|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
4.12.2007 13:29:44   
srečka nosečka
meti - hvala, jaz ravno ugotavljam, da si moram iti po kakšne čevlje, ker so mi vsi stari neudobni. Petk pa tudi ne morem več obut, ker sem preveč nerodna. user posted image

Sem ravno včeraj razmišljala o tem, kako mi gre vse bolj počasi. V kopalnici porabim sigurno enkrat več časa, da se stuširam in obrišem. Brez, da se naslonim si spodnjega dela telesa, predvsem nog ne morem več obrisat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
4.12.2007 13:30:20   
Suzi*
Nuka, hvala z arecept. Bom sprobala tole enkrat.

Meti, saj ni tako nezdravo...razen pohanja pač. Jaz bi tud en vineršnicel, pa ne smem. user posted image  Mogoče bi ga lahko, če bi ga dala brez maščobe v pečico pečt. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
4.12.2007 13:35:30   
pina-1
suzi pohanje v pečici je kar v redu, samo ni isto kot v olju...vsaj meni...
a ti povem kaj sem jedla: eno milko z lešnikiuser posted image .

Aja sem šla po bone za tamalo ki nam jih dajo za dedka mraza..NE boste verjele kolko smo dobili . celih42€user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
4.12.2007 13:37:47   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

meti - hvala, jaz ravno ugotavljam, da si moram iti po kakšne čevlje, ker so mi vsi stari neudobni. Petk pa tudi ne morem več obut, ker sem preveč nerodna. user posted image

Sem ravno včeraj razmišljala o tem, kako mi gre vse bolj počasi. V kopalnici porabim sigurno enkrat več časa, da se stuširam in obrišem. Brez, da se naslonim si spodnjega dela telesa, predvsem nog ne morem več obrisat. user posted image user posted image user posted image

Ja, tud jest bi mela neki bolj komotnega za obut. Sva glih včeraj z Ello ugotavljale, da ne moreva nosit jahalnih škornjev user posted image  superge mi pa premočijo, pol me pa zebe... Jest bom šla pogledat če je kej pametnega pa na zadrgo user posted image user posted image  al pa ježke.

Glede tuširanja, to je pri meni že cel projekt. Pa še neki, ko grem va WC se že prov s težavo obrišem user posted image user posted image user posted image  A ima še kera ta problem.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
4.12.2007 13:40:46   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Ja, tud jest bi mela neki bolj komotnega za obut. Sva glih včeraj z Ello ugotavljale, da ne moreva nosit jahalnih škornjev user posted image  superge mi pa premočijo, pol me pa zebe... Jest bom šla pogledat če je kej pametnega pa na zadrgo user posted image user posted image  al pa ježke.

Glede tuširanja, to je pri meni že cel projekt. Pa še neki, ko grem va WC se že prov s težavo obrišem user posted image user posted image user posted image  A ima še kera ta problem.

Zaenkrat na WC še kar gre. Upam, da se na bom kaj preveč še zredila. Midva imava na WC-ju pralni stroj in je školjka bolj v kotu. Prostora pa fuuul malo. Če bom preobilna, bom lahko hodila samo še na kahlico. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
4.12.2007 13:41:13   
pina-1

ja jaz tudiuser posted image

jazs em pa vidla danes v alpini ene lepe škornce malo nad gležnji. Upam, da majo še kako številko. Bom šla v četrtek petek pogledat če so ok... pa še cena je ugodna 30€

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
4.12.2007 13:42:28   
dolenjka
Oh Meti v mojo strelco se boš mal lažje zbasala, ker si je pametna mama omislila "stopnički" na vsaki strani. Zaradi sebe in kasneje zaradi otrok, da jih ne bo treba predolgo dvigovat, ampak bodo kar sami zlezli noter user posted image

Jaz sem tut lačna in grem zdaj po sendvič, zvečer grem namreč na službeno prednovoletno večerjo, kjer bo : pršut in domač narezek in siri (slovensko), jota, goveja juha, zelenjavna juha, polenta, rozbif z jurčki, zelenjava na maslu, gratinirana zelenjava, svinjska pečenka na več načinov, solate, sladice in seveda vinček user posted image  user posted image  user posted image  Kam bom vse to dala še ne vem, sam v opozorilo: zvečer bom štrajkala kar se RR tiče

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
4.12.2007 13:46:40   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Oh Meti v mojo strelco se boš mal lažje zbasala, ker si je pametna mama omislila "stopnički" na vsaki strani. Zaradi sebe in kasneje zaradi otrok, da jih ne bo treba predolgo dvigovat, ampak bodo kar sami zlezli noter user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sam v opozorilo: zvečer bom štrajkala kar se RR tiče

user posted image  pol bom mogla res diplomco pisat user posted image  user posted image  user posted image

Ti se kar nabaš, sej bova marca vozičke naokol gonile user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
4.12.2007 13:47:37   
dolenjka

Pa še neki, ko grem va WC se že prov s težavo obrišem user posted image user posted image user posted image  A ima še kera ta problem.

Meti, da ni to zaradi prevelike ritke? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
4.12.2007 13:55:02   
MetiLu
Pinči, jest bi pa takele mela user posted image
user posted image  sem jih najdla na www.peko.hr. Pomojem jih pri nas nimajo, ker ne vem zakaj ima lahko slovenska firma v tujini boljšo ponudbo user posted image  user posted image  user posted image  sem že par modelov najdla na njihovi strani, potem jih pa v naših štacunah niso imel...

Sem spet v šopingu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
4.12.2007 13:56:09   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pa še neki, ko grem va WC se že prov s težavo obrišem user posted image user posted image user posted image  A ima še kera ta problem.

Meti, da ni to zaradi prevelike ritke? user posted image  user posted image  user posted image

ja ja, zna bit res od tega user posted image  user posted image

Mah kaj pa vem, jest se težko zasukam user posted image  k mi tko trebuh zategne. Mam roke prekratke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
4.12.2007 14:00:05   
polonca78
končno po ne vem kolikem času se spet oglašam! rekordne čveke ste in vam sploh ne uspem sledit.

danes sem imela pregled in sedaj pridno poročam. z nama je vse v redu, sem videla tudi obrazek in je ful cukrček (seveda katera pa tega ne reče za svojega) in 100% je fantek. smo še enkrat videli celoten komplet user posted image user posted image tako da ni več dvoma. edino željo, ki jo še imam je, da bi se na glavo obrnil. namreč še vedno se ni in mu že počasi zmanjkuje časa in prostora. tako da moram malo več hodit plavat, ker baje pomaga. drugače je pa kot rečeno vse ok, kri, urin, teža,... tako, da imam naslednji pregled šele v 36. tednu in sicer 11.01.08.

komaj čakam, da se gužva malo pomiri in pridem spet čvekat. uživajte!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
4.12.2007 14:06:58   
pina-1
meti, meni so taki kot si ti pokazala kull samo jih jaz nebi zapela čez moja prečudovita mečauser posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
4.12.2007 14:08:56   
MetiLu
Polonca user posted image user posted image user posted image  za pregled. Sem vidla, da si že v 32. tednu user posted image  boš med prvimi user posted image

Zdele pa grickam sveže korenčke, pa še jabolček je v vrsti, da se Janezu mal oddolžim za tisto masnočo pri kosilu user posted image

jao se mi spet ne da delat... Kje je še pol petih???

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
4.12.2007 14:17:17   
Suzi*
Meti, škorenjci so super!!!
Kar se pa wc-ja tiče, je pa pri meni isto. user posted image user posted image  Tako da en del brisanja kar spredaj opravim, zadnji del pa pač še dosežem od zadaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, za to pojedino zvečer sem ti pa kr mal fouš! Dej si še zame mal privošči. user posted image

Pina, vem da ni isto v pečici pečt, ampak če je sila, bi blo verjetno tud to ok. user posted image  Jaz npr. krompirjeve ali pa mesne krokete tud vedno v pečici pečem, pa je kar ok.
haha, milka z lešniki za malčko. user posted image user posted image user posted image  Tega si pa še v sanjah ne morem privoščit. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
4.12.2007 14:17:41   
polonca78
sej sem opazila, da sem se zmotila in bom na naslednjem pregledu v 37. tednu (36t in 3 dni). matr a ni to že čist na koncu? user posted image user posted image user posted image kaj gre hitr cajt, sploh ne morem verjet, da smo že tako daleč! drugače pa ta teden končujeva z otroško sobico in bom takoj prilepila gor slike, ko bo končana!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
4.12.2007 14:22:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Pina, vem da ni isto v pečici pečt, ampak če je sila, bi blo verjetno tud to ok. user posted image  Jaz npr. krompirjeve ali pa mesne krokete tud vedno v pečici pečem, pa je kar ok.
haha, milka z lešniki za malčko. user posted image user posted image user posted image  Tega si pa še v sanjah ne morem privoščit. user posted image

suizka sej sem eno vrsto še zate pojedla, tako da je tudi tvoja pupika zadovoljnauser posted image user posted image . a nič bolj intenzivno ne brca?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
4.12.2007 14:22:50   
katka37
user posted image  Polonci in Suzi za pregled, Marusah za podelitev danes.

Srečka nosečka, si menda nekaj pomešala glede vprašanja za plenice, je napisala ena druga, ampak vseeno-jaz imam samo tri povijalne plenice in se mi niso  nič vrvice zamotale.

Sem pa tako brezvoljna danes za vse in sitna, da je boljše, da se zaprem nekam. Se mi zdi, da moji mislijo, ker sem doma, da bi jim morala biti ves čas na voljo. Eh, jutri bo boljše.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
4.12.2007 14:23:55   
vrtnica76
O,res lepi škorenjci.Jest bi pa mela še kakšne take semiš z muco okol.En mesec nazaj sem si nabavla gležnarje z zadrgo in mal petke(od Alpine),pa so kr OK za nosit.
user posted image Polonca za uspešen pregled in zauser posted image !

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
4.12.2007 14:31:11   
Februarka08
user posted image Polonca za uspešen pregled... Še malo, pa boš že čisto pri koncu (sem ti kar mal fovšuser posted image ).
Komaj čakam, da zdele moj dam pride in potem kosilo...
Me pa danes user posted image tako brca, da me prav boli. Ali še katero kdaj ornk zaboliuser posted image ? Sej sem vesela, ampak danes vse tole traja že celo noč in cel dopoldan in me že vse po malem boli... No, zdej ma še plac, naj izkoristi...
Ste me spovnle na škorne, morm še jest lanske probat - upam da so mi še prav...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
4.12.2007 14:34:18   
ARIANNA L.05
ARIANNA - čisto na vrhu te strani imaš napisano MOJA RINGARAJA.
Tam boš videla pisemce, klikni in to je to.
Upam, da ti rata.

Hvala srecka nosecka. Je ratalo user posted image . sem pa prav za luno, a res nisem vedela kako naj pridem do ZS.

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
4.12.2007 14:41:09   
MetiLu
Katka, takšna sem bla jest zjutraj. Sem mislna da bom kar koga nabutala user posted image

Glede čevljev, jaz zadnje sezone prisegam kar na Peko, zmeraj najdem kakšne luštne. Tko da veste, kam me bo dones po službi zaneslo.

Suzi, glede WC-ja imava pol isto prakso user posted image  user posted image  user posted image  Men je tok hecn, ko sedim, se mi trebuh kar na noge nasloni user posted image user posted image

Jaz se pa zdele bašem z milkino čokolado z marcipanom, mmmmmmm, se je pa pamžek malo umiril napram včeraj user posted image  Sej neki skoz brcka, samo prevalov pa ni dones user posted image  

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
4.12.2007 14:42:22   
ARIANNA L.05
arianna, kako se pogleda ZS ti je srečka nosečka povedala.. jaz na tvojem mestu nebi kaj dosti za nazaj brala, ker pol ne boš mogla čvekat tekočega..ti sam pridno z nami čvekaj...
vidim pa da si tudi ti primorka..Boš tudi v Izoli rodila ali ne? da vidim če bommela kako žrtev s kero bomo lahko pohajale drugo leto.

Hojla, Pina-1, ja, jaz bom kar v izoli rodila, tako kot prvic. Je najbolj komot. A si ti iz Izole? Ce si, pa se res lahko zmenimo za pohajanje in kako kavo z obvezno tortico zraven user posted image . joj, kako pogresam sladko, tiste prave, okusne slascice user posted image , pa vonj po morju, sonce,... joj, zakaj clovek ceni to kar je imel selel takrat ko tega nima vec??user posted image

Z veseljem bom zrtev za pohajanje user posted image . Lahko se kar zmenimo. Preden grem domov, ti lahko po ZS posljem mojo GSM st. a se tudi z ostalimi dobivate?

Za januar bom kar narocila moji mami, da mi eno dobro joto naredi, ko toliko govorite o njej, bi tudi jaz rada jedla zelje.

Ja, bom kar sproti brala in cvekala z vami, drugace ne bom nikamor prisla user posted image

Sem pa uspela priti do ZS. hvala srecka nosecka.

Imam eno vprasanje za srecko nosecko. A potem ko bos rodila, bos se vedno srecka nosecka ali pa srecka suhica npr. user posted image , ker bos ponovno v formi?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
4.12.2007 14:48:56   
ARIANNA L.05
Anandrej,

sem ravnokar videla, da tudi starost posamezne nosecke vpises. Stara sem pa 32 let user posted image . Pocutim se manj user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
4.12.2007 14:49:17   
MetiLu
Arianna, dobro vprašanje za srečko nosečko user posted image user posted image

Sicer pa mi govorimo o eni drugi joti user posted image user posted image user posted image  ... user posted image  no, sej včasih tudi ta za pojest v debato pade user posted image

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?