buči -> RE: imam "čuden" problem (2.12.2007 18:35:38)
|
Jaz sem imela težavo s svetlobo. Čim je bilo malo svetlobe, sem se zbudila in konec veselja s spanjem. Se mi kar smiliš. V bistvu nimam pravega nasveta, ampak se mi pa zdi, da bo s časom težava prešla, ker boš pač utrujena in boš morala spati, ker ti bo telo samo povedalo, da potrebuješ počitek. Pri prvem otroku na začetku misliš, da ne boš nikoli zatisnil očesa, ker bi ga njraje ves čas opazoval, pazil, ampak s časom se zgodi, da ga ne slišiš, jaz sem kar prespala jok, me je moral mož zbujati. Zdaj sem se že tako navadila, da sredi noči kaj naredim, da naš mali zaspi naprej, pa zjutraj sploh ne vem, da sem se v bistvu zbudila. Kako bo pa sedaj, ko bomo imeli drugega, pa ne vem. Sem se že kar malo razvadila ... Ej, verjemi, da bo vse ok, pa bo! Jaz si tudi že 6 mesecev dopovedujem, da bom hitreje rodila, kot prvič, da me ne sme biti strah, čeprav bi se najraje prežarčila na Mars, da mi ne bi bilo treba oditi v porodnišnico. Porod bi preskočila ... Punca, zmogla boš, tako ti kot tudi jaz. Mislim nate, drži se!
|
|
|
|