|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
27.11.2007 16:46:41   
zarjica
Hvala Angelina, vsaj vem da nisem edina na svetu...Upam, da bo s tem čimprej mir, ker me res spravlja ob pamet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 16:47:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.11.2007 16:51:22   
karamela6
Moja zadnja m je bila 5 oktober in sem danes na pregledu izvedela, da sem po UZ-ju noseča 7 tednov in 2 dni, torej si ti 4 dni manj in še nisi v 8. tednu. :-) Noseča si torej 6 tednov in 5 dni. Pdp imaš približno 16. julija. Bo uredu? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 16:55:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.11.2007 16:58:03   
Anonimen
Karamela, samo nosečnost po UZ ni isto kot nosečnost po zadnji M.user posted image  
Po UZ določi tedne po velikosti ploda, zanosimo pa lahko v različnem obdobju, ker imamo različno ovulacijo.

anonimna user posted image

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.11.2007 17:00:29   
Anonimen
Ja, zimska, tako nekje se mi je zdelo. Torej sem danes točno 7 tednov.user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.11.2007 17:15:45   
Anonimen
punce moje zlate user posted image  tko hudo mi je za vas, ko vidim da vas je nekatere strah in jokate. bom poskusla vsaki posebej mal volje pa pozitive vlit. tinky, sej veš tudi jst sm mela izcedek in se mi je vse sesulo, vem kako je grozno ko to zagledaš. v trenutku misliš da je vsega konec. ampak sem brala da kar 50% nosečnic, ki je kasneje rodilo zdravega dojenčka, v nekem momentu krvavi... tak da očitno je to kr normalno, je pa res da nikol ne veš za kaj gre. ampak ti si bla zdej na pregledu, povedal so ti da je vse ok, zdej pa pogumno naprej.  zvezdica... jaz sem šla v 6 tednu in  dneh na prvi pregled, notr pa majjjjhen plodek, za 5-7 mm premajhen... se pravi sem pač kasneje zanosila in če upoštevaš, da na dan zraste do 2 mm, je tvoj otroček pač mlajši in ni kaj narobe z njim. tudi gledam da ma ena punca tu 12,5 mm velik plodek, no jaz sem imela v istem času komaj 8 mm velikega. vsak dan prinese neko spremembo. kar danes ni vidno, bo čez tri dni že majhna pikica ki ji bo bil srček. zarjica, priznam tudi mene bi blo groza, če bi skoz mela izcedke, ampak če gledam tko nevtralno, se mi zdi, da v 4 tednih bi se pa že kaj narobe pokazal. lahko da tvoje telo pač tko reagira na nosečnost. pa še slabosti... to je zna ponavad da je vse ok, da nekaj raste in se razvija... sploh pa samo še slab mesec pa boš ven iz tahujšega. punce upam, da vam nepametujem. jaz tko gledam na to, je pa res da če bi se vse to dogajal men, bi tut prosla vas za tolažbo in upam, da sem vam vsaj mal pomagala. držte seuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.11.2007 17:16:36   
Tinky
user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala punce, ker ste mislile name.

Za mano je zelo, zelo stresen dan.
Kot veste, sem klicarila v bolnico celo uro in se mi ni nihče javil. Nato sem poklicala mamo, ji povedala situacijo .... na hitro je prišla domov iz službe in me peljala v bolnico.
Ko sva prispele v Izola pa ........gužvaaaaaa.
Po dobri uri čakanja me je g pregledala ter mi naradila vaginalni UZ.
Vse je ok, moji mali pikapolonici bije srček in je velika že 12 mm.
G je rekla, da so rjavi izcedki (predvsem v začetku nosečnosti), dokaj pogosti in nezaskrbljujoči, predvsem zato, ker jih ne  spremljajo krči in slabosti.

Po lepo novički, sva šli z mamo malo na šoping, tko da se vam javljam šele sedaj.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 27.11.2007 17:20:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
27.11.2007 17:18:45   
Tinky
Aja, ko sem prišla iz ordinacije sem začela jokat in je mojo mamo skoraj kap zadela. Ko sem ji povedala, da jočem od veselja, se mi je z jokom pridružila. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
27.11.2007 17:19:14   
Anonimen
tinky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ful sm hepi !

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
27.11.2007 17:39:14   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tinky super novicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
27.11.2007 17:39:42   
karamela6
user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
27.11.2007 17:50:29   
Yasminka
user posted image user posted image user posted image user posted image Tinky. Res lepa novička

Neposredna povezava do sporočila: 1338
27.11.2007 17:54:44   
Anonimen
kaj sm jst pozdravla nove nosečke? nisem ane. živjooo in čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
27.11.2007 18:03:43   
Zvezdica
Tinky me veseli.

Jast sem nažalost še vednouser posted image . Moj me tolaži, ma danes imam pravico bit user posted image .
Jutri bo že bolje.

V ponedeljek pa sploh, k bom vedla.
Nisem ravno nek suport danes ampak res sem čist mem.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1340
27.11.2007 18:04:37   
Rahelca
Tinky, čestitke. Sam da je vse ok. Saj bo. Prišle bomo do konca....

Jaz bom rodila v Ljubljani, sem bila tako zadovoljna z osebjem, da tud če mi plačajo, ne grem drugam. Rodila bom normalno, čeprav sem bila v porodni sobi več kot 13 ur, ampak...se je izplačalo.

Meni pripada (glede na starost) amniocinteza. Ampak na NS bom vseeno šla. Zelo dobra je dr. Mimi v ginekologiji Bežigrajski dvor. Pa Šušenjak je tudi zakon. Jaz sem bila na NS 2x. Edo plača država, drugo pa sem plačala sama. Mi je pa žal, v Dravljah imajo 3D ultrazvok. Se baje splača....

Jaz sem čisto brez energije. Slabo mi je pomalem cel dan, za bruhat mi ni. Moja punčka imam zelo malo od mene, me kar srček boli. Upam, da bodo te neprijetnosti kmalu za mano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
27.11.2007 18:05:14   
Tinky
Zvezdica, kaj je pa s tabo narobe?
Nisem prebrala vseh sporočil, bom šla zdej v akcijo

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.11.2007 18:07:07   
Anonimen
ma zvezdica, te čist razumemuser posted image user posted image user posted image  še mal pa bo poneedeljek, do takrat pa te bomo poskusle mal gor držat, pa fejst se stiskaj k dragemu, bi pa ob tej priliki povedla, da sm zlo jezna na te ginekologinje, ki kr neki brezveze serjejo (pardon) in strašijo mamice, če ni takoj srčka. ma sm brala nešteto primerov tle na ringaraji, ko so puncam podpisvali splave, ker se srčki niso vidl še, pa so se mamice uprle, da je treba še počakat in v 80% se je srček pojavil kasnej in je blo vse ok. kolk otrok nedolžnih so umorile take glupe ginekologinje in kolk mamic pa očkov prizadele???

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.11.2007 18:07:59   
nima
 tinky .... čestitam in sem vesela da sta s pikico vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
27.11.2007 18:08:10   
Nasara88
Tinky vse se veselimo s tebojuser posted image user posted image user posted image

Karamela 6 - ocitno bo nekaj na tem, kar sem prebrala da naj bi user posted image  v tem obdobju zrasel za pribl. 2 mm na dan. Nas user posted image  je bil prejsnji teden pri 7t1d po UZ dolocena nosecnost velik tocno 10,5 mm in ce pristejes 2 mm je 12,5 mm tocno 7t  2d, kot so namerili tebi. Drugace bi po ZM (04.10. - po mijoh izracunih na dan pregleda 6t6d) morala biti noseca manj je pa res, da imam krajse cikluse in je oploditev bila malo prej. Tako, da punce mozno je da do oploditve pride nekaj dni prej oz. kasneje in ce velkost ni enaka tistim v "tabelcah" , ne se ekirat ker v nekaj dnei v tej fazi pomeni veliko.

Dobrodsle tudi vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
27.11.2007 18:11:41   
Anonimen
Tinky, men se pa vid da me hormoni dajejo sto na uro. Ko si napisala, da si začela jokat in potem še tvoja mami sem se seveda začela jokat še jaz. In to se mi zadnje čase redno dogaja. Ko sva z mojim povedala za nosečnost je moja mami začela tud jokat in sva bile obe v solzah. Isto se je zgodilo, ko sem povedala kolegici in je začela jokat....spet vse v solzah.
Eh smo jokiceuser posted image

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
27.11.2007 18:11:52   
Tinky
Zvezdica user posted image user posted image
Se podpišem pod tisto, kar so ti ostale že napisale.
Najbrž si zanosila kasneje, zato do ponedeljka brez panike. Bo vse ok.

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
27.11.2007 18:15:24   
Anonimen
angelina user posted image user posted image  si me nasmejala. pa še ena me je prej, s tisto žabo haha. ja to so pa hormoni. jaz sem pa seb najbolj smešna zadnje dni zjutraj, ko mi jr tko fejst slabo, da mam samo dve možnosti, al bruham al pa skoraj bruham, ker mam po novem zadnje 4 dni vedn cmok v grlu. in stojim pred wcejem in se sama s seboj menim: kaj zdej, a bom bruhala al ne bom. če bi bruhala, bi se verjetn bolš počutla, sam hudiča tist pekoč občutek pa tut ni fajn. kaj naj zdej, požiram dol, al še enkrat zakašlam, da se usuje. hm no deeeeeej lunica24, odloči se.   in prisežem da je tko. mam filing da prihajajo dnevi ko pa ne bo nč več pregovarjanja. bruhal se bo, pa fertig user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1348
27.11.2007 18:15:30   
Tinky
Angelina, isto je pri meni. Zdej jočem za vsako figo. Zjutraj, ko sem zagledala izcedek sem se skoraj utopila v solzah, pa celo pot do Izole sem jokala, pa po pregledu. Rezultat je pa tak, da imam cel dan že rdeče oči in zaloge solz so porabljene.
Mama je rekla, da bom tko manj lulala user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
27.11.2007 18:17:59   
Anonimen
mene pa nekaj zanima punce. a se tut vam tko vlečejo dnevi al pač normalno počnete vsakdanje stvari? a sem edina ki petkrat na dan sešteva, računa kolk je še do tega datuma, ko je nuhalna, pa do onga ko grem kupit angelsound, pa kolk sm zdje noseča, pa še 3 dni pa bom 10 teden, pa take štose... mislim a je to normaln, men se fulll vleče vse, vse se mi okol tega vrti.

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.