|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 10:37:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4726
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
25.11.2007 11:41:07   
ribicau
Kolumbo hello! De jest hodm take ure spat k ti, pa de poj na pol ure ustajam, pa......men se zmeša! Ja pa fajn šopingirat a ne, dobiš ful energije pol, ko nekej fajn kupš. A mam prou? Jest sem zdele mojga klicala, ker ga še kr ni iz žurke in je glih reku, da so dobr ustal in da morjo še vse pospravt.....sej zame pa za tamalo pa nima časa jutr dopusta vzet za plavanje, da bi jo šel gledat, je reku, da se mu ne splača, takrat, ko je popoldne v službi, da se mu kao bolj spala, ko je dopoldan v službi, bla, bla, bla...včerej se je tud mogu dopoldne učit, da sva ble z Evo sami, popoldne smo pa skupej šli na žurko...evo, dons se mu pa nč ne mudi učit se! Sem mu to zdele po telefonu vse lepo povedala, pa je reku, ah dej no dej! U glavnem, ko pride domov mu bom povedala, da ma Evo, če mu je že zame vseen, pa da lahko pove, če mu ne ustrezava, lahko takoj spakiram, naju bodo drugje bolj vesel user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4727
25.11.2007 11:42:45   
ribicau
....aja, pa ko se Eva zbudi, pa poje, greva od doma, tko da bo pršu pred zaklenjeno bajto (nima klučev)...pol nej pa kr kliče, bom itak nedosegljiva....BOVA NA ŽURKI

no iz tega lahko razberete, da sem jezna ko 1000 user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
25.11.2007 12:24:01   
DeMer
no iz tega lahko razberete, da sem jezna ko 1000

Tole se  je pa res kr hudo slišal. Ne se jezat preveč, taki so moški. Ti mu kr mal tamalo pusti, pa pejt mal naokoli. Sej pol se zbudijo.

MI smo mel pa zdejle skoz požar. Je moj lupu krompir in ga je imel samo še za narezat, pa sem jest olje dala gor in šla mal pogledat kaj je novega na RR, pa pridem nazaj, pa se je kadilo, on pa še kr rezu krompir (5 kom). Jej! Hitr je k polž. Včasih ga še megla prehiti! user posted image

Uživajte v prečudovitem vremenu!  user posted image A greste danes tud šopat? user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
25.11.2007 17:48:36   
visnjaaa
Hojla!

Kje ste vse. Jaz sem prišla iz sprehoda in se prav fajn počutim. Danes sem si celo po enem letu privoščila masažo v Čatežkih je prav pasalo. Še boljš bi bilo, če bi bila maserka tiho, ampak je bilo vseeno vredu.

Kdaj imamo naslednje srečanje? Ste se že kej menle?

Jasna81 a res spite celo noč, brez zbujanja?
Jaz še vedno dojim, a ti tudi?

lp

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
25.11.2007 19:51:05   
malecka_mateja
ojla!
kako ste?
mi smo bili res leteci!vceraj obiski in potem sva midva sla k metuljcici na kavo in potem se k moji prici na malo cago...i je blo pestro!potem pa sem smao padla v posteljo ker nisem bila naspana!
danes pa spet malo potepanja pa na obisku v bonici pol pa je mam prisla domov je bila na mini potovanju in evo ydaj leyim v postelji y leptopom v roki in pisem!mava ga na probi jutri pa greva ponj!ker se samo cotama ya ta racunalnik in sva se odlocla da si ga za božička privoščiva!čeprav je moj danes đe dobil zunanji disk!ampak ok!res ga rabiva!

no torej bo fajn!jeeeee!

jasna glede petka ko smo bili zuanj!katastrofa!v vsakem kotu so se ti froci lizarli plazli en po drugem...mislim katastrofa!eni pijani so tam gnjavli!res sem mlada ampapk to pa je to mach in res nisem več za take bedarije!in res nimamo kam več it!razen ribičija ni več nič pametnega!ampak ok sej malo smo se vseeno sprostili!
pač res nismo več zato!Pogrešam veselice in take stvari jaz sem bolj za teke stvari tam se vsaj naplešem in se imam res fajn!
tako da smo rekli prva veselica in bomo šli!

kje pa ste vse?po štacunah?

višnja ti pa se mi že res smiliš da še vedno ne spite?ali se še polno dojita?

naša že pridno spi!danes je do 9 spala!amerika!je vedna da je mama zmantrana in se me je usmilila!amapk sem se bala ker je bila luna ins em mislila da bo katastrofa!pa je blo ravno nasprotno!

no pridite na klepet!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
25.11.2007 22:02:20   
Anonimen
Ojla!

Evo mi smo glih dobr pršli domov. Danes je bla spet turneja (beri obiski pri mojih in njegovih tastarih) Soet sem bla user posted image Tašča spet nekaj ušpilala, pa boljš da sm tih... Ne morš verjet, noooo!!!! user posted image

Ampak, ok, ne bom študirala na to...Sem rekla, da bom raje prišla svoje februarke čekirat, pa si en topel čajček privoščla zdejle.  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

....aja, pa ko se Eva zbudi, pa poje, greva od doma, tko da bo pršu pred zaklenjeno bajto (nima klučev)...pol nej pa kr kliče, bom itak nedosegljiva....BOVA NA ŽURKI

no iz tega lahko razberete, da sem jezna ko 1000 user posted image

Ribicau teb tud privoščim en fajn klepetek in čajček... Sej bo lubca, dihaj dihaj dihaj  user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Jasna81 a res spite celo noč, brez zbujanja?
Jaz še vedno dojim, a ti tudi?

lp

Ja, res. Zdejle mi kr neki cajta lepo spi, no včasih se odloči in par noči zaporedoma prejaska. Sam se mi pa zdi, da raje spi pri nama v postelji, kot v kinderpetu. Še vedno se dojima - 4-5 krat podnevi pa 1 krat ponoči. Zdej mam večinoma kr vodo v flaški, če se ponoči zbudi. Sam pa se podojima okol 6h-7h, pa pol nazaj zaspi. Ko ga podojim, ga pustim kr pri meni spat, ker se mi zbudi, če ga premestim. Raj se mal stiskam k njemu, kot pa da se ob 7h ustanema! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jasna glede petka ko smo bili zuanj!katastrofa!v vsakem kotu so se ti froci lizarli plazli en po drugem...mislim katastrofa!eni pijani so tam gnjavli!res sem mlada ampapk to pa je to mach in res nisem več za take bedarije!

Se mi je kr zdelo kaj boš rekla! Sej je povsod isto... user posted image Drugače pa  user posted image   user posted image   user posted image   za laptop user posted image   Moj tud neki sanja da bi ga mel... Kr nej sanja! Komi čakam, da mi še igrce v posteljo privleče! user posted image

Nč babe, grem oblaufat en krog do sušilca in pralnega stroja. Pridne bit, pa lepo spat čez noč!

Čaooo!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
   [Brisano sporočilo]
25.11.2007 22:10:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4733
25.11.2007 22:33:15   
ribicau
Čer!

Še vedno sem razpizdena ko user posted image , pa približno sem tud u glavo take farbe ko tale user posted image . Piskam že cel dan. Domov se je prmajov mal čez eno, sevede, k sem zanorela. Mi je poslov sms "se že domov pelem user posted image ", jest pa njemu nazaj "prou, ključe je v rožah"....user posted image  sva ble s tamalo zunej.

U glavnem, prejle sem en malenkost popustila, ker smo šli na pir s kolegi, da smo zapil Jerry-evo 4. mesto v superveleslalomu (je od mojga brat), pa smo fan club.....

Zdej sem se stuširala, pa grem počasi v mižule.

Kolumbo, ne boš verjela, jutri grem v Qlandio user posted image user posted image user posted image  a rabiš kej? Takoj zjutrej gremo, ker moj dela popoldan...sem dons rekla, da mormo za Evo po ta zimske čevlje, pa po novo bučko in par pripomočkov za zlato ribico, pa se ni nč dost bunil, da ne gre.

DeMer se vidimo na plavanju a ne? A ma Mark še pike? Upam, da je že OK.

Lahko noč punce moje, hvala za moralno podporo, sej sem vedla, da vam lahko pojamram user posted image ..zlate ste.

Neposredna povezava do sporočila: 4734
25.11.2007 22:34:52   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81Ribicau teb tud privoščim en fajn klepetek in čajček... Sej bo lubca, dihaj dihaj dihaj  user posted image user posted image

[

Je bil kr pir... user posted image user posted image user posted image , čajček ne bi pomagal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
26.11.2007 8:12:10   
malecka_mateja
naša noč je bla katastrofa!zbujala se je na 15-30 min in sam dudo si ji dal in je blo k!pa kr neki jamrala pa kr neki premetavala!celo noč je bla nemirna!pa tak user posted image  luna jo pa res meče!

uh sej bo bolje!

ribicau me veseli da si bbolje!sej bo minilo!sej mi tudi mamo včasih tak problem amapk se pomenimo in je ok!

v glavnem da jaz danes dobim svojega leptopa!user posted image ne morem verjet!user posted image

no kje ste!dvignite riti!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
26.11.2007 8:27:39   
DeMer
Dobro jutro!

Kako ste kaj? No, tud pri nas ni bila noč nič kaj preveč mirna. Se je zbudil ob 2h in mislil, da bo žur in skakal po pojstli, se skrival. Pol mi ga je pa uspelo že čist uspavat, sem pa njegova vrata od sobe zaprla, je pa spet začel  user posted image . Ob 3.15 smo končali in zaspali. Zdej ga pa čakam, da se zbudi, da greva v Milerja po planice in naprej k pediatru, posvetovalnica.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4737
26.11.2007 8:29:51   
DeMer
DeMer se vidimo na plavanju a ne? A ma Mark še pike? Upam, da je že OK.

Ne vem. user posted image Ko se previjava mu rajš hitr planico gor dam, ker se je začel ful upirati in noče počakat, da ga zrihtam, mava cele vone na previjalni. Mislim, da so pikce izginile. Mogoče je bilo res od hrane al pa od materine dušce od Justa.  Na plavanje pa prideva, seveda!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
26.11.2007 8:34:28   
DeMer
zapil Jerry-evo 4. mesto v superveleslalomu (je od mojga brat), pa smo fan club

Dobr je bil. Tud jest redno gledam tekme.
user posted image   user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 9:25:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 4740
26.11.2007 11:01:21   
visnjaaa
Živjo!

Kolumbo a ti maš 28.3. rojstni dan? Jaz pa 27.3. in eno leto sem starejša od tebe. Kaj boma zapileuser posted image user posted image user posted image

Ja malecka_mateja še vedno se polno dojima......ja isto kot pri Jasni81.

Nejc je tud ****ku celo noč...jojjjj za ****.
No pa se je zbudu..morem it

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4741
26.11.2007 11:04:26   
visnjaaa

FEBRUARČKI 

user posted image   Visnjaaa, 27.03.1976
                            Nejc 9.2.07 53cm 3520g
                            Nejc 65,5 cm, 9000 g,
                            Nejc 71 cm, 10430g
user posted image     Malecka_mateja 31.3.1987
                              Tjaša 1.3.07 51 cm 3950g
                              Tjaša 67 cm,  9200 g, 

Tjaša 71 cm, 10200g,   
                              Tjaša 73 cm, 10680g, (8 mesecev)

user posted image     Margit 13.1.1976
                              Matic 73 cm, 8600 g,
user posted image     Atena777 1.1.1975
                              David 4.2.07 53cm 3890g
                              David 70,5 cm, 8780g
                              David 72,5 cm, 9100g

user posted image     Lulu 3.3.1975
                              Jani 2.3.2007
                              Jani 64 cm, 6030 g
                              Jani 68 cm, 8730 g
user posted image   Kolumbo 28.3.1977
                            Maj 15.2.07 51 cm 3850g
                    Maj  65 cm, 8100 g
user posted image    Ribicau 14.3.1980
                             Eva 9.2.07 51cm 3150g
                             Eva 67,5 cm, 7100 g
                     Eva 69 cm, 8150 g
                             Eva 72 cm, 8880g
user posted image    Bubilu 7.9.1976
                             Maj 19.2.07 47 cm 2910g
                             Maj, 67,7 cm,7920 g
                             Maj, 71 cm, 9210 g

user posted image      DeMer 9.5.1978
                               Mark 10.2.07 54 cm 4070g
                               Mark, 68 cm, 8400g 

user posted image  
                         Jasna81 12.6.1981
                         Alen 28.2.07 53cm 3500g
                         Alen 71,5cm, 8800g                            

user posted image  
                        pikecpokec 13.4.1982
                        Gal 4.2.07 52 cm 3600g

Gal  75 cm, 7900g
user posted image helimaša 4.5.1982
                   Maša, 70 cm 8000 g

Maša,  72,5 cm, 8250g

user posted image   force
                            Živa, 78 cm, 6950g
user posted image
           Darca_k 2.9.1974
                   Maj 7.2.07 50 cm 3500g
                   Maj, 69 cm, 7900g,(8 mesecev)
                   Maj, 71 cm, 8100g,(9 mesecev)

user posted image DaniNeli 7.9.1983
                         Neli 16.2.07 53 cm 3580g
                         Neli 84 cm 10600g

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 12:04:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4743
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 12:06:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4744
26.11.2007 12:23:04   
Anonimen
Čaoo punce!

Vidim, da ste skor vse dale čez posvetovalnico pri 9. mes. Midva jo imama v sredo, 28.11. ko bo star točno 9 mes. user posted image user posted image user posted image Hitr gre cajt...user posted image

Naša noč je bla kr ok, sam zbudu se je ob 6 za dojenje, pa sm mislila, da bomo spal naprej, pa je tastarmu budilka zvonila in Alen seveda takoj vriskat, ploskat (to je nova fora v pojstli user posted image )... Mislim...  user posted image   Zdej gospodič spi, mai je bla pridna, vse pospravla. Dans mi ni treba kuhat, mamo kr sarme - jih obožujem. Za Alena bom že kej skup spravla.

Zjutri je pojedu 3/4 kakija zmiksanega s plazma keksi. Pa je bil kaki ful velik. user posted image

Javte se kej, grem še mal okol čekirat!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4745
26.11.2007 12:24:33   
Anonimen

sem dons rekla, da mormo za Evo po ta zimske čevlje, pa po novo bučko in par pripomočkov za zlato ribico, pa se ni nč dost bunil, da ne gre.

Po moje si ni niti upal rečt kej! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81Ribicau teb tud privoščim en fajn klepetek in čajček... Sej bo lubca, dihaj dihaj dihaj  user posted image user posted image

[

Je bil kr pir... user posted image user posted image user posted image , čajček ne bi pomagal user posted image

Ja pol pa kr  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
26.11.2007 12:54:09   
ribicau
Zdravo!

Mi smo iz Qlandie! Nabavili škornje (nepremočljive, na ježke) za Evo, cena 26 eur, pa copatke za po stanovanju, 6,95 eur.  Gledal smo tud u Mass-u, pa so bli zlo podobni škornji, 50 eur, pa u Vogele shoes tud- 40 eur....Skočil smo še u Merkur, ker so Evi zlo všeč vtičnice in smo nabavl tiste pokrovčke, da zdej ne bo mogla prstkov not tiščat...no za zlato ribico pa nismo nabavl nove bučke in sostanovalca, ker se mojmu možu ni več dal...sej smo u Qlandii gledal, pa niso imel bučke dost velike, u Supernovo se mu pa potem ni več dal it user posted image . Ja no, bo še en čas brez družbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
26.11.2007 13:38:24   
Bubilu
Visnjaaa, vidim da si isti letnik kot jaz, tko da če si kej u srednjo u Brežice hodla se lahko celo poznava...
Vidim da pridno zapravljate. Jst sm tud Maju mal nove garderobe nabavla, mal Snoopya, pa hlače z Miki Miško, da ne bo vse sam Pooh. Drgač pa moram trkat da zdej ponoč kr vredu spi, sam zjutri je za moje pojme prehitro auf. Kje so časi ko sm lahko spala in spala in spala...

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
26.11.2007 20:05:04   
malecka_mateja
mi pa mamo leptopa!user posted image user posted image user posted image user posted image kaka smo veseli!
mala noče spat!mamo borbe!tak da je pestro!no prite kaj na čvek!

kje ste!

višnja lepo da si tudi ti ovenčekuser posted image user posted image to smo tak najboljši ljudiuser posted image user posted image user posted image user posted image ga bomo pile skupaj!user posted image

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
26.11.2007 20:32:16   
DeMer
Ojla!

Kako ste?

Jest sem čist zmatrana. Sem cel dan okoli spidirala in zdej bom šla kr spat. Zjutraj sem šla po planice in v Merkator. POl naprej k pediatru.
Imamo nove mere: 9,5m: 9,5 kg, 73,5 cm. Pol na hitro na kavico. Pa domov kosilo kuhat, pa pripravljat za na plavanje, ob 3h plavanje in po plavanju sem šibala po stanovanju za malim. Se mu je prov fino zdel. No, Mark je zaspal v trenutku, men pa tud ne manjka veliko?

Za kolk časa se je pa Atena odselila?

Mateja, zdej boš mela lahko leptom kr v pojstli! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?