|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
26.11.2007 9:56:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: narava
anonimka, kaj pa je za ena knjiga? what is it about? in zakaj je tak zanic? aja, ajne frage: si tudi ti taka, da cetudi ti je knjiga cist mimo, jo bos vseeno prebrala do konca? jaz sem taka in se nisem srecala nikogar takega (pac, ko vidijo da nej kul, enostavno nehajo brat). Men pravijo, da sem cudna zaradi tega, ker vseeno vztrajam do konca user posted image user posted image  vcasih se splacauser posted image

Sem jo prebrala do konca. Saj celotna knjiga je lepo berljiva, konec pa user posted image user posted image user posted image  V bistvu knjiga ni slaba, samo prf**njena user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.11.2007 9:57:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja
koliko jih pa spijete...jaz ponavadi enega; včasih pa celo dva...upam,da je to še ok...

Jaz spijem 1-2 majhni dozi user posted image  na dan user posted image  Ravnokar končujem prvo user posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.11.2007 10:21:33   
eole
Pozdravljene!

še vedno se odločam ali kupiti angelsounds ali ne.. zanima me kako se sliši srček? ali je sigurno, da se sliši srček od user posted image  in ne moj? ali ga tiste, ki ga imate vedno najdete? kaj se še sliši poleg srčka? sploh se ne morem odločiti...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.11.2007 10:30:35   
narava
hehe, za AS bi mogl uredit tko kot za tiste vodne al kaksne se ultra sesalce, k ti domov pride posesat in dejansko demonstriratuser posted image  poklices, pridejo na dom, preverijo srcek in potem se odlocas o nakupu! evo, biznis ajdija user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.11.2007 10:31:50   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: eole
zanima me kako se sliši srček? ali je sigurno, da se sliši srček od user posted image  in ne moj?

Tvoj utrip je tako počasnejši od malčkovega, da ga ne moreš zamešati user posted image  Računaj, da user posted image  srček bije kar med 110-170, tebi pa običajno le med 60-80 utripov na minuto.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.11.2007 11:16:00   
Taula
Kot je rekla predhodnica..ne moreš ga pomešati. Ko sem ga jaz prvič uporabila sem vsa vesela bila da slišim user posted image , pa je bil to moj utrip.user posted image  Na začetku sem si pomagala tako, da sem z eno roko preverjala utrip na vratu, da sem videla da ni isto. Samo sej hitro vidiš da je utrip otroka res ful hitrejši kot utrip mame. Utrip otroka se mora slišati...kaki dan bolje, kaki dan slabše..odvisno od lege user posted image . Preden pa uporabiš A.S. namažeš trebuh z kremo oz. jaz uporabljam mandljevo olje+malo dam še na A.S. in slišim super. Sliši se še pretakanje, kasneje kolcanje user posted image ...težko ti razložim kaj se še sliši, ker moraš slišati sama.

Zjutraj ko sem ležala v postelji mi je kapnilo, da drugi teden že izvem rezultate ACj-a.user posted image  Po eni strani je šel čas od NS-ja hitro, po drugi počasi. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.11.2007 11:17:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Zjutraj ko sem ležala v postelji mi je kapnilo, da drugi teden že izvem rezultate ACj-a.user posted image  Po eni strani je šel čas od NS-ja hitro, po drugi počasi. user posted image

Taula, saj veš: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.11.2007 12:46:44   
kodrana
dan.

mene ni blo dost tu gor za vikend. smo imeli koncert včeraj, ki je odlično uspeluser posted image . in sem bila, tudi zelo utrujena.

slabosti os še tu, prav tako glavoboli. povrhu vsega še kašljam. zoprna zadeva.
zdajle se poskušam lotit pospravljanja, kajti je že čas..

Naty*user posted image  za dober špil.

Taula mislim na tebe. verjamem, da bo AC pokazal zdravega vašega user posted image . druge ni.

špelin@ jaz glede spanaj nimam težav. pravnasprotno. spim, kot kladauser posted image . zato si ne morem predstavljati, da bi me mučila nespečnost. a joj.. božica.

eole jaz na tvojem mestu bi kupila rabljen AS. nov se meni zdi predrag. jaz ga imam in sem zelo srečna, da sem ga kupila.
jaz srček najdem brez težav in se res lepo sliši (samo slušalke je dobro prej zemenjat). srčni utrip user posted image  je, tako hiter, da ga res ne moreš zamenjati s svojim- najprej poslušaj svojega.. je pa res, da sme ga pred nuhalno veliko uporabljala, sedaj ga na nekaj dni..

jaz pa kave ne pijem. že od prej ne. ker me začne bolet glava in srce razbija.. ter utrujena sem. mi ne odgovarja. tako da, ni dileme..

glede glavobola.. jaz zelo veliko pijem. tako da pri meni definitivno ni problem dehidracija. spiejm 2l na dan ali še več.

lep dan vsem skupaj.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.11.2007 12:46:49   
Katina

špelin@ user posted image za 101!
A američanke tud kaj komplicirajo? Jaz imam včasih tudi "nočne poghode", vendar upam, da jih ne bo veliko, ker sem potem cel dan čudna.
narava
, tud jaza sem taka, da preberem vsako knjigo, ki jo začnem do konca. Tud če ni čist po mojem okusu. Včasih te knjiga v nadaljevanju preseneti.

eole,punce so ti krasno odgovorile. Na začetku sem imela jaz velike probleme z detekcijo srčka (problem koordinat), sedaj sem v 16 t in ga najdem zlahka in sliši se dosti močneje, pa tudi neke vrste premetavanje po bazenu ali kako naj to opišem. Jaz ne pretiravam z uporabo (na 2-3 dni) sem pa takrat, ko slišim user posted image vsa blažena in pomirjena - kar je najpomembneje. Ko enkrat slišiš razliko med bitjem tvojega user posted image in user posted image , ne moreš več zgrešit. Jaz sem olje zamenjala za gel Aloe vere in je prevodnost še boljša.

Naty* mogoče so iste zdravstvene težave povezane s ščitnico? Morda glavobili in migrene pašejo zraven. Sicer se pa to, tako kot si rekla da preživet - z veliko dobre volje in mal dinamita gre vse.

No, zdej grem pa nazaj učit knjige. Zadnjih 100 let sploh ne delam nič druzga kot da študiram. Sem rekla zadnjič user posted image , da me naj ustavi preden se bom naslednjič kam vpisala. Tako, da upam, da bo tale zadeva res zadnja - vsaj za en čas.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.11.2007 12:59:21   
TamaraJ
No, pa se nam je uspelo prebiti do 101! Bravo spelin@user posted image user posted image user posted image .

Meni se grozno vleče čas v službi in komaj čakam, da grem domov. Moj kuha neko zdravilno juhco in sem že tako lačna (mimogrede; skoz nekaj drobim), da se težko skoncentriram na delo in razmišljam le o hrani. Kave še nisem pila, ker se jo nebenemu ne da danes skuhat. Pa popoldne, ko mi jo bo moj user posted image  skuhal. On skuha najboljšo!!

Pa eno vprašanje: kako vam kaj gre s user posted image ?? Mislim; občutki, želja, intenzivnost, pogostost... Mal me vest daje, ker sva midva kot stara mama in ata, ki rabita konkratne priprave. Pa Timi spi pri nama (ja, ima svojo posteljo, ampak mi se takooo radi cartamo, da je vsem super)... Problemček nastane le, ko mali noče zaspat... in ko njemu uspe, sva midva že koma. Hmmm, po drugi strani pa ne skačem ravno v zrak od želje. No, občasno...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.11.2007 13:08:29   
oktoberka
Če katero zanima voziček Jane slalom pro formula rebel s košaro, lupinco in športnim delom, ter torbo, pokrivalom za dež in pumpo za kolesa, letnik 2007, vožen 1krat, ko smo ga sprobali, kupljen pa avgusta, naj se mi javi na zs. Aja je pa oranžno/svetlo modre barve!

Lep pozdrav in lepo nosečnost!

Oktoberka

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.11.2007 13:12:25   
Taula
Midva nič ne user posted image ker po AC ne smeva...sedaj ko ne smem me ful grabi.user posted image  

Kave jaz ne pijem...ni ne paše. Pred user posted image  se bila pa pravi kofetkar.

Katina kaj pa študiraš?user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
26.11.2007 13:12:48   
TamaraJ
Kaj pa cena? Lahko na ZS

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2513
26.11.2007 13:15:15   
TamaraJ
Koliko časa po AC pa ne smeš?

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
26.11.2007 13:19:08   
Soncnica Sandra ***
Zdravo punce!
Že nekaj časa me ni bilo na forumu Majčice 08 in zato sem kar nekako zgubila stik z vsem dogajanjem. Mi lahko katera pove kaj pomenijo vse tiste kratice ztaven vaših imen na seznamu Majčice 08, da bom lahko še sama dopisala vse tiste podatke. Saj za nekatera vsem, spet za druga pa ne, zato se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem za odgovore.

Pozdravček vsem user posted image  in vsem neuser posted image !
Lep dan vam želim še naprej!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
26.11.2007 13:19:51   
Naty*
kodrana tud teb user posted image user posted image user posted image , da je koncert uspel!

Katina mogoče je res kej povezano, čeprav sm pa js mela migrene že od pribl. 9. leta (prva, ki se je spomnim), neaktivnost ščitnice pa se mi je pojavila šele po 20. letu. Očitno je prej normalno delala, ker so ble težave naenkrat zelo očitne in hude. Kar je pomenilo, da je odpovedala zelo na hitro. Mogoče pa je to vseeno v kaki vezi...ne vem...v vsakem primeru mormo živet s tem ane. Upam samo, da najini user posted image  ne bodo podedoval tega.

TamaraJ moja želja po user posted image  se je povečala mogoče iz 0 na 15%, pa še zmeri ni kej dost od vsega skupi user posted image . Me je že občasno mal skrbelo, pol sm pa govorila s sodelavko in je rekla, da onadva celih devet mesecev skoraj nista nič. Pa mata tud drugač kr pestro spolno življenje user posted image .

špelin@ js mam tud občasne probleme z nespečnostjo. Isto kot ti...se zbudim ob 3.00 ali 3.30 in ne zaspim do ene petih. Ponavadi sm pa pol ob petih zaspala, 5.15 pa vstala za v službo user posted image user posted image . Ne rabim razlagat ane... No zdej ko sm doma, me to niti tolk ne moti. Pač berem, dokler se mi ne začne dremat, tud če je to šele opoldne user posted image . Je pa res, da si potem cel dan, kot da bi te pretepli... Sicer naj bi pomagala mlečna čokolada ali pa toplo mleko pred spanjem... Men ni, poskusi, mogoče pa tebi bo...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2516
26.11.2007 13:21:48   
Taula
GP...gine.pregled. NS-nuhalna. Z rdečo so letnice rojstva mame.2.user posted image  pomeni da si v drugo noseča. Postojna...je kraj kjer bo rodila.O:100 cm, +4kg..to npr. pomeni obseg trebuha in koliko kg smo dobile.

Po AC se ne sme vsaj 1 teden.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
26.11.2007 13:27:03   
Estrella*
TamaraJ- Meni se je želja  po user posted image vrnila. Sem že kar nekajkrat ponoči imela zelo "hot dreams". Vendar pa imam enak problemček s tamalim. Ponavadi mi najbolj paše podnevi ko še nisem zmatrana, takrat pa mali straši naokoli. Ko zaspi pa jaz za njimuser posted image .
Sončnica Sandra- lepo, da si se ponovno oglasila. Napiši, kateri letnik si,iz katerega kraja, tvoj naslednji ginekološki pregled, spol otroka, kraj poroda, obseg bušija in pridelana kilograme. Mislim, da je to vseuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.11.2007 13:28:22   
Estrella*
Oh, Taula naj ti ta teden čimprej mine!! Držim pesti za rezultateuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.11.2007 13:45:27   
sesil
Tamara J, tudi meni seks kar nič ne diši. če nam rata 1x na mesec je to že uspeh. nekako se ne počutim, čeprav mi ni G prepovedal. v moji glavi so zavore. po vseh definicijah bi mogle imet neznansko željo, ma pri meniuser posted image
jaz sem pa danes polna energije, sem že bla na sprehodu, pospravla po hiši, zdej grem kuhat...lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.11.2007 13:56:33   
TamaraJ
Uhhhh, se bolje počutim, da nisem osamljen primerek, kar se tiče user posted image . Meni se je pri nosečnosti s Timijem želja povrnila (in to konkretno) nekje v 5, mesecu. Pa tudi kmalu spet izginila user posted image . No, kakorkoli... imam fajn možeka, da me razume (vsaj  mislim, da ne hodi v kak bordel, grrruser posted image )

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.11.2007 14:06:45   
Taula
Bejbe...a vas kaj špika v trebuhu še? Oz imate kaki čuden občutek spodaj?user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.11.2007 14:14:26   
TamaraJ
Mene vsake toliko, predvsem takrat, kadar dlje časa sedim. Zato v službi redno šetam okoli. Boli me na momente, v bistvu bolj špika. Ampak pravijo, da je to OK. Hope so!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.11.2007 14:54:18   
špelin@
Katina, ti povem, da so Američanka enake kot me user posted image  Loči nas samo jezik in razdalja, drugače imajo čisto enake skrbi in probleme v nosečnosti user posted image

Naty*, če bi čokolada pomagala pri nespečnosti, bi jaz spala cele dneve user posted image user posted image  Zadnje čase namreč riževa Dorina ni varna pred mano user posted image  
Ko tole pišem, vmes fino prigrizujem in moram priznati, da se moj apetit vrača tudi čisto fizično - beri: sem na -1 kg. Gre na gor user posted image

Aha, vprašanje o user posted image ... O ja, bi, ampak se pojavlja podoben problem kot pri TamariJ user posted image  Mlajša pika zdaj popoldne ne sme več spati, ker če slučajno zaspi, je potem zvečer do 11h kriza... user posted image  Midva z user posted image  oba zraven nje že spiva, ona pa čveka ko utrgana. Preden zaspi se ji namreč "odpre" in razlaga vse živo na dolgo in široko CELO URO! user posted image user posted image  Ko končno zaspi, se midva zbudiva samo za toliko, da jo mož odnese v njeno posteljo, potem pa spiva naprej kot dve kladi.
ok, ni tako hudo, da bi morala zdaj jamrati user posted image  Definitivno je mnogo bolje kot prej, ko sem bila cele dneve in noči user posted image

Kar se pa trebuščka tiče, mene dostikrat špika v spodnjem delu tako ob straneh, težko opišem. Poleg tega imam občutek, da me bo razneslo, sploh zvečer, ko se mi koža še bolj raztegne user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.11.2007 15:17:09   
Naty*
špelin@ ti si vsaj še na -kg user posted image , mislim, da nas je pa večina že kr na + ne vem kolk kg. Js sm med mojimi nočnimi pohodi neki časa celo jest hodila, ker mi je blo drugače slabo, ko nism mogla spat user posted image . Kak jaffa piškot pa tekoči navadni jogurt...mmm...sm kr lažje brala knjigo do jutrauser posted image . Hvalabogu je vsaj to zdej mimo.

Js posebnega špikanja ne čutim, razen če na hitro vstanem, ko sedim. Čutim pa eno tako čudno raztezanje. Kot, da bi mi blo neki v trebuhu premajhno pa hoče it narazen....ma sej ne vem, če sm prav povedala, ampak približno tko bi to opisala user posted image .

Eno vprašanje za tiste, ki imate user posted image . A je še pri kateri ratal ful zaščitniški? Mojo kužko mam že skoraj deset let in je ful navezana na mene. Ni sicer taka, da bi rabla skoz pozornost, ampak je kljub vsemu razvajenka. Nikol ni bila ljubosumna na druge kužke, zadnjič je pa znorela, ko je en labradorec, k men priletu pa sm ga božala. Mislim, da se je bala, da mi bo kej naredu. Pa skoz se crklja pa mi glavo naslanja na trebuh ko sedim user posted image . Včasim mam občutek, da pazi na tisto majhno pikico, ki je noter. Pa skoz se postavlja med mene pa koga, ki je na obisku. Vedno mora sedet nekje vmes. A je še pri kateri tko?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?