|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
3.12.2007 13:02:46   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Pozdravljene -mene zanima kako je z vašo čiščo jaz jo imam že 6 teden je prejšni teden 2 dni bil mir sem se že veselila -evo pol pa spet to sranjeuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa sedaj tri tedne po porodu, pa krvavim že iz P skoraj nič. Le tu in tam me kakšen dan preseneti nekaj krvi, tako da vložke nosim skoz, sem jih že ful sita!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.12.2007 13:20:19   
Davana
Moja čišča je trajala skoraj 9 tednov - so bili včasih 2 - 3 dnevni premori, potem pa spet.
In sedaj, dobrih 13 tednov po porodu spet krvavim. Morda prva menstruacija???
Hecno, glede na to, da polno dojim.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.12.2007 13:27:48   
ajtak
čišča- Tjas je star dobrih 14dni pa sem ze na dnevnih vlozkih samo ponoci si dam takega "ta pravega" pa se to ne vir80 ampak libresse, ki so na vrhu lepo bombazni ampak tanki in z gelom, ker sem bila teh virianinih "plenic" ze sita.

dojenje nam je ocitno zalaufalo. Dojiva se navadno iz ene dojke na obrok in spije od 40-50g pa mam 3 ure mir. Ta vikend je dobil 100g na tezi.

patronazna je bila danes zadnjic na obisku. Ker smo se lepo zredili je odnesla tehtnico in rekla naj nadaljujemo kot smo do sedaj.

nosek jaz sem si kar v eno staro steklenicko od kapljic za oci prelila fiziolosko in sem mu sedaj dala vceraj ene 3× in se danes zjutraj po 1 kapljico v vsako nosnico in je ok. Je pa res, da ni imel full, full zamaseno, samo piskalo je pri dihanju skozi nos in ga je motilo pri dojenju.

To je to za enkrat. Grem gledat ce se diha ko je taka tisina v spalnici user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.12.2007 13:59:10   
Tanayya29
Ojla.

nosek tudi jaz uporablam fiziološko od Nivee,pa še eno imam,pomaga!

spanje hmmmm..zaspi,samo na rokah,no čez dan mu celo uspe zaspat kdaj pa kdaj v ležalniku,danes me je pa celo jutro hecal..od 9-13h...zaspal,pa sem ga položila pa se je začel jokat,no raje ne povem,kje sedaj spi..v vozičku...user posted image .
Sj pravim,v vrtcu smo nekatere še pri 2 letih uspaval po rokah(se raje ne spomnm na moj križ)....
Ene smo pa samo položili,pa so spali ko topi.
No,drugače je pa priden fantekuser posted image .Sem že napisala,da rad posluša muzko...

Čišča..nimam več,nimam več nobenih vložkov.

tantra jaz sem tudi prve dva dni imela full krizo,ko je šel v službo,sedaj sem se pa fajn navadla..pospravljam glih za sprot,jem ko zaspi(če se slučajno takrat ne zbudi),likam full težko,včeraj je prišla tašča mi je vse zlikala....

kg še plus pet,prednosečniških hlač pa ne spravim gor..samo ene,trebuh mi še vedno malo visi...

sem se pa odločla,da se vpišem na pilates...kdaj mislte,da lahko začnem?No,sj imam kmal pregled pri G.,bom povprašala...

Nič šibam malo pojest......

Popoldne gremo v miler v šoping,končno grem malo v šoping,upam,da bo tamal priden.

Lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.12.2007 14:10:29   
Laubica
jaz sem "spucana" - dober mesec je zdaj od poroda

JOLLY-srečnica
DIVANA-pri prvem sem jaz čeprav sem dojila 8 mesecev ,dobila menstruacijo 5. mesec,tak da imaš tudi ti 1. men.
NAJA-tudi ti si že čista-srečnice

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.12.2007 14:22:41   
nicolina
Ojla, sa se še tle pofočkam.
Kot že veste je 28.11, prijokal na svet Tin. Moram reči, da je kar priden, dosti sedojiva, mleka imam ogromno. user posted image
Sicer nisva  še ujela ritem, je kar dosti pri meni na zizi, spi pa enkrat mal več, drugič manj. Pa sej bo, samo da se navadimo.
Bom prilepila kakšno slikico, samo da jih naložim.
Jaz se počutim uredu, mal me še bolijo šivi in hemeroidi. Saj ne vem, kaj je bolj hudo. Včeraj, ko sem prišla domov, sem šla  lepo v miru na blato, me je tako bolelo.  user posted image  Ampak tudi to bo minilo, bo pač potrebno več časa. Glavno je, da sva midva doma. Vsi naju crkljajo, moj user posted image  in mami.
Nayya, tudi tebi se moram še posbej zahvalit, ker si obveščala naše novembrke, pa še meni si poslala lepe SMS-e. user posted image

Upam, da bomo še naprej tako pridno čvekale, zdej grem pa mal počivat... pa  pa

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.12.2007 14:31:31   
Tanayya29
Nayya, tudi tebi se moram še posbej zahvalit, ker si obveščala naše novembrke, pa še meni si poslala lepe SMS-e.

z veseljem....

dobrodošla domauser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.12.2007 14:41:29   
naraščaj
No patronažna je že šla, smo pa bol mal dobili na teži, sam je rekla, da ni panike, bo v petek ponovno kontrolirala, ko se bomo tudi prvič kopali user posted image user posted image user posted image . Jaz pa sem misla, da je ful dobla na teži, sam ko pa zaj pomislim, kok mi je prve dni bruhala, pa ni čudn. Zdaj se je to bruhanje mal zmanšaloa, še prisotno, sam ne v taki meri, so pa zato kupči že mal bol pogosti in konkretnejši. No včasih ga pa še vedno ne podere.

Kar se čišče tiče, jaz porabim tolk vloškov, da mojga že v našem merkatorju kr čudn gledajo (no dobr, da vejo da sem rodila user posted image user posted image ). Jaz mam še ful, sam sem komi 10dni po porodu.

Sem pa se zmenla, danes za prvi pregled po porodu pri G in mi je dala termin pol ure pred posvetovalnico, da ne bom rabla 2x hodit v CE in še rekla mi je, da morm reč, da mam pol posvetovalnico, da ne bom čakala. Je bla res ful prjazna sestra.

moj user posted image  tut začne v sredo že delat, kr mal cvikam kak bo kaj, ko bom sama. Mah bo že. Saj pol pa bo od 21 pa vse do 7.1 fraj. jupi user posted image user posted image  Tota dva tedna in pol pa bom že zdržala, čeprav pa ma polno nekih obveznosti (zaklučki za stranke).

Nč šibam jest, sem lačna ko volk. a vložene kompote jete, jaz bom razkirala pa kar bo pa bo.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.12.2007 15:59:19   
scubadiver
ojla mamice, sedaj se pa lahko tudi uradno pofočkam med starši. sem presrečna da sem končno mamica. To je res najlepši občutek kar sem jih bila do sedaj deležna. In še vedno se mi vsakič ko pogledam mojega otročička kar orosijo očke od sreče in ganjenosti. Ja ja, vem da sem pocukrana, verjetno me še dajejo hormoni user posted image .

Ima katera kakšno idejo kako povečati količino mleka? Piejm ogromno, jem tablete, mleka pa si s črpalko načrpam samo cca. 50 ml in to zjutraj po celi noči. Vse idej so več kot dobrodošle, saj je naša malčica preveč neučakana da bi se na tako majhno količino dojila. Jo sicer pristavljam amapk po recimo uri "dojenja jo morm dat dol, ker tako joka da ji kar potne srage tečejo.
Je bla zdele pri nas patronažna in mi je tud že dala par nasvetov. No ja, upam da bo.. Drugače pa je Lana ful pridna - vsaj zaenkrat - kar se tiče spanja. Zbuja se na 4 ure čez dan in ponoči. Upam, da bo tako tud ostalo user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.12.2007 16:08:52   
Nana Liza
Da se javim še tukaj!

Midva s Tevžem sva prišla v torek domov iz P. Mene bolijo še šivi (od CR).

Dojenje - je steklo že prvi dan. Imam mleka preveč in si ga moram črpati. Porodno teža je imel že 5. dan, ko sva odšla iz P.
Spanje - Večinoma spi 2-krat na da je po 1 uro buden. Zbuja pa se približno na 3 ure.
Čišča- še ni konec. V prvi nosečnosti je trajalo 6 tednov, pa mir je bil potem tudi 10 mesecev.user posted image
Popek - že odpadel
Kopanje- se še nismo kopali, umivamo se ponavadi zvečer, da se še malo prebudi in potem ponoči bolj spi
1. pregled ima v začetku januarja

Debeluška30- Kje in kako si?

Tantra - V 1. nosečnosti sem tudi imela CR. V dveh tednih sem bila že čisto OK. Pa delala sem vaje vsak dan iz tiste knjižice, fit mami, ki smo jo dobili v P. Po 6. tednih sem delala še trebušnjake in sem tako v 3 mesecih končno izginil trebuhh. V 6 mesecih sem bila na svoji teži, glede na to, da sem se zredila za 23 kg. Zdej pa upam da bo enako, saj sem imela tudi 20 kg viška.

Lp, NL.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.12.2007 17:28:31   
gruška
Naša Taja je pa danes spala od 21:45 do 06:05 v enem kosu !!! user posted image user posted image user posted image
Je pa mojo embalažo skor razgnal, ko smo se zbudili. Je iz ene vlekla, iz druge je pa v enih osmih curkih ven šprical user posted image , tak "zaug" je naredila... Sva se previle in zrihtale, potem je zaspala ob 8ih nazaj in je spala do 11 preč .........
Spi lepo v svoji posteljici, zaenkrat brez problema. Od začetka je bila kakšen teden mal kriza, zdaj se je pa že navadila.

Čišča - 4 tedne, zdaj sem en teden že brez vložkovuser posted image

Nosek - tudi jaz ji špricam niveino fiziološko ... je rekel pediater, da to ni prehlad, ampak ji gre mleko nazaj in ne zna izpihniti ..... sem probala sčistit z aspiratorjem, pa ne gre nič ven ...

Danes nisva bili nič zunaj, je bilo prekislo vreme, jutri greva mogoče v Lj., jaz bi mogla neki v Leclerc ....

Tudi jaz sem šla sama na davčno po številko, da sem uredila na socialni za otroški dodatek in pripada nam (celo) 350 € dodatek na veliko družino.......

Jooly, mi imamo tud enoprostorca ... zakon je!!!! Voziček postavim not brez da ga zložim ..... pa tri otroke, pa še ostane za prtljago .......

Sliva - kdaj se vidimo?

Uživajte, se beremo!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.12.2007 19:03:23   
mama11
Joj, ta čišča, pri meni je 16. dan po porodu še kar konkretna. Ravno danes sem ob hitrem izletu v Leclerc nabavila še dva paketa Vir Nature Super. Pa sem jih prav že sita, z mrežastimi hlačkami vred (čeprav so super pogruntavščina). Me je že prejšnji teden patronažna hotela poslati nazaj v P na UZ maternice, pa se je odločila, da počaka do torka. Upam, da jutri ne bo slabih novic...

Sicer pa - ali mi lahko katera pojasni, kako se v sporočilo pripne fotko. Sem vam že poskusila pokazati našo Tamaro, pa očitno še vedno nisem tehnični tip...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 262
3.12.2007 19:57:52   
tintin
Hojla drage mamice,
da se še jaz malo oglasim. No danes sva bila z malim prvič sama (ja, ati je šel končno v službo) in sva preživela. Tudi sicer je priden fantek, samo zvečer naju malo heca za spat...včeraj ni spal nič od 16-24 in je bil na koncu zaspan ko strela, hkrati pa siten in je bil en sam jok. No, ko enkrat zaspi, pa potem ni problema. Danes pa bo valda vse nadoknadil (ravno zdaj spet spi). Sicer se že od vsega začetka samo dojiva...zdaj ima že blizu 5 kg in v soboto bomo star 1 mesec...je res priden jedec. Uporabljamo že plenice št-2 in počasi ven dajemo cunje št.62. Jaz res ogromno pijem...pomoje spijem okoli 4 litre dnevno, pa tudi glede hrane nič ne pazim, saj mi je zdaj bistvo mleko. Pijem pa v glavnem čaje na bazi janeža, komarčka...roiboos, vodo, kompot.
S kg nimam pojma kje sem, oblečem pa vse prednosečniške hlače po vrsti...ostalo mi je minimalno trebuha, pa še to skušam odpravit s trebušnjaki.
Čišča - ja jaz jo imam še vedno, ne več veliko, ravno toliko da je. Sem že sita vložkov, ampak tako pač je.
Koliko ve oblačite mladičke za doma? KDvojni dolgi rokav in žabice ali samo bodi in žabice? Midva imava 24 stopinj notri, dosedaj smo oblačili dvojni dolgi rokav, pa se mi zdi, da mu je malo vroče?user posted image
Evo toliko od mene za danes, lepo boditeuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 263
3.12.2007 20:14:03   
Laubica
In še vedno se mi vsakič ko pogledam mojega otročička kar orosijo očke od sreče in ganjenosti. Ja ja, vem da sem pocukrana, verjetno me še dajejo hormoni .

SKUBA -SE TI PRIDRUŽIMuser posted image user posted image

Naša Taja je pa danes spala od 21:45 do 06:05 v enem kosu !!! -GRUŠKA-RESNIČNO TI ZAVIDAM
MAMA-Tudi jaz tega ne obvladamuser posted image
TINTIN-za moj okus imaš prevroče in seveda preveč oblečenega,mi imamo 21-22 in body in pajac iz pliša-pa ne zamerit samo meni je tako vroče že ko berem ko imate takoo toplo domauser posted image
Moram povedat da jaz tudi že 3 dni delam trebušnjakeuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.12.2007 21:02:34   
ajtak
user posted image , kok ste pridne da delate trebusnjake... Pa se to sploh sme preden mine tistih 6 tednov po porodu?

Moj soncek je lepo zaspal, danes brez tezav s krci ker sem mu po nasvetu babice okrog popka namazala z zajbljevim mazilom. Tako, da grem se jaz na hitro pod tus in gledat svoje najljubse ponedeljkove nadaljevanke (ker House je se vedno NO.1 user posted image ).

Vsem zelim eno lahko in spocito noc!

A kera ve, ce sta se Mamathea ali Dajica ze vpisali med mamice??? Sta namrec od danes dop. obe v porodnisnici.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.12.2007 21:32:48   
potepinka
Dober večer

No zgleda da sem se prehitro pohvalila,noč katastrofa,zaspal ob 11,ob 1.30 buden do 4 gleda ko čuk,potem pa zaspi.Danes popoldne pa prespi skoraj cel popoldan,ne vem kako ga najmalo prebudim,se naje in že spi čez dan.Bomo videli kakšna bo današnja noč.Upam da ni zamenjal dan za noč.
No tudi jutri gre naš ati v službo,bomo videli kako bo,ko bova dopoldan sama.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.12.2007 22:12:54   
kanarka
Scuba..sej 50 ml sploh ni malo. Jaz uspem komaj za 20 ml spraviti skozi, pa še nisem obupala in smo že 17 dni stari. Ti kar pristavljaj, sej se bo povečalo. Jaz še kombiniram z dodatkom in upam, da ga bom lahko ukinila.
Moja čišča še tudi kar poteka, vendar minimalno.

Imam pa eno vprašanje za vas. Mojo malčico tudi mučijo krči. KAj naj naredim. Od mame sem dobila čaj za krče, vendar imam občutek, da ji kaj dosti ne pomaga. Imam tudi vetrovne kapljice, pa so v lekarni rekli, da naj jih do enega meseca še ne bi uporabljali. Kaj mi še ostane? Prehranjuje se skoz isto, pa so se krči naenkrat močno pojavili. JE tako adaptirano mleko, kot tudi malo mojega. Jaz pa nič drugače ne jem, kot sem pred 17 dnevi. Tako se mi smili, ko jo črviči.

AJa, zakaj vi špricate s fiziološko v nosek?

Jaz bi vam tudi dodala slikco, pa nimam pojma kako.

Mirno noč vsem skupaj.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 267
4.12.2007 9:17:37   
Oranža
No pa da se še tiuki mal vključim v debato, ker vas redno spremljam...no itak sem pa tud že 1x mamica ane...Kanarka meni je patronažna dala zlat nasvet kar se tiče krčov in je res najbolj pomagalo....v kombinaciji z kapljicami, mi je rekla, največ boš naredila, če ga/jo takrat stisneš k sebina trebušček, pa mal pomasiraš trebušček, pa mogoče kako toplo pleničko oviješ okoli pasu...res je najbolj pomagalo...otrok se pomiri ko te začuti in ko se zvije ga sam mal pomasiraš. No mi smo to prakticirali in moram rečt da je pomagalo.
Scuba, kar se pa dojenja tiče, pa mislim da se nimaš kaj bati, če boš delala tako kot do sedaj, kmalu dodatka ne boš več rabila.
No vas moram vse pohvalit, res ste pridne punceuser posted image user posted image . Kar tako naprej.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
4.12.2007 9:28:23   
Tanayya29
Ojla...

Kanarka meni je v lekarni svetovala,naj v tisto vodo,ki jo prekuhavam za mleko dodam malo janeža,o tem je pisala tudi ninočka.
Jaz to počnem redno,moj je star 1 mesec in nima krčev(zaenkrat),pije pa tudi čajček planteks,ki tudi ublaži krčke...
ne vem,če kaj pomaga,vendar tisto z janežom je super!Poizkusi...

Moj TAJ še spi,mene pa je zbudil poštar,mi je prinesel njegovo davčno in zdravstvenouser posted image .Sedaj imam vse,le še za otroške doklade moram spisat pa bo...

včeraj sem šla h frizerju...uuuu kakšno olajšanje.Prav fajn je blo,itak sem skoraj zaspala,ko so mi glavo umival..pol sem seveda mogla vse razložit frizerki o poroduuser posted image user posted image ,najraje bi mal zaspala tam na stolu.

Gruška super ta tvoja Taja,če mojmu dodam črko a,misliš,da bo tudi takole spal?user posted image user posted image .No,moj se zbuja ponoči na 3-4 ure...

sedaj sem se naučila dojiti leže in zraven spim,Taj pa je in,ko ga obrnem na drugo joško jaz zaspim,mali pa zgleda tudi...

ja,zraven mene v moji postelji zaspi takoj,v svoji posteljici pa....mora že full trdno spati,da ga lahko položim.....
laski a vašim kaj izpadajo?mojmu so malo na vrh glave..drugače pa dobiva full temne,pa tudi polt ima po očku..se pravi temno..jaz sem bila v dojenčkastih časih blond in svetle poti..
no,moj ga ne more zatajituser posted image user posted image user posted image user posted image ....

potepinka upam,da je uspelo,ko sta bila sama...zame je bil to cel projekt...sem bila kar malo zaskrbljena,sedaj mi pa gre.

tintin jaz sem imela 2 dni tok vroče v stanovanju,pa mi je patronažna potem rekla,da imam prevroče,in tud tamal se mi je zdel siten...
sedaj imam maksimalno 22 in vsi lažje dihamo...

Lep dan vam želim!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
4.12.2007 10:04:34   
Laubica
DOBRO JUTRO-Mi smo pa imeli veselico ob 4-prvo je bil tako polulan -da je bil vse skozi moker sem ga preoblekla pol sva se dojila in je spustil tak rafal-da je bil do pol hrbta pokakan,no in spet sva se cela preobleklauser posted image
AJTAK-jaz sem že 6tednov po porodu -no jutri bouser posted image Tudi jaz imam pon in to.za te 3 nadaljevanke rez.mi je tudi Haus naj najuser posted image user posted image
KANARKA-fizološka je za zamašen nosek
NAJA-tudi mojemu laski odpadajo-to je normalno

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 270
4.12.2007 10:39:47   
tintin
Thanks punce za nasvete o oblačenju. No, midva živiva v bloku in v stanovanju sta 2 radiatorja, od tega imava samo enega odprtega pa je tako toplo notri...saj luftava vsake par ur, ampak ker sva na vrhu pokasirava toploto celega bloka....no, včeraj sem ga potem oblekla le v en bodi brez majčke...user posted image in žabice.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 271
4.12.2007 11:22:59   
potepinka
Dober dan

No mi2 sva sama in moram rečt da kar shajava ,Mark spi ponoči je tudi bilo boljše kot prejšnja noč.Sam ko ga podojim se pokaka in se mi smili in ga grem previt potem je pa 1 ura naokoli ko sva budna.Čez dan pa ful spi.

Glede dojenja jaz moram dodajat upam da se mi mleko povrne,dojim pa z nastavki ker moje brdavice noče zagrabit.Pa boljše to kot pa da ga ne bi dojila.Je pa ful smotano z temi nastavki.

Čišča-Pri meni še kar traja po malem,upam da bo kmalu konec.

Nayya-Z Janežem bom pa tudi jaz probala,pa bom videla če bo kaj boljše z krči.Saj niso prisotni vsak dan,ampak včasih so ful močni.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 272
4.12.2007 11:43:29   
soni

No,pa se bomo še mi malce javili. Naša sončka pridno rasteta. Sedaj ima Lan že 4 kilce, Patricija pa 3270g.  Hranimo se na tri do štiri ure, tudi ponoči. Kdaj pa kdaj pa nam uspe potegniti tudi do 6 ur, predvsem Lanu.

Bili smo tudi že na prvem obisku, vendar je bilo kar preveč ljudi, pa sta bila zvečer čisto znervirana.

Sprehodi nam dobro denejo, le vreme nam ni najbolj naklonjeno.

Čišča, tudi pri meni še vedno traja.

Drugače pa uživamo vsak dan, ki nam ponuja nove izzive in novosti.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
4.12.2007 12:27:27   
nemrak
user posted image user posted image ,
glede krčev oz. janeža me zanima, koliko ga daste notri, recimo na liter vode.
Da ne bom naredila premočnega???user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 274
4.12.2007 13:44:42   
naraščaj
Hoj, da se še jaz javim. Sem se včeri prehitr pohvalila glede spanja. Od obiska patronažne naprej je cel popoldne ga svirala, bol kot ne skoz budna, skoz na men - joški, kr naprej bi jedla. Jaz pa sem si pred tem sčrpala ful mleka in sem mela pol občutek, da nima dost, čeprav ko sem stisnla je še vedno prteklo. Ne vem kaj ji je. Pol ga je tak svirala do pol noči, mal pred tem sem jo nahranala, sploh ne vem kdaj je zaspala, saj jo je ati mel čez, ker jaz bi tut stoje spala. Pol je sicer spala 3,5h in zopet jest pa previt, ker je spet bruhnla - ful. Pol pa spet na obroke spanje z enim očkom ofjen. Zdaj čez dan pa je zgodba skor ista kot včeraj popoldne. Se je prej ful lepo najedla 3x podrla kupčka, sam pri zadnjem je ful polila, sem se mogla cela preobleč. Pol pa je na men zaspala in tam ležala kake pol urce nato pa sem jo prestavla v zibko, no tam zdaj spi že tut pol ure, sam skoz neki vmes čivka. Jaz še sam cote perem, ker bruhamo kr fajn. Skratka sem ko en zombi, moj pa tut. Jutr pa gre v službo. user posted image user posted image
Pojma pa nimam, če ma krče, al jo zvija sam, ker ne podere vedno kupčka. Včeri me je že melo, da bi ji dala dudo, sam sem kr z zizo potolažla. Itak mi je patronažna rekla, da ji naj dam za jest, ko bo hotla, ker je dobla v enem tednu gor komi slabih 100g, tako, da še nismo nazaj na porodni.

Jedla tut nisem nič tazga, da bi o zvijal, čeprav vidim, da jo vsake tok cajta kr zašraufa. kaka mi tut ne pogosto, lula pa fuč. Sicer ko se nakaka, se ornk nakaka. Je bla včeri posrana do sred hrbta in spredi do popka. Ravno ko je bla patronažna tuki. no pol je pa kr ona spucala user posted image  user posted image .

Nč, čakam mojga, da pride s kosilom od moje mame in z vloškami (ja spetr je šel v nabao, ker jaz tega sranja ful ponucam, mam še kr fejst, sicer je včasih že mal manj - bol blede barve, pol pa opet).

nč morm mal preluftat, se mi je spet ful segrelo not (čez 24), ker mi sonce ful sije notr (mansarda).

Grem, da ne bom preveč jamrala.

se prbam še kaj javt.

A je kaj glasu že od dajice in mamatheje???

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?