|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
30.11.2007 12:36:01   
madejka
Mmm kapica jaz bi tud čufteeeee!user posted image

Izak in Ian ČESTITKE!!!!!

Sanek ja tud jaz imam tako izkušnjo iz Trusta. Smo šli trije (moj letnik) čagat, pa se nikjer nismo prav vklopli... v Trustu so naju s kolegico samo mladoletniki oblegali in smo se rajši spucali od tam na Štuka, kjer pa ni blo nič boljšeuser posted image Me nič ne mika v tako več it. Tak da če katera pogrunta kje bi se dalo čagat z malo starejšimi naj poroča... pa ne rečt Ribičijauser posted image user posted image user posted image

Drugač smo bli pa mi večino v parku... ja zvesta spominiuser posted image

No drugač je bla pa naša noč super!!! Sicer je mali full nemirno spal in v spanju večkrat jokal, ampak sta duda in cartanje takoj pomagali. Tako da je spal od 21.30 do 4.45!!! Takrat sva joškala, potem pa je spal do 7. in še eno uro pri meni!user posted image user posted image user posted image In potem ga je dragi vzel v dnevno in sem spala do 10.!!!!user posted image user posted image user posted image Jooooj kak je pasalo zdaj to! Ampak verjetno je to samo muha enonočnicauser posted image in bo jutri spet isto...

Tako da drage babike, ki ste imele grozno noč - OBJEMČKE za vse!!! Bo boljše, upam, da bo kmalu tole stalnica pri vseh naših user posted image !

Ulla itak da smo mumije žeuser posted image Pa to s spanjem imaš popolnoma prav... bi z veseljem vzela, če bi mi rekli, da bom naspana po 4-5 urah spanja. Mi je tud izguba cajta, ampak kaj čmo, če smo tak narejeniuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 701
30.11.2007 12:39:09   
Anonimen
joj madejka, jaz skoz pravim da blagor onim, ka majo ene 4, 5 ur zadost spanjauser posted image mislim vau...greš spat ob polnoč, ob 4., 5. pa si kot ris, spočit in naspanuser posted image no, saj jaz sem tko, samo brez spočit in naspanuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
30.11.2007 12:39:26   
Anonimen
madejka, a ti si tudi na prvo hodla?

tvojga knedla se spomnim iz tek bedarij v parku user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
30.11.2007 12:43:08   
madejka
Ulla jp jp... je pri meni prav istouser posted image

Zvesta ne, jaz sem bla na tretji in smo bli v mestnem parku. Moj pa je bil na prvi ja... knedluser posted image On je tak mel polno vedno nekih čag pa koncertov pa tako... prava družba knedlov so bli jauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
30.11.2007 12:46:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

joj A_R če se ti starašuser posted image user posted image user posted image a pol smo me že mumijeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
30.11.2007 12:47:09   
Anonimen
Madejka, veš kje še lahko žuraš.. V dvorani Tabor.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
30.11.2007 12:48:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Madejka, veš kje še lahko žuraš.. V dvorani Tabor.. user posted image

user posted image user posted image user posted image sori sam tole se pa tko čuje...se mi je kr film odrolal, kake bejbe v plesirkah pa zlatko dobričuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
30.11.2007 12:50:05   
madejka
A_R v dvorani Tabor? Kaj je pa tam? Razn kakega koncerta al pa tekme?user posted image

Hehe Ulla nisem glih za tako vrsto zabaveuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
30.11.2007 12:51:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, sam povedala sem... user posted image user posted image user posted image

Jaz raje ponoči žuram z malim user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
30.11.2007 12:55:02   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ajvy, koliko si pa potem še mleka naredila, ko še ni pojedla za cel obrok kašic?

celotno dozo...jst sem se tak zrihtala: jst ji ponavadi naredim 180 ml vode+mlek, in če je pojedla eno žlico tiste kaše( torej 2,22ml vode+ kaša) sem ji naredila 150ml mleka, če je dve (4.44 ml vode+ kaša), sem ji naredila 120 ml mleka....včeraj je pojedla 4 žlice kaše , pa sem ji naredila mleka 60ml, pa je vse ostalo, ker je bila sita!!!!user posted image pa itak utrujena, ker je vse po žlički pojedla...
upam, da sem ti v pomoč... 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 710
30.11.2007 12:57:02   
madejka
Jaz to nič ne zastopim še z gosto hranouser posted image Mislim da bom počakala do 5. meseca šeuser posted image

Baja a ti si se že opogumila?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 711
30.11.2007 13:01:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Jaz to nič ne zastopim še z gosto hranouser posted image Mislim da bom počakala do 5. meseca šeuser posted image

Baja a ti si se že opogumila?

če ti je kaj lažje, jst nisem nič zastopla, res ne ,ker sem dobila troje različnih navodil....pa sem se po svoje odločila....edina stvar, k jo moram pazit je ta , da ni preveč zaspana al pa preveč lačna, pa gre....probaš pač...itak da prve tri dni ni šlo nč v usta, zdej jo pa komaj dohitevam....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
30.11.2007 13:09:23   
Freycha
jaz sem pa danes napokala Dito dragemu in ju poslala ven... vmes pa že pomila kopalnico, zlikala par cot, pospravila cote, zdej moram pa še malo kuhinjo pospraviti.

Mater kako paše, če si malo doma - a brez otroka. Gospodinjska dela, ki jih sicer sovražim delati, zdej delam ko nora in se noro dobro počutim ob tem user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy bom jaz to mojemu dala za prebrat, on je bolj logik in bo tole bolje zastopil user posted image user posted image user posted image  Hvala, si mi pa zagotovo ogromno pomagala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 713
30.11.2007 13:15:51   
Ajvy
jst pa po mojem nikoli nisem bila glih kak žurer, no saj ne v pitju...ne vem če sem bla ene kvakrat v življenju nažgana, pa še to sem se lahko kontrolirala , pa filma mi ni zmanjkalo

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 714
30.11.2007 13:23:42   
madejka
user posted image Ajvy za touser posted image

Freycha a ne da paše? Meni je prej tašča ponudla če gre z malim ven, ampak se  morm tud sama malo zluftat. Pospravljanje pa pride jutri...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 715
30.11.2007 13:50:22   
Anonimen
Jaz sme pa zdaj po pošti dobila tak lep božiček outfit za našega mališana...

Zdaj pa že v glavi rolam scenarije, kje, kako, ob čem, kdaj ga bova oblekla in poslikala...

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
30.11.2007 14:03:59   
corfu
Kako ste?

Naša je imela včeraj malo reacije na cepljenje, je bila sitna, pa skoz je jokala, tako da smo se cel da crkljaliuser posted image danes je pa že boljšeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
30.11.2007 14:06:19   
julij
jst pa po mojem nikoli nisem bila glih kak žurer, no saj ne v pitju...ne vem če sem bla ene kvakrat v življenju nažgana, pa še to sem se lahko kontrolirala , pa filma mi ni zmanjkalo

Se lahko kar podpišem pod tole.

Smo pa šle kak mesec nazaj same punce na večerjo, potem pa malo v life. Pa smo povsod naletele na gručo "otrok". Ko sem prišla domov pa sem se tako k mojemu stisnila. Sem mu rekla, da če bi še slučajno bila sama, da ne vem kje bi kakega fanta našla. Ah...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 718
30.11.2007 14:08:18   
julij
Ana je pa včeraj po cepljenju že v avtu tak zaspala, da ko sem jo doma iz jajčke vlačla, se ni zbudila. Je kar en obrok prespala.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 719
30.11.2007 14:17:47   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ajvy, koliko si pa potem še mleka naredila, ko še ni pojedla za cel obrok kašic?

celotno dozo...jst sem se tak zrihtala: jst ji ponavadi naredim 180 ml vode+mlek, in če je pojedla eno žlico tiste kaše( torej 2,22ml vode+ kaša) sem ji naredila 150ml mleka, če je dve (4.44 ml vode+ kaša), sem ji naredila 120 ml mleka....včeraj je pojedla 4 žlice kaše , pa sem ji naredila mleka 60ml, pa je vse ostalo, ker je bila sita!!!!user posted image pa itak utrujena, ker je vse po žlički pojedla...
upam, da sem ti v pomoč... 

sam nekaj me mede... a moram dati žličko kaše al žlico? Jaz sem ji dala eno žličko, pa je bila čista voda, pa je bilo malenkost pod 2ml vode.... no, potem sem pa še malo dodajala kašice, da je bolj gosto prišlo....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 720
30.11.2007 14:22:50   
julij
Ajvy in Freycha, za katero kašico pa gre?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 721
30.11.2007 14:25:04   
Freycha
za riževo.... jo je ravnokar pojedla z velikim veseljem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 722
30.11.2007 14:27:03   
Anonimen
katero riževo pa dajete?

a tisto, ki se dela z vodo, ali tisto, ki se dela z mlekom?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
30.11.2007 14:35:09   
Freycha
z vodo... je pa od milupe .... pa noro dobro dišiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
30.11.2007 15:15:24   
nia30.6
Ian se vsem zahvaljuje za čestitke! in pošilja vsemuser posted image

Sanek1 jaz sem tud na Prvo hodla!user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.