suzugov
|
hej, punce... js tud nisem kaj preveč vesela prišla s pregleda... in potem berem vas in vidim, da se vam dogajajo iste stvari... najprej sem imela klasičen pregled, kjer mi je G rekla, da je vse ok. moj datum naj bi bil 17.7.08 in da sem (po izračunih) noseča 6 t in 5 dni. vse lepo in prav. potem sem nekaj časa čakala, da sem prišla na vrsto za UZ (in bla živčna kot že dolgo ne).. in tam mi pove, da sem najbrž zanosila kasneje kot smo izračunali, ker mi moje pikice ne more zmerit. da se sicer vidi, da nekaj utripa, ampak je vse še premalo.... in sem padla v paniko. potem me je na tak čuden način vprašala, kdaj sem test delala (pred cca. 14 dnevi in to dva, v razmaku 4 dni - oba sta bila ). potem me je poslala na odvzem krvi, da so preverili višino BHCG (lani sem imela SS zaradi molne nosečnosti in sem morala čakati 1,5 leto, da so nama dali zeleno lučko in seveda bodo zdej še bolj pazili name...). Seveda sem cela panična in se sekiram, da nekaj ni ok, ker sem podzavestno itak slabo novico pričakovala... In nisem nič poklicala, kakšni so bili izvid, ker bi si verjetno še kaj narobe razlagala... no, naslednji teden, 5.12., imam ponoven pregled, še prej moram pa spet na odvzem krvi (BHCG) in potem z izvidi na UZ h G... sej vem, da je krivo to, da sem noseča manj kot smo izračunali, ampak sem vseeno zelo prestrašena... zaradi mojega ss lani težko preganjam črne misli... prosim, naj mi nekdo pomaga, ker ne vem, kako bom preživela do srede... sej, moj lubi je res fajn in fejst in se trudi, da bi me potolažil, ampak...