|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
27.11.2007 22:17:06   
beba76
Sem ti včeraj ful na dolgo odgovorila, pa se mi je vse zbrisalo user posted image
Skratka - delam dvoizmensko, ja, so pri nas tak prijazni, da mi ne privoščijo popoldnevov z mojimi štirimi otroki. Pa še  sobote delam za posladek. Kakor hočem - vsako drugo 8 ur, ali pa vsako 4 ur. Sem raje csako drugo doma, ostale pa cele dneve tam.

Z dieto z moje strani ne bo nič, ker se mi želodec obrne, ko samo pomislim na tista kuhana jajca. Fuj! Sem pa se tudi sama zredila, ker mam ful napade na sladko, pol pa še kak čips paše po čokoladi, pol še pa kakšen bombon gor in tako ni konca in ne kraja s tem. Čokolad pa jaz ne jem po kockah ali vrsticah, koe to eni počnejo ampak kar cele pospravim user posted image user posted image  No in pol se čudim kilam in napetemu trebuhu.
Ti pa, če mislite začeti še na enem user posted image  delat, ti ne svetujen lih ne vem kakega hujšanja, ker boš po l nosečnosti spet ful jedla in se še več zredila.
A ti si danes še gor ali že tvojega vietnamca čakaš?

BAMBINA, ti si pa res ena srečnica, da lahko vse poješ in maš samo 49 kg. Verjamem ti, da ti zvečer paše dati kaj sladkega v usta. Mi pa sladkega ne smemo, pa damo kaj drugega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 22:20:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
28.11.2007 21:21:24   
stuhica
Ojla čveke;

no bebica v bistvu sme s e odločila da ne bom več hujšala ker mi to itak ne pomaga ker mi gre vse gor ampak bom mogla podobno pot ubrat kot sme jo imela v nosečnosti (zaradi GD)sicer malo blažjo s tem da moram še nardit načrt oz. spremenit moram svoj način prehranjevanja to bo pomoje glavno stvar. Koliko mi bo to uspelo glede na moje hormonske težave ( mam en user posted image post na zanositvi, ko sem bla čist na tleh)

Ma ja bambina res je to, vska ima nekaj kar ga moti pri njem in misli da se imajo drgui fajn , tisti drugi pa imajo spet kaj drugega in ta ko se ta veriga nadaljuje! Kaj čmo vsi smo razlilni in še dobr da je tako, le kam bi pršli če bi bili vsi isti!

Aja beba moj tajvansko vietnamsko obarvan možek se je že vrnil in ne boš verjela, da že smrči , ker je pršu skrokan do konca ! Sme pa dobila res lepa darilca ( to zato da se mi odkupi... user posted image user posted image , ve kaj imam rada... )  Ja bila pa je akcija že prej tako da...............  user posted image user posted image

V glavnem sem izmozgana ko kura k sreči nismo dane simeli predavanj tako da sem se v celoti osvetila popoldne svojemu možeku....

grem pospravt ker mamo bombo v stanovanju!!!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
28.11.2007 21:43:24   
beba76
Pa nam zaupaj, kaj ti je razen potrebnega t*** prinesel user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
   [Brisano sporočilo]
30.11.2007 8:54:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3730
30.11.2007 21:17:37   
sončnica13
Ohoj!

No za nazaj nisem nevem kolk natančn bralauser posted image , v glavnem Goda user posted image za digitalca-končno, a ne?
Sploh ne vem, kaj naj napišem, ker je itak vsak dan kaj novega.,........... no za zanimivost avto ni samo brrr-brrrm, ampak kar lepo avto, če ga pa vprašam kako oz. s čim gremo pa reče z avtom.
Kaj bo vašim sončkom kaj prinesel Miklavž? Je že vse nakupiluser posted image
Pri nas bo za Nika prinesel komplet Lego-Duplo kock, pa prstne barve, upam pa, da bo v peharju tud kaj zameuser posted image .
No, včeraj je pokukala na plano 4-ica spodaj, zdaj bo pa kmalu še druga in tokrat na srečo brez vročine, pa tud sicer brez kakšnih drugih sitnostiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3731
   [Brisano sporočilo]
30.11.2007 22:28:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
1.12.2007 20:25:36   
goda13
Da nas spravim iz tretje strani

Jaz se odpravljam ven, na pizzo s tremi prijateljicami proslavit nosečnost od ene izmed teh trehuser posted image . Je tazadnja, ki še nima otrok.

Upam, da boste kaj čvekale, da bom imela zjutraj kaj bratuser posted image

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3733
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 8:41:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
3.12.2007 10:44:44   
goda13
Oj bambina!

Sm šele danes brala. Si pa imela nekaj težkih dniuser posted image . Vem, kako je to lahko živčnouser posted image .Še sreča, da se je vse lepo izteklouser posted image . A pol Maša še nebo imela bratca al pa sestrice?

Pol si si pa lahko z velikim veseljem privoščila tisti piruser posted image

Kje ste vse babe?

Neposredna povezava do sporočila: 3735
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 14:10:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3736
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 14:21:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3737
3.12.2007 20:03:05   
goda13
Oj bambina

Mi tudi za enkrat načrtno ne bomo imeli nobenega user posted image . Trenutno primanjkuje časa še za Kimija, kaj šele še za enega. Tudi mi bomo probali čivmeč časa preživeti skupaj, dokler je tako majhen, ker se vsak dan zgodi kaj novega. Naš tudi že ful govori, razen mama in ata tudi nona, Pepi(tako ga kliče nono), pižama, bejš, pejt spat, prit samuser posted image , pa še kaj bi se našlo. Zna pa tudi že prvo kletvicouser posted image user posted image . Ne vem kje jo je pobraluser posted image

Mi pa zdaj bolj paše, ker delam vsak dan od 14-18. Zjutraj rihtam papirje za salon, pa s Kimijem se igrava, pol pa neseva še user posted image  kosilo, pol grem pa delat

Neposredna povezava do sporočila: 3738
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 21:02:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 21:04:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3740
3.12.2007 21:05:37   
goda13
Pralnica je zalaufala in ob lepem vremenu ful laufa, tako da mu hodi eden pomagat. Dans je bilo pa bolj zatišje, ker je padal dež

user posted image  Kaj je fina Maša. Jo je Kimi pršu pogledat na računalnikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3741
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 21:06:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 21:10:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3743
3.12.2007 21:10:41   
goda13
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3744
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 21:12:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
3.12.2007 21:14:42   
goda13
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3746
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 21:16:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3747
3.12.2007 21:17:35   
goda13
waw, kaj sta lepa z mačkom Murijem

Tako smo pa mi trenutno utrujeni

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3748
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 21:21:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
3.12.2007 21:23:30   
goda13
user posted image  zdej sm jih napodila po tuš, da grem pol jaz vso vodo do konca ponucatuser posted image . Pol gremo pa vsi trije spat, ker jutri delam od 10-14user posted image , kar en čuden urnik. Ma saj je sam za jutri.

Pridna Maša, da že spi, naš hodi spat ob 22 al pa celo ob 23user posted image

Smrekico pa zmeraj postaviva že začetek decembra, ker mi je ful lepo. Mi je čisto premalo da je od božiča naprej. Je pa Kimi ful navdušen nad balončki, tolk, da je že dva razbil, ko smo jo včeraj postavljali. Zdaj mu pa rečem, da bodo balončki jokali, pa jih pusti pri miruuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......