![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 10:27:42
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja ...no ne ti, ampak ta tvoj podpis mu vedno znova prikrade nasmešek na obraz moj bi se s tem stavkom v podpisu popolnoma strinjal...ga je ravno včeraj spet izjavil
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 10:44:36
|
|
|
|
LuNa73
|
halo babure ! Maši... reč tvojmu naj nove koordinate določ... Pridne bodte!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 11:09:57
|
|
|
|
tinkamiška
|
samo pozdravim vas...helou tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 11:34:06
|
|
|
|
jazzz27
|
kleja, vse naj naj in naj se ti izpolni tista želja, ki si jo najbolj želiš!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 11:39:10
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 halo babure ! Maši... reč tvojmu naj nove koordinate določ... Pridne bodte! ja koordinate ja...sem si vedno fantka želela, zdej mi je vseen...sam da bi že imela eno zdravo, nagajivo in veselo pikico!!! za punčko mam izbrano ime...čeprav sem imela probleme pri izbiranju, ker mi nobeno ni bilo všeč...sem imela prej cel seznam fantovskih imen...zdaj pa mi za fanta ni več noben všeč...ah kje je še to, da bom lahko dala otroku ime...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 11:54:01
|
|
|
|
Fargesia
|
smešna si oktavija...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 11:57:38
|
|
|
|
pipika123
|
Maša tudi jaz se ti pridružujem. Vso srečo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 12:04:26
|
|
|
|
Fargesia
|
O hvala, pipika123!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 12:06:21
|
|
|
|
emina83
|
ojla! evo je končno zaspala, jst pa takoj sem gor ! kleja vseee najboooljšeeee!!! bolje pozno, kot nikoli punce, a je katera s štajerskega konca, oz v okolici celja, da tudi v živo spijemo kakšno , ne pa sam tkole preko !!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 12:14:46
|
|
|
|
emina83
|
jst sem ti tak trol, da ga je treba iskat, eh! pa sej v bistvu ti piše pod nickom ej, pa to ne morš verjet, zgleda da bom kmal očale rabla ja, nč, ko boš mela čas, se pa dajva zment za kofetkanje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 12:15:42
|
|
|
|
emina83
|
aja, jst sem pa iz Žalca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 12:24:35
|
|
|
|
miskula
|
Dan punce, jaz vas bi spet rada nekaj vprašala. Včeraj sem bla na UZ v stari porodnišnici. In tam to delajo kot po tekočem traku. Vsako samo pregleda, sestra napiše mnenje na listek, ki ga potem odneseš svoji osebni ginekologinji, kjer ti to pokomentira. Ampak ker sem jaz zelo neučakana (pregled pri g imam šele 30.1.2008 v Lanišču), me zanima kaj to pomeni, če mogoče katera to ve. Zmerila mi je maternico in na listek napisala 40 in 20 (mislim da so to milimetri ali celo cm)?? Kaj to pomeni, kolikšna je približna velikost maternice??????? Hvala lepa , upam da vam nisem preveč zatežila s tem vprašanjem?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 12:34:21
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Emina83 jaz sem Celjanka pa kavico tudi rada pijem ! jah, sej dobre in "močne" stvari so vedno v 03 Kleja, tebi pa vseeeeeeeeeeeeeeeee najboljšeeeeeeee!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 12:36:00
|
|
|
|
emina83
|
oktavija, jst sem tudi bla iz celja ampak sem se pred 2,5 letim oženila in se preselila sem. ti lahka povem da še zmer skor nobenga ne poznam in mi je včasih prav pošteno dolgčas!!!! no, od kod natančneje si doma (nova vas, hudinja...). jst sem bla blizu hotela Štorman, kaj pa veš, mogoče se pa celo poznava (mogoče na videz)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 12:37:41
|
|
|
|
emina83
|
poglej, poglej, še ena ki je vsaj na pol celjanka!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 13:03:08
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miskula Dan punce, jaz vas bi spet rada nekaj vprašala. Včeraj sem bla na UZ v stari porodnišnici. In tam to delajo kot po tekočem traku. Vsako samo pregleda, sestra napiše mnenje na listek, ki ga potem odneseš svoji osebni ginekologinji, kjer ti to pokomentira. Ampak ker sem jaz zelo neučakana (pregled pri g imam šele 30.1.2008 v Lanišču), me zanima kaj to pomeni, če mogoče katera to ve. Zmerila mi je maternico in na listek napisala 40 in 20 (mislim da so to milimetri ali celo cm)?? Kaj to pomeni, kolikšna je približna velikost maternice??????? Hvala lepa , upam da vam nisem preveč zatežila s tem vprašanjem? mislim da vse stvari pišejo v milimetrih...sem šla zdej svoje papirje gledat, pa mi niso nikjer izmerili maternice, tak da ne vem...
|
|
RE: M ne pričakujemo decembra! 28.11.2007 13:27:16
|
|
|
|
spelka12
|
kleja vse najboljše za teeeeeeeeeeeeeee Punce kako ste kaj? Vidim, da se seznam bork in njihovih navijačic vztrajno podaljšuje. Super. maša82 se bom na stavnici lunci pridružila pri 38% (10%več kot novembra), pa vsak mesec bom šla za 10% gor. Hvala že vnaprej, ko tolk pridno skrbiš za seznam , pa vidim, da si se med mojo odsotnostjo preštrihala , ja tako se pa nisva zmenli. Ti, ti, ti, boš kregana januarja, če ti bo še tam kaj takega padlo na glavo. le glej, da me boš ubogala. oktavija hellow, vidim, da si se končno načvekala . Odštevam dneve do decembra, še 2 dneva potem pa baby boom (no vsaj tja do 38% bi prosila ).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.