|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
28.11.2007 18:32:01   
gajka

Zvezdica - joj, me je kar groza, ko sem tole brala. user posted image  Jaz res držim pesti zate! Je imela moja kolegica nedolgo nazaj malo podoben pripetljaj, je dobila virus trebušne gripe, potem začela krvavet in se je zgodba slabo končala... Ampak drim pesti, da se bo tebi drugače izteklo!

s@nny - midva nisva še nikomur povedala. Čakava do NS, da bo vse OK. Sicer pa še datuma za 1. pregled nisem dobila, ga dobim jutri, ko bodo še laboratorijski testi potrdili, da sem user posted image  - pač preventiva, ki jo moja G zahteva, da je ziher. Sem pa drugače do danes v službi zmrzovala na terenu, sem prav srečna, da je vsaj teren za trenutni projekt končan, vendar me kmalu čaka še nov projekt z nekaj dnevi terena. Tako, da bom težje tole ''skrivnost'' furala še dober mesec v službi in se vsaj probala taktično izogibati prenašanju težjih stvari... Bom že nekak, če bo pa sila povedat, bo pač treba povedat...

A ima še katera (predvsem zjutraj, ko vstanete) občutek, da ste tako lačne, da imate kar vakuum v trebuhu? Tak občutek, da je želodec čisto prazen?

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
28.11.2007 18:36:56   
papir
ojla sem  25 letna.prvičuser posted image .v torek sem bila na ponovnem uz ,srček se je vidu in rekel da je termin poroda pouser posted image 12.7.08 po uz pa 19.7.08.
o zvezdica držim pesti da je s tvojo pikico vse v redu.

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
28.11.2007 18:49:22   
papir
o mi lahko prosim poveste vse kar smem in česa ne.vse kar se spomnite.HVALA

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
28.11.2007 18:53:19   
Motoristka
Madonca jaz si še vedno ne morem narediti trakca.....stalno se mi pojavlja samo naslov, ne pa slikca....pa prilepim tapravo kodouser posted image ...ali mi lahko katera prosim pomaga?Hvala

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
28.11.2007 19:00:17   
Inigo
ravno sm ga tut jst nardila. pa da vidimo, če deluje...

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
28.11.2007 19:03:16   
Inigo
evo! moj dela!

motoristka - vstavi tisto taprvo kodo, ko ti jo da spodaj. tistko ki zgoraj piše HTML

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
28.11.2007 19:16:10   
pika74
A se vam lahko pridružim?

PDP imam 27.7.2008
Stara 33 let
prva nosečnost
Prvi pregled 10.12.

Uh... kr ne morem verjet... sem še frišna nosečka ... saj sem test delala šele par dni nazaj user posted image

več o moji zgodbi  pa na linku http://www.ringaraja.net/forum/m.asp?m=2118728 

lpuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
28.11.2007 19:18:35   
Tinky
Dobrodošla Pika user posted image user posted image user posted image in čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoja zgodbica je pa res neverjetna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
28.11.2007 19:19:49   
pika74
hvala tinky

uh mam že eno vprašanje: kaj jeste od tablet in teh stvari... tifol, a še kej druzga? a je treba jest Utrogestan al ne?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
28.11.2007 19:19:53   
liju
Pozdravljene!
Joj, sem zdaj prebrala, kaj se ti dogaja zvezdica: tudi meni je hudo in upam, da se ti vse uredi.user posted image user posted image  za tebe in tvojega pikeca.
S@nny: Jaz sem ravno danes povedala šefici, saj delam takšno delo, da se moram pazit. (trgovina)

Včeraj sem cel popoldan klicarila mojo g, da bi se naročla, pa nobeden user posted image ne dvigne. Tiste katere ste iz MB, ali hodi katera k dr. Kopše-Berčič, pa ali katera ve, kakšen je delovni čas, mogoče da je spremenjen in zato niso včeraj dvignili?

Nič, grem malega za spanje rihtat in se še kaj javim.
Joj, rahelca, kak je bilo danes?

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
28.11.2007 19:21:38   
Tinky
Pika, jaz pijem Elevit, saj poleg folne kisline vsebuje še ostale vitamine. Če se zdravo prehranjuješ bo pa Tifol čist dovolj.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
28.11.2007 19:22:51   
Inigo
ja ja, jemo tabletke ja. jst jem Elevit. nekater jejo Tifol... mislim pa da je Elevit kar optimalna odločitev. ima veliko folne kisline in še tudi druge vitamine, ki jih nujno potrebuješ.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
28.11.2007 19:25:02   
Inigo
Pika... tvoja zgodba je... WAW! ne morem verjet in ti še toliko bolj čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
28.11.2007 19:25:35   
liju
Pika:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa je res skoraj neverjetno, samo da je ratalo in vse dobro, da sfuraš do konca.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
28.11.2007 19:31:17   
papir
pika74  tvoja zgodba je res neverjetna.sem zelo vesela zate.Na koncu imajo babice in stari ljudje vedno prav.zamenjati je treba okolje.tudi nama je uspelo po dveh letih in so nama pomagale POPLAVE .preprosto sem imela preveč drugih skrbi kot je bilo a bom zanosila ali ne,pa zakaj ne,zakaj prav jaz ki si tako želim....... in nato nepričakovano magičniuser posted image .res sem vesela zate.
želim ti zdravo nosečnost.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
28.11.2007 19:55:53   
Anonimen
Lunica24 in ostale, ki vas je to zanimalo:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4419923

Sem našla Pušenjakov odgovor na orgazem v nosečnosti.user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1516
28.11.2007 20:04:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Zvezdica držim pesti, da bo vse ok! user posted image Pa poročaj nam.

Jaz sem skuhala fižolovo juho iz vrečke, rižoto in zeleno solato. Zdaj pa dalje učit, ob 5h mam izpit. Držite pesti!

Glede roka: Men ga na RR zračuna 23.7 in mislim, da bo ta tudi najbolj pravilen, saj upošteva dolžino cikla. Npr. moj zadnji je bil na 38 dni, tako, da bo moj plodek po moje za 2 tedna manjši glede na ZM. Ker tud mislim, da vem kdaj sem imela O in ni biloa 2 tedna po M, ampak več kot 3 tedne kasneje.
Na eni drugi strani mi ga izračuna 13.7. , tisti okrogli koledarček, ki je v reviji moj malček-nosečnost pa mi ga izračuna 20.7.user posted image   Nič jasno.. Aja ZM je bila 7.10

Flower, o tem sem jaz zadnjič pisala. Tudi pri meni gre za 3 dni narobe oz. za 2 dni, ker kartonček ne upošteva, da je leto 2008 prestopno leto. Bom videla, kaj bo g. izračunal. Jaz bi rada, da ostane PDP po RR, ker je to moj RD.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
28.11.2007 20:06:40   
pika74
Hvala punce.

A spolni odnosi pol niso prepovedani... čeprou jest kr ne upam... mam filing, da bom dobesedno noge skup tiščala magar do konca, če bo treba, sam da bebica preživi user posted image .

Kaj pa ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
28.11.2007 20:16:33   
Anonimen
pika74, iskrene čestitke, pa čeprav še ne veš, od koga.user posted image  Ti si pa res zaslužiš, toliko let čakanja.....Bravo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede seksa je odvisno tudi, koliko želje sploh ima ženska. Jaz je v prvi nosečnosti sploh nisem imela in lahko na prste ene roke preštejem, kolikokrat sva. Tokrat še tudi nisva, ker mi je preveč slabo. Saj bo hitro minilo prvo tromesečje, pa bomo videli, kako bo potem. Upam, da bo želje več kot prvič.user posted image

S@nny, midva sva povedala le moji mami in 2 najboljšima prijateljicama, njegovi starši bodo izvedeli na božični večer v darilu, ostali pa po NS, ki bo verjetno januarja, v službi pa šele v drugi polovici januarja. Sem zelo vraževerna in mi zato ni problem biti tiho.user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1519
28.11.2007 20:17:49   
karamela6
pika, iz srca ti čestitam in ti želim, da bo vse v najlepšem redu vse do poroda...
zvezdica, oglasi se ... je vse uredu? Stiskamo pesti zate, saj veš, kajne?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
28.11.2007 20:20:57   
s@nny
Gjka: Jz sm tud skoz lačna. Ful velik jem pa me je kr strah, da se ne bom preveč zredila.

Ali drugač punce veliko pijete. Jaz se trudim, da bi spila vsaj 2 litra, sam mi ne rata vedno.
Kolk se vam pa že pozna trebušček? Men se kr dost, sam ne vem ali od hrane ali od user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
28.11.2007 20:22:17   
Motoristka
No da vidimo....

(odgovor članu s@nny)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
28.11.2007 20:23:12   
Motoristka
UUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ratal mi je...hvala Inigo....

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
28.11.2007 20:25:44   
Zvezdica
Pika DOBRODOŠLA!!! Neverjetno. Ja, še je pravica na tem svetu.

Kar se mene tiče je tak, moj krvni izvid Bhsg je 1.141, če do petka vrednost naraste je z plodkom ok. Ampak krvavim pa na obroke. 3 x do sedaj po malo. . Kot bi imela konec M. Zdaj spet rjav izcedek. Na UR pravijo če začnem FUULLLL krvaveti takoj na čiščenje. Do petka je še dolgooo.

Žal ki je, ker sem vas žalostila ampak meni se je svet sesul. Danes sem na UR imela zelo fajn primarija, ki si je vzel čas. Še mojo laparoskopijo sva obdelala. PA zakaj nimam jajčnika, pa ovo in ono. Potem je ugotovil, da mi niso v celoti odstranli pregrade. Imela sem jo 44 mm, zdaj tam nekaj štrli. MISLIM!!!!

Človek se vpraša kaj ti delajo ko si na mizi.

V glavnem, dost user posted image , čakam do petka. Vendar še ta kanček upanja, da bo vse ok izginja.
Z mojim sva si rekla, da je bolje da gre ven, kot da je kaj narobe. Vem, da se kruto sliši ampak tako je.

Rada vas mam! Hvala za suport.

Zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
28.11.2007 20:32:11   
Erin
Zvezdica - mislim nate...drži seuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo da bo vse uredu in boš čez 7-8 mesecev ponosna mamicauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.