naraščaj
|
Hoj, da se še jaz javim. Sem se včeri prehitr pohvalila glede spanja. Od obiska patronažne naprej je cel popoldne ga svirala, bol kot ne skoz budna, skoz na men - joški, kr naprej bi jedla. Jaz pa sem si pred tem sčrpala ful mleka in sem mela pol občutek, da nima dost, čeprav ko sem stisnla je še vedno prteklo. Ne vem kaj ji je. Pol ga je tak svirala do pol noči, mal pred tem sem jo nahranala, sploh ne vem kdaj je zaspala, saj jo je ati mel čez, ker jaz bi tut stoje spala. Pol je sicer spala 3,5h in zopet jest pa previt, ker je spet bruhnla - ful. Pol pa spet na obroke spanje z enim očkom ofjen. Zdaj čez dan pa je zgodba skor ista kot včeraj popoldne. Se je prej ful lepo najedla 3x podrla kupčka, sam pri zadnjem je ful polila, sem se mogla cela preobleč. Pol pa je na men zaspala in tam ležala kake pol urce nato pa sem jo prestavla v zibko, no tam zdaj spi že tut pol ure, sam skoz neki vmes čivka. Jaz še sam cote perem, ker bruhamo kr fajn. Skratka sem ko en zombi, moj pa tut. Jutr pa gre v službo. Pojma pa nimam, če ma krče, al jo zvija sam, ker ne podere vedno kupčka. Včeri me je že melo, da bi ji dala dudo, sam sem kr z zizo potolažla. Itak mi je patronažna rekla, da ji naj dam za jest, ko bo hotla, ker je dobla v enem tednu gor komi slabih 100g, tako, da še nismo nazaj na porodni. Jedla tut nisem nič tazga, da bi o zvijal, čeprav vidim, da jo vsake tok cajta kr zašraufa. kaka mi tut ne pogosto, lula pa fuč. Sicer ko se nakaka, se ornk nakaka. Je bla včeri posrana do sred hrbta in spredi do popka. Ravno ko je bla patronažna tuki. no pol je pa kr ona spucala . Nč, čakam mojga, da pride s kosilom od moje mame in z vloškami (ja spetr je šel v nabao, ker jaz tega sranja ful ponucam, mam še kr fejst, sicer je včasih že mal manj - bol blede barve, pol pa opet). nč morm mal preluftat, se mi je spet ful segrelo not (čez 24), ker mi sonce ful sije notr (mansarda). Grem, da ne bom preveč jamrala. se prbam še kaj javt. A je kaj glasu že od dajice in mamatheje???
|