|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
29.11.2007 10:24:28   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Polaris user posted image , mogoče bo pomagal: na tisti strani ko te boli zob z dlanjo kroži in govori... to ni moj zob, to ni moj zob user posted image

Ti lunca, take dobre nasvete daješ, a za tvoj gleženj pa to nebi veljalo user posted image   user posted image user posted image user posted image .
polaris ubogej lunco ona že ve, bo zobek kmalu boljš
nestrpna dobrodošla med navijačicamiuser posted image , tudi ti po pošti dobiš našo uniformo in rumene cofkeuser posted image
sandra74 welcome user posted image
maša82 kakršen učitelj, takšen učenec user posted image
oktavija a se nisva včerej pogovarjale o neki bolniški? Ti si me pa zgleda čisto resno vzela (a si res bolna, a se ti hopsauser posted image ?)

Odštevam - še natanko 1 dan do decembra.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 726
29.11.2007 11:19:07   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

oktavija a se nisva včerej pogovarjale o neki bolniški? Ti si me pa zgleda čisto resno vzela (a si res bolna, a se ti hopsauser posted image ?)

user posted image user posted image user posted image user posted image Spelka12 ti mene kr zafrkavaj, nisem jaz na bolniški ampak moj mož, pa ne hopsa mi se ker sem bolnauser posted image user posted image user posted image !!!
Šla bi sam malo spančkat user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 727
29.11.2007 11:23:54   
kimmii
Pozdravljene decemberke.
Evo tudi mene pri vas.
Ne pričakujem je 27/12.
Upam, da bo tole res veseli december, ker sem nekako zdaj čisto na tleh.
Upajmo skupaj!!!
Srečno vsem, ki je ta veseli december ne čakate!!user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 728
29.11.2007 11:35:11   
oktavija
             user posted image user posted image   user posted image

user posted image DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE: user posted image

xx.12. - neyka7

xx.12. - byanca
xx.12. - sunny24
xx.12. - ajam27
xx.12. - jabi babi
xx.12. - Acjom1
xx.12. - naty13
xx.12. - emina83

01.12. - anonimna user posted image

01.12. - polaris
01.12. - bilka
01.12. - lejla007
02.12. - maša82 user posted image user posted image v nove boje
03.12. - Tinca16
03.12. - blustar

03.12. - Sunny24
04.12. - anonimna user posted image
04.12. - Lučka25

05.12. - lidija_21
05.12. - tinkamiška
05.12. - HEL36
05.12. - Veki_222
05.12. - nalepkica
05.12. - MATEJCK user posted image user posted image v nove boje
06.12. - anonimna J
06.12. - zorica
06.12. - miš
06.12. - metir
06.12. - žabicamala
07.12. - miskula
07.12. - nicnic
07.12. - Lorencia

07.12. - monikap
08.12. - Detece
08.12. - jakoLUlana
08.12. - anna20
09.12. - astrea
10.12. - Neža7
10.12. - waiting
10.12. - *chance*

10.12. - bumbum
11.12. - maska
11.12. - Tiki55
11.12. - cleopatra
12.12. - trinity22
13.12. - majči22
14.12. - anonimna user posted image
14.12. - jana_k
14.12. - anonimna user posted image
15.12. - Serendipity 
16.12. - Muca83
16.12. - Marjana84
16.12. - fairy
16.12. - nf
16.12. - ETAN

16.12. - Efi
17.12. - renata nana
18.12. - naja***
18.12. - METULJ1

18.12. - oktavija
19.12. - Teni RR
19.12. - Darja30
20.12. - sapi
20.12. - cina
21.12. - matt
22.12. - levinjaa
22.12. - kleja
23.12. - varci
24.12. - murkica
24.12. - pikica36
24.12. - pikachu
25.12. - nineva
25.12. - stunfek
25.12. - maša82
28.12. - ajat

27.12. - Kimmii
30.12. - Lea2007

user posted image Zveste navijačice:user posted image

• Mihi78
  • Erinuser posted image
  • LuNa73
  • Serendipity

• Sun71
  • sandra74
  • spelka12
  • Talika81
  • pikapoka2
  • soncek33
  • Sash
  • K_a_t_j_a 
  • trma79
  • varci
  • Lidija_21
  • TamaraJ user posted image
  • Arual
  • Lunica24 user posted image
  • jazzz27
  • naja***
  • vita80
  • Taly user posted image
  • oktavija
  • bučkabb
  • nena22
  • sasa78
  • gajka user posted image
  • ledenka
  • gantar
  • KAHLO
  • anonimna user posted image

• skrivnost
  • Nestrpna
user posted image user posted image user posted image
            user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

JULIJ..................12% srečk nosečk 
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk 

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk 
OKTOBER............23% srečk nosečk   
NOVEMBER.......zaenkrat 33,3 %  

user posted image  
user posted image DECEMBERSKA STAVNICA:user posted image

42% - anonimna user posted image
40% - anonimna
user posted image
38% - LuNa73, Spelka12
36% - oktavija
35% - varci, maša82, Miskula
33% - murkica

32% - sandra74
31% - Lučka 25
30% - anonimna J, trinity22, gantar, darja30

29% - polaris
26% - jakoLUlana
25% - naty13
24% - Erin, sunny24

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 729
29.11.2007 11:37:48   
spelka12
oktavija vem, da je tvoj lubi na bolniški, jaz sem rekla TEBI, da pojdi tud na bolniško, zarad user posted image , pa sej veš nouser posted image user posted image . Ti pojdi spančkat za par uric, če bo še slabše marš na bolniško, hitro se pozdravi (neuradno) ,(uradno) pa ostani kakšen dan dalj na bolniški pa pojdi skupaj z lubijam "pančkat"user posted image .
kimmi sem te že pri novemberkah objela, tukaj pa dobrodošla 

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 730
29.11.2007 11:43:47   
oktavija
Ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prav imaš Spelka12 ko pa imam v službi take user posted image , da še ko sem prišla iz bolniške zardi laparo in histero so imeli toliko pripomb da sem kljub 10 dnevom dopusta ostala brez njega in lahko koristim samo ure pa še to ko so zelo dobre voljeuser posted image user posted image user posted image .... sej ni treba razlagat večuser posted image .user posted image ..me razumeš....!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 731
29.11.2007 11:59:16   
spelka12
user posted image user posted image user posted image  ne razumem, ker teh problemov na srečo nimam. Jaz sem po lapari in umetni hotela priti delat, pa je šefica rekla ne, ne, takele te pa ne bom gledala, kar še ostani ene par dni doma. Pa mi ni bilo všeč, ker sovražim bolniško, pa ležanje.
Malo se pogovori s telimi bossi pa povej, da boš zanalašč rodila trojčke, pol boš pa 2 leti doma, pa še ene 5 let boš samo polovično delala, jim bo glavo raznesl, pol bodo pa bolj prijazni.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 732
29.11.2007 13:50:27   
anna20

pozdravljene po dolgem času!
jaz bi stavila na 25%, upamo pa itak vsi na čim večuser posted image user posted image . Imam pa še eno vprašanje,če bi mi katera znala odgovoriti. moj fant, je imel, ko je bil star 8 let 3 napade božjasti(epilepsija),do 17 leta je potem jedel ene tablete,potem pa je zdravnica rekla da je sedaj zdrav, sedaj pa me malo skrbi,če bi to lahko vplivalo na njegovo plodnost??user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 733
29.11.2007 13:53:30   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Malo se pogovori s telimi bossi pa povej, da boš zanalašč rodila trojčke, pol boš pa 2 leti doma, pa še ene 5 let boš samo polovično delala, jim bo glavo raznesl, pol bodo pa bolj prijazni.

Jjjjaaaaaaaaaaaaa!!!!!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 734
29.11.2007 14:55:49   
Serendipity
Ojla soborke!

Se malo oglasim z eno kavico - user posted image
Še malo pa bo naš mesec tu in upa, da bodo prijazni možje prav vsaki izmed vas izpolnili željo!user posted image

In da na poti do vašega dimnika ne bodo končali takole: user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 29.11.2007 14:56:02 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 735
29.11.2007 15:02:01   
jazzz27
OOJ!
Kako ste kaj moje soborke, tale božiček pa nekam žalostno na list gleda!! Si misli, tele so pa nore! Pa ne bom mogu vse na enkrat obdelat! Pozor! Zato priporočam, da svoje lubite oblečete v Božičke in jih vržete v pojstlo (aja, pa ne pozabit na brado)!!user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 736
29.11.2007 15:08:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

OOJ!
Kako ste kaj moje soborke, tale božiček pa nekam žalostno na list gleda!! Si misli, tele so pa nore! Pa ne bom mogu vse na enkrat obdelat! Pozor! Zato priporočam, da svoje lubite oblečete v Božičke in jih vržete v pojstlo (aja, pa ne pozabit na brado)!!user posted image user posted image

Si bo spil kaj konkretnega user posted image  Pa bo šlo! user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 737
29.11.2007 15:20:54   
bučkabb
evo mene navijačico, spet se mal oglašam. vidim, da vam ob čakanju na decemberske dni ni prav nič dolgčas in se kr fajn ****e s temi dobrimi možmi v decembru.

držim pesti, da vam uspe in da bo čim več user posted image  v decembru.

kot sem rekla sem v decembru navijačica, januarja bi bla pa že borka. sem si zračunala, da bom mela glih za nov let une dneve, tak da bomo letos v posli pričakal 2008 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a mislite, da bo kaj gratal, če pomislim da so takrat deci bolj na nazdravljanje vrženi in so taspodni bolj sam za lulat uporabljajo tiste dni  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no dost heca, resno in po pameti v december.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 738
29.11.2007 15:34:31   
jazzz27
joj babe ej!!! Da me slučajno kdo ne gleda zdej!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra, nisem vedela, kako to, da je Božiček rdeče barve, zdaj pa vem, k se ga nalije vsakič k vidi list!!! Ja za nov let so pa bol samo za lulanje, saj pr nas je tako!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 739
29.11.2007 15:36:22   
jazzz27
aja, še to, če bo pa spil kaj konkretnega bo pa tasredna slikca tm gor!user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 740
29.11.2007 15:50:31   
bučkabb
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

aja, še to, če bo pa spil kaj konkretnega bo pa tasredna slikca tm gor!user posted image user posted image

ko pa tu gor gledam se pa res nasmejim, dober da sem sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 741
29.11.2007 15:55:04   
jakoLUlana
zivjo
imam eno vprasanje, ki ne spada sem, ampak mi vseeno (upam) lahko ve odgovorite..

Prijateljica dobi otroka cez dva meseca in bo imela naslednji teden manjso zabavo (baby shower). Ena druga kolegica ji je kupila igracko in obesek za dudico . Jaz pa 3 bodyje, dve majcki, nogavicke, copatke, kapico, dekico za vozicek, igracko za grizenje ter igraco za vozicek. No ta druga kolegica me je napadla, da sem nakupila prevec in da bodo zaradi mene druge zgledale skopuske.
Meni se nezdi prevec, ker nimam financnih tezav in ker sem stvari kupila z veseljem. Kaj ve pravite?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 742
29.11.2007 15:57:26   
Anonimen
Pozdravljene borke, naviačice in vse ostale.
Zdaj sem se pa še jst nasmejala. Hvala vam! Prav polepšale ste mi popoldne s temi možički.user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bo men pol ratal, da bom borka v januarju, ko pa bodo naši možje bili taki, kot pravite.  user posted image user posted image  Jst se nebi rada selila potlej v februar.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu bučkabb)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
29.11.2007 15:59:37   
Anonimen
Pa še to... Opravičujem se za slovnične napake. Prehitro tipkam, pol pa zgleda, da še brat ne znam več, ker k je že prepozno ugotovim, da narobe napišem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
29.11.2007 16:01:09   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana

zivjo
imam eno vprasanje, ki ne spada sem, ampak mi vseeno (upam) lahko ve odgovorite..

Prijateljica dobi otroka cez dva meseca in bo imela naslednji teden manjso zabavo (baby shower). Ena druga kolegica ji je kupila igracko in obesek za dudico . Jaz pa 3 bodyje, dve majcki, nogavicke, copatke, kapico, dekico za vozicek, igracko za grizenje ter igraco za vozicek. No ta druga kolegica me je napadla, da sem nakupila prevec in da bodo zaradi mene druge zgledale skopuske.
Meni se nezdi prevec, ker nimam financnih tezav in ker sem stvari kupila z veseljem. Kaj ve pravite?

Hm, to bo zvenelo malo ''neolikano'' ali pa fejst.. user posted image : Ma boli te (DANEPOVEMKAJ) ti kar. Ne oziraj se na druge. (ok, kar fejst neolikano zveni user posted image )

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 745
29.11.2007 16:02:21   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Pa še to... Opravičujem se za slovnične napake. Prehitro tipkam, pol pa zgleda, da še brat ne znam več, ker k je že prepozno ugotovim, da narobe napišem. user posted image

user posted image

Sva že dve. Ni panike, glavno, da se razumemo.

ps - dobrodošla med nami! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
29.11.2007 16:06:09   
jazzz27

zivjo

Men se to ne zdi too much! če si za svojo prijateljico to namenila, si to namenila! Pa kaj!!! Jaz nebi bila obremenjena s tem! Če bi kdaj imela tako zabavo, bi bila vesela vsakega darila, pa naj bo skomen ali pa bogat!! To govorijo samo materialiske!!! Vsak pač kupi v svoji zmožnosti!  Ti pa ji boš to dala z dobrim namenom, za njenega user posted image . jaz te podpiram!!

Neposredna povezava do sporočila: 747
29.11.2007 16:08:31   
bučkabb

zivjo

ja res si mal pretiravala. sej če nimaš težav s financam, še ne pomeni da moreš nakupi celo gardarobo za bebiko. res bo mal čudn zgledal do drugih ko sigurn ne bodo tak radodarne.
odvisn ka ti ta kolegica pomen. mogoče ji nes to na več obrokov. neki sedaj na zabavo, neki pa pol ko bo rodila. pa bo volk cel in koza sita.

Neposredna povezava do sporočila: 748
29.11.2007 16:10:25   
jakoLUlana
No zdaj ko sem malo bolj razmislila - res je - PA KAJ!!! Itak vem da bom tamali ko se bo rodila ves cas kaksne malenkosti nosila, ker to rada pocnem pa tudi ta prijateljica enako "razvaja" mojo puncko...
Vem pa tudi, da ni materialistka in bo vesela vsakga darila ali pa tudi samo obiska, saj bo imela zabavo zaradi druzenja...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 749
29.11.2007 16:10:33   
jazzz27
k mamo še kakšnega hecnega Dedka Mraza al pa Miklavža????!!!!

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.