Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.11.2007 10:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni tudi naslov bloga, PROOSSSSIIMMM!! Da si vsaj mal razvedrim tale dan in pozabim na celo sranje, k se dogaja.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 27.11.2007 12:09:37
|
|
|
|
KBM
|
Romana, lepa prstana
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 8:31:37
|
|
|
|
Bubamaraa
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 9:26:34
|
|
|
|
KBM
|
Heloo, Romana kako si kaj?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 9:57:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Na šihti je, pa ji je dolgcajt!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 9:59:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
nč ni na šihti dolgcajt... ampak na tej temi.... včasih smo mele tle gor taprave maratone..zdej je pa živ dolgcajt...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 10:26:18
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Ja, dolgcajt je, dolgcajt tle gor. Še ko pridem do računalnika nimam kej brat . In drgač kok ste kej? makla, lokomotivček pa nodi sta posneta. Tri dvd-je s seznama ni šlo posnet, ker so preveč spraskani - verjetno jih je tamali dobil v roke . Tok da veš no, da se za tisto kavo zmenve .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 15:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam je res dolgcajt, matr ste lene. Vas bom po riti! Pa vedno vam na drugi strani najdem.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 20:05:33
|
|
|
|
lunca2
|
Dober večer! Vidm da zlo mal čvekate. Jz pa nism mela velik časa smo rihtal stanovanje in ga končno spucal in vse zrihtal. V petek pa nam že pripeljejo mizo, stole in sedežno. Tko da bomo za vikend že selili spalnico in tam prespali. Sam interneta še tam ne bom mela takoj . Nekje 3 tedne bomo čakal da nas prklopjo tko da bom mela še kr tuki na starem naslovu računalnik, da vas bom lhka občasno mal prebrala in kej napisala.
< Sporočilo je popravil lunca2 -- 28.11.2007 20:06:26 >
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 20:11:26
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punceeeee jst sm pa dobilaaaaaaaaaa šihttttt!!!!!!!!!!!!!!! in to tazga ki sem si ga želelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 20:16:35
|
|
|
|
lunca2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 punceeeee jst sm pa dobilaaaaaaaaaa šihttttt!!!!!!!!!!!!!!! in to tazga ki sem si ga želelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Romana čestitke . A si tuki ostala al si dobila kje drugje?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 20:17:17
|
|
|
|
Bubamaraa
|
dobila drugje za 3x večjo plačo kot tle....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 20:19:11
|
|
|
|
lunca2
|
Fajn, sm vesela zate. Kaj pa delaš zdej?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 20:52:45
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Čeeerrrrrrrrr. Romana čestitke! Želim ti, da bi bilo vse tako, kot si želiš.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 21:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana Pa glede prej, ko si me klicala, sori, sem tko čudn govorila, ne? Tako grozno sem se počutila, da sploh ne znam opisat. Sem že hotla enga od naših poklicat, da pride, ker sem mela občutek, da mi bodo noge odpovedale. Kr mravljinčaste sem mela, skeri filing, res.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 28.11.2007 22:11:19
|
|
|
|
makla2
|
Hello! Po dolgem času, vas mal berem (ponavadi že spim tak čas), mam zdej ko je cotko v vrtcu ful bol naspidiran vse Sploh mi ni všeč, ker morm skoz na uro gledat, da se mi sistem ne podre. Pol pa še bolezni, zdej so kr pr nas doma, se mi zdi da je skoz en bolan. Pa tamala je v četrtek roko na vročo ploščo položila , sam za trenutek sem stran pogledala , sicer niso nč kože odstranil je ful lepo, glede na to kako je zgledal. Zdej pa me skrbi, da se ji ne bo kej vnel, kr si skoz neki tisto žoka No dons smo pa krasil igralnico naših muckov, tko da se je že začel tist čarobni december in pričakovanje... pa en kup voščilnic morm še nardit, pa tistih majhnih darilc presenečenja za vse... Romana teb pa dogaja , obleka je krasna, prstana tudi, pa nova služba... vse ti gre kot po maslu ane pa rojstni dan sem zamudila - čeprav z zamudo pa vseeno iz srca VSE NAJBOLJŠE Elis@ SUPER SI . Aja nč nisi rekla, te mot če so dvd-ji printable, bi raj navadne. Kava bi šla drug teden 1x, dopoldne med 10h in 11.30. Al pa jutr, sam to verjetn prepozno povem a?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.11.2007 8:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ROMANA; čestitam!!!!!!!!!!!!!! To je pa res fajn... Pa še tolk boljšo plačo!! Dej povej kje je to, pa kaj boš delala - sej veš d me firbec matra. LUNCA; fajn, d bote tam prespal. Kdaj se pa nameravate selit?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.11.2007 8:39:10
|
|
|
|
kapesanta
|
OJ Romana čestitke za super službo - tud jaz se pridružujem firbcem, kaj in kje boš delala po novem. Pa to glede prstanov od babi je res super - pa še zelo lepa sta - a sta original taka al so jih kaj predelal? Kako pa si naredila z napisi? Res sem firbec. A ma katera risanke od Pikita? jaz sem dol potegla, kar se dobi na Emuli, pa so po večini tolk slabi posnetki, vse neki dela z zamikom. No če ma katera, naj mi prosim javi na ZS. A je poleg Pikita, Bobažkov in Telebajskov še kaka risanka primerja še ne čist 1,5 letnikom?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.11.2007 8:53:11
|
|
|
|
kapesanta
|
Aja, pa čestitke za 29.november, če se ga še spomnete - a vete da smo bili v času bivše za dan republike kar dva dni doma? Že od zjutraj razmišljam, kje sta moja pionirska kapica in rutica - mogoče bi pa za kake maškure prav prišla. A je še katera od vas bila pionirka?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.11.2007 9:32:53
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Romana, čestitke!!!!!! Ej, sam firbec me je... Lunca, še mal pa čist na svojem, jeeeeeeee! Boš vidla kok bo lušn . makla, vseen mi je kakšni so dvd-ji, kava pa pride v poštev drug teden. kapesanta, naš tamali ni nikol telebajskov šmirglu, so mu pa od začetka všeč Nodi, Mojster Miha, pa Jani nani je tud taka lušna. Aja pa Pujsa Pepa - ta rula zadnje čase. Fifi in cvetličniki, Kravica katka... so tud fajn. Hijenca, upam, da se dobr počutiš - glede mravljinčenja pa to.. Mi gremo pa dons verjetn mal do prestolnice - je treba tavelkemu škratu nove čevlje kupit.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.11.2007 9:37:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja službo sem dobila v Trzinu v enem računovodskem servisu!!! Kapesanta ja prstana sta taka kot sta ju imela moja stara mama in njen drugi mož. sta nepredelana..edino očiščena in na novo gravirana.... ...tudi nama sta prečudovita... Elis@ a ti maš risanko Fifi in cvetličniki??? takoj jo speč na dvd če jo maš!!!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.11.2007 10:09:05
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Elis@ a ti maš risanko Fifi in cvetličniki??? takoj jo speč na dvd če jo maš!!! np, nimam...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.11.2007 11:00:37
|
|
|
|
makla2
|
Elis@ OK, se tipkamo, drugač sm pa tko že z 1urnega sprehoda, zdej pa frajla spi. Fajn kupte. kapesanta tud pr nas je bil dolgo zakon NODI, MOJSTER MIHA, KRTEK (vsi trije deli, še zdej rad gleda, čeprov nč ne govori - krtek namreč, naš še preveč), VESELI AVTOBUSKI (tudi trije deli), pol pa pr nas tud vlakec TOMAŽ. PIKI je lušna, sam mamo pa tud mi slabe posnetke. Če zdrži že kej več časa pa mogoče tud SLONČEK BENJAMIN, SNEŽENI MOŽ; DEČEK IZ DŽUNGLE...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 29.11.2007 13:06:44
|
|
|
|
KBM
|
Romana, ČESTITKE hothien, kako si?Ali je sedaj s teboj vse ok?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porodSe tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.