|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
29.11.2007 14:24:26   
ditta
helou mamice user posted image ,

jaz sem v velikem zaostanku z branjem, saj vidim, da vsaj nekatere pridno pišete in berete.
včeraj smo imeli posvetovalnico, zoja je sedaj velika že kar 54 cm in ima 4250 gramov.
še vedno se samo dojiva in zato dodajava AD3 kapljice po katerih pa ima občasno grde krče, vendar le ti ne trajajo prav dolgo.
midva še vedno nimama nobenega pravega ritma. doji se nekako na dve uri, včasih tudi na eno, včasih pa spi pridno tudi tri ure skupaj.
danes ponoči ni in ni hotela biti v svoji postelji, tako, da sem ob 2:30 obupala in jo pustila spati pri namauser posted image .

več o vsemu pa na kakšen bolj grd in deževen dan, saj sedaj šibava ven na sonček.




(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Desetke007
29.11.2007 17:49:26   
mama06
Jaz pa mislim, da so te kaplice proti krčem iz Deteljice vsajmalo pomagale, ker danes naš user posted image spi cel dan brez kakšnih večjih težav. Čisto sicer niso izginili, je pa dosti bolje. Sem pa še naročila kapljice iz Avstrije.

Ravno mi spi na roki na kavču - hvala bogu za notebooke in wireless internetuser posted image

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Desetke007
29.11.2007 17:51:19   
mama06
Vem, da je že bila debata o plenicah, pa vseeno - katere naj kupim, ker mi bo jih zmanjkalo?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: Desetke007
29.11.2007 18:04:48   
pot
Najprej čestitke vsem mamicam. user posted image

Jaz se samo na hitro javim. Danes je Oskar star točno en mesec. Doma smo že zdavnaj, se še navajamo na nov ritem, za računalnik pa ni in ni časa, komaj še za likanje. Drugi teden imava prvi obisk v posvetovalnici.

Lepo se imejte in cartajte svoje sončke. user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: Desetke007
29.11.2007 18:10:50   
mišk
Plenice: Jst sem se pred porodom odločila, da bom probala različne plenice. Za začetek sem kupila dva paketa Pampersk, potem pa sem dobila še štiri ta velke pakunge Pampersk od obiskov, tak da imam trenutno doma orenk zalogo plenic-samih Pampersk. Za naprej sem se odločila, da bom najprej preizkusila Mullerjeve, ker jih vse ful hvalijo. Pol bomo pa vidl. Sej mogoče res ni pametno nonstop plenic menjavat, ampak če jih ne-ne veš katere so zate najboljše. Dobr mi je, ker ima že marsikatera firma za prodajo samo po dve plenički, da jih lahko preizkusiš.

Jutri imam prvi poporodni pregled pri ginekologu. Počutim se super, posledic poroda že daavno več ne čutim. No, mogoče mišice medeničnega dna še niso čisto na starem tiru. Shit, ampak kak jih neki dni po porodu sploh ne čutiš!!user posted image  Smotan občutk.

Smešno, komaj sem rodila, pa že počasi malo razmišljam o drugem otroku. Res je, da še nisem diplomirala in res je, da še nimam službe, ampak nekako sva si z mojim zadala cilj, da ta prvo otroci (v čim krajšem razmaku), nato služba. Verjamem, da če jih ne bova imela kmalu en za drugim, da se potem kar težko odločiš za še kakšnega, ne vem... Pa še + se mi zdi to, da lahko potem brez nekih dolgih premorov (porodniška) posvetiš službi (kolikor je nujno seveda, ker nisem nek blazen karierist).
Sicer pa je že en user posted image  včasih ful naporen in po mojem pri dveh se ti že kdaj pa kdaj strga.user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: Desetke007
29.11.2007 18:12:17   
mišk
Oooo Pot, končno si se javila. Lepo!user posted image  Moram ti povedati, da bi bila naša Dona Oskar, če bi se rodila kot fantek. V glavnem, lepo ime sta izbrala!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: Desetke007
29.11.2007 18:35:29   
noa1
Pandica: jaz dajem kapljice ob vsakem hranjenju. Tako mi je svetovala patronažna, pol pa mi je isto povedala še pediatrinja. Samo mi je jemo ponavadi na tri ure ali pa še na daljše obdobje. Če pa bi slučajno bolj pogosto, pa jih ne rabim dat.

Nohtki; jaz sem ji dosedaj postrigla samo mezinčke na rokah. Je imela daljše kot jaz. Drugače pa si full ne upam. kako dolge pa sploh moramo pustit

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: Desetke007
29.11.2007 18:47:38   
mišk
Nohtki: Jst ji jih še zdej nisem postrigla!user posted image
Nekako s tem odlašam. Sploh sedaj, ko se je nehala praskat po obrazku, čeprav ima seveda kar dolge nohtke. Ko čuje, rečem, da jih bom postrigla ko bo spala, ko pa zaspi mi je jo škoda neki drmat, da bi jo prebudila, k že tko ful mal spi! Na nogicah si pa sploh ne predstavljam, kako jo bomo postrigli.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: Desetke007
29.11.2007 20:41:19   
skuštrana
ni časa, komaj še za likanje.


No, ja..Jaz  ne likam odkar se je rodila Liza..Ko sem komčno spet malo začela s tem likanjem je prišel pa Arsen in spet nič od likanja user posted image

Mišk jaz imam tudi jutri pregled..Brrr...Mene full boli ko mi dela ta vaginalni pregled, se moram kar psihično pripravit user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: Desetke007
29.11.2007 21:32:10   
Jenny Anny
Evo, jaz sem danes z ginekološkega pregleda, vse OK, sedaj imamo zeleno luč za user posted image user posted image user posted image

Nohtki jaz sem jih postrigla enkrat, tiste taprve si je pa sama full polomilauser posted image

Plenice, od začetka smo imeli od Pampers New Baby 1, so ble OK, pa zdaj mamo 2, ki nam je že full majhna, enkrat vmes smo kupili pa Pampers Baby Dray, pa je bil bolj Baby wet, je skoz nekaj ven prihajal. No sedaj bom probala it v Muellerja po Pampers New Baby 3 (na netu sem našla, da za nemški trg  jih tud imajo), če ne bom pa probala Muellerjeve. Bi blo pa res fajn, če bi vsakih lahko dobil samo po ene 5 kom, da bi lahko malo sprobal kakšne so.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: Desetke007
29.11.2007 21:45:06   
noa1
Pleničke: smo imeli Pampers New baby, Muellerjeve, pa tiste EKO iz Muellerja pa DM-ove. Pa so se vse razen Pampersk izneverile, je vse skozi prišlo, zgoraj pa pri nogicah....vsa tekočina je ven pritekla tudi pri kakanju.
Bomo kar pri Pamperskah ostali, tistih iz Muellerja. Pa kupila sem zadnjič dva paketa v A, in se mi zdijo še boljše,....še manj plastične. Po tistih EKO pa je neša dobila osip po nogicah in pasu... ful smešno ker so kao tako naravne.

Danes smo spet imeli kraval...kar jok brez konca.... včeraj ponči nama ni uspevalo kupčke podirat...bo najbrž to to. Drugače pa trenutno spi po kopanju in je kar med spanjem dva kupčka podrla. Bravo naša Ajša...samo tako naprej.

Želim vam mirno noč (nam tudi)

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: Desetke007
29.11.2007 22:16:56   
janja
Jenny Anny - mi imamo Pamperske New Baby 3 iz Muellerja. Moram jih zelo pohvalit, ker so nam druge plenice že premočile, v teh pa ostaja suh. Podobne so Pampers - ne vem zdaj kako se ravno reče - vijolična pakunga. Tudi zelo dobre in ne premočijo. Najbolj mi je všeč, ker imajo elastične trakove, da se plenička lepo prilega telesu.

Končno smo postrigli nohtke. No, me zdaj zanima, če se bo še kaj spraskal. Ima pa naš zelo trde nohtke, tako da se mu ne lomijo.

tave - daj napiš kako zgleda dnevni hospital na gastro pediatriji. Kdaj si zjutraj prišla? Kdaj si šla lahko domov? A rabiš posebno napotnico?  Jaz jo imam za ambulanto.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: Desetke007
30.11.2007 9:36:45   
lane31
Praznujemo 1 mesec user posted image user posted image user posted image ...Čestitke Aneta user posted image
Eh.......pridem nazaj, je detece lačno user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: Desetke007
30.11.2007 15:12:23   
Jenny Anny
Lane31 čestitke za 1 mesec user posted image user posted image user posted image

Kje pa ste vse desetke danes, ste vse odšle na sprehod, saj je prav, ko je pa tako lep sonček.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: Desetke007
30.11.2007 17:32:06   
mišk
Jst sem mela dans poporodni pregled pri ginekologu. Vse v redu. Razen na dojki se mi je spet naredil fibroadenom (benigni tumor). Sem ga že imela in sem ga dve leti nazaj dala odstranit, a žal zgleda da se misli to še kar ponavljat al kaj.user posted image  Sploh ne vem, če bi ga tokrat dala odstranit, a saj veste, potrditev, da ni nevaren dobiš dokončno šele ko je pod mikroskopom, se pravi zunaj. Imam napotnico za Ambulanto za bolezni dojk, se bom naročila, pa bomo vidli kaj mi bodo svetoval. Prvič so mi rekli, naj se sama odločim, da pa ne zgleda nevarno... Eh...user posted image


(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: Desetke007
30.11.2007 18:37:50   
orka**
IZVIRNO SPOROČILO: mama06


Ravno mi spi na roki na kavču - hvala bogu za notebooke in wireless internetuser posted image

Se strinjamuser posted image



Plenice pri nas uporabljamo za oba Muellerjeve, meni so zelo uredu, zelo vpojne, pa še najcenejše so, spustijo samo če Lara preveč popije in jo ne uspem pravočasno previti. Lara pa po vseh ostalih dobi rdečo, razen po mullerjevih in moltexovih, ampak slednje so precej drage.

miškuser posted image

Če katera želi probati tržiške kapljice ali koroške kapljice jih lahko dam, so oboje skoraj čisto polne, pri nas ne pomagajo.

mišk jaz tudi razmišljam še o enem otročku, ampak ne vem če bi šla še v tretje rodit, ko sem rodila Aneja, sem rekla, da bi mela še enga oročka ampak ne bi šla več rodit, je blo v drugo bolj hudo kot prvič.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: Desetke007
30.11.2007 20:24:33   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Jst sem mela dans poporodni pregled pri ginekologu. Vse v redu. Razen na dojki se mi je spet naredil fibroadenom (benigni tumor). Sem ga že imela in sem ga dve leti nazaj dala odstranit, a žal zgleda da se misli to še kar ponavljat al kaj.user posted image  Sploh ne vem, če bi ga tokrat dala odstranit, a saj veste, potrditev, da ni nevaren dobiš dokončno šele ko je pod mikroskopom, se pravi zunaj. Imam napotnico za Ambulanto za bolezni dojk, se bom naročila, pa bomo vidli kaj mi bodo svetoval. Prvič so mi rekli, naj se sama odločim, da pa ne zgleda nevarno... Eh...user posted image





Sploh ne vem kaj bi ti rekla user posted image user posted image
Samo virtualen objem za pogum.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: Desetke007
30.11.2007 20:44:48   
skuštrana
Jaz sem tudi danes imela pregled in je vse bp user posted image ..Ampak  mene pa še vedno občasno vse boliuser posted image Eh, saj bo boljše..

Kasija, jaz se sedaj po drugem porodu veliko težje sestavljam skupaj. Verjetno zato, ker je bil porod veliko bolj boleč, pa otrok toliko večji, pa še počivat niti nimaš časa po porodu. Sama nosečnost je bila pa čisto ok, še celo boljša kot prva, ker sem prvič malo krvavela pa me je bilo potem celo nosečnost strah. Edino trebuh je bil sedaj full večjiuser posted image

Misk - user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: Desetke007
30.11.2007 21:51:43   
mama06
Ja res smo bili danes na sončku, ko pa je bilo tako lepo vreme.

Kupila sem Pampers new born 1, pa so mu še komaj pravuser posted image . No do konca te pakunge bo vzdržalo.


Včeraj sem mu spet morala postriči nohtke. Ne vem, zakaj mu tako hitro rastejo. No saj ni problem strič, ker lepo pusti. Je mirno dete.

Nič, mali kliče po hrani in moram ituser posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: Desetke007
1.12.2007 13:45:39   
mišk
Danes smo spet nekam lene za pisat. user posted image Tako lepo vreme je in verjamem, da ste vse kje na terenu z vozički. Me smo že prišle s sprehoda in mi spet spi v vozičku na hodniku. Dans bom do večera sama doma in mi bo spet mal dolgcajt. Dobro, da sem šla dopoldne v Baby centra kupit eno ful dobro knjigo o dojenčkih (Velika knjiga o dojenčkih) in jo bom šla sedaj malo prebirat.
No, ve pa le kej napište!!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: Desetke007
1.12.2007 14:16:50   
oktoberka
Ja, res je vreme tako lepo da smo večinoma zunaj. Tako jesen/zimo sem si lahko samo želela!!

Plenice mi še vedno uporabljamo pamperske new born 1. Kasneje pa bom sprobala Leclerove, ki so baje fine. Samo škoda ko nimajo čist ta malih številk.

Nohtke striževa že takoj od kar sva domov iz p prišli in kar vsak teden sigurno enkrat. Ker ji res ful hitr rastejo. Strižemo jih pa med tem ko spi. Je ful pridna in se ne zbudi. Na nogah sem pa do zdej postrigla enkrat in to med tem ko je bla na previjalni. Je tud kar držala in pustila. Zdele bi jih mogla spet počas. an nogah ful počasnej rastejo.

Včeraj je imela Zarja ful vdrto mečavo, pa zvečer dvakrat drisko pa ful je jokala, tko da je nism mogla potolažit. Sem pol v dežurno na Metelkovo klicala pa so rekl da ni paneike. Da je lahko blato tud bolj tekoče, dokler je iste barve kot ponavadi in dokler ni driska na ful pogosto in da jo spremlja še bruhanje. Tko da so me lepo potolažli in sem lažje zaspala. Danes pa moram potrkat je vse ok.

Pot ti pa si faca! Še likat se spravišuser posted image   Js raj svoj "prosti čas" ko Zarja, če ji rata, čez dan zaspi, preživim za računalnikom in berem forum...user posted image Zvem velik več pametnih in uporabnih stvari kot za likalnikom..user posted image

No, zdej pa grem, počas bom mogla it mal v Lecler v nabavko.

Se tipkamo!

Lep dan še naprej!


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: Desetke007
1.12.2007 15:44:52   
valči
Zdravo,moje oktoberke!

Zelo sem vas pogrešala,cel teden vas nisem brala,ker imam doma izredno stanje.Namreč,vse bolano pri nas.Lara ima hud bronhitis,Miha vnetje ušes in hudo kašla,ait bronhitis,Nina malo prehlajena,edino jaz zdrava(trkam).In sedaj na hitro nekaj napišem,ker se vratin samo okrog otrok.Brišem nose,pumpam nose,dajem obema inhalacije,antibiotike,dojim in nosim Nino po rokah,tako da sem izmozgana.Zjutraj se zbudim z bolečim križom in nogamiuser posted image ,utrujena...
Sedaj mi Miha čuva Nino na sedežni,Lara spi,jaz pa tuuser posted image

V ponedeljek sva bili pri pediatrinji,podatki za Klaudio,4250 tehta,dolga je 55 cm.
Grem brat za nazaj,več napišem kasneje,če uspem,upamuser posted image

_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: Desetke007
1.12.2007 15:46:25   
noa1
A ve nič me likate? kdo pa vam potem zlika stvari? Jaz likam samo srajce, pa pleničke... tiste, ki jih mam za povijat( se mi zdi da potem paketek manjši zgleda ko je povita).... Si sploh ne znam predstavljat da ne bi zlikala stavri sproti, bi se mi nabralo za tri ure srajc...to pa mi ni fajn

Smo bli danes zunaj...je blo prav lepo vreme, pa tamalo sva po makadamu full zrukala, da se je spet pokakala (drugače zadnje čase kaka bolj enkrat na dan ali pa še to ne).

Včeraj sem ji dala prvič D3 kapljice, pa se mi ne zdi, da bi jo kaj bolj zvijalo...jo že tako drugače dovolj vsak dan. Jemati pa mora po eno kapljico na dan do naslednjega pregleda, torej do tretjega meseca, Se mi zdi malo, glede na to da ve pišete da dajete po več kapljic.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: Desetke007
1.12.2007 18:00:27   
valči
Nina mi še spiuser posted image

NOHTKI-jih še nisem strigla,jih bom jutri prvič.
MIŠK,želim ti pozitivne misli,ker sigurno ni nič,le lažen preplahuser posted image

Pediatrinja mi je zadnjič rekla,da ima Nina zlomljeno desno ključnico,ki jo ima od porodauser posted image Zakaj mi niso to v porodnišnici ugotovili?
Pa napotnico za razvojnega nevrologa imava,ker je hipertona.Je res trda in se ob podiranju kupčkov zvija nazaj v lok.V Krško greva že 10.12,več pa mi tam povejo o njej.

Pa rekla sem ji,da mi je ob večerih jokava in skoz na zizi.Pa je rekla,naj naredim test,dodam mleko in če spije 50 ml,je lačna in ob večerih rabi dodatek.In da nič čudnega,polek še dveh malih otrocih in dojenčka,se mi zize zvečer zmučijo.Ker počivam res nič,razen sedaj,ko to pišemuser posted image Kupila sem joi Hipp pre in mi ga je prvi večer spila 70 ml in v loku zbruhala,drug večer pa je ostal noz

_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: Desetke007
1.12.2007 18:10:57   
valči
...nadaljujem.

Drug večer pa je spila 70 ml in je ostalo not.Včeraj ni pila nič,ni bilo treba.In se mi zdi,da včasih res nima dovolj,zvečer.Čez dan je pa dosti,le zvija jo zelo,pa kapljice je dobila,AD3,sedaj smo na 3,predpisamih ima 10..

KILEuser posted image ,katastrofa,nikakor jih ne morem zgubit,sem še vedno na 68,69,apetit nenormalen,sploh zvečer in mi ni jasno,kako bom 10 jih zgubila in kdajuser posted image .Ker prvič sem jih takoj zgubila,drugič pa tudi hitreje,sedaj pa mi že tri tedne teža stoji!Kako pa ve?

Fajn mi boditeuser posted image

_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.