![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.11.2007 11:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.11.2007 11:22:54
|
|
|
|
Bubamaraa
|
dan
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.11.2007 11:52:19
|
|
|
|
AKŠ
|
kaj pa ti študiraš Bibi? Elisa - moja sorodnica se bo v kratkem izselila iz najemniškega stanovanja, ker je njen partner dobil službenega. Stanovanje je nad športno halo polaj - tisti bloki takoj nad Polajem....a vse kabelsko, centraln....kar se cene tiče, pa se lahko pozanimam...po moje pa bo vseljivo čez kakšen mesec (približno)
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.11.2007 12:30:43
|
|
|
|
Miss Piggy
|
A tko? Na Sallaumines gresta, ne? No, dej se pozanimi, pa kako cifro zrihti, no. Hvala!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.11.2007 15:34:27
|
|
|
|
Angellina
|
Jst pa včasih bruham.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.11.2007 17:16:01
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Jst pa včasih bruham. A si ti kej falila?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.11.2007 17:55:16
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ A si ti kej falila? 3 g kuhanega fižola.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.11.2007 18:15:50
|
|
|
|
Miss Piggy
|
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.11.2007 21:04:26
|
|
|
|
Angellina
|
Mi smo pa pretle Marka peljal k dežurnemu. Ko sem ga oblačila za pančkat, sem na rebru opazila ornk modrico in kr ornk oteklino . Zjutraj je bila modrica čist mala, pač se je nekam ruknil, sam pretle mi je pa kr slabo ratal! Sej najbrž pretiravava, pač zaskrbljena starša, sam vseeno sva ga peljala pogledat k zdravnici. Rekla je, da se je najverjetneje v kak rob butnil, lahko pa, da si je ob tem počil rebro , zato morma jutri zjutri prit v ambulanto, da naju pogleda doktor, ki bo odločil, če je sum utemeljen in ga dal na slikanje. Pišek moj mali . Sej se skoz nekam zaletava in 1000x na dan pade, sam opazla pa res nisem, da bi se kam tako zelo udaril A so se vaši že tut kdaj tok udarli, da je nastal hematomček?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.11.2007 21:39:00
|
|
|
|
lunca2
|
Angellina upam, da da se Mrku hitro pozdravi ta hematom in da ni kaj drugega. Jutri pa le sporoči kaj sta zrihtala pri zdravniku. Držim pesti, da je le hematom.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 25.11.2007 21:46:54
|
|
|
|
mily
|
Angelina a dej no??? Ma pomoje bi full joku, če bi si poču rebro . Nika se tko v telo ni nikol kej preveč udarla. Je bla bolj glava na udaru, ker je bla izjemno štorast otrok (no sej to je še zdej). Res se ni znala ulovit. Sam tkole si pa niti predstavljat ne morem, da bi tko padla, da bi se v trup udarla. No, jutri ga le peljita, pa upam, da ni nič hujšega in je samo lažni alarm.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.11.2007 6:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Možno, da se je Mark udaril v kak rob al pa kaj podobnega.. Sej ni nič - boš videla!! AKŠ, isto sem študirala k ti. Sem te parkrat vidla na predavanjih.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.11.2007 7:47:27
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Angie, upam, da ni nič resnega!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.11.2007 8:03:12
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Angi upam, da je vse uredi z Markom... punce jaz mam pa poročne prstane!!!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.11.2007 10:17:21
|
|
|
|
Angellina
|
Hvala za spodbudne besede Sva od zdravnika...ni nič hudega, le hematomv podkožju. Sam vseeno se človek prestraši. Naši malčki so še tok mali in so dovzetnejši za bolečine. Sploh pa mamice smo itak mamice, saj same veste. V glavnem, čez en teden se morva prit pokazat...čist za vsak slučaj. Romana kake prstane mata? Iz belega al rumenega zlata al kombinirano? Men belo zlato rula.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.11.2007 10:23:16
|
|
|
|
Anonimen
|
No, vidiš Angi, da ni nič hudega!!!!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.11.2007 12:08:33
|
|
|
|
Bubamaraa
|
bravo Angi za Marka!!! evo najini prstani.... so pa iz rumenega zlata in platine...sem jih pa podedovala od moje pokojne stare mame;
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.11.2007 13:32:12
|
|
|
|
lunca2
|
Angi sam, da ni nič hujšega. Romana lepa prstana
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.11.2007 17:15:24
|
|
|
|
Miss Piggy
|
prstana sta ful lepa!!! Angi, fajn, da je z Markom vse OK!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.11.2007 20:22:19
|
|
|
|
Angellina
|
Hvala punce Lepa prstana sta
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.11.2007 21:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Anči, sam da je z Markom vse OK. Ja, take smo pač mame, vedno nas kaj skrbi. Jaz sem jo tud prejšnjo nedeljo peljala k dežurnemu, da jo je P poslušala, ker mi je ponoči kašljala. Bolje stokrat tastonj it, kot enkrat prepozno. Če pač sama presodiš, da te nekaj srbi, otroka pelješ, saj zato so pa konec koncev tam, a ne?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 26.11.2007 23:05:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, mily, mam nov blog, tega kot ti, ti pošljem na zs. Boš pa res en dan do mene prišla, da mi par stvari razložiš, k se mi ne da tuhtat.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.11.2007 7:56:04
|
|
|
|
mily
|
Hoti boš vidla, da je ta boljši . Kr mal večkrat se ga lot zdej, da bo kej čtiva za prečitat. Angelina, me veseli da je vse OK z Markom. Tkole nas včasih prestrašijo tile mali čmrli ne? Še dobr, da ostane samo pri tem. Romana ful sta lepa prstana. PA ful se mi zdi dobr, ker sta podedvana.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.11.2007 9:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sej sem res lena za pisat. Isto kot za javljat se pri februarkah, tuki in na Mami. Bom bolj pridna zdej, obljubim.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.11.2007 9:10:51
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Romana ful sta lepa prstana. PA ful se mi zdi dobr, ker sta podedvana. Ja to jima da tak romantičen pridih in sta zaradi tega še dragocenejša, saj ju veže že stkana družinska vez. Matr sem pesniška . V glavnem Ja hotka...mama je pač mama...čeprav moram piznat, da me je tokrat Gaber šišal, saj je bil oblečen, avto pa zakurblan, še preden sem sploh dojela za kaj gre Hotka in mily pošljita mi na zs naslov bloga prosiiiiim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.