|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
27.11.2007 22:32:49   
thaiss
Oj ste ble pridne, mam kr neki za prebratuser posted image
Zjutraj smo bili pri P, smo pohvaljeni ker zelo lepo napredujemo user posted image user posted image
Mere: 9.330g / 76cm

Najlepša hvala za lepe želje!!!

thaiss in ostale ki dajete pudinge-katerga to dajete  [/quote] 

jaz kupujem od Vindija- rumeni lončki, po dva skupi sta pakirana

erna si bla pridna, vse spucala!!!
Žabika- Hana je velika punca in od zdej naprej se bo sama oblačlauser posted image user posted image

cv105- user posted image user posted image  za dedka

Kivi- nam je dala P zeleno luč in smo ga  že popoldan umešali k banani. Zaenkrat nobene reakcije.

Za Matia pa sprašuje, kdaj pride na tortico

...mnjami, ni treba 2x vprašat

ps. a je še ker pri 9m začel gladovno štrajkat

smajli z dvignjeno rokouser posted image

Sezam - user posted image  user posted image  Žiga za tretji zobekuser posted image

tejčica-kakšne so pa antibiotične kapljice  v nosuser posted image ,o aj mogoče mi bo sibil povedlauser posted image

user posted image

draja & tinaaja super šoping!!! Kje se dobijo te lesene igrače?

Kati user posted image  user posted image  za vrečo!

drugace pa - dramaaaa... pri nas v kleti sta zgorela dva avtomobila.. tv ekipe so tukaj, 4 gasilce so ze odpeljal, ene 6 gasilskih avtomobilo

ojo, ta je pa huda!!!user posted image  Kaj se pa greste??

..pri nas na žalost ne - gleda moj 4 tekme hkratiuser posted image  

isto! Moj že v luft skače ker se je Roma uvrstila v osmino finalauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
27.11.2007 22:46:10   
thaiss
še par današnjih fotk:
user posted image   user posted image   user posted image

kolosej:

user posted image   user posted image

Bor poglej kaj je delala Brina za tvojim hrbtomuser posted image
user posted image   user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
27.11.2007 23:02:08   
Sibil_
KAkšne lepe slikice-sami cukri....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
27.11.2007 23:09:20   
K_a_t_i
iiiiii, slikce user posted image

Men se zdi, da Svit neki Brino Boru speljuje user posted image .

Matia je pa veeeeeeelik, veeeeeeelik fant! Jst tud komi čakam, da našga zmerjo. Po kilah smo pa kako kilco pred vami user posted image .

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
27.11.2007 23:13:38   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Men se zdi, da Svit neki Brino Boru speljuje user posted image . sej zato se naometa že par dni izmika, ker je Anji nevesto speljalauser posted image
Po kilah smo pa kako kilco pred vami user posted image ...ja sej ste se tudi kako urco pred nami rodiliuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 23:34:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
28.11.2007 0:10:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Pikapola - jaz ti namesto fotoalbuma priporočam foto knjigo pri DMju. Meni so fulllll lepe.

fotoknjigica je tudi meni lepa, ampak prababici nic ne pomeni.. njej pomeni album nekaj, ker je tako navajena in ker lahko menja slikice ali jih jemlje ven, pa sama lahko komentarje zraven napise...

vidim, da sem se edina... se gumb na bundici zasijem in grem spat....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
28.11.2007 7:58:41   
draja
Jutro!

Za mano je spet ena tistih noči, ko mi gre na jokuser posted image . Prišli smo do še ene user posted image  zoprne, zoprne faze, ko se Živa zdaj tudi v spanju nonstop obrača na trebuh. Vse lepo in prav, če bi znala tudi spati na trebuhu. Ampak ne, ona po par sekundah ležanja na trebuhu hop na vse 4 in se začne guncatuser posted image . Takrat moraš takoj, ampak res takoj dobesedno skočiti iz postelje in jo obrniti, saj se sicer preveč zbudi in je lahko potem tudi dve uri žurkauser posted image . Skratka od 23:30 pa do 1:30 se je skoz, ampak res skoz obračala. Čim sem se ulegla in pokrila že je bila na vseh 4-ih. Sem mislila da se mi bo dobesedno utrgalo. Pol se je umirila do te mere, da se je obrnila tam nekje na eno urico, ob 6:30 pa je bilo itak konec spanja zaradi kakanja.

Aja, in kje je bil moj dragi? Najprej je pozno v noč delal za službo, pol pa sladko spal. Njegova reštev je bila, naj grem spat na kavč in jo pustim da se obrača in joka, on pa jo bo šel vsake toliko obrnituser posted image . Kot ga poznam, bi se glih dvakrat v celi noči spomnil in jo obrniluser posted image

Skratka morala sem pojamrat, da se zdele mal boljš počutim in ne bom slabe volje znesla na mojga ko vstaneuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
28.11.2007 7:59:30   
tinaaja
Evo dramo pri nas.. zatite na drugi video... stavovalce so evakuirali user posted image zivljenja so bila ogrozena user posted image ... Najhuje je da je zatajil prezracevalni sistem.. Jeb user posted image GPGju in njihovim izvajalce, res.. tok sranja na kupu tezko najdes..

V zivo s kraja dogajanja poroca  Tinaaja: se vedno velja pozrani red, dvigala ne delajo, iz garaze se ne da dobit avta user posted image , ena mamica ne ve, kako dobit iz 3nad otroka z vozickom vred, da bi kam sla (vozicek je malo pretezek za nosit v bistvu 4 nad,ker je vmes med etaza).. Over and out!

Meaa-  ti mene zmeraj znova preseneas z vsemi zadevami, ki jih ves.. pa kje imas cassss... pa jaz sem net freak, ampak ti si pa definitivno mater of everything else user posted image kje, kdaj, kam,.. svaka cast user posted image

sibam gosenico lovit...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
28.11.2007 8:02:52   
tinaaja
aja dobro jutro..

pitanje - ali obstaja zascitna folija za na steklo, da se ne more razbit.. imamo v predsobi omaro z ogledalom, seveda brinino omiljeno in bi nekako zascitila zadevo

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
28.11.2007 8:05:10   
thaiss
Jutro,
naša noč po dolgem času taka kot se spodobiuser posted image Zaspal ob 21.30, prvo bujenje ob 1.30 drugo ob 5.40 in dobro jutro ob 7.40 Se mi zdi da sem kot nova, brez unega nočnega stokanja, premetavanja, nošenja......

draja user posted image  za noč
tinaaja vas še čauvajo gasilci???

Lukas in Maks vse naj naj za 9ko
user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 28.11.2007 8:10:51 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
28.11.2007 8:07:54   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
, ena mamica ne ve, kako dobit iz 3nad otroka z vozickom vred, da bi kam sla (vozicek je malo pretezek za nosit v bistvu 4 nad,ker je vmes med etaza).. Over and out!

tinaaja gasilce na pomoč pokliči, naj ti vozek dol gurnjouser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
28.11.2007 8:11:35   
tinaaja
dobro jutro ob 8.40

a ti to v naprej ves al kako? al mate na primorskem uro naprej user posted image user posted image

ja sem ze razmisljala, da bi ene 2 postavna gasilca izkkoristla user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
28.11.2007 8:13:10   
thaiss
ojojoj preveč sem spalauser posted image  bujenje ob 7.40!!! vseeno superuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
28.11.2007 8:14:15   
tinaaja
Draja -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
28.11.2007 8:35:28   
draja
Hvala punce. Sem se že skulirala, zdaj tečemo že drugi krog in spet obračam Živo, da zaspiuser posted image .

Sem se spomnila super ideje - bom pol, ko Živa vstane in poje šla po mamo in jo zapeljala na Toško čelo. To bo presenečenje, ji ne bom prej nič povedala. Sva namreč včasih skoraj vsak dan po službi tekle gor in vem kako zelo to pogreša. No, zdaj tekla ravno ne bo, bo pa vsaj lahko malo posedela na svojem priljubljenem mestu in si nabrala malo energije. Je imela namreč v ponedeljek spet kontrolo in se kost še kar nič ne celi in vse bolj gorzi zamenjava kolkauser posted image user posted image .

Zdajle sem za zajtrk dala Živi dve žlički jogurta in zdaj držim pesti, da bo vse ok. Ji je bilo ful všeč, tako da sem ga morala prav skriti po dveh žličkah. Mislim sicer, da je bila še bolj kot nad vsebino navdušena nad embalažo, ampak važno, da ji je bilo všečuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
28.11.2007 8:37:37   
Anonimen
Draja - pri nas je ta faza trajala par dni in sicer zato, ker so jo boleli zobki. Upam, da bo tudi pri vas.

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
28.11.2007 8:38:50   
sezam
tinajaa - sem vidla včeri po TV o požaru in sem se takoj nate spomnila. sam, da ste vi OK user posted image

thaiss - user posted image user posted image  za mere

Naša noč - BP. Prvo bujenje ob 11 h (še nisem spala), nato okrog 3 h jedel in zaspal, zjutraj ga je pa Ana mal čez 7 zbudila, sem mu dala jest in ko sem prišla z vrtca je že spal in še spi user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
28.11.2007 8:48:27   
pocka
Jutro

naša noč ni bila glih pohvalna. Je šla spat ob 19, ob 22.30 budnica in jok in histerija do polnoči,ko je zmagala in pristala v taveliki postelji. Enkrat za spremembo se nisem torej čisto nič naspala, ker se je mala tako razkomotila, da sem skoraj s pojstle padla, pa imamo 180x200. Bolj sem jo popravljala bolj je k meni silila.user posted image Upam samo,da ne bo danes ponovila vaje.

draja - ojoj boga ti, ma prav nimate mira no.  Upam,da se Živa navadi spat na trebuščku,da je ne bo treba obračat.Tvoj dragi pa ma izjave vsake tolko,da dol padeš.user posted image Zaropotaj malo!user posted image

naomi - pikapoke za Svitkota,da ne bo zbolel

tinaaja - ti res kar gasilce malo izkoristi,itak,da bodo pomagali mladi mamici. Samo upam,da bodo še tam oz.da bodo že dvigala delala,ko se vrneta s sprehoda.user posted image

lesene zadeve - mene tudi zanima kje imajo te lesene igrače, sploh tiste so mi všeč,ki sta jih včeraj Tinaaja in Žabika prlimali (žirafa, kravica.....)?

Pri nas je padla odločitev, da dobi Taja za božička tole igračo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170184, dedek mraz v službi pa časti 25€, pa morava še nekaj najti.

slikce s srečanja - lepe,lepe,lepe

kati - čestitam,da ste končno nabavili vrečouser posted image , skačica, zate pa držim pesti,da jo čimprej dobiš

cv105 - user posted image user posted image user posted image za dedija

meaa - smo našli programček za pogledat tiste scane,čakam mojega,da mi pomaga to inštalirat

...pridem nazaj.....

< Sporočilo je popravil pocka -- 28.11.2007 8:57:56 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
28.11.2007 9:03:14   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Tvoj dragi pa ma izjave vsake tolko,da dol padeš.user posted image Zaropotaj malo!user posted image

Ja, trenutno je v fazi, ko se ful sam sebi smili, ker se mora poleg službe oz. pardon vseh služb, ki jih opravlja, še za izpite za magisterij učit. In je čist nesrečen, ker se ne more več učiti na način kot se je med faksom, ko se je odklopil od sveta in samo študiraluser posted image . Po eni strani ga razumem, po drugi pa ne - na magisterij se je vpisal po tem, ko sva zvedela za nosečnost in nobenemu ponujenemu delu ne zna reči ne. Čeprav, on the other hand, bova po zaslugi njegove marljivosti in iznajdljivosti prej do svoje štalce prišla.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
28.11.2007 9:03:47   
pocka
ma ne vem,uni link gor mi ne dela, v glavnem dobila bo igralno ploščo od Tiny Love, taka obojestranska, s ful gumbi....
draja
- bravo Živa user posted image ,končno lahko papaš jogurte, držim pesti,da ne bo reakcije

Do kdaj pravijo,da je dobro čakati z glutenom? Jaz sem ji dala do zdaj samo 2x piškotek, drugače,pa še kar nekako odlašam s tem glutenom. A je zdaj že ok, če ga začnemo uvajati?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
28.11.2007 9:08:19   
K_a_t_i
Jutro!

Draja, a Živa se obrača kljub spalni vreči? Naš h sreči še ni pogruntal tega manevra user posted image . Držim pesti za jogurt!!!! Izjav tvojega moža pa ne bi komentirala. Sam men se zdi, da se mu mal preveč pustiš komandirat... user posted image

Tinaaja, preizkušen nasvet mame, ki živi v bloku BREZ lifta - 3. nadstropje... Primeš voziček in ga odneseš v hodnik v pritličju. Otroka pustiš v posteljici (najbolje oblečenega). Potem pa šibneš nazaj še po tamalo. Simpel, ne? user posted image

Naša noč - zaspali ob 21h, bujenje s kriki ob 23h, ga je oči samo dvignil in dal nazaj, bujenje ob 6h - papanje, spimo še user posted image .

pocka, tole žirafico imajo v Mercator centru, takoj ko prideš v trgovino so zložene na podstavku levo. Kar nekaj jih imajo pa tudi v Nami, čisto zgornje nadstropje.
Gluten - 6. mesecev. Go for it! user posted image

meaa, men se zdi, da še nisi pogledala kok stane originalna kartuša, ker drugače ne vem, če bi dala to ponudbo user posted image .

Danes gremo pa čofa, čofa user posted image .
See you!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
28.11.2007 9:11:42   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

aja dobro jutro..

pitanje - ali obstaja zascitna folija za na steklo, da se ne more razbit.. imamo v predsobi omaro z ogledalom, seveda brinino omiljeno in bi nekako zascitila zadevo

obstaja ... lahko kar navadna samolepilna folija ... imam mami na kofetu in je info iz prve roke ... prakticirajo tudi v vrtcu, kjer imajo med igralnicami vrata s steklom ... user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
28.11.2007 9:15:23   
cv105
jutro

noč ODLIČNA, vam rečem ... zaspal ob 19.30 ... nudnica ob 3.30 ... dobil flašo ... po moje bi šlo tudi brez mimo ... spanje do 7.15, ko se je zbudil, podrl celo posteljo (odvezal obloge ..) ... sem ga preselila v mojo, pokrila s koutrom, fajn stisnla k sebi in sva skupaj odbrenkala še 1 kitico ... zdaj se počas naštimava in šibneva proti LJ ...

pri nas je sonček, v LJ pa verjetno megla, a ne ?

Draja: user posted image  zate user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
28.11.2007 9:20:15   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Izjav tvojega moža pa ne bi komentirala. Sam men se zdi, da se mu mal preveč pustiš komandirat... user posted image

user posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da mu tole izjavo preberem user posted image . bo umrl od smeha, pa vsi, ki naju poznajo tudi user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.