

IZVIRNO SPOROČILO: srki

[
Mislim......

Me zanima, če bi ti tudi to mislila, ko bi tebe kakšen gledal. Verjetno da ja.

Ja kot odrasla ženska bi prvo to poštudirala, ne morš se kr tko na sekundo zaljubit pa listke s telefonsko puščat no, to se dela v OŠ pa še tm so bolj napredni na si e-mail pustijo.Drgač pa če bi bla na njenem mestu bi ga direkt vprašala če se mama kej za pogovort in če bi tip spravu skupi za kavo bi se stvar odvijala naprej, če pa bi jecu pa ne bi vedu kam sam s sabo bi se pa pobrala.
Sorry sam tko je.

Aja, jaz ravno na razmazano maskaro ne bi pomislilauser posted image .

Saj sem napisla, da naj naprej igra igro, spogledovanje in vse ostalo, pa saj ji je daddy namignil, on bo pa ja vedel, saj je moškiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.12.2007 12:35:12   
mika
Oh, ko bi ti vedla, koliko ponudb, listkov, pogledov in ostalega dobijo inštruktorji in vaditelji.

a res? moj user posted image  nič domov ne nosiuser posted image user posted image user posted image ....aja mogoče trenerji spadajo v drugo ktguser posted image user posted image

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.12.2007 12:39:39   
Slončica

ja, jaz ravno na razmazano maskaro ne bi pomislilauser posted image .

Saj sem napisla, da naj naprej igra igro, spogledovanje in vse ostalo, pa saj ji je daddy namignil, on bo pa ja vedel, saj je moškiuser posted image user posted image .

Tale smejko mi je vse povedu.Ja tale nš daddy mora bit hud osvajalecuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.12.2007 12:39:55   
baguSka
Mene pa full firbec matra, ce je ta vaditelj mogoce Alen??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.12.2007 12:40:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Men pa ni jasno kam se vsem neki mudi.
A ni lušno mal flirtat. Spogledovat se, take majhne ženske fore uporabljat kot je daddy napisal...?

Uuuuu, meni pa to sploh ni niti malo fletno. Meni so listki boljši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
5.12.2007 12:40:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

moram pokomentirat ...

moja sestrična je tko, z listkom, spoznala svojega sedanjega moža.

ko so se z mamo in sestro peljale iz smučanja, se je na avtocesti spogledovala s tipom iz avta, ki je vozil poleg. nato so slučajno jedli na istem postajališču, se spet spogledovala in pustila listek s telefonsko. no on je pustil ženo in dva sina zaradi nje. poročila sta se, dobila dve punčki ... on cele dneve dela, nima časa za mlado ženo ... in pustila je listek drugemu. ravno včeraj sem zvedela, da je moral od doma ...

in ja, meni so malo čudni ti štosi

O madonca. Saj vem, da ni smešno, ampak je pa res originalno, po moje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
5.12.2007 12:44:11   
daddy

spogledovanje in vse ostalo, pa saj ji je daddy namignil, on bo pa ja vedel, saj je moškiuser posted image user posted image .

nice try user posted image  .... različni ljudje "padejo" na različne finte in pri vsakem je pač treba ugotovit, kaj je tisto, kar kuri. Da ženske to še kako obvladate, pa že dolgo ni nobena skrivnost user posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.12.2007 12:46:04   
daddy

Ja tale nš daddy mora bit hud osvajalecuser posted image

Nisem ..... spadal sem bolj med tiste, ki se pustijo osvojit gor opisanim "ženskim foram" user posted image user posted image user posted image  . Zdej pa sam še ženi pojem serenade user posted image .

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.12.2007 12:48:43   
Slončica
To more bit vesela, user posted image user posted image user posted image
Drgač pa priden, sedi 5.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.12.2007 12:53:02   
daddy

Drgač pa priden, sedi 5.

Yes, sir user posted image .

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 13:01:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
5.12.2007 13:10:22   
jagoda77
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Mene pa full firbec matra, ce je ta vaditelj mogoce Alen??user posted image

a iz Lj, ki ima nick tudi BASA user posted image   user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
5.12.2007 14:05:31   
srki

ja, jaz ravno na razmazano maskaro ne bi pomislilauser posted image .

Tale smejko mi je vse povedu.Ja tale nš daddy mora bit hud osvajalecuser posted image

Ma ja, saj to vem, ko sem pa prebrala, kako je svojo ženo osvojil, pa sploh nisem več dvomila v touser posted image .

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
5.12.2007 14:08:07   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

spogledovanje in vse ostalo, pa saj ji je daddy namignil, on bo pa ja vedel, saj je moškiuser posted image user posted image .

nice try user posted image  .... različni ljudje "padejo" na različne finte in pri vsakem je pač treba ugotovit, kaj je tisto, kar kuri. Da ženske to še kako obvladate, pa že dolgo ni nobena skrivnost user posted image .

Se pravi, prej mora pogruntat, na kaj on padauser posted image .

Kaj pa tisti nice try pomeniuser posted image . Mislim, vem da lep poskus ali nekaj takegauser posted image , ampak, še bolj strokovno  obrazloži, prosimuser posted image .

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 39
5.12.2007 14:12:44   
daddy
= lep poskus obrazložitve user posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.12.2007 14:14:11   
daddy

Ma ja, saj to vem, ko sem pa prebrala, kako je svojo ženo osvojil, pa sploh nisem več dvomila v touser posted image .

Aja, to .... hja, tist je šlo pa čist enostavno .... skup smo bli na eni žurki, pa me je vidla, ko sem šel scat user posted image user posted image  ( and the rest is history )

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.12.2007 14:18:55   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

= lep poskus obrazložitve user posted image .

Aja, hvala. Za tisti komentar spodaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
5.12.2007 20:11:11   
Anonimen
Takole, hvala vsem za nasvete, čeprav niso bili to kar sem želela slišatuser posted image user posted image Odločila sem se, da bom upoštevala samo Splišni,...herojko z "jajci"user posted image user posted image Samo na srečo mi ni bilo treba, ker je dečko dojel, da mi je všeč in se je odločil, da "me bo prehitel" in naredil prvi korak,...jaz sem pa tako srečnaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image   Aja, pa kljub vsemu,...nekatere ženske si ne domišljamo da smo vsakemu všeč, ki nas 2x pogleda,....včasih določene stvari enostavno začutišuser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
5.12.2007 20:14:27   
Anonimen
anonimna je naredil prvi korak in? povejuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
5.12.2007 21:40:33   
Anonimen
V bistvu ne bom. Se mi zdi, da je ta forum na momente poln privoščljivosti in negativizma, jaz si pa teh trenutkov sreče ne bom pustila kakorkoli uničit. Mi je tako lepo, da če trajajo par mesecev, tednov, ali pa samo dni, jih ne zamenjam za nič na svetu. Ko/če bom kdaj priletela na realna tla, se bom potem s tem ukvarjala, zaenkrat jih pa ne želim deliti z nobenim, za katerega ne vem, da mi v življenju ne želi nič drugega kot neomajno srečo. Upam, da boste tudi ostale ne forumu doživele še veliko takih trenutkov,...vam privoščimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
5.12.2007 21:46:01   
Anonimen

V bistvu ne bom. Se mi zdi, da je ta forum na momente poln privoščljivosti in negativizma, jaz si pa teh trenutkov sreče ne bom pustila kakorkoli uničit. Mi je tako lepo, da če trajajo par mesecev, tednov, ali pa samo dni, jih ne zamenjam za nič na svetu. Ko/če bom kdaj priletela na realna tla, se bom potem s tem ukvarjala, zaenkrat jih pa ne želim deliti z nobenim, za katerega ne vem, da mi v življenju ne želi nič drugega kot neomajno srečo. Upam, da boste tudi ostale ne forumu doživele še veliko takih trenutkov,...vam privoščimuser posted image

Saj to si pametno napisala. Pa daj probaj riskirat vsaj enkrat in povej kaj ti je rekeluser posted image , saj boš še kdaj doživela te trenutke..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
5.12.2007 21:46:08   
Anonimen

Kaj pa če to traja recimo že nekaj časa? Kake tri tedneuser posted image Pa da vidiš, da te ogovarja, samo ti vedno vse zajebeš in mu ne daš prilike za nek normalen pogovor?

Če te bo hotel ogovorit te bo že kje drugje našel ne le v gužvi.Kaj pa,če bi ti storila prvi korak?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
5.12.2007 21:47:43   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Joj ženske. Ma kaj vam vse pade na pamet. Dokler te ne zgrabi in ti sam reče, da te hoče videt, nimaš kaj pisat listkov. Ma ni večjega užitka, ko pa da ded leti za tabo.

Točno.Kaj boš ti okoli njega letala..naj bo dedc pa se malo potrudi, kot pravi moški.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
5.12.2007 21:54:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Joj ženske. Ma kaj vam vse pade na pamet. Dokler te ne zgrabi in ti sam reče, da te hoče videt, nimaš kaj pisat listkov. Ma ni večjega užitka, ko pa da ded leti za tabo.

Točno.Kaj boš ti okoli njega letala..naj bo dedc pa se malo potrudi, kot pravi moški.

Jaz sem tukaj tudi čisti konzervativec...user posted image .
Moški je "lovec" in jaz se pustim osvajat. Saj če se mu všeč, naj zbere toliko poguma, da naredi prve tri korake :).

Mogoče v naslednjem življenju osvojim malo šolo zapeljevanja...user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   [Brisano sporočilo]
5.12.2007 23:10:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?