ribicau
|
Evo mene, glih iz Kranja, pa naprej poročat na RR! Zase sem v Xanaki nabavla preštepano jakno do kolen (napol plašč) in zanjo odštela natanko 49,90 eur. Sem celo štacuno dala skoz, pa niso mel številke, 34 mi je bla kr mal tesna okrog rit, pa sem našuntala prodajalko, daje šla v skladišče in je najdla 36 ! Tko da zdej sem ful šemi. Bla sem v Neži in nabavila dva Triumph - ova modrca, enak model, enga črnga, enga vanilio, pa ene tangice črne, in dala za vse skupaj 78 eur, s tem, da sem imela za 75 eur bon (DeMer a se spomniš, ko sem se kregala, da mi jih niso hotli podaljšat....- sem se vse zmenila)! Pa še to, zdej po porodu in po dojenju in po skujšanju, je tud modrc manjši , sem iz 75 D, pršla na 70 D, oz. 75 C - odvisno od modela ! Pa v C&A sem za tamalo nabavla oz. je moja mami nabavla še dva bodija 86 št., ene mal bolj podložene hlače in eno jopico vse skup za 11 eur! No štorija pa je, da nama hlač niso računal...pa ne me vprašat zakaj, nimam pojma. Fora je bla, da sta bla na blagajni dva, en tip je vse artikle dal iz obešalnikov in pripravil kode za blagajničarko, ta je pa samo potipkala in sva plačali. Pomojem je tip mislu, da sta jopica in hlače v kompletu...ker sem jest tko zložila, da sem vidla, če paše skup ! U glavnem, šenkal so nama 6.90 eur! Ja jebi ga, sej sem razmišljala kaj nej, a nej grem rečt, al kva, pol sem šla pa ven, pa sem poslušala če bo kej piskal, pa če bi piskal bi se mal francoza nardila, da nisem vedla! Kokr kol, mal sem imela slabo vest, ampak v končni fazi sta bla dva na blagajni, pa kakšne zgube zarad tega itak nimajo. Ble sva tud u H&M, pa sem probala žametke, in sicer si kupu 2kom za ceno enega, pa potem niso za mami imel številke, tko da jih še jest nisem - butl jest (ma če je bla pa to prva štacuna in sem rekla, najprej vse pogledam, pa pol kupim...budala u glavnem)! Vmes sva šle pa za mami še na kofi (sva srečali njenega nadrejenega s familjo in naju je povabu), in bi nama zarad tega skor cajta zmanjkal. Kolumbo je pa zapravlala v H&M , ati je pa na Maykla pazu pred štacuno . Kolumbo sem te imela namen počakat, pa sva šle z mami na kofi...ampak sej verjetno si bla tolk zatopljena v šoping, da bi te samo motila . A si kej dobrega nabavla? Evo je dal ati spat že ob 19.40, ker je reku, da jo je že dost imel...halo! No zbudila se mu je čez 30 min in jo je mogu nazaj uspavat . Kokr kol, kr nej se mal navad. No to je izčrpno poročilo. Aja še to, sem bla tolk u pričakovanju šopinga, da sem mojmu pozabila naročit, kaj ima za večerjo .
|