lunca14
|
Čao punce,ponovno hvala za lepe želje,še vedno je na istem,imam samo krvav izcedek,tako,da se zadeva res zelo počasi prazni,je pa skoz sveža kri,bomo videli v sredo kako se bo videlo na ultrazvoku.Kar se pa tiče tokse,kaj naj vam rečem,mi imamo mačke doma celo moje življenje pa sem jo staknila par mesecev pred drugo nosečnostjo in to z zelenjavo,ni bila dobro oprana....tako,da niso samo mačke problem,glede izvidov pa zveš naslednji dan,tako ,da alea,ti pokliči svojo ginekologinjo-in ti bo sestra povedala izvide,če bi pa blo kaj narobe,bi jih laboratorij sam opozoril,tako,da če nisi dobila obvestila,je vse v redu.Skratka pa glede tokse skušajte čim manj polemizirat,ker nikoli ne veš kdaj jo lahko stakneš,bolj razmišljaš o tem in paziš prej jo dobiš-Murfijev zakon.Drugače pa smo skoraj iz tahudega ven,kajti če se okužiš na svežo v prvem trimesečju,je okvara ploda velika in je treba splavit,kasneje pa se da preprečit z zdravili.Saj vem malo je treba pazit in delat z glavo,samo ne paničarit in živet s strahom,kaj če pa bom dobila tokso.Kaja..daj še mene na seznam pregledov,imam ga v sredo.Punce lepo se mejte danes.Aja glede nosečniških oblačil,jaz sem vsa svoja oblačila nakupila prek bolhe-rabljena,tako prejšnje nosečnosti kot tudi to,po koncu zadevo prodam in sedaj sem si kupila druge stvari,čeprav so rabljene,sem dobila par stvari čisto novih,ostale rabljene,so pa rabljene minimalno,v ceni je pa ful razlika,če se pa kateri da naj pa prečekira e-bay,ampak angleškega,imajo ful dobre rabljene stvari.Tako,da lahko razmislite tudi v to smer,konec koncev rabiš zadevo par mesecev,za naslednjo nosečnost pa ne moraš predvidet ali boš noseča prav v tistem delu leta..poletje...zima..samo moje mnenje in pomoč.Čao .
|