|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
27.11.2007 10:04:15   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Klaudia a take mala čurimurčke se tud loh proti rota virusu cepi? Kje pa se jih lahko? A pr njihovih pediatrih? A 150eur je za plačat la kaj? Uf, kar veliko, al pa malo, če imaš zato zdravega otroka!user posted image


Cepit je treba nujno pred 6.mesecem starosti. Čudno da te pediater ni opozoril. Nama je dala brošurco in rekla da to priporočajo sploh tistim otročkom ki gredo v vrtec. Pa da mormo pri kontroli rasti povedat ali bomo cepili ali ne. Cepi se 2x. Ena doza je 75€. Je pa to nek sirup, ki ga mora popit.


NO naši je zdj vročina padla na 37,1°. Kolk je sploh normalna temperatura za take malčke? Pediatra imamo ob 13h. Ker imajo ločeno za bolne in zdrave. Tut vhod je ločen, kar je mani ful vredu.
Je pa tudi ponoči pred vsakim dojenjem bla ful vroča, ko se je najdla je pa kr lepo mrzlo čelo ratalo. Tak da res ne vem kaj je. Bomo vidl kaj bo P rekla.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Desetke007
27.11.2007 10:27:01   
Klaudia
Aja, oktoberka. Po nobenih centrih nismo hodil, ker sem tudi sama zbolela (prehlad). Sva pa tut nazadnje ko sva šla, jo pustila doma pri babici. Obiski pa tut zadnji teden nobenih otrok. Je pa prišla ena vzgojiteljica, ki je možno da je prenašalkauser posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   RE: Desetke007
27.11.2007 10:37:14   
oktoberka
Ja ne vem pol kako bi dobila rota virus? A se ne prenaša sam s stiki? Loh da je vzg. kej prnesla. Sam ne vem če lahko če ona nimauser posted image

No ja vsekakor je prav boga, karkoli že je! Upam da se čimprej pozdravita!! Pa da bosta do srečanjA ok, da se že enkrat spoznamo!!user posted image


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 453
   RE: Desetke007
27.11.2007 10:53:25   
jasna
Rota virus pusti za sabo delno odpornost. Vsaka naslednja okužba poteka v bolj blagi obliki. Če je vzgojiteljica že večkrat zbolela, je lahko tokrat okužba tiha in niti nebi vedela, da ga ima.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
   RE: Desetke007
27.11.2007 11:18:56   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mehurčica  kje pa je to srečanje? A to prideš brez otročka, ne? Kaj to je samo ju3 al še boste imeli kakšno drugo srečanje?


Ulica kraljeviča Marka 19, vhod v MTT, Melje. Srečanje je z otročki, je pa menda enkrat na mesec. Vodi pa ena zelo fajn ženska, ki je tudi med. sestra v P in tudi po porodu svetuje ženskam glede dojenja. Ima pa predavanja še v bolnici, ob drugem terminu. Poglej na Štorkljino stran.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 455
   RE: Desetke007
27.11.2007 12:18:43   
kasija78
oktoberka jaz sem razmišljala o trebušnih plesih in telovadbi v štorklji. se nekako kar ne morem in ne morem spravit. ampak bi bilo dobro iti. predvsem vadba v torek mi je prva skupina zelo zgodaj.  a ti kaj veš kako zgleda?
pa zanima me predavanje oz. delavnica o relaksacijski masaži dojenčkov. no, to bom pa res šla.

klaudia upam, da se lia hitro pozdravi in da ni rotavirus.

pa v zvezi z virusi je tako, da se nima smisla spraševati o tem, če si kaj sam pripomogel k izpostavljanju (no, razen če greš v soboto v interspar user posted image ), ker sicer lahko samo sediš doma in ne sprejemaš obiskov pa  tudi sorodnikov ne pustiš blizu. to pa pač ne gre. opraviš vse preventivne ukrepe - ne sprejemaš bolnih obiskov, si umivaš roke in obraz, ipd. - ter upaš na najboljše.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 456
   RE: Desetke007
27.11.2007 14:24:50   
mišk
Moram hitr kej napisat, da ns bo spet vrglo na prvo stran.user posted image
No, me smo prišle s sprehoda z vozičkom. Šla bi kam malo dlje, pa si ne upam, ker je nebo pri nas z ene strani že čisto sivo in ne bi rada da naju kje zmoči.
Danes smo po dobrem tednu spet imeli ob treh ponoči hranjenje.user posted image  Sem mislila že, da bomo sedaj že lahko vsako noč prespali, pa sem se žal uštela.

A se še kateri zdi, da njen user posted image  občasno (sploh po hranjenju ali pri močnem joku) hrope?

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 457
   RE: Desetke007
27.11.2007 18:24:48   
lane31
Ja Mišk....moja punca vedno -že od rojstva- deluje kot da ima polni nosek,
predvsem po hranjenju in joku....lepo ji z svaljkom prisilim kihanje
in je takoj dobro...mlekec jim zaide v noska
In še vedno smo na drugi strani ....pišite hitro user posted image
Pri nas vse b.p.
Čišča mi več ne zaudarja....tak da bom počakala
Me je pa tega pregleda strah bolj kot poroda
Kdaj ste kaj začele z spolnostjouser posted image  A vas je zelo bolelo????????

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 458
   RE: Desetke007
27.11.2007 19:15:26   
skuštrana
Hojla...

Jaz moram pa najprej full pohvalit našega čmrlja, zadnje dni je kot da ga niuser posted image . Samo papa in spi, pa spet malo poje in spet spi..Pa sam se zabavlja z lokom, skratka pravi srček jeuser posted image

Rotavirus in cepljenje - jaz sem bila sigurna, da bom Arsena cepila, sedaj pa nisem več tako prepričana, ker je bogec že dobil 2 cepiva ( tuberkoloza in hepatitis B), pa pri cca 3 mesecih je spet cepljenje, pa da dobi še tole dozo za rota virus v sebe...Mogoče malo preveč naenkratuser posted image   Eh, kaj pa vem...user posted image Se pa po drugi strani nagibam k cepljenju, ker gre Liza v vrtec in...user posted image

Klaudia, hitro se pozdravite..Ubogica malauser posted image

Smo včeraj govorile - pisaleuser posted image o oblačenju doma, pa sem pozabila napisat, da se ponavadi do 12-13 ure itak ne spravim iz pižameuser posted image ..Se vsak dan pripravljam, da bom pa malo bolj zgodaj vstala, preden se zbudita ta mala dva, pa mi ne uspe. Se ponavadi kar vsi skupaj zbudimo nekje okoli 8.30...Pol pa tako ali tako ni časa za mami, da bi se obleklauser posted image

Plenice - jaz imam drgač Racmanke, ampak včeraj sem mu dala pampersko in je ima danes bogi revež čisto rdečo rituser posted image Mažem s praško pasto, upam da bo ok..

Mama06, če ti bodo težili zarad teže kar lepo povej, da za dojene to ne velja...Kaj bi potem meni mogli rečt, pa sem bila le pohvaljena, da se zelo lepo rediuser posted image



_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 459
   RE: Desetke007
27.11.2007 20:16:15   
Daschi
Na hitro par besed, zvečer spi naša le nekaj minut!
Zaira je pridnauser posted image  (trkam!). Spat odhajava ob 21.30 in spiva do 8h zjutraj. Vmes pa se dojiva. Ker spi pri meni, je to kar tako-sprotiuser posted image . Ma, važno je, da sem zjutraj spočita.

Tiste, ki polno dojite: zanima me, kako je pri vas ponoči? Koliko obrokov imajo vaši, koliko časa spijo brez, da bi jedli?
Naša včasih spi 6 ur, včasih štiri. proti jutru pa se že bolj pogosto doji.
 
Evo, konec mojega pisanja, se že oglaša!

_____________________________

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   RE: Desetke007
27.11.2007 21:08:58   
živa
Jaz sem čisto sesuta, ker mali danes kriči non-stop. Spal je le na sprehodu in zdajle je končno zaspal. Ima take krče, da se mi srce trga. user posted image  To je res nevzdržno. Kako mali to sploh zdržijo?

Se mi že oglaša, lp,

živa

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 461
   RE: Desetke007
27.11.2007 21:17:19   
noa1
Blagor vam, ko vam bebe spijo. Naša je na začetku full spala, da sem že mislila da je kaj narobe. Sedaj po dobrem mesecu pa se je vse obrnilo. Še posebej zadnja dva dni. Danes npr. je jutraj spala do 10.00 Čez dan nispala skoraj nič, razen na sprehodu, pa še to je pol poti gledala, Mir je bil samo, ko je dobila Daktarin n Sub simpleks, drugale pa stokanje in jok. Saj vem da jo najbrž zvija, ekr akak enkrat na dan ali pa še to ne, ampak me že skrbi da ni pe kaj druga. Sedaj sem jo po dveh urah joka in treh urah nišenjapo rokah odloćila v pojstlco in upam da bo vsaj malo miru. Me je kar strah noči.

Naša ponoči je na tri ure nekje. Saj načeloma spi ampak včasih pa noče spat in eno rundo treh ur potem kar prebediva. Komaj čakam, ko bo tudi naša spala celo noč...komaj čakam - malo spanca še za mamo.

Morala sem malo zatežit, ker sva prvi teden sami doma ... je začel moj delat, sedajpa je šel še športat in sva spet sami, pa se malo smilim sama sebi. Saj če ta mala ne bi jokcala sploh ne bi bilo panike, takopa me vednos krbi, da ni kaj hudi narobe, ko tako fejst joka, da je že čisto rdeče.


(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 462
   RE: Desetke007
27.11.2007 21:19:48   
noa1
Živa: očitno je nekaj v zraku, ker očitno nisem edina. Samo moja sedaj spi...saj ne morem verjeti

Mamo jutri prvo posvetovalnico...komaj čakam

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 463
   RE: Desetke007
27.11.2007 22:29:31   
2ursae
joj, revčke mamice in malčki, ki imate take krčke user posted image  ... user posted image  in user posted image  za vse, da ta nadloga čim prej mine.

Tko hitro vam leti izpod prstov, da ne morem niti približno sledit ... škoda, mi je kar žal, ko se večkrat zgodi, da vas moram bolj preletet, kot resno prebrat. Za srečanje pa zaenkrat name ne računat, upam, da si booste všeč user posted image  in se boste še dobivale. Mmmmm, sploh poleti je luštno, bi se dobile kje zunaj, posadile malčke na kakšne deke, vsaka prinese nekaj igrač, me pa v (relativnem) miru spijemo kofetek. Živa, a ti boš na srečanje prišla z obema?

spanje ponoči - naš pobič zdrži brez hrane nekako 2 uri, tko da je kar pestro. Moram pa potrkat na les, da zadnje par dni ful lepo podre kupček, tko da sva oba kmalu spet med rjuhami oz. kovtri. Če pa vidim, da gleda in ne drema, pa ga vzamem v posteljo, pa se stisneva čisto skupaj, tako da sva lice na liček, pa takoj zadovoljno zadrnjoha user posted image .

lupinca: joj, skuštrana, ne  bom dala roke v ogenj, da je zadeva priporočljiva, nam so jo v RA svetovai zaradi naših težav, ne vem pa, kako se obnese pri zdravem dojenčku ...

kaj ste še spraševale ... hropenje: niti nisem opazila, je pa res, da spušča take nenavadne glaske, kot da se napenja ...

klaudia, user posted image  zate in za tvojo bubano dete ... pozdravite se user posted image

V petek sem bila deležna pravega širokega nasmeška user posted image . Mislim,saj se je že prej smejkal, sam večinoma sem ga dobila takrat, ko je imel zaprte očke, jaz sem mu pa govorila ali pela (očitno sem talent user posted image ), v petek je bilo pa uno pravo, iz oči v oči in so mala usteca kar zlezla narazen user posted image . Pa ful mu dogaja, ko opazuje starejšega brata, ko se igra, in zraven zadovoljno krili z rokicami in brca. Ga že ful z očmi sledi po vsej sobi. Pa Anžetu se pol blazno fajn zdi, ko mu govorim, da Bor gleda, kako on obvlada kocke in šraufanje user posted image . Skratka, mi z dvema kar gre, so pa tud kritični trenutki. Pa se vse da obvladat.

tko, moram it še pripravit za jutrišnje kosilo, se zrihtat in obesit cunje user posted image . Jao, kam gre cajt ...

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 464
   RE: Desetke007
27.11.2007 23:01:00   
Spark
Punce pozdravljene. Sploh nimam časa, da bi vam kaj napisala, ker imam vedno veliko dela. Na mojo srečo, pa kadar kaj rabim, odprem forum, in zelo hitro med vašimi vprašanji in odgovori, dobim odgovor zase.
No mi smo bili danes na prvem pregledu. Naša user posted image ima 4290 g in 53,80 cm. Pediatrinja je rekla, da je vse normalno. Pediatrinja se mi zdi zelo v redu, bomo videli kako bo v bodoče. Malo, mi je dala misliti glede cepljenja proti Rotavirusu in ni mi čisto jasno, kako naj se odločim. Drugače pa sva se s tamalo danes prvič same vozile, in me je bila panika, če se začne jokati. In seveda, se je začela na veliko jokati, ampak hvala bogu, da sva bili že pred ciljem.
Drugače, pa zvečer zaspi različno včasih že ob 22:00, včasih pa šele po polnoči. Danes so jo krčki na veliko matrali in to cel dan. Pa slišalo se je tako, kot da bi ji malo krulilo, ampak, jaz sem ji velikokrat ponudila za jest, zato mislim da ni bila lačna. Uglavnem, res sem na veliko utrujena in moj možek ima takoo veliko dela, da sem zadnjih nekaj dni, sama za vse. Pa še včeraj sem bila sama s ta starejšo, ki je bila še malo prehlajena in s tamalo. Sploh ne vem kako bi sfolgala, če bi imela dvojčke.  Spomnim se, da sem pri ta starejši, ko je bila stara en mesec, šla že na predavanja, bila v Avstriji in se učila za en izpit. Sedaj, pa se nemorem niti učiti, ker sem tako izmozgana. No, ja saj bo bolje.
Sedaj pa grem hitro spati, ker se bo zbudila ob 3 za dojenje. Jaz pa tako zaspana.
Lp, se še beremo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 465
   RE: Desetke007
27.11.2007 23:01:42   
noa1
No..sem se prehitro prej pohvalila, da spi. Je trajalo lih pet minut. Sedaj pa je moj prišel domov in jo je prevzel user posted image , da ima mama pavzo.

Danes bo še dolga noč...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   RE: Desetke007
28.11.2007 10:06:14   
micla







Dobro jutro zaspanke,

jst sm pa danes tko dobre volje. Je naša princeska spala skoraj celo noč. Šla je spat ob 21.30 in se zbudila šele ob 3 - zmazala flašo ko nič in spet zaspala do 8. Zjutraj ko se je začela prebujat sem bla ziher, da je kakšna 6, pol pa pogledcam na uro in 8.
Bravo Elena user posted image . Ma itak vem, da ne bo tko ostalo, ker je vsak dan malo drugače, ma sem se vsaj lepo naspala.

Pri nas je sončke, tko da se bomo počasi uštimale in šle ven.
Mejte se tudi ostale in se beremo.

klaudia.....upam, da je Lia že bolš. Bogi ti naši otročki, ki morajo že bit bolani tako majhni. Se mi prou smilijo.

Pa pa

_____________________________

micla

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   RE: Desetke007
28.11.2007 11:08:03   
mišk
Mi smo se pa dans spet uspavali do enih zjutraj.user posted image  Sicer je potem spala do pol devetih, ampak tist njen prejšnji ritem mi je bil bolj všeč (od 13h do 6,7h). Pa že dva dni spi ponoči v najini postelji, ker drugač po mojem ne bi nič spali. Ene dvajsetkrat sem jo dala v zibko, pet minut mira in joook!!user posted image  Komaj čakam, da minejo ti krčki, ko se bomo lahko začeli počasi posluževati tudi vzgojnih metod. Zdej pa nimaš kej druzga, kot da jo pestvaš, nosiš in tolažiš. Pa še to ne pomaga kadar jo zares boli.
Pa ful mi je začela zadnje dva dni polivat. Ne vem zakaj. Dvakrat mi je celo bruhnila v loku! Pediatra imamo šele čez štirinajst dni, zato me zanima še kak vaš nasvet za preprečevanje polivanja. Nekaj sem jih že zasledila, kot so:
- dvignjeno ležišče
- čim več v lupinici
- podiranje kupčkov
Še kaj?

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 468
   RE: Desetke007
28.11.2007 11:28:10   
kasija78
Pozdravljene!

spanje in hranjenje ponoči - zdaj, pri 6 tednih, spi mnogo bolje in sicer od 24h do 5h ali malo čez, poje in spi dalje v najini postelji še kaki 2 uri ali tri, spet poje in včasih zaspi dalje še za uro ali uro in pol. Tako da se kar naspim, da nisem več ko en zombi.

user posted image  Zanima me, kako ste tiste, ki imate zelo blizu otroke - 2ursae, daschi, še katera - fizično prenesle napor dveh zaporednih nosečnosti? Ste se kaj pripravljale na naslednjo nosečnosz? V glavnem, zanima me vaša izkušnja v zvezi z vašim telesnim počutjem.

ok, eden se že joka. pa moram iti.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 469
   RE: Desetke007
28.11.2007 14:10:07   
Daschi
Naše manekenske mere iz prve posvetovalnice pri 5-ih tednih:
56 cm in 5120g

_____________________________

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   RE: Desetke007
28.11.2007 14:27:22   
jasna
Hm, kaj posebej fizično se na nosečnosti nisem pripravljala. Med prvima dvema je razlike malo manj kot 2 leti, nato je sledila nosečnost, ki se je žal končala pri 14 tednih in nato čez tri mesece spetuser posted image . Med drugim in tretjo je tako razlike 2,5 let. V zadnjih 5,5 letih sem tako ali noseča ali pa doječa. user posted image  Težave so nastopile že v drugi nosečnosti z uhajanjem urina, ki pa so po porodu izginile. sedaj pa se mi je povesila sprednja stena vagineuser posted image . Redno delam keglove vaje in se stanje že izboljšuje. Če načrtujeta je po moje najpomembneje dobro  natrenirati medenično dno, je med nosečnostjo in porodom kar obremenjeno.
LP

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 471
   RE: Desetke007
28.11.2007 14:32:07   
Jenny Anny
Naše mere iz posvetovalnice pri 6ih tednih:
4430g in 58,5 cm

Mi se tudi polno dojimo in ponavadi ponoči je od 2-3x, odvisno kdaj gre spat, če bolj zgodaj, potem večkrat.
Drugače smo bile pa v posvetovalnici kar pohvaljene, le mozolčke imamo po vratu in glavici odzadaj (rdeče pikice). In so nama povedali, da sva preveč pridne za oblačenje, da mama preveč oblači punčko za ven. To je od tega, ker je otroku prevročeuser posted image user posted image

No sedaj pa naša punčka spi jaz pa šibam kuhat kosilo, preden pride naš očka domov.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 472
   RE: Desetke007
28.11.2007 14:47:11   
jasna
Še to. Meni je bila vsaka naslednja nosečnost fizično bolj naporna. Ker 1. odpade popoldanski počitek in 2. je trebušček večji in si prej bolj okoren. Se pa po porodu prej spraviš k sebiuser posted image

Neli se žez dan doji popolnoma brez reda, v bistvu sploh ne vem na koliko časa. Ponoči pa samo 1x, okoli 4ih. Zvečer zaspi med 21. in polnočjo. Spet brez redauser posted image , zjutraj potegne do devete.

mišk, jaz jo dam po dojenju še malo ležat na trebušček. Polije manj in še ne zaleti se ji. Tudi pestujem jo malo bolj pokonci.

LP

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   RE: Desetke007
28.11.2007 15:24:26   
oktoberka
Klaudia upam da sta že doma in da se Lia počuti dobro! Verjamem da ti je blo težko ob pogledu na Lio, samo važno da je zdej revček dobro in da ni hujšega!

Daschi midve se ponoč dojiva čist odvisno. Po kopanju ko gre spat, spi 4 ure, po poje, zaspi nazaj in se čez 2,5 al pa 3 ure zbudi. Pol pa spet isto. Vsega skupaj se od 20.00-6.00 dojiva 4krat. Opažam pa da bolj ko gre proti jutru, na bolj pogosto se zbuja. Ker kot sem že enkrat povedala, mi ponoč ful slabo je in mi takoj nazaj zaspi in je pol zgleda prot jutru vedno bolj lačna, zato tud pogostejše zbujanje. Upam pa tud jst, tko kot je ena napisla, da bi se to obdobje spanja ponoči, začelo že enkrat podaljševati. mi je naporno se skoz zbujat, čeprou nazaj takoj zaspi. Sam me te kupčki mučjo, ko jih ne mormo podret, pol pa celo noč jamra in vzdihuje, ker jo tišči.

Jasna še enkrat hvala! Pa lepo te je blo oz vaju je blo spoznat! Upam da se bosta še kdaj oglasili!!


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 474
   RE: Desetke007
28.11.2007 16:50:59   
mama06
Pozdravljene,

se včeraj  nisem mogla oglasiti, ker smo bili na pregledu v porodnišnici zaradi teže in potem še pri mojih starših na obisku. Ko pa smo prišli domov, so se začeli krči in mi je komaj uspelo malega umirit ob 11 zvečer. Janny Anny, bila je druga pediatrinja in nas ni kregala, rekla je samo, da se prekomerno rediuser posted image . Drugače pa je vse ostalo OK.

Dojenje - ponoči nimamo reda in se dojimo na približno 2 uri. Danes je prvič spal 4 ureuser posted image , ampak sva mislila, da ne bo tako dolgo spal in sva se z dragim stisnila skupaj in zaspala tako na eni strani zakonske postelje, mali pa je kraljeval v sredini - posledica - zbudila sva se polomljena ko user posted image

hropenje - tudi naš tako hrope, pa sem mislila, da je kaj narobe, pa je to baje normalno. Bilo je še huje, ko je iml nosek poln in sem mislila, da sploh ne more dihati.


Danes sem dobila kapljice iz Lekarne Deteljica iz Tržiča. So bili prijazni in mi jih poslali po pošti. Upam, da bodo kaj pomagale. Tiste, ki jih uporabljate, kako jih dajete in kdaj? Pred jedjo in tistih 15 - 20, ko jih daš, jih je treba prerazporedit čez dan ali 3x na dan po 15?




(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.