|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke, 2. krog
27.11.2007 10:34:24   
Anonimen
Meni tudi naslov bloga, PROOSSSSIIMMM!! Da si vsaj mal razvedrim tale dan in pozabim na celo sranje, k se dogaja.user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
27.11.2007 12:09:37   
KBM
Romana, lepa prstanauser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
28.11.2007 8:31:37   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 678
28.11.2007 9:26:34   
KBM
Heloo, Romana kako si kaj?user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 679
28.11.2007 9:57:53   
Anonimen
Na šihti je, pa ji je dolgcajt! user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
28.11.2007 9:59:47   
Bubamaraa
nč ni na šihti dolgcajt... ampak na tej temi....user posted image

včasih smo mele tle gor taprave maratone..zdej je pa živ dolgcajt...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
28.11.2007 10:26:18   
Miss Piggy
Ja, dolgcajt je, dolgcajt tle gor. Še ko pridem do računalnika nimam kej bratuser posted imageuser posted image
In drgač kok ste kej?

makla, lokomotivček pa nodi sta posneta. Tri dvd-je s seznama ni šlo posnet, ker so preveč spraskani - verjetno jih je tamali dobil v roke user posted image . Tok da veš no, da se za tisto kavo zmenveuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 682
28.11.2007 15:45:09   
Anonimen
Sam je res dolgcajt, matr ste lene. Vas bom po riti! user posted image  Pa vedno vam na drugi strani najdem. user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
28.11.2007 20:05:33   
lunca2
Dober večer!

Vidm da zlo mal čvekate. user posted image Jz pa nism mela velik časa smo rihtal stanovanje in ga končno spucal in vse zrihtal. V petek pa nam že pripeljejo mizo, stole in sedežno. Tko da bomo za vikend že selili spalnico in tam prespali.user posted image user posted image user posted image Sam interneta še tam ne bom mela takoj user posted image . Nekje 3 tedne bomo čakal da nas prklopjo tko da bom mela še kr tuki na starem naslovu računalnik, da vas bom lhka občasno mal prebrala in kej napisala.user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 28.11.2007 20:06:26 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
28.11.2007 20:11:26   
Bubamaraa
punceeeee jst sm pa dobilaaaaaaaaaa šihttttt!!!!!!!!!!!!!!! in to tazga ki sem si ga želelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 685
28.11.2007 20:16:35   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

punceeeee jst sm pa dobilaaaaaaaaaa šihttttt!!!!!!!!!!!!!!! in to tazga ki sem si ga želelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Romana čestitkeuser posted image user posted image user posted image . A si tuki ostala al si dobila kje drugje?

Neposredna povezava do sporočila: 686
28.11.2007 20:17:17   
Bubamaraa
dobila drugje za 3x večjo plačo kot tle....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 687
28.11.2007 20:19:11   
lunca2
Fajn, sm vesela zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa delaš zdej?

Neposredna povezava do sporočila: 688
28.11.2007 20:52:45   
Čebelica - trot

Čeeerrrrrrrrr.

Romana čestitke! user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da bi bilo vse tako, kot si želiš.

la la la

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 689
28.11.2007 21:38:54   
Anonimen
Romana
user posted image

Pa glede prej, ko si me klicala, sori, sem tko čudn govorila, ne? Tako grozno sem se počutila, da sploh ne znam opisat. Sem že hotla enga od naših poklicat, da pride, ker sem mela občutek, da mi bodo noge odpovedale. user posted image  Kr mravljinčaste sem mela, skeri filing, res. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
28.11.2007 22:11:19   
makla2
Hello!
Po dolgem času, vas mal berem (ponavadi že spim tak čas), mam zdej ko je cotko v vrtcu ful bol naspidiran vse user posted image  Sploh mi ni všeč, ker morm skoz na uro gledat, da se mi sistem ne podre.

Pol pa še bolezni, zdej so kr pr nas doma, se mi zdi da je skoz en bolan.
Pa tamala je v četrtek roko na vročo ploščo položila user posted image , sam za trenutek sem stran pogledala user posted image user posted image , sicer niso nč kože odstranil je ful lepo, glede na to kako je zgledal. Zdej pa me skrbi, da se ji ne bo kej vnel, kr si skoz neki tisto žoka user posted image

No dons smo pa krasil igralnico naših muckov, tko da se je že začel tist čarobni december in pričakovanje... pa en kup voščilnic morm še nardit, pa tistih majhnih darilc presenečenja za vse...

Romana teb pa dogaja user posted image , obleka je krasna, prstana tudi, pa nova služba... vse ti gre kot po maslu ane

pa rojstni dan sem zamudila - čeprav z zamudo pa vseeno iz srca VSE NAJBOLJŠE user posted image

Elis@ SUPER SI user posted image . Aja nč nisi rekla, te mot če so dvd-ji printable, bi raj navadne. Kava bi šla drug teden 1x, dopoldne med 10h in 11.30. Al pa jutr, sam to verjetn prepozno povem a?

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
29.11.2007 8:03:16   
Anonimen
ROMANA; čestitam!!!!!!!!!!!!!! To je pa res fajn... Pa še tolk boljšo plačo!!user posted image user posted image user posted image   Dej povej kje je to, pa kaj boš delala - sej veš d me firbec matra.user posted image

LUNCA; fajn, d bote tam prespal. Kdaj se pa nameravate selit?

(odgovor članu makla2)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
29.11.2007 8:39:10   
kapesanta
OJ

Romana čestitke za super službo - tud jaz se pridružujem firbcem, kaj in kje boš delala po novem. Pa to glede prstanov od babi je res super - pa še zelo lepa sta - a sta original taka al so jih kaj predelal? Kako pa si naredila z napisi? Res sem firbec.

A ma katera risanke od Pikita? jaz sem dol potegla, kar se dobi na Emuli, pa so po večini tolk slabi posnetki, vse neki dela z zamikom. No če ma katera, naj mi prosim javi na ZS. A je poleg Pikita, Bobažkov in Telebajskov še kaka risanka primerja še ne čist 1,5 letnikom?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
29.11.2007 8:53:11   
kapesanta
Aja, pa čestitke za 29.november, če se ga še spomnete - a vete da smo bili v času bivše za dan republike kar dva dni doma? Že od zjutraj razmišljam, kje sta moja pionirska kapica in rutica - mogoče bi pa za kake maškure prav prišla.
A je še katera od vas bila pionirka?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 694
29.11.2007 9:32:53   
Miss Piggy
Romana, čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image Ej, sam firbec me je...user posted image

Lunca,  še mal pa čist na svojem, jeeeeeeee! Boš vidla kok bo lušn user posted image .

makla, vseen mi je kakšni so dvd-ji, kava pa pride v poštev drug teden.user posted image

kapesanta, naš tamali ni nikol telebajskov šmirglu, so mu pa od začetka všeč Nodi, Mojster Miha, pa Jani nani je tud taka lušna. Aja pa Pujsa Pepa - ta rula zadnje čase.user posted image Fifi in cvetličniki, Kravica katka... so tud fajn.

Hijenca, upam, da se dobr počutiš - glede mravljinčenja pa to..user posted image

Mi gremo pa dons verjetn mal do prestolnice - je treba tavelkemu škratu nove čevlje kupit. user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 695
29.11.2007 9:37:30   
Bubamaraa
ja službo sem dobila v Trzinu v enem računovodskem servisu!!! user posted image user posted image user posted image

Kapesanta ja prstana sta taka kot sta ju imela moja stara mama in njen drugi mož. sta nepredelana..edino očiščena in na novo gravirana....user posted image ...tudi nama sta prečudovita...

Elis@ a ti maš risanko Fifi in cvetličniki??? takoj jo speč na dvd če jo maš!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
29.11.2007 10:09:05   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Elis@ a ti maš risanko Fifi in cvetličniki??? takoj jo speč na dvd če jo maš!!!user posted image

np, nimam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 697
29.11.2007 11:00:37   
makla2
Elis@ OK, se tipkamo, drugač sm pa tko že z 1urnega sprehoda, zdej pa frajla spi. Fajn kupte.

kapesanta tud pr nas je bil dolgo zakon NODI, MOJSTER MIHA, KRTEK (vsi trije deli, še zdej rad gleda, čeprov nč ne govori - krtek namreč, naš še preveč), VESELI AVTOBUSKI (tudi trije deli), pol pa pr nas tud vlakec TOMAŽ.

PIKI je lušna, sam mamo pa tud mi slabe posnetke.

Če zdrži že kej več časa pa mogoče tud SLONČEK BENJAMIN, SNEŽENI MOŽ; DEČEK IZ DŽUNGLE...

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

Neposredna povezava do sporočila: 698
29.11.2007 13:06:44   
KBM
user posted image user posted image Romana, user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

hothien, kako si?Ali je sedaj s teboj vse ok?

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 699
29.11.2007 13:37:38   
KBM
Romana, na poroki pa kaj takšnega odplešita

http://www.mycoolclips.com/?v=b506981226571b59dbfc9e71633a2470

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.