|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 22:03:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
   RE: avguštine
21.11.2007 22:04:33   
sončnica13
goda-sn slišala ja, da je bla izvidnicauser posted image

mah mi ne znese več tolk časa tuki bit.
zdej vas sploh nisn še uspela za nazaj prebratuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
21.11.2007 22:06:50   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

oj snočnica. super za tako službo user posted image

mah delovni cajt je že ok., sam kaj ko pride plača te pa vse mineuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3703
21.11.2007 22:09:12   
sončnica13
No, kaj je zdaj, prej je bla gužva, zdej ste pa vse odšle,......
A ima kera kaj prot menuser posted image user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
21.11.2007 22:21:22   
sončnica13
Tud prov!
Grem pa še jaz spat.  Lahko noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3705
21.11.2007 22:33:38   
stuhica
ojla čveke ste že vse ušle al kaj!?

ja srečanje bi bilo fajn nardit in se spet po enem letu sreačt, samo ne vem če ni mal prepozn zdele ko se že začnejo kake novoletne feštice in službene zabave itd...

Sicer sem za imam pa že kar konkretno nekaj datumov že rezerviranih in sicer začne se že 30 novembr ain se spronjuje  8, 12,  14, 20 , 21 decembra ne vem kako bom uredila še z varstvom upam pa da si bom vsaj 2-3 zadeve lahko privoščila.  Seveda če vas bo9 pa veliko za pa pač organizirajte sej ni kej povseod me pa tud nemore bit zraven !user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 3706
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 22:39:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3707
22.11.2007 13:51:42   
Splet.Ka
Ojla.

Bambina je spraševala pri avgustovkah za srečanje. Smo rekle, da bi kar postavile en datum, pa kdor pride, pride.

Recimo 8. 12., okoli 10. ure v LJ, v Koloseju?????

Kaj pravite? Se kar prijavljamo, da naredimo seznam?

Zelo rada bi vas po enem letu spet videla! Ali pa spoznala tiste, ki jih še nicem.

Lep pozdrav od mene!

Cvetim...

Neposredna povezava do sporočila: 3708
22.11.2007 14:09:01   
HuAnita
Hojla, čvekaški del avgustovk 2006!user posted image

SREČANJE!!!  

Mi je hruška pojedla z jezika....
Torej - dajmo se dobiti, no........!
Imamo še 3 tedne časa, da se pozdravimo, zorganiziramo in dobimo.... S tem, da če pridem jaz, prideta zraven 2 divjaška otroka ---- samo v opozorilo :-)

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
   [Brisano sporočilo]
22.11.2007 14:27:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3710
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 23:03:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3711
24.11.2007 17:54:26   
beba76
BAMBINA, maš probleme?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3712
24.11.2007 19:43:35   
goda13
smo dobili po skoraj enem letu nazaj digitalca iz popravilauser posted image user posted image user posted image

pa moram takoj dat eno novo slikco našga Kimija

user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
24.11.2007 20:28:00   
stuhica
kjes te čvekice!

Evo midva sva se dane spotepala in sicer sva šla z mojim starši na obisk k žlahti vljubljano! Se  se po dolgem času ( pomoje po enih 10 letih spet sprehodila po glavni Ljubljanski tržnici! Je bilo prav luštno!!  Bom mogla še kdaj ponovit pa na kake ribe zavit ker je tolk noro lepo dišalo po pečenih ribah,, da bi kar tam ostalauser posted image

Moj machoi se je javil inje še kar zadovoljen, ni sicer prišel v polfinale da predvideva d aje bil nekje v zalti sredini! Ma jaz pravim kakorkoli že važno je sodelovati in nezmagati!! Je pa res mormam priznat da sedaj pa res komaj komaj čakam sredo  da že pride domov!!

lp

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 21:00:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3715
24.11.2007 21:38:44   
stuhica
ma ja bambina sem tud kar vesela glede tekmovanja, smao sem pa tako bolj slabe volje si želim še 1 user posted image pa bo spet kriza... pa  še to nikol nisem bila vb fazi obremenjevanja kilogramov zdeja pa sem ker mi to žal zdravstveno škoduje.... ampak teh user posted image  kg nikakor ne morem dol spravt... samo goor mi gredo kilogrami...

Neposredna povezava do sporočila: 3716
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 21:48:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3717
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 21:52:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3718
24.11.2007 21:53:47   
stuhica
babmina oh hvala ti,

sej preden sploh začnem z delom za še eneg apa itak moram najprej v boj s kilogrami in čokolado, ok sej zdržim neki časa pol je pa kriza in ves tisti trud je zaman ker me prej ali slej premami in potem se še bolj zredim... user posted image user posted image user posted image

Sem se že preselila na forum zanositve in žalostno čakam, res pa je da imam vsaj Alvina in on mi daje smisel mojga ž ivljenja.

Ma ja upam d ami oziroma nama uspe , smao ne vem al menjat službo al ne če bi slučajno dobila priložnoist .... ma je cel kup še enih zadev vmes....

Neposredna povezava do sporočila: 3719
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 21:57:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3720
24.11.2007 22:04:51   
stuhica
ma ja sej konc koncev če bi zamenjala službo in če bi ostal noseča user posted image bi pač seveda se odločla za to malo drgoceno bitje,user posted image nebi niti razmišljala da ne,ssej kjer je za 3 bo tud za štiri... user posted image

Sej bi bilo težko verjetno samo z eno plačo pa vseeno,user posted image user posted image je pa tko da razmišljam o zmanjavi službe tudi zato ker ne vem, kaj bo ko bom Alvina dala v Vrtec in ko bo star  3leta bo moja služba verjentno ali dvoizmenska la če ne celo samo popoldanska ( tako sem delala prej... večinoma saj ko nimaš družine še gre ko pa jo imaš .. ) mi pa to ravno ne diši, ker je že moj gostinec in večinoma dela popoldne, tako da otroka potem nimam kje pustiti od 16 ure naprej do 20 ali 22,user posted image user posted image user posted image kam naj z otrokom??? Sem že razmišljala o tem da bi prenehala sploh delat... saj drugače pomoje tud šlo ne bo tako pa če bi mi uspelo kje drugje dobit pa bližje odmu bi bilo super...  A se ti zdi da neumno razmišljam kaj bi ti storila v mojem primeru?

Neposredna povezava do sporočila: 3721
   [Brisano sporočilo]
24.11.2007 22:10:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
25.11.2007 22:35:19   
stuhica
ja bambina sej v bistvu imaš prav, smao mam še druge težavce zraven če mi jih uspe shendlat potem bo uredu... Ma bomo že prepustil času čas pa bomo vidl kaj nam bo prnesu...

Neposredna povezava do sporočila: 3723
26.11.2007 19:25:42   
beba76
Stuhica, jaz te tudi čist razumem, ker sem v istem šmornu oz. sem bila, dokler sem delala 8 ur. Zdaj, s polovičnim delavnikom pa kar gre nekak. Sem ob 18.30 doma, ko sem dopoldan, pa delam do 12. Moj ma pa privat in ga itak ni kaj dosti doma - zdaj npr. še tudi ne.user posted image  Ampak če boš dala v ospredje samo negativne stvari, se boš težko odločila še za enega user posted image . Tak da misli pozitivno in se ne obremenjuj ne z nosečnostjo in ne s tem, kako in kaj boš potem, pa se bo vse lepo odvilo. Držim pesti!user posted image
Tvoj bo pa v sredo itak že doma in potem veselo user posted image user posted image user posted image user posted image

GODA, kaj skoraj eno leto si mela na servisu aparat? Če je pa tako, da če ti ga v, mislim da 45 dneh ne popravijo, maš pravico zahtevati novega. Si mi pa s pico zaj naredla lušte, tak da bi mojega najraje poklicala, da mi jo prinese. Pa me kile bremzajo user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
26.11.2007 20:43:37   
stuhica
O beba, a ti imaš potem in popoldansko in dopoldansko delo! user posted image Mene so dali delati od 9 do 13 in okol 14 ure sem šele domauser posted image . Danes sem imal prav težave ker tamalga sem pol takoj pograbla od mami ga peljala domov prideva dam ga hočem dat spat ,se je pa že čist razdremal in ni hotel zaspat! user posted image user posted image user posted image user posted image pol se je pa drl ko zmešan

Tako da je bil vse do pol osmih pokonc ko je dol padu.... samo upam da mi ne bo jutr ustal že ob 6huser posted image ker sme res ful utrujena, pa še vse za šiht pa za šolo si morm prštimat....

noro pa glih jutr pa v sredo imam šolo ravno ko moj pride- sme študirala da bi kako uro dol vrgla ker ga pa zdej že kar ornk pogrešam. Sej sicer je zmeri šu kam za par dni ampak za tako dolgo pa še ne! tako da upam da bo akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!user posted image user posted image  razen če si kej na tajvanu pa vietnamu user posted image razgibaval  user posted image user posted image

v glavnem nočem se več obremenjevat s službo kar bo pač bo  če dobim bo ok če ne pač ne ampak ni user posted image hudič da mi pa v tem letu in pol ne bi uspelo vsaj zanosituser posted image će že ne druge službe najdt....

ja jaz upam na eno od teh dveh stvari smao problem je sedaj to da moram preden zanosim najprej sebe v red spavt ker sem se zredila za 14 kg, A je katera mogoče zato da bi šle to tovjo dieto skoz beba!???

Ma moram spremenit svoj način prehrane v življenju ker na dolgi rok me tole ne pelje nikamor, samo k slabostim... Preživela sem celo dva dni brez sladkarij.... Ja že to je napredek ampak moram najti nekaj kar me bo gnalo naprej ni vrag če sem nehala kadit da mrbit bi pa le poskusila nehat jest sladkarije!?  

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......