Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:30:14
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Samo ponavadi pridemo do nulte točke le, če smo prej hudo prizadeti. Drugače se bolj "fine" delamo na začetku, boljše kot smo....in nismo iskreni. Ja, je res. Vsaj če skozi sebe gledam. S tem, da v mojem primeru to velja tudi za dva različna odnosa, ne samo za enega. Zaradi boldane trditve sem se zavestno odločila ne delat se fino na začetku. Če preživiš, sva skupaj, če ne, nisva za skupaj. Pobere pa ogromno energije. To pa res. hehe...a si predstavlajte, da nekoga spoznate, pa greste na večerjo pa ful rignete? ok,,,zdaj si verjetno upate, ampak na prvi npr. večerji... No, nisem imela tega v mislih, kakšnega riganja ali prdenja recimo. Karakterno fine. saj! a ni to karakter? da ti pač nič ni nerodno in si ful odprt človek v vseh pogledih
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:30:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...a v Split gre? Drugo leto
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:31:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 energije pobere predvsem drugi strani...niso navajeni navadno...in šok...moje izkušnje pač Ma tudi tebi, se mi zdi.... V bistvu je lažje glumit in bit fin.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:31:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 energije pobere predvsem drugi strani...niso navajeni navadno...in šok...moje izkušnje pač Ja, tudi res najbrž. Samo ko enkrat začneš se ne delat finega, ko si bil prej prepuščen toku delanja finega, potem ti pobere ogromno energije. Drugače je pa po moji izkušnji bil z druge strani vedno pozitiven šok. Mogoče sem pa manjši zmaj od tebe, ulla.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:31:45
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...a v Split gre? Drugo leto Mič....ti si en tak sonček, pa tvoja Mičica tud... zdaj pa grem jaz
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Če preživiš, sva skupaj, če ne, nisva za skupaj. Pobere pa ogromno energije. To pa res. To je taka hard varianta. Ampak ponavadi hitro veš, pri čem si. Ma ja, ko enkrat preživiš moj lajf, se ti ne da več it drugega kot take hard variante. V končni fazi dolgoročno najmanj energije poberejo. Samo kratkoročno jo veliko.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:33:20
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: nejcko To, kar si napisala. Da je vse plod tvoje imaginacije, ki si jo, bog ve, zakaj (očitno zajeban karakter ), realizirala. Ker si sama sebe prpričala, da je tako tudi prav, ker se še vedno prepričuješ, da je tako prav. Ker nočeš priznati, da si se pa mogoče zmotila, da je bila tvoja imaginacija v svojem bistvu zgrešena. In ker ti na nek način ustreza, da je imaginacija realizirana, ker imaš dober izgovor za svoje pomankljivosti. No, končno si priznala. Sicer ne razumem čisto dobro... Mislila sem imidž, kot zunanjo podobo. Važno, da je otrok z mamico, ker je imidž tak, da pašeta skupaj. Aha, no sem narobe prej razumela. Pa nima veze - ti pa si si ustvarila ravno obraten imiđ. Prepričanje, da oče prav tako paše k otroku, da pašeta skupaj. Ker si drugačna, ker si zajeban karakter , ker nočeš priznati, da pa si se mogoče vendarle zmotila, da zdaj kot mati čutiš drugače ... zdaj pa še enkrat preberi, kar sem prej napisala.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 energije pobere predvsem drugi strani...niso navajeni navadno...in šok...moje izkušnje pač Ma tudi tebi, se mi zdi.... V bistvu je lažje glumit in bit fin. ma meni ne...da morš sam nase prežat ves čas da boš ja prav počel nekaj in govoril...ma jaz se zaštrikam takoj, še zlagat se ne znam, brez da nebi čez 5 min po pomoti po pravici povedla, kaj šele da se pa komplet pretvarjam
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko In ker ti na nek način ustreza, da je imaginacija realizirana, ker imaš dober izgovor za svoje pomankljivosti. Se ti zdi, da iščem izgovore?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Mogoče sem pa manjši zmaj od tebe, ulla.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:36:33
|
|
|
|
nejcko
|
Še rahel popravek: imaš dober izgovor, da lahko prekriješ svoje pomanjkljivosti. Bolje tako, kot jih priznati. Ker si zajeban karakter
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka V končni fazi dolgoročno najmanj energije poberejo. Samo kratkoročno jo veliko. Meni jo tudi v "tistih" trenutkih veliko....mi je lažje kr neki se obnašat....
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
mič pa daj ji že priznaj da si zajeban karakter
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:37:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko imaš dober izgovor, da lahko prekriješ svoje pomanjkljivosti. Bolje tako, kot jih priznati. Ker si zajeban karakter In kaj prikrivam?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:37:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mič pa daj ji že priznaj da si zajeban karakter Ja, zahtevna sem.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Ker si sama sebe prpričala, da je tako tudi prav, ker se še vedno prepričuješ, da je tako prav. Zakaj pa tudi tako ne bi bilo prav?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Meni jo tudi v "tistih" trenutkih veliko....mi je lažje kr neki se obnašat.... Seveda je lažje. :)
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:40:01
|
|
|
|
nejcko
|
Še en popravek Ne izgovor ... izbrala si pač svojevrsten način prikrivanja svojih pomanjkljivosti (ki niti niso nujno pomanjkljivosti per se, so pa definitivno velike v očeh večine ljudi).
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Meni jo tudi v "tistih" trenutkih veliko....mi je lažje kr neki se obnašat.... Seveda je lažje. :) Čaki, Ulla pravi, da ni. Ulla, a lahko razložiš še malo :)?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Še en popravek Ne izgovor ... izbrala si pač svojevrsten način prikrivanja svojih pomanjkljivosti (ki niti niso nujno pomanjkljivosti per se, so pa definitivno velike v očeh večine ljudi). ...ker si zajeban karakter
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:41:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Še en popravek Ne izgovor ... izbrala si pač svojevrsten način prikrivanja svojih pomanjkljivosti (ki niti niso nujno pomanjkljivosti per se, so pa definitivno velike v očeh večine ljudi). Zdaj se pa že nehaj skrivati za finesami posameznih besed in povej, kaj prikrivam?
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:41:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Meni jo tudi v "tistih" trenutkih veliko....mi je lažje kr neki se obnašat.... Seveda je lažje. :) Čaki, Ulla pravi, da ni. Ulla, a lahko razložiš še malo :)? saj sem...a ni dost...
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Še en popravek Ne izgovor ... izbrala si pač svojevrsten način prikrivanja svojih pomanjkljivosti (ki niti niso nujno pomanjkljivosti per se, so pa definitivno velike v očeh večine ljudi). ...ker si zajeban karakter Ja, najbolj do sebe.
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Meni jo tudi v "tistih" trenutkih veliko....mi je lažje kr neki se obnašat.... Seveda je lažje. :) Čaki, Ulla pravi, da ni. Ulla, a lahko razložiš še malo :)? saj sem...a ni dost... Ne . Prepričaj nas, da je lažje biti iskren :).
|
|
|
|
RE: Danes sem tako čudno.... 1.12.2007 0:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Meni jo tudi v "tistih" trenutkih veliko....mi je lažje kr neki se obnašat.... Seveda je lažje. :) Čaki, Ulla pravi, da ni. Ulla, a lahko razložiš še malo :)? No, zdaj pa že jaz ne razumem več oz. ne vem, če razumem. Pri tem filozofiranju sem se čisto lahko zakvačkala. V štartu se je lažje obnašat kr neki. To. Začetki že v osnovi poberejo veliko energije, še več jo pa, če se ne obnašaš kr neki.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?