|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
30.11.2007 18:20:48   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Nč, treba bo jest, Janez se je na popokovnico obesu, pa cuka, nej že neki vase vržem user posted image user posted image user posted image

Gresek kliče, pa velik kakavčka gor user posted image

...bogi mali, že zdej ga držiš na dijeti. Veš, sej on ne bo rabu oblečt "prednosečniških" cunj.user posted image user posted image user posted image   

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
30.11.2007 18:22:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Nč, treba bo jest, Janez se je na popokovnico obesu, pa cuka, nej že neki vase vržem user posted image user posted image user posted image

Gresek kliče, pa velik kakavčka gor user posted image

...bogi mali, že zdej ga držiš na dijeti. Veš, sej on ne bo rabu oblečt "prednosečniških" cunj.user posted image user posted image user posted image   

Sej veš kako pravjo: Like mother, like son user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
30.11.2007 18:27:45   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Več ko ga bomo spile, več bojo spal in me več počivale user posted image  user posted image  user posted image
JOške pa do Koroške, pa kaj? Vsaj 1x v lajfu user posted image  user posted image  user posted image

Je pa res, da je prednost user posted image  velike, brezplačno povečane joške. Sam pol po porodu tut brezplačno podaljšane user posted image  

....dandanes pa to res ni več tak problem. Jih bomo pač malo bolj"podšpoljcale" s push-up nederčki. Če bojo pa še vedno ohlapne zgledale pa bomo še kakšno nogavico noter stlačle, pa bojo ku nove, direkt iz Zagreba od Glumičiča, al kaj je že oni plastični kirurg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
30.11.2007 18:28:20   
Bajsa
Drage dame!
Jaz sploh ne morem nč pisat, ker predno vse preberem, že pozabm kaj sem hotla komentirat!!
Mene dons neki tko čudn zvija. Kokr da me hočejo mal popadki po moje, al pa so prebavne motnje. Me je prejle tko na hitr zvil, sm se us..... kt norc. Sej ne da drgač ne špila aleluja, to vsak dan, sam tole je res neki čudn. Me tko črvič. kt da bom lih zdej dobila tauser posted image .
Draga moja Dolenjka, tud jaz te sumim, da si rdeč poprčekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Drgač pa nehi za mano ponavljat! Tud jaz mam +0,5 kg v 16 dneh!

Pridne bodte!
Grem še do konca prebrat, pol pa mal počit, al pa rodit, če bo šlo tko naprej, sm glih kt da bi bla sklistirana user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
30.11.2007 18:32:53   
Marusah
Bajsa, ne se hecat!!! Da mi držiš noge skup - vsaj do srečanjauser posted image

Ti kr pejdi lepo počivat, da res ne bo kaj narobe....  - to pomeni: NIČ KLOBASE DANES!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
30.11.2007 18:38:49   
ella79
Je pa res, da je prednost velike, brezplačno povečane joške. Sam pol po porodu tut brezplačno podaljšane

a si misliš dolge puščat? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
30.11.2007 18:40:17   
ella79
bajsa upoštevaj dolenjko - nič odpirat do srečanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
30.11.2007 18:41:54   
srečka nosečka
čer čvekice

toliko čvekate, da sem vedno, ko grem k februarčicam takole:
user posted image  Utegnem komaj prebrati - za pisat nimam časa. Me prehitro povozite s temami. Sem med bolj počasnimi - pri pameti in pri pisanju.
user posted image   user posted image user posted image user posted image      

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
30.11.2007 18:45:46   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Je pa res, da je prednost velike, brezplačno povečane joške. Sam pol po porodu tut brezplačno podaljšane

a si misliš dolge puščat? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Dolenjka je bolj"fensi" in sledi modi, tako, da če bojo drugo leto v modi dolge si jih bo po moje sigurno pustila user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
30.11.2007 18:49:07   
ella79

Ja Dolenjka je bolj"fensi" in sledi modi, tako, da če bojo drugo leto v modi dolge si jih bo po moje sigurno pustila

Ja Dolenjka je bolj"fensi" in sledi modi, tako, da če bojo drugo leto v modi dolge si jih bo po moje sigurno pustila user posted image

v to sploh ne dvomim

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
30.11.2007 18:50:13   
vrtnica76
Čeeer!Ku-ku,semprišlamalpogledat kaj dogaja!O,neee Tamara gre-pa ne, da mi bo spet čarunalnik uzela!
Uf,še sreča.Se je zagrebla za čestitke delat.Mam vsaj par minut fore.Tko, da veste.Če odmaglim,pomeni,da me je dol vrglauser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
30.11.2007 18:51:47   
MetiLu
Nč ga ne hujšam, sem že zmazala cel krožnik gres, sploh se pa nima kej pritoževat, ker je dones že pico dobil, poleg enih drobnarij čez cel dan user posted image

Ja moje bojo pomojem kot uporabljene čajne vrečke, glede na to, da so bolj majhne user posted image user posted image

Važn da rit raste, bo vsaj spodaj kej za prjet, če že gor ne user posted image  user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
30.11.2007 18:55:05   
vrtnica76

Ja Dolenjka je bolj"fensi" in sledi modi, tako, da če bojo drugo leto v modi dolge si jih bo po moje sigurno pustila

v to sploh ne dvomim

Do kje si jih boš pa pustila?A do popkauser posted image .Pol boš pa tko, kot iz unga vica;kaj ima stara baba med joški-popek.Mlada pa verižico.user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
30.11.2007 18:56:11   
srečka nosečka
A se samo meni zdi, da sedaj, ko je buši bolj ven pogledal - joške več ne zgledajo takooooo velike kot na začetku user posted image ?
Na začetku user posted image mi je sodelavec rekel, da je po joškah vedel, da sem noseča.
Mater je strokovnjak. user posted image

Kar pa se dolgih tiče - upam, da ne bodo tako dolge, da mi bodo izpod kikle gledale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
30.11.2007 18:56:25   
vrtnica76

Važn da rit raste, bo vsaj spodaj kej za prjet, če že gor ne user posted image  user posted image  

user posted image Meti.Jest tut tko pravim.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
30.11.2007 18:59:38   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Kar pa se dolgih tiče - upam, da ne bodo tako dolge, da mi bodo izpod kikle gledale. user posted image user posted image user posted image

...srečka nosečka, čist odvisno kako dolžino kikle boš nosla user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3216
30.11.2007 19:03:10   
srečka nosečka

...srečka nosečka, čist odvisno kako dolžino kikle boš nosla user posted image user posted image user posted image

pa rečma, da ne bodo daljše od kokle do kolen.
Sicer pa bom verjetno zaradi celulita samo hlače nosila.
Jaz ga podarim, če ga ima katera premalo. user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
30.11.2007 19:05:23   
ella79
Do kje si jih boš pa pustila?A do popka .Pol boš pa tko, kot iz unga vica;kaj ima stara baba med joški-popek.Mlada pa verižico.

jaz sem mal drugač tale vic slišala. Stara ma neki drugega vmes user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3218
30.11.2007 19:05:31   
MetiLu
Punce, z mojim delom na diplomci ni nič, tlele vegetiram in F5 pritiskam. energija je na nuli, jutri me pa tolk dela čaka, da sploh ne vem, kdaj bom tist cilj skup sflancala user posted image  jao, si grem na živce...

Moj ma jutri tko celodnevni šiht (dežura) pa se je že dones najavu, če bom kosilo skuhala. Mava tako prakso, da kadar dela čez vikend na postaji, skuham kosilo doma, pa vse skup odnesem tja, da potem skupaj pojeva user posted image  Če nisem jest za ožent user posted image user posted image  aja, sej sem že user posted image

Mal bo treba oddremat, tale gresek je padu na plodna tla user posted image  user posted image  user posted image  mi kar učke skup vleče, mali pa čist navdušen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
30.11.2007 19:05:57   
MetiLu
Punce, z mojim delom na diplomci ni nič, tlele vegetiram in F5 pritiskam. energija je na nuli, jutri me pa tolk dela čaka, da sploh ne vem, kdaj bom tist cilj skup sflancala user posted image  jao, si grem na živce...

Moj ma jutri tko celodnevni šiht (dežura) pa se je že dones najavu, če bom kosilo skuhala. Mava tako prakso, da kadar dela čez vikend na postaji, skuham kosilo doma, pa vse skup odnesem tja, da potem skupaj pojeva user posted image  Če nisem jest za ožent user posted image user posted image  aja, sej sem že user posted image

Mal bo treba oddremat, tale gresek je padu na plodna tla user posted image  user posted image  user posted image  mi kar učke skup vleče, mali pa čist navdušen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3220
30.11.2007 19:06:03   
vrtnica76
Kaj pa če ti bodo izpod hlač mahale?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3221
30.11.2007 19:10:07   
vrtnica76
Kolk se bo pri nas vse bleščalo.Pa še celo tubo bleščic mi bo ponucala-je tolk ustvarjalna.

Neposredna povezava do sporočila: 3222
30.11.2007 19:11:04   
srečka nosečka
 A misliš, če bi si po njih hodila???
user posted image  To bi zgledalo noro. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3223
30.11.2007 19:13:53   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Kolk se bo pri nas vse bleščalo.Pa še celo tubo bleščic mi bo ponucala-je tolk ustvarjalna.

Še dobro, da imaš tako pridno hči. user posted image
Ona skrbi, da bodo voščilnice narejena, mami pa lahko veselo klepeta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3224
30.11.2007 19:15:45   
vrtnica76

A misliš, če bi si po njih hodila???
user posted image  To bi zgledalo noro. user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?