|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
1.12.2007 18:54:05   
oktavija
user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image

Evo drage moje prijateljice takole jaz fulll navijam, da bo december čist roza barve!!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 876
1.12.2007 19:02:12   
Fargesia
Oktavija ti si pa čist notr padla v tole navijanje in dodajanje slikic! prav luštno je!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 877
1.12.2007 19:23:33   
lejla007
čau, punce!

Pri meni M danes zaenkrat še ni, ampak imam občutek, da prihaja user posted image

Vam sporočim...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 878
1.12.2007 19:33:49   
pufika
dajmo lejla 007 in vse ostale user posted image user posted image user posted image
se moram zahvalt vsem navijačicam ki tako vzpodbudno navijate, ker ste mi vlile ful ful energije in
pozitivizma...user posted image user posted image še lubek je ves navdušen user posted image user posted image
sama bi se tudi želela vpisat za 5. 12. da miklavž ne bo prinesel user posted image ampak jo bodo parkeljni odnesli

vsem čimveč user posted image pa user posted image pa zdravih user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 879
1.12.2007 19:37:48   
lučka 25
Jap! Veseli december se je že začel! user posted image

Upam, da bo na seznamu videti veliko ROZA barve in user posted image .

lejla007, upam  da user posted image  ne bo. Imam pa tudi jaz občutek, da pri meni prihaja in  ne bo nič s user posted image user posted image . Me prsa bolijo (tako kot pred vsako user posted image ), le tam spodaj me malo še zapeče in ne tako kot ponavadi,, ko le na vsake toliko časa začutim bolečino.

user posted image Me pa nekaj zanima. Ali  vas prsa bolijo res samo, ko ste noseče oz. ko mislite da ste (pred in po pričakovani M)? Namreč mene pred vsako user posted image  bolijo. Me ta znak za morebitno nosečnost zelo zmede. Jaz vseeno mislim, da so si znaki za user posted image  in user posted image  user posted image  zelo podobnii. Ali se motim? Upam, da nisem izpadla kot nek pesimist.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 880
1.12.2007 19:40:55   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu pufika)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
1.12.2007 19:45:29   
Anonimen
Lučka25... tudi mene je to vedno motilo, k me pred user posted image  bolijo prsa. In k sem bila user posted image  so me tudi. Lahko še to povem, da sem imela znake za user posted image  iste kot če bi pričakovala user posted image . Sam sem pa kar v sebi čutila, da sem user posted image . Škoda, da se je pri meni v 17t vse žalostno končalo.user posted image

Ampak danes sem začela navijat za vse vas user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
1.12.2007 19:52:25   
lučka 25
gantar, zelo mi je žal za izgubo. user posted image Kmalu bo prišel čas, ko boš zopet skakala od veselj ob novici, da si user posted image .
Je pa res, da jaz kar upam, da sem noseča in nama je uspelo. Po drugi strani pa me je strah neuspeha, ker sem sedaj po lapari in zopet ponujeni novi rešilni bilki za naravno zanositev, vsa zmedena in preveč čustvena. Ah, spet jamram!

user posted image V glavnem, ne smemo obupati in, če ne uspe decembra bo pa januarja!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 883
1.12.2007 19:58:06   
Anonimen
Res, je... ne smemo obupat. Enkrat nam bo že ratal. Zato pa navijam, da enim že v decembru. In vem lučka 25, da si ti med njimi.user posted image

Kje ste navijačice...

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
1.12.2007 20:10:14   
lučka 25
Evo, ena dobra vila za vse nas, da nam vsem pričara tako željene user posted image user posted image .
user posted image  In se bomo kmalu vse takole sprehajaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 885
1.12.2007 20:12:19   
Serendipity
Gremo punceeeeeeeeeeeeee! NAŠ december je tu! user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image       user posted image        user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 886
1.12.2007 21:26:45   
*zvezdica*
Živjo punce!

Pa smo končno dočakale december! Juhuuu!!!

Jaz user posted image "čakam" danes, pa zaenkrat še nič ni priteklo user posted image . Zanalašč nisem kupila testa, da če je še vedno ne bo, da bom morala do ponedeljka počakat.
Ene 4 dni nazaj sem sicer opazila nekaj sveže krvi, ampak kar ne upam mislit, da bi bla to vgnezditvena...se mi je zdela prepozno in premalo jo je bilo. Mogoče pa leuser posted image

Masa upam, da si kaj bolje in da antibiotiki prijemljejouser posted image .

Lučka, saj ne jamraš....samo iz sebe je pa treba dat tist kar nas "žre", ane! Saj zato pa smo tukaj, da si pomagamo in se vzpodbujamo.

Drugače pa jaz pred oz. med menstruacijo nikoli nimam bolečih prsi, samo tak občtek kot da me vse tišči dol. No, zaenkrat ni nobenega občutkauser posted image . S strahom grem pa vsakič na WC in upam, da ne bo kaj priteklo!

Gantar, žal mi je za tvojo izgubo user posted image . Enkrat bo vse to poplačano! zagotovo!

Punce navijam za vse nas!!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 887
1.12.2007 21:30:52   
*zvezdica*
Eh, pa je šla moja anonimnost po gobeuser posted image ...

sem drugače anonimnauser posted image ...pa mi tokrat očitno "ni šlo".
Mah, nočem da bi kdo vedel, da delamo na dojenčku, ker vem da kar nekaj znank bere tale forum pa nočem, da vsi drugi vejo prej kot moji domači..če ratat!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
2.12.2007 8:36:05   
naty13
Dobro jutro punce. Ker sem prva danes, vam pošiljam user posted image . Pa smo v veselem decembru. Sem vas brala, za pisanje pa nisem imela časa. Sprašujete se vse kje so rozike user posted image , pa sej je bil šele prvi dan, počakajte do srede, četrtke ko je miklavž. Prav lepo ste okrasile z Božički tele strani.

Trinity22 pa želim veliko sreče na pregledu jutri user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 889
2.12.2007 8:48:28   
Teni_
Jutro, punce.

December se je začel in upam, da bo bolj roza, lahko kar za vse, ne bo nič narobe.
Še kak dan je do moje O, potem pa bo kar bo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 890
2.12.2007 9:46:03   
jakoLUlana
dobro jutro

moje krvavitve ali karkoli je to ze bilo, so se nehale.. morda je bila pa res vgnezditvena (k bi bila vsaj)-- V prvi nosecnosti je nisem imela, ampak to verjetno ni vazno a ne...

Upam, da boste jutri tiste, ki vam zamuja, pohitele v lekarno po test in nam sporocile dobre novice.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 891
2.12.2007 10:01:12   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

dobro jutro

moje krvavitve ali karkoli je to ze bilo, so se nehale.. morda je bila pa res vgnezditvena (k bi bila vsaj)-- V prvi nosecnosti je nisem imela, ampak to verjetno ni vazno a ne...

Upam, da boste jutri tiste, ki vam zamuja, pohitele v lekarno po test in nam sporocile dobre novice.

Držim pesti, da je res vgnezditvena!!!! user posted image  

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 892
2.12.2007 10:34:48   
srecna_zvezda
Punce mislim da mene lahko kar obarvate v modro barvo...user posted image  sedaj sem opazila na wc-ju rozast izcedek in spika me v spodnjem delu....mislim da je ta nezazeljenka le prisla- KLJUB POVISANI BT 37,4!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 893
2.12.2007 10:37:54   
jazzz27
ooojjj punce!!

Navija za vs vas, da bi vas le bilo čim več nosečk.  Žal se vam ne morem pridružiti v decembru, ker je moja M prišla včeraj!! Čim več rozik prosim!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 894
2.12.2007 10:49:14   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Eh, pa je šla moja anonimnost po gobeuser posted image ...

pa saj se še vedno lahko skriješ v nadaljnem...user posted image

men so tanovi antibiotiki prijeli...sem še prehlajena, pa mal me vsake tolko v pljučih zaboli...sem pa še pon in torek doma, za naprej pa ne vem...

Neposredna povezava do sporočila: 895
2.12.2007 10:50:56   
Fargesia
Jazzz, ti si taprva na seznamu za nosečko v januarju!!! ratalo bo!!!

Lučka
, mene pred laparo niso nikoli bolele prsa...zdaj po laparo me pa od časa ko naj bi bila O vedno ful bolijo...se pravi cca 14 dni pred M...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 896
2.12.2007 11:45:53   
stunfek
Ni še nobene rozike, da ji vzklikamo hura?!? user posted image  Komaj čakam, da se vsuje rozast plaz!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 897
2.12.2007 12:55:02   
Serendipity
Lep poozdraaaaaaaav moje vesele decemberke!!!!!

Jaz sem se odločila, da vas spet lepo počastim s kavico, pa posladkom. Tak, da boste imele energijo in voljo za vnaprej!

torej kavica, da vas prebudi - user posted image

posladek, da vas pogreje - user posted image

pikapoka, da vam prinese srečo (beri user posted image ) - user posted image

in nekaj, da vsa spomni, da je PRIŠEL NAAAAAAŠ DECEMBER! - user posted image

PUNCE - jaz vam/nam držim pesti! Lepo je, da si stojimo ob strani in se vzpodbujamo user posted image . Ups ... sem se raznežila, le kje pa zdaj hodi moja hudoba user posted image

Uživaaajte user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 898
2.12.2007 13:58:10   
Anonimen
Hvala za posladek! Se mi zdi, da smo ga vse zelo vesele.

Sicer pa kar čakam na rozike. A bote vse čakale na Miklavža in Božička?user posted image  Ena se bo morala pokorajžit. Katera bo ta prva... Dajmo punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
2.12.2007 14:07:38   
trinity22
punce držimo pesti, tiste, ki ste pa na vrsti da poročate pa hitro testke delat ...

naty13 hvala za lepe želje, upam da bo pregled uspešen

tiste, ki ste imele kakšne flekce pa držim pesti in navijam za vas da je to vgnezditvena in da bo potem vse polno rozik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.