|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bi izpadlo čudno?
4.12.2007 23:03:37   
Anonimen
Se opravičlujem za anonimnost, samo mi je kar nerodno, ker se obnašam kot najstnicauser posted image Skratka, zeloooo mi je všeč naš inštruktor vodene vadbe. Po pogledih bi rekla, da tudi on ni ravno ravnodušen. Nazdanje mi je ratalo celo ogovorit ga, odzval se je zelo presenečeno, ker po mojem prejšnjem obnašanju ni mogel vedeti kaj se dogaja (izmenjajoči pogledi, nato ignoreuser posted image user posted image ),...skratka, danes je on začel ogovarjat mene, do kaj več pa nisva mogla priti, ker je vedno veliko folka okoli, ki želi govorit z njim, pa še jaz pobegnem, ker mi rata nerodnouser posted image user posted image . 5 min nazaj pa sem se odločila, da se mi teh igric ne da it več, tako da bi rada jutri naredila korak naprej. Ker pa mi je zeloooo nerodno okoli njega (nimam pojma kaj se dogaja z mano, samo mi je za **** všeč) bi pri recepciji prosila za listek, napisala gor mojo telefonsko, mu ga dala in odšla...potem pa če bo imel interes bo poklical, če mu ni oz. je oddan ne bo. Kaj misliteuser posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bi izpadlo čudno?
4.12.2007 23:07:22   
Marogica
Ti pa dosti romantične filme gledaš, ali ne?

Počakaj še malo in se najprej prepričaj, če je stvar obojestranska. Mogoče se ti vse skupaj samo zdi in je samo prijazen....

Da ne boš bedasto izpadla...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2007 23:10:04   
Anonimen
Heheh, ene pa že mislite, da ste komu všeč, če vas samo pogleda.. user posted image Kot pravi Marogica, počakaj, da ne boš izpadla budasto.. user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2007 23:12:27   
Slončica
Jst pa mislm da je že izpadla...kaj pa če si mela make up razmazan in si zgledala ko kaka žalostna panda in ni mogu stran pogledat..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2007 23:13:40   
Anonimen
Kaj pa če to traja recimo že nekaj časa? Kake tri tedneuser posted image Pa da vidiš, da te ogovarja, samo ti vedno vse zajebeš in mu ne daš prilike za nek normalen pogovor?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2007 23:19:46   
Marogica
Ne vem no, mogoče se pač hoče samo pogovarjati, ker vidi, da se ti nočeš, pa bi rad izpadel prijazen...Kaj pa vem, tu je toliko variant...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2007 23:27:44   
Anonimen
Joj ženske. Ma kaj vam vse pade na pamet. Dokler te ne zgrabi in ti sam reče, da te hoče videt, nimaš kaj pisat listkov. Ma ni večjega užitka, ko pa da ded leti za tabo.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2007 23:48:50   
lojzika
A to je kak bademajster? Ponavadi so ti eni ta pravi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2007 7:11:34   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Jst pa mislm da je že izpadla...kaj pa če si mela make up razmazan in si zgledala ko kaka žalostna panda in ni mogu stran pogledat..

Mislim......

Me zanima, če bi ti tudi to mislila, ko bi tebe kakšen gledal. Verjetno da ja.

Punca je pač zaljubljena, tip ji je všeč in kaj pol-
Anonimna, jaz bi še naprje igrala to igro, ko jo igraš do sedaj. Pa ne zato, da bi s tem listkom butasto izpadla, mogoče pa ne bi, mogoče bi bil pa on vesel. Jaz tega pač zaradi sebe ne bi tega naredila, ker sem, kakršna sem. Ti si pa pač ti in delaj tako, kot misliš, da je prav.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2007 8:01:24   
Anonimen
Jaz na tvojem mestu nikakor nebi napisala tel......to storiš malo pred zmenkom (če te on povabi) pa še takrat le zato, ker se drugače ne bosta mogla najt kot tako, da sta na vezi kje se dobita user posted image
Igraj se še naprej.....flirtaj z njim, a ne preveč očitno...v smislu daj in vzemi....tko, da se bo mal pomatral. Če bo kaj hotel in če ga je kaj v hlačah bo že sam naredil 1. korak. Ornk fantje bodo takoj poštudirali takole igrco in če je kaj spreten te bo povabil na pijačko...al pa kam drugam user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2007 8:19:00   
spacey
Veš kaj Anonimna, ti naredi kot misliš, da je prav. Ker če boš poslušala te nasvete, ti bo lahko še prekleto žal. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2007 9:00:23   
jagoda77
samo toliko v vednost anonimna, moj kolega je inštruktor in veliko žensk vzame njegovo prijaznost kot nekaj več, kar je meni zlo smešno, saj pravi, da kot inštruktor je prijazen, saj bi rad, da ima čim več ljudi na aerobiki.
Torej, ali ga direktno vprašaj, če misliš, da se do tebe kaj drugače vede, ali pa sanjaj naprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2007 9:23:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica
kaj pa če si mela make up razmazan in si zgledala ko kaka žalostna panda

user posted image user posted image user posted image , tale primerjava je svetovna.

Drugače pa sem jaz za. Sama tega sicer ne bi naredila, ne bi upala, ampak po moje nimaš s tistim listkom kaj zgubit. Saj je res brez veze obvinkarit, če sta si všeč, je fajn, da to vesta, če ne, pa tudi.

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2007 9:34:33   
Anonimen
Jaz tega neb nardila. Bi ga raj enkrat ob priliki na kavico povabila, k bi se glih pogovarjala. Če se pa sploh še poznata skor ne mi je pa sploh bebasto listke pisat. Nekak filmsko je vse skupejuser posted image .
Probej se prvo pogovarjat z njim, pol pa delej naprej. Ne prehitevat dogodkov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.12.2007 9:43:44   
daddy
Tako je, nč listkov, sms - ov ali česa podobnega. Kr besedni kontakt pa ženske fore vklopit ( vse, od najsvetlešega smehljaja, kar ga premoreš, do "naključnega pobiranja predmetov s tal" - da si lahko ogleda tvoje oprsje in seveda ritko - , do "naključnih dotikov", do ...... madona, sej menda znaš user posted image  ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.12.2007 9:49:06   
nuala
Oh, ko bi ti vedla, koliko ponudb, listkov, pogledov in ostalega dobijo inštruktorji in vaditelji.
Samo ne razumem, zakaj listek. A ni bolje ( in manj nerodno) vprašat, če je za eno kavo? Še vedno lahko kavo spiješ sama, ali ostaneta samo pri kavi.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.12.2007 9:52:00   
Anonimen
Men pa ni jasno kam se vsem neki mudi.
A ni lušno mal flirtat. Spogledovat se, take majhne ženske fore uporabljat kot je daddy napisal...?
Mislm če se bo zagrel bo že naredu neki da te dobi a ne?
A ni bolj zanimivo da se vse bolj počasi razvija, da je mal pričakovanja, mal metuljčkov....ne pa da vse na pladnju dobišuser posted image

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.12.2007 10:10:11   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

ne pa da vse na pladnju dobišuser posted image

kak bi blo pa "na pladnju"? Se sleče do golega pred njim, ga zgrabi za jajčka in reče s pohotnim glasom "f**k me, please" .... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.12.2007 10:14:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

ne pa da vse na pladnju dobišuser posted image

kak bi blo pa "na pladnju"? Se sleče do golega pred njim, ga zgrabi za jajčka in reče s pohotnim glasom "f**k me, please" .... user posted image

Ja zame je na pladnju da bi mi nekdo z katerim sem dve besedi spregovorila napisal listek z telefonsko in nej ga pokličemuser posted image
Bi me hitro nehal zanimat. In ni šans da bi ga poklicala. Kaj pa nej bi rekla, hvala za listekuser posted image
Mi niso te fore z smsi in listki blizu. Se pač zapleteš v pogovor, greš na kavico...ne pa listke puščaš k v puberteti. Mi smo si v osnovni listke pisali v stilu ala a boš moj fantuser posted image ....nekak sm že prerasla to stopnjo.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.12.2007 10:18:16   
natalia
pa reči mu, da ga povabiš na kafe! nimaš kaj zgubit. Če ne druga, da ga bolje spoznaš, mogoče te pa potem ne bo tako zelo privlačil user posted image

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.12.2007 10:36:32   
Slončica
IZVIRNO SPOROČILO: srki

[
Mislim......

Me zanima, če bi ti tudi to mislila, ko bi tebe kakšen gledal. Verjetno da ja.

Ja kot odrasla ženska bi prvo to poštudirala, ne morš se kr tko na sekundo zaljubit pa listke s telefonsko puščat no, to se dela v OŠ pa še tm so bolj napredni na si e-mail pustijo.Drgač pa če bi bla na njenem mestu bi ga direkt vprašala če se mama kej za pogovort in če bi tip spravu skupi za kavo bi se stvar odvijala naprej, če pa bi jecu pa ne bi vedu kam sam s sabo bi se pa pobrala.
Sorry sam tko je.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.12.2007 10:59:11   
Anonimen
moram pokomentirat ...

moja sestrična je tko, z listkom, spoznala svojega sedanjega moža.

ko so se z mamo in sestro peljale iz smučanja, se je na avtocesti spogledovala s tipom iz avta, ki je vozil poleg. nato so slučajno jedli na istem postajališču, se spet spogledovala in pustila listek s telefonsko. no on je pustil ženo in dva sina zaradi nje. poročila sta se, dobila dve punčki ... on cele dneve dela, nima časa za mlado ženo ... in pustila je listek drugemu. ravno včeraj sem zvedela, da je moral od doma ...

in ja, meni so malo čudni ti štosi

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
5.12.2007 11:01:33   
Anonimen
ko so se z mamo in sestro peljale iz smučanja, se je na avtocesti spogledovala s tipom iz avta, ki je vozil poleg. nato so slučajno jedli na istem postajališču, se spet spogledovala in pustila listek s telefonsko. no on je pustil ženo in dva sina zaradi nje. poročila sta se, dobila dve punčki ... on cele dneve dela, nima časa za mlado ženo ... in pustila je listek drugemu. ravno včeraj sem zvedela, da je moral od doma ...

user posted image user posted image user posted image dr.Romanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.12.2007 11:13:24   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

moram pokomentirat ...

Ja kdo bi si mislil, no .... kaj vse zarad enih usranih listkov user posted image user posted image user posted image
Ne, ne, ne, ne. In še enkrat ne. Osebni kontakt iz oči v oči al pa nč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.12.2007 11:20:59   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

moram pokomentirat ...

in ja, meni so malo čudni ti štosi

Da imajo tako moč ti listki? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?