|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.11.2007 17:50:54   
dulcinea

Brez zamere dulcinea!!!

Zakaj naj bi že zamerila? saj sem sam razložila. Pač Andreja že dolgo poznam. Čeprav sam prek neta. Komaj pa čakam, da se KONČNO spoznava. No pa  Nasy tud.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
29.11.2007 8:37:23   
Katy13
Dobro jutro!

Kaj je marčevke, a danes ste si pa zaspale?user posted image  Saj imate prav, zunaj je tako mrzlo, pri nas je vse belo od slane.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
29.11.2007 8:39:06   
florc
Evo punce spet se oglašam. Ste pa pridne, da vsak dan toliko čvekate. Dejte pol kakšne slikice od 3D gor, da vidimo tiste ki ne bomo šle kakšne lepotce imate. Jaz sem se zadnjič tudi mal pregrešila z biftkom, pa sej če ga kupiš v trgovini je meso itak pregledano in se ni bati. Pol pa ne bi smele res nič jesti, če je že tako. Rajši pazite pri zelenjavi, posebno domači iz vrta in kmetij, ker poznam že dve k sta se okužile ravno z zelenjavo, k so mački gor hodili po tej zelenjavi in  izvajali svoja nujna dela. Vidim da že vse veste kaj imate user posted image  ali user posted image in da nekatere že imena izbirate, ko pa jaz svojemu možu rečem kaj o imenih mi pa reče, da je zato še čas. Pa kdaj bo ta moj mož dojel, da bo to res kmalu, da je samo še 4m in še to slabe.user posted image

Drugače pa lepo se imejte, se vam še kaj javim, ko bo kaj novega za pokomentirat. Tistke ki pa greste v materinsko šolo v Lj pa prosim mal napišite kaj so teme predavanj, ker jaz ne vem a bi šla  v Lj, kjer imam ginekologinjo ali v Kranj, ker sem tam doma in bom najbrž tudi tukaj rodila.

Uživajte, ker baje da bo danes sonček.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
29.11.2007 9:30:02   
lucalu
Dobro jutro punce!
Ja, res je mrzlo zunaj... tako mrzlo, da sem se šele zdaj zagrela od jutranjega sprehoda. user posted image  Upam, da bo popoldan kaj topleje.
Drugače je tu vse vredu, tudi spali smo danes skoraj celo noč... Pa ve? Kako ste kaj? In malčki... uživajo na toplem, kako jim je fino... user posted image
Pridne bodite in javljajte se!

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
29.11.2007 9:33:27   
meryy
dobro jutro čveke

mrzlo za popiz...
joj a ma še katera probleme s krčnim žilam ? meni so včeraj zvečer gležnji ratali vijolični( no zvečer sem šele opazila) danes zjutraj pa so le še vijolične pike na notranji strani gležnja. uf a ni to malo prehitro ? pa na stegnu mi je tud ena počla mam kr flik. no ja sej bo kmalu 7 mesec ampak...ojoj a to ostane a ma kakšna izkušnje s tem?
pa še zjutri budala na vago stopim 25 t +6 kg user posted image  jaz upam da ne bo prehuda do konca!! a so krčne žile tudi posledica pridobljenih kil? evo ti še sama sebe nemorem več nosituser posted image

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
29.11.2007 9:39:32   
Dinki
Brrrr, res je punce, mraz se je začel. Jaz danes zjutraj nisem mogla odpret vrata od avtomobila ?!user posted image  je bla guma čist zamrznjena....še dobr, da sem mela vsaj sprednjo šipo pokrito, da mi je ni bilo treba drgniti......
ja, našim malčkom je pa luštno toplo pri nas user posted image ....čeprav moj se kdaj zvečer ko grem spat tolk premetava, da me kar zaskrbi kaj je zdej, a ne more prave poze najdt al kaj? Zakaj imajo take premike? A ste kdaj o tem razmišljale, so na telovadbi? user posted image  jaz se k mojemu user posted image  stisnem ob hrbet in ga še on kdaj čuti kako se premetava....

Florc, glede imen imava midva podobno zgodbo. jaz bi imela izbrano ime že prej, da bi se lahko z njem mal pogovarjala, ampak jih imava v ožjem izboru še zmeraj 3 in moj zmeraj pravi, da ko se bo rodil, se bova pa dokončno odločila user posted image ....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
29.11.2007 9:40:14   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: florc
Vidim da že vse veste kaj imate user posted image  ali user posted image in da nekatere že imena izbirate, ko pa jaz svojemu možu rečem kaj o imenih mi pa reče, da je zato še čas. Pa kdaj bo ta moj mož dojel, da bo to res kmalu, da je samo še 4m in še to slabe.user posted image

Jjjjjjjjj, mi še ne vemo user posted image user posted image user posted image   Na zadnjem UZ se naš G ni mogel odločit, pa nekako ni našel, ni videl, ni bil siguren....danes imamo 3D, pa bo mogoče kaj več znanega, sicer kot sem že omenjala - jaz ne bom vedela, pač pa bomo prosili G, da pove samo mojemu dragemu. user posted image user posted image user posted image  Sicer bo dragi povedal tudi meni, ampak - na večerjici in z darilom "v barvi" user posted image user posted image user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
29.11.2007 9:42:02   
meryy
aja midva tud nimava še imena! moj user posted image tud skoz govori da je zato še cajt. na koncu bova pa v porodnišnici kot dva teleta se gledala ko bo treba povedat ime za najinega razgrajača.
danes sem si zmerila bušija mam že 94 cm user posted image  joške pa kar 100 user posted image ( celo proceduro sem mela dons) po vsemogočem merjenju si pa rečem grem pod tuš in tam si zmagoslovno probam uredit "frizurco" japajade ni šans jo bo mogu kar dragi rihtat !! user posted image

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
29.11.2007 9:47:39   
Dinki
Azzurra, lepo imata to dogovorjeno glede na večerjici in z darilom "v barvi"....res lepo...Želim ti vse najboljše na današnjem 3D pregledu user posted image

meryy...6kg pa ja ni tolk velik, da bi se sekirala zaradi tega. Jaz sem v 23. tednu (na koncu) in sem pridobila enako kot ti pa sem zadovoljna. Razen trebuha in jošk ni nobene panike pri meni. V službi mi celo pravijo, da sem presuha, da kako mi rata vse samo v trebuh spravit user posted image ....sploh pa opažam, da gredo zdej kile hitro gor in tako je tudi normalno....

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
29.11.2007 10:04:21   
Azzurra
user posted image user posted image user posted image
Ja, ma to je bolj "interna fora", bolj za hec, ampak tako se bo zgodilo, pa čeprav bo večerjica verjetno prej kako kosilo v Šparu in darilo bolj kakšna uporabna pozornost

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
29.11.2007 10:17:49   
Dinki
he, he....Azzurra, veš kje sem bila jaz že vse z mojimi mislimi in fantazijo? user posted image  romantična večerja, v soju sveč, vidna le vajina obraza, vse okoli je v temi, ven privleče prstan z roza ali plavim diamantom in tako je odkrit spol user posted image user posted image user posted image ....ti pa men o Sparu???? user posted image user posted image
joj, upam, da kera ne razume narobe mojega humorja....
Azzurra kakor koli bo, bo lepo, skromno je itak velikokrat 100-krat lepše user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
29.11.2007 10:28:31   
Azzurra
user posted image user posted image user posted image  Si pa romantična, ni kaj.
Ja sej luštno bo v vsakem primeru. Nič ne bo prstan, ne ne...kvečjemu se bo odločil ali med plavo ribo ali rozastimi škampovimi repki, paniranimi po možnosti  user posted image  No, da ne bom pretiravala, to bi bilo bolj meni podobno, ker drugače je moj dragi zelo zelo pozoren, romantičen. Moram rečt, da me dostikrat preseneti. Mislim, je en tak tip, ki se ti prikaže na vratih s šopkom rožic skritim za hrbtom in ti pritisne enega poljubčka, ma zlat res.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
29.11.2007 10:48:14   
*BellaLuna*
Midva imava pa že par let izbrana imena tako za punčko kot fantka. Tako da ne bo nobenih presenečenj. user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
29.11.2007 11:00:30   
Dinki
Midva mava tud za user posted image  že izbrano ime - eno in edino, tako lepo,  pa kaj nam to pomaga ko bo pa user posted image ...kle se pa ne morva in ne morva odločit....
sej bo....otrok bo zagotovo imel ime user posted image

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
29.11.2007 11:15:29   
Katy13
Vidim, da se pogovarjate o imenih. Tudi midva počasi izbirava ime. Za punčko se morava še odločiti, ker imava v mislih dva imena in meni in user posted image  se dopadeta oba imena, vendar ima vsak svojega favorita. ZA fantka pa so bolj problemi, za zdaj imava le eno ime. user posted image  Nočem pa vedeti spola pred rojstvom.

Sedaj pa malo za šalo malo za res. Glejte, da boste prej kot v 30 dneh po rojstvu dale vašim user posted image  imena, ker če ne ga bo dal center za socialno delo.user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
29.11.2007 11:17:56   
lucalu
Evo punce, sem dala 3 slikice iz 3D UZ gor... mi jih je kolega naredil 1000, ampak so si vse bolj kot ne podobne... kaj čemo, naše dete se ne slika prav rado user posted image
Kar se pa tiče imena, sva pa na istem Dinki. Midva sva imela ime za punčko že zdavnaj zbrano... za tega frkolina se nam pa še sanja ne... No ja, saj se trudimo - bo že! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
29.11.2007 11:32:52   
Azzurra
No, jaz se pa ravno odpravljam na 3D, še prej greva na malco, potem pa na pot.
Držte mi pesti, da bo vse v redu!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
29.11.2007 11:35:40   
lucalu
Držimo pesti Azzurra! user posted image Javi se, ko boš nazaj!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
29.11.2007 12:13:51   
Nasy
Midva imava načeloma že izbrani imeni za oba spola. Jaz sem imela vrsto let za punco izbrano ime še preden sva se spoznala, pol pa vidim, da imajo oni doma psičko s tem imenomuser posted image Drugo ime sva izbirala pri prvi nosečnosti, pa spet ne pride v poštev, ker spet imajo eni psa s tem imenomuser posted image   Naslednji teden pa upam, da izvemo spol. Saj v bistvu mi je vseeno, kaj bo, čeprav, če bi izbirala, bi raje punčko, ker se mi zdi, da bi bolj znala z njo. Ampak, kar bo, pač bo, ne bo zdej neke tragedije ali podobno, če bo fantek.
Danes sem imela pa zobarja, po hitrem postopku me bojo ogulili za lepe evrčkeuser posted image zdej bom en teden k čarovnica, k mam samo štifte noteruser posted image še dobro, da ni čist spredi, mal manj se bom smejala, pa bo.
No, pa še za MŠ sva se šla prijavit in dobila nalepke. Bella Luna, ti tudi greš 3.? Midva bova kr zjutraj šla, pa ti? A veš kam točno je treba it? No, sej drgač bomo pa vprašali.
Azzura, držimo pesti!user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
29.11.2007 12:26:58   
mergetka
Ojla, čvekice!

Midva sva tudi imela izbrano ful lepo ime za punčko, ker so nama na NS rekli, da bo najbrzuser posted image , pol sva bla pa kr mal šokirana, ko se je na ultrazvoku videl lulčekuser posted image . No, tud za  mama že eno lepo dolgo zbrano, sam jaz vseeno vsa navdušena gledam po knjigici imen, pa netu in povsod, če bi blo še kako fajno ime.

Glede brcik pa, men se zadnje tri dni dogaja, a jih čutim ful nižje user posted image al pa kot, da bi me brcal v mehur oz. črevesje? A se kateri dogaja podobno? Zgleda, kot da se je user posted image obrnil....

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
29.11.2007 12:31:05   
Dinki
Lucalu.....fulll dobre fotke user posted image  a to ti je prijatelj naredil slike iz filma? Kolk je pa dolg celoten posnetek?
Tamauček je že pravi človeček user posted image . Sta že kaj ugotavljala komu je bolj podoben. Na zadnji fotki se vidi, da bo imel lepe polne ustnice user posted image ....

Azzurra, držimo pesti, da izveš same lepe stvari user posted image

Nasy, ta je pa dobra s tvojimi zobki user posted image ...čist bedno, še dobr,da boš sam en teden brez pa da si vsaj doma....pol boš imela pa spet tak nasmeh user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
29.11.2007 12:37:21   
perp
Glede brcik pa, men se zadnje tri dni dogaja, a jih čutim ful nižje user posted image al pa kot, da bi me brcal v mehur oz. črevesje? A se kateri dogaja podobno? Zgleda, kot da se je user posted image obrnil....

margetka, meni se enako zdi. user posted image   Zadnje tri dni ga ful nižje čutim in tudi intenzivnost brckov ni tako močna kot prej. Jaz sem v 24. tednu. In ti? Je to malo zgodaj? Kumi čakam G pregled v ponedeljek, da mi pove kaj in kako.

Tudi midva imava že izbrana imena za najinega user posted image . Za fantka že nekaj let, čeprav je meni fenomenalno ime Nik (tako ime že ima sin njegovega bratranca) tako, da odpade. Vsaj za prvega (če bosta seveda dva fantka). Za punčko pa tudi nekako imava eno favoritko, čeprav me občasno malo moti, ker je ful podobno mojemu imenu, samo prva črka bo druga. user posted image  user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
29.11.2007 12:42:54   
mergetka
Perp, a ni hecen občukek?? Sem v 22 tednov in 4 dni. Tud jaz mam naslednji tedn G in komi čakam...

Men je Nik ful lepo ime, sam mojmu user posted image   bolj potegne tisto, ki ga mama že dolgo izbranga

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
29.11.2007 12:48:26   
lucalu
Ja Dinki, seveda sva ugotavljala komu je podoben... Moj user posted image  sicer pravi, da vse kar je lepega ima po njem user posted image . Ampak edino kar se pa res vidi, je, da ima usteca po meni...

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
29.11.2007 12:51:12   
lucalu
Aja! Kar se pa tiče brcik... jaz jih že cel čas čutim bolj spodaj... in zdaj sem na 3D zvedla, da je to zato, ker ima user posted image  medenično lego. Obrne se pa kakšne 2 - 1,5 meseca pred rojstvom... tako mi je rekla G, pri kateri sem bila na 3D. Trenutno pa ima baje še toliko prostora, da se skoz obrača.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......