|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
30.11.2007 12:47:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Priznej mlavla, da te vsak dan sprot pozitivno presenečam user posted image

ponižno priznam,....user posted image

zdej pa res že komaj čakam, da pride na vrsto naše srečanje... user posted image

Kar križce si delaj na koledarju - še 27x greš spat ponoč. Če si pa za vsak dan večerno joto omisliš pa to pomeni še 27 večernih jot user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
30.11.2007 12:53:30   
larisa
Punce dober dan...

RABIM VAŠO POMOČ:Takole je, od nedelje naprej ful manj čutim mojega user posted image . Sicer sem do sedaj vedno naštela 10 gibov na dan, ampak so bili precej drugačni od prej. Torej bolj blagi in po en gib na 2 uri. Prej me je pa močno brcal in prekopiceval skozi cel dan. Danes pa sem ga začutila do sedaj le 1krat, pa še to zelo narahlo. A mislite da bi se mogla it pokazat? Mal me je strah, da nebi zaradi lastnega prepričanja da ne smem paničarit, delala kaj narobe!? Prosim pomagajte mi s svojimi izkušnjami, ker ste večinoma že mamice in s svojim znanjem, ki ga imate pa vse verjetno veliko!user posted image  za vas

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
30.11.2007 13:01:14   
dolenjka
Oj!

Nimam kakih hudih izkušenj, ker sem 1. user posted image , ampak sem mal brala  in tudi če logično razmišljam je tko, da so naši user posted image  zdaj že kar veliki in se tako težje prav prekucavajo v naših bušijih, saj cisterne res nismo user posted image . Verjetno je to to, morda pa lahko pokličeš G po tel.?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
30.11.2007 13:12:51   
Suzi*
Larisa, probaj najprej domače finte: sprosti se, poslušal kakšno glasbo, ki te pomirja al ti je zelo všeč, pojej kaj sladkega, pa počakaj, če bo dete pomigalo. Drugače pa včasih pride kakšen dan, ko se naši bejbiji bolj mirni, ampak nič zato. Tega štetja gibov jaz nisem nikol počela, ker je tako, da eni so pač že po naravi dolj mirni, drugi bolj živahni, pa odvisno je v kakšni legi so, da jih čutiš bolj ali manj ali pa niti ne. tako da jaz bi najprej to probala, če te bo pa še vedno skrbelo, pa pokliči G, da te malo pomiri. Drugače je pa po moje vse ok.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
30.11.2007 13:14:28   
dolenjka
Suzi, predvidevam da ti nimaš nikol mirnega bušija, k sta z vašim oba tko gajstna user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
30.11.2007 13:15:40   
anariya
Pr men je pa tko, da vsake tolk časa pobrca, drugač je pa tempiran na ure, sploh tam okol pol šestih zvečer brca sto na uro,al pa ponoč če grem lulat,pa ko se uležem nazaj v pojstlo me tud kr fajn premetava,lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
30.11.2007 13:23:09   
Janey
Kukuc
Se malo javlam...brat nimam časa...se mi že mudi..bom pa jutri al pa v nedeljo...ve kar fino klofajte dalje.
Včeraj je bilo fino edino danes sem čisto brez glasa. So me vsi hvalili da se dobro držim..sem bila pridnauser posted image user posted image

zdaj pa lubi peče ribico, ki jo je ujel. Ko se napapcama grema na rojsti dan.

lepo se imejte

pogrešam vas

papa

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
30.11.2007 13:28:56   
Suzi*

Suzi, predvidevam da ti nimaš nikol mirnega bušija, k sta z vašim oba tko gajstna user posted image

user posted image user posted image  ampak to glede bušija je pa čist res. naše prvo in tudi to dete, oba sta zelo živahna v trebuhu. ...me zanima po komu, ja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
30.11.2007 13:29:56   
pina-1
evo me nazaj... sem najprej čakala 2:30 min, da sem prišla na vrstouser posted image . pl sem pa morala še po en sendvič, da z Ano ne padeva skupi od slabostiuser posted image user posted image

JUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUU a se mi vidi kako se smejimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se zredila celih 0,5 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . dečva je v rdu in mami tudi.

Anandrej, naslednji pregled je 21.12.2007
me je pa dohtarca osrečla še z cuker testom. Moram naslednji teden en dan to rešituser posted image .

suzika, da ti vidiš s kako fino jotico smo tvojmu postregli tu na obali... Je reku da sploh ne ve če bi domov šeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka user posted image user posted image user posted image  za možgančke...

Danes boš pa tiha kot miška, ko pride gospod brivec v bruselj..Zopet bomo brali o potresuuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
30.11.2007 13:31:03   
pina-1
larisa... proskusu se še fajn skrčit, da si stisneš bauhija.. Bo detecu nekomot pa te bo hitro brcnil..ČE pa vseeno nisi sigurna, pa le pojdi k G, da te potolaži

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
30.11.2007 13:31:12   
MetiLu
Larisa, poslušaj svoj občutek! Če nisi ziher pokliči G. Najbrž je res tako, da je malo bolj lene narave ali pa mu že res primanjkuje prostora.
Jaz zaenkrat s tem nimam težav, ker je moj mali nenormalno živahen, sploh zjutraj, ko pridem v službo user posted image user posted image  Včasih se mi zdi, da bo kar noga čez trebuh ven pogledala.

Dolenjka, jest pa mislim,da ni vsa skrivnost v možganih, ampak sej veš, kombinacija v podmazanem jezičku in kratkem stiku v možganih, pol pa take ideje kar vrejo na dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
30.11.2007 13:33:41   
Suzi*
Pinči, lepo da si nazaj in da sta ok. user posted image  Zdej, ko sem te dočakala, lahko grem pa mal na sprehod. user posted image
Veš kaj, si mu pa mogla hudo joto skuhat, ker doma ga je čakala dvojna, pa ni hotu domov. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
30.11.2007 13:36:46   
pina-1
suzika..nisem vedla, da mene čakaš za na spehod... user posted image .
jah je bla mmmmmmmmmmmmmmmm slastnauser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
30.11.2007 13:41:04   
dolenjka
Meti, da ne boš ti zdele od mene dobila enga kratkega stika po uhljih user posted image  user posted image  user posted image

Suzi ni ti treba razlagat sploh, mi je jasn vse, v 0!! user posted image

Pina user posted image  za samo 0,5 kg!! V kolkem času? Če moja domača vaga nima štrajka, sem se jez za pol kg zredila od zadnjega pregleda, torej v 15ih dneh, zdej pa ne vem, al je to uspeh al ne user posted image  Glede na to, da sem se prej po vsaj 1 kg na teden, verjetno je user posted image
Pa ne ti men s čestitkami za mozeg user posted image   da jih ne boš fasala. Pa še Suzi te ma neki v zoberh user posted image  Pazi, ker če jih fašeš od dveh gobčnih bo joj user posted image

Včasih bi blo boljš bit brez mozga, se mi npr. mlavla ne bi tko čudla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
30.11.2007 13:44:47   
pina-1
dolenjka 0,5 kg v 3 tednih. sem faca a.... no sam tile trije tedni so bli uhhhh..živci našponani na 6 potenco.... pa zgaga, pa... no ja...

ha hahahahahahahahahahahaa kot da se jaz tebe in suzi bojim... Heheheheheheheheeee..sej mi ne morete do živegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
30.11.2007 13:49:07   
dolenjka
Ne fehtaj Pina, da ti ne bo žal user posted image  user posted image  user posted image

Sam čak se, k Suizka uleti s sprehoda boš vidla user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
30.11.2007 13:53:11   
pina-1

Ne fehtaj Pina, da ti ne bo žal user posted image  user posted image  user posted image

Sam čak se, k Suizka uleti s sprehoda boš vidla user posted image

a ti poznaš to pesmico:
kaj mi pa morejo, morejo morejo....

nč nč nč mi ne morejo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bom šla počasi do baby centra pogledat za kako previjalno podlogo pa po kaj roza za našo Anouser posted image user posted image user posted image  pol se pa popoldne kaj oglasim... Ziher vam še kako rečem..ne bom kot včeri ko sem omagala..Jok..ne boste me več mele po zobeh.user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
30.11.2007 13:55:32   
dolenjka
No, nej ti bo, ker mam tut jaz mal šopinga v planu danes user posted image  Imajo v Premaman vse pižamce znižane na 9 EUR, tut ta hude,k so ble prej po 20 user posted image  Bom kakšno za naslednjo zimo kupila, ko ne bom mogla po Bruslju šopingirat user posted image

Tudi jaz se bom priklopila okrog 18h, bom pa seveda z vami do 15.30 user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
30.11.2007 14:17:33   
itata
pina: ja super ti tole zdej kontroliraš težouser posted image
larisa: mogoče je pa to, da ima user posted image  zdej manj prostora in se ne more več tko intenzivno gibat... moj se tud zdej mal drugač...
katka: sej ne boš verjela česa sem se malo bolj lotila zdej, ko mam mal več časa: kuhanjauser posted image  tko da še je upanje tudi zame!
dolenjka: ali mogoče veš kje je Premaman v Lj ali okolici?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
30.11.2007 14:38:55   
dolenjka
Itata, baje ima Emporium njihovo robo. Mi je tudi sestra poleti rekla, da je tam nekaj od Premaman kupila user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
30.11.2007 14:46:28   
mlavla
Aleluja je zapela..jst sem pa tako vesela...user posted image   user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
30.11.2007 14:47:49   
dolenjka
Mlavla kako pa kaj tvoje bruhanje user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
30.11.2007 14:48:31   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

No, da še jaz kakšno pametno zinemuser posted image user posted image user posted image ...

Mlavla, a nisi ti en dan govorila o vraščenihuser posted image bradavicah? V glavnem, učer na MŠ je predavala ena babca in rekla, da se da dobit školjkauser posted image , ki jo daš v modrc... Je kao nekaj v obliki školjke, na sredi je pa luknjica za bradavico in to nosiš nekaj ur dnevno - baje pomaga... Samo povem naprej.user posted image

Februarka hvala za informacijo..sej drugač sem zato že slišala..sam menda v zadnjih mesecih ni to več priporočljivo, saj lahko z njimi sprožiš prezgodnji porod..jst pa tega ne bi...user posted image
Drugač se jim pa reče vdrte bradavice...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
30.11.2007 14:49:39   
mlavla

ma lohka se pohvalim, da je že ene tri dni zatišje..čeprav se mi občasno še dvigne...upam,da tako čim dlje ostane...user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
30.11.2007 14:52:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ma lohka se pohvalim, da je že ene tri dni zatišje..čeprav se mi občasno še dvigne...upam,da tako čim dlje ostane...user posted image

Stara, pa to je novica za na prvo stran Mat kurje user posted image  user posted image  user posted image  In zakaj se nič ne pohvališ?????? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?