Azzurra
|
DA, JAZ IMAM IDENTIČNO SITUACIJO! Pa spim še z maskico za čez oči. Zamaške in maskico sem imela tudi v porodnišnici. Res, prisežem. Tako spim že kakšnih 15 let in mislim, da bo tako ostalo, do kdaj, ne vem. Sem imela iste pomisleke kot ti, predno sem rodila. Sinček je prve mesece spal v najini spalnici, poleg moje strani postelje. Spala sem z zamaški in ga brez težav slišala. Ne vem kaj naj ti rečem, ali je to podzavestno ali ne. Skratka, slišala sem ga. Pa ostalih stvai (recimo to da moj dragi vstane večkrat na noč, da spusti mačka notri ali ven - ja, imamo mačka, ki je bolj razvajen kot otrok, priznam), sploh ne slišim! Potem smo ga preselili, otroka seveda, v svojo sobico. In tudi od tam sem ga navkljub zamaškom slišala. Brez baby fona in za zaprtimi vrati. Glej, dojenčki so tudi taki, da se ponoči kdaj zbudijo ker se premikajo ali ker sanjajo in takrat se oglasijo. Verjetno večina mamic teče ob prvem stokcu, jaz sem te stokce verjetno preslišala, nisem pa preslišala joka od lakote ali iz potrebe. Sej tiste stokce tudi če preslišiš - otrok navadno zaspi naprej, tako se tudi uči sam uspavat, vsako tekanje pa tudi ni dobro, ker ga samo še dodatno razdraži. Tako, no, ne vem kako se boš odločila. Meni je bil moj počitek zelo pomemben. Poleg tega pa računam tudi na mojega dragega, tudi če nebi slišala, bi pač on vstal ali pa bi me ruknil naj grem jaz. Glej moj otrok je navkljub mojim zamaškom živ in zdrav, tako da upanje je
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|