|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
30.11.2007 17:43:46   
katka37
Ojoj,  klepetulje klepetave, zrolalo se vam  je od hormonov. Malo sem ustvarjala po spalnici in preurejala, pa seveda papcala vmes, ve ste pa toliko spet načvekale, da sem kar user posted image . Pridne pupe.

Dolenjka, hvala za dovoljenje, da imamo ta utrujene od jote in  klobas malo pavze.
user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
30.11.2007 17:46:58   
dolenjka
O Katka čer! user posted image  A ti pa francuski obvladaš user posted image  Merci pa to?

Bajsa, ne šnjofaj po temi, napiš 2 vrstici user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
30.11.2007 17:47:20   
Marusah
Veste kaj mi povejte, katero številko bodijev ste ve kuple za user posted image - 56 ali 62?

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
30.11.2007 17:51:24   
dolenjka
Bolj 62, nekaj pa jih imam, na katerih piše 0-3 mesece, sam so tko mejhni user posted image

Ej, sem bla mal pri decemberkah in me je kar sram. Ena piše, da ima danes obseg točno 1m (trebuh), jaz pa že pred tremi tedni Ikea metra nisem več skupi dobila,pa je dolg dober meter user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
30.11.2007 17:59:53   
Marusah
Ja nekatere nosijo user posted image  bolj v križu... Res je, da imajo na videz manjši trebuh, jih pa zato bolj križ boli user posted image  Me, ku smo pa bajsike...smo pa bajsike user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
30.11.2007 18:00:26   
MetiLu
Ola bejbke

Sedim na sedežni in namakam noge v čeber z vročo vodico. Mam tko natečene dons user posted image  

Jest sem vsake št. nekaj bodijev nabavila, jih mam pa več št. 62.

Dolenjka, jest mam obseg trebuha sicer še pod 1m, pa ne dost user posted image  sem se pa od zadnjega pregleda (14 dni) zredila za 1 kg user posted image  če bo šlo tkole gor, jih bo do konca res še enkrat tolk.

Sem pa že pred nekaj časa na forumu Dojenček - Po porodu odprla eno vprašanje, kdaj so se punce spravile nazaj v svoje najljubše kavbojke (oz. stara oblačila), pa mi je kar hudo ko njihove poste berem user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
30.11.2007 18:00:45   
Marusah
Pa Ikea ima čudne metre user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
30.11.2007 18:02:07   
dolenjka
Marusah, ti lubica si mi pa vedno bolj všeč user posted image  Sej prideš na srečanje, da ti dam za en deci, a ne?

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
30.11.2007 18:03:59   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Sem pa že pred nekaj časa na forumu Dojenček - Po porodu odprla eno vprašanje, kdaj so se punce spravile nazaj v svoje najljubše kavbojke (oz. stara oblačila), pa mi je kar hudo ko njihove poste berem user posted image

Ti bi pa po 7ih mesecih že lahko pozabila na svoje seksi miniatune kavbojke stara user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem pa včeraj nogice namakala, pa pedikuro naredila. POl pa skor rodila user posted image
Naslednja pedikura je v LJ, pri pedikerju. Sem že naročena - bolje sprečiti nego lječiti - 21.12., pa še na nego sem se naročila in k frizerju. Mater bom fejst za na srečanje user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
30.11.2007 18:05:00   
MetiLu
Nekaj mi po želodčku kruli, a ma kera kakšno idejo kaj jest, če ne bom spet gres skuhala user posted image user posted image

Matr, moj je spet na fuzbalu user posted image user posted image user posted image  mi je že mal sumljiv user posted image  user posted image  user posted image  pol pa dam pride pa zaspi pred tv user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
30.11.2007 18:05:32   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Marusah, ti lubica si mi pa vedno bolj všeč user posted image  Sej prideš na srečanje, da ti dam za en deci, a ne?

Seveda pridem... Sam vina glih ne pijem. Rade volje pa ruknem kakšno pivo (sem blizu Laškega gor rastla, kjer so hlapi že v zraku) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
30.11.2007 18:06:31   
dolenjka
Jaz sem se glih kar nabasala s širokimi rezanci z bučko user posted image  Mmmm, sem skuhala za 2, no pa sej sva dve user posted image  in vse pojedla user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
30.11.2007 18:07:45   
Februarka08
Joj, babe dajte me v rit nabasat, da se grem učit... Spet sem cel popoldne za računalnikam...user posted image Sem gledala ene porode na netu in sm čist not padla... Ura pa kar tečeuser posted image . Zakaj sem tako lenauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
30.11.2007 18:07:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Seveda pridem... Sam vina glih ne pijem. Rade volje pa ruknem kakšno pivo (sem blizu Laškega gor rastla, kjer so hlapi že v zraku) user posted image user posted image user posted image

Sej se ti pozna user posted image  user posted image  user posted image  Evo, pol maš pa ta mal pir v dobrem. Lohk pa prideš k men v Ivančno na enga belgijskega, je fulll dober, sem ga še jaz začela pit, pa še zaloge si bom dol nesla, da bom lažje dojila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
30.11.2007 18:09:16   
dolenjka

Matr, moj je spet na fuzbalu user posted image user posted image user posted image  mi je že mal sumljiv user posted image  user posted image  user posted image  pol pa dam pride pa zaspi pred tv user posted image user posted image user posted image

Ne jej preveč, počak da dampride, pa si baso prvošč. Boš hitr vidla, če je bil res na fuzbalu user posted image  user posted image  user posted image  Če se ti pa ne da, mu pa j**** v škaf z vodo namočiš in če plavajo vzameš valjar in ga nabiješ user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
30.11.2007 18:09:42   
dolenjka
Sam ne do smrti, k pol ne bo preživnine user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
30.11.2007 18:10:34   
MetiLu

Ti bi pa po 7ih mesecih že lahko pozabila na svoje seksi miniatune kavbojke stara user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  a res moram user posted image user posted image  pa sej niso miniaturne, sam so pa precej oprijete

Upanje umre zadnje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
30.11.2007 18:11:58   
dolenjka

user posted image  a res moram user posted image user posted image  pa sej niso miniaturne, sam so pa precej oprijete

Upanje umre zadnje user posted image  user posted image  user posted image

Vse je res, sam zdaj upanje mal pokoplji user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
30.11.2007 18:13:16   
MetiLu

Sam ne do smrti, k pol ne bo preživnine user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

a maš spet kratek stik?? user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
30.11.2007 18:13:58   
dolenjka
Ne, sam preveč sem požrla, pa mi na možgane prtiska user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
30.11.2007 18:15:42   
Marusah

Jaz sem pa včeraj nogice namakala, pa pedikuro naredila. POl pa skor rodila user posted image
Naslednja pedikura je v LJ, pri pedikerju. Sem že naročena - bolje sprečiti nego lječiti - 21.12., pa še na nego sem se naročila in k frizerju. Mater bom fejst za na srečanje user posted image

...a to pomeni, da se mormo umit za na srečanje, da ne boš samo ti tak lepa? Na, pa sem mislila z umivanjem do božiča počakat user posted image user posted image user posted image

Ne, brez heca, samo je res nerodno, ko imaš takšen trebušček. Jaz sem si pred dvema dnevoma celo trudila namazat nohte na nogah - pa mi ni ratal najboljš. Je bil lak vsepovsod drugje, samo na nohtih ne user posted image  A si predstavljate kako živijo tiste, ki imajo po naravi take trebuhe user posted image  Meni bi se verjetno kr zmešal, da bi me mogli peljet proti Lenartu....in mi dat vedro in gobo za avte čistit user posted image  (tam so zaprti "norci" in enmu ku se je zmešalo je cele dneve vedro in gobo sabo nosil in avte umivo. Ko pa je bila zima so mu namesto vode v vedro dali pesek, da se ne bi prehladil - pa je vseeno en avto umil - kuk je mogel kej lastnik bit srečen, ko je videl na frišno umit (od peska pokraspan) avto....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
30.11.2007 18:17:33   
MetiLu
Nč, treba bo jest, Janez se je na popokovnico obesu, pa cuka, nej že neki vase vržem user posted image user posted image user posted image

Gresek kliče, pa velik kakavčka gor user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
30.11.2007 18:18:24   
Marusah

Sej se ti pozna user posted image  user posted image  user posted image  Evo, pol maš pa ta mal pir v dobrem. Lohk pa prideš k men v Ivančno na enga belgijskega, je fulll dober, sem ga še jaz začela pit, pa še zaloge si bom dol nesla, da bom lažje dojila user posted image  user posted image  user posted image

...za pir pa grem tut na konec sveta, če je treba user posted image user posted image user posted image . Sam, ko bomo dojile ga  ne smemo preveč pit, ker potem bomo imele prsi do popka - bo preveč mleka user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
30.11.2007 18:18:35   
dolenjka

...a to pomeni, da se mormo umit za na srečanje, da ne boš samo ti tak lepa? Na, pa sem mislila z umivanjem do božiča počakat user posted image user posted image user posted image

Ne, brez heca, samo je res nerodno, ko imaš takšen trebušček. Jaz sem si pred dvema dnevoma celo trudila namazat nohte na nogah - pa mi ni ratal najboljš. Je bil lak vsepovsod drugje, samo na nohtih ne user posted image  A si predstavljate kako živijo tiste, ki imajo po naravi take trebuhe user posted image  Meni bi se verjetno kr zmešal, da bi me mogli peljet proti Lenartu....in mi dat vedro in gobo za avte čistit user posted image  (tam so zaprti "norci" in enmu ku se je zmešalo je cele dneve vedro in gobo sabo nosil in avte umivo. Ko pa je bila zima so mu namesto vode v vedro dali pesek, da se ne bi prehladil - pa je vseeno en avto umil - kuk je mogel kej lastnik bit srečen, ko je videl na frišno umit (od peska pokraspan) avto....user posted image user posted image user posted image

No, sej Hrastovc pa vemo kje je, te bomo pršle kej obiskat user posted image  user posted image  user posted image

Če se ne boš mogla umit se vsaj naparfumaj, lahko pa je tvoj smrad razpoznavni znak user posted image
Sej vidš mene, včeraj, ker je bil pač Dan republike, pol pa 21.12. ker bo Božič in naše srečanje, pol pa nč več. Razmišljam da bi šla v Postojno na porod v vodi, pa bi vse hkrat opravla, kopanje in porod user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
30.11.2007 18:20:46   
dolenjka

...za pir pa grem tut na konec sveta, če je treba user posted image user posted image user posted image . Sam, ko bomo dojile ga  ne smemo preveč pit, ker potem bomo imele prsi do popka - bo preveč mleka user posted image

Več ko ga bomo spile, več bojo spal in me več počivale user posted image  user posted image  user posted image
JOške pa do Koroške, pa kaj? Vsaj 1x v lajfu user posted image  user posted image  user posted image

Je pa res, da je prednost user posted image  velike, brezplačno povečane joške. Sam pol po porodu tut brezplačno podaljšane user posted image  

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?