|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
25.11.2007 7:24:38   
Eva2008
Dobro jutro.

Lunica14 držim pesti, da bo vse ok in da se hematom izloči sam in čimprej.

NS je za nama. Sva videla najina user posted image user posted image  in G. pravi, da kaže, da bosta user posted image user posted image . Je pa to bolj ugibanje, ker včasih user posted image  dobi lulčka. user posted image  Sva bila zelo srečna, ker se nama je res maximalno posvetila, vse slikice sva dobila, vse je razlagala v piko. Sta že precej veliki, PDP ostane isti (14.6). Zelo majhne možnosti so za DS. Sta pa pravi mali razbojnici. Srčka sta utripala kot nora. Si grem jutri kupit angelcare, da jih bom sama poslušala.

Srečna sva, da je vse tako super in upam, da bo do konca tako.

Jaz še ne potrebujem nosečniških hlač, ker se mi še nič ne pozna. Mi je tašča rekla, da kar ne verjame, da se v meni skrivata user posted image user posted image , če so me pa še vedno same kosti. user posted image  Sva bila v petek pri mojih, včeraj pa pri njegovih, sva nesla slikice pokazat. Danes bova šla pa najbrž na en izlet, samo še ne veva kam.

Želim vam prijeten preostanek vikenda in jutri lep začetek tedna. Jaz grem jutri malo delat, ker se mi je kar nekaj nabralo, pa da malo vidim svoje sodelavce. Potem pa mislim, da mi bodo predali pisarniško delo, ker je šla ravno administratorka v porodniško in jaz ne morem več po terenu lazit, zraven pa 30 kg opremo nosit.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
25.11.2007 7:54:03   
Anonimen
Dobro jutro. Vsem user posted image  in vsem ostalim želim lep nedeljski dan. Jaz moram zdajle k zobozdravniku, se mi je včeraj odkrušila plomba, pa me ful skeli. Grem rajši danes, kot da bi morala čakat, do ne vem kdaj.

Bodite pridne.
LP

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
25.11.2007 8:44:14   
Bety upa
Super naya.....trgovine ne delajo ob nedeljah, zobozdravnik pa ful priden....Blombo bo zamenjal.....user posted image

Kanta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobre izvide NS in navijam za parček user posted image user posted image ....Jaz tudi ne čutim pravnič, da bi se mi dogajalo v trebuhu. Kaj pričakujem pravzaprav?!?! Pa, vsaj trd trebuh in občutek, da nisem sama. Tako pa imam samo joške velike in boleče, slabosti in apetit za celo vojsko... in nič drugega.

Ne morem dočakati 5.12. in pregled. Tako bi se rada veselila user posted image , vsem pokazala.....Pa ne smem. Molčim, skrivam, delam.....

Kodrana in Ninazwerina user posted image user posted image  Slikice so božanske. Edino opomba ne vem kje je, da kaj preberem (kodrana). Kako so otročički že veliki. user posted image user posted image

Jaz vztrajno iščem Angel s. rabljen, pa ga ne dobim. Poskušam malo prišparati, če se bo dalo, ker moram vse te preglede plačati ( NS 60 eur, krvni test 40 eur, AC - hitri test okrog 300 eur...).

Nosečniške hlače...hmmmm....Komaj čakam, da si jih kupim. Samo to sledi po vseh teh pregledih. 5 let me že vsi gledajo in vedo za vse te SS-je, pa tokrat hočem skriti celo stvar.

Toliko za danes. Danes si bom skuhala govejo juhico s polno mesa in kosti. Zelo sem mahnjena na živalske beljakovine v tej nosečnosti. Meso, jajca in mleko pojem v velikih količinah in po teh hrani mi prav nič ni slabo. Zraven samo še velika skleda solate in sem zadovoljna.

Lepo nedeljo vama želim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
25.11.2007 9:45:25   
Shani
lunca14 - držim pesti, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE za NS in za preglede.

lep nedeljski dan

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
25.11.2007 10:49:29   
lunca14
Dobro jurto user posted image ,hvala vsem za lepe želje,hematom se očitno počasi ampak res zelo počasi čisti,ker imam krvavitev samo kadar pride izcedek.....sedaj pa si želim,da bi zagledala na vložku kaj več krvi,a nisem čudna,prej sem se ustrašila vsake pikice krvi,sedaj pa sem jo celo vesela,res sem eno čudno bitje.Ma pa skoz mam filing da se nekaj nabira,kot pred menzusom,tako,da skoz čakam kdaj se bo vlilo.Še dobra dva dneva,pa bomo videli,kaj dela ta hematomčekuser posted image ,upam,da bo čisto majhen ali da ga ne bo več.Vsem ostalimuser posted image ,pa sem zelo vesela,da nimate nobenih resnih problemov in da je zuser posted image vse ok.Mejte se lepo na to turobno nedeljouser posted image user posted image .

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
25.11.2007 11:37:36   
*Mojca*
lunca14 upam, da bo vse ok. Zaenkrat že kaže tako a ne? Ti samo nadaljuj z pozitivnimi mislimi!

Meni se zdi da jošk nimam več tako napetih kot na začetku, pa tudi slabo mi ni skoraj nič več. Sem pa konstatnto zaspana. Včeraj sem zaspala pred 20.00 in spala do 8.00. Pa še naprej bi spala, ampak me čaka strokovni izpit čez 14 dni in sem se morala zbuditi da sem se učila. Ima še katera podobne znake?
V četrtek imamo nuhalno, takrat bom 12t in 2 dni. Glede na to, da mi je G na prvem pregledu rekla, da je pikica malo manjša in sem verjetno zanosila malo kasneje, se bojim, da bo še prezgodaj za NS. Kaj mislite?

Uživajte na ta turoben dan in se tipkamo še kaj zvečer!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.11.2007 23:53:46   
nInAzWeRiNa
mene pa zanima kje kupujete nos. hlače, ker sem jaz zadnjič v btcju gledala če bi blo kje kej pa razen trgovine kepica nikjer nč še enih navadnih črnih bolj raztegljivih nisem našla user posted image  pa u baby centru tavelkmu so ble ene sam so mi ble prov user posted image  grde!ena je napisala da jih je kupla u hm to zih ne tuki v lj ane? lp vsem skupej, men se mejčken že pozna komi čakam da buši še mal zraste

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
26.11.2007 7:55:30   
Anonimen
Jutro. Ja, mene tud zanima, kje kupite hlače. K men se zdi ful drago v kepici, pa BC.

Lunca14 - kako si danes? Upam, da boš kmalu premagala svojga sovražnika.

In ostale? Jaz ne morem spat! Groza! Bom šla pa pop user posted image . Enkrat je treba nadoknadit.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
26.11.2007 8:08:46   
*Mojca*
nya, ninazwerina: nosečniški oddelek imajo v hm v celju ali pa mariboru. Jaz sem tudi iz Lj in se bo očitno treba peljat tja. Ne vem zakaj ne premorejo tega v Lj, glede na to, da imamo 2 hm, pa še tistega v city parku so ful povečali user posted image

Lep dan!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
26.11.2007 8:12:39   
Anonimen
Kaj pa Zara? Sm nekje zasledila, da majo tm tud oddelek za user posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
26.11.2007 8:19:18   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 46 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / Ljubljana / +3 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS:  user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image  P: 29.11. / spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    2P 28.11. / NS 29.11.
user posted image  petra13

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: 27.11. / +3kg     
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image NS: 30.11.-3.12. / -2 kg
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   NS: 29.11. / +3 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image ) 2.user posted image    NS: user posted image  user posted image   / P 30.11. / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image    user posted image  tteeaa 1.user posted image     

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   NS 29.11. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image P 26.11. / NS 11.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp 2. user posted image     
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
26.11.2007 8:20:10   
Anonimen
Leny ima hlače za nosečnice. Pa še ful dobre kroje. user posted image

http://www.leny.si/

Poglejte si tukaj, kje imate najbližje trgovine z njihovimi izdelki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
26.11.2007 8:20:32   
*Mojca*
Za zaro pa ne bi vedela. Bo treba it pogledat. user posted image Fajn bi bilo, ker se mi res ne da vozit v Celje...
Še eno vprašanje: mene so zadnjič testirali na toksoplazmo in sem valda negativna. Pri mojem doma imajo mačko, pa sem se odločila, da se raje ne bom izpostavljala in ne bom hodila tja. Ima katera podobno izkušnjo?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
26.11.2007 8:25:01   
Anonimen
Jaz sem na  mačke alergična, tko da tud nimam protiteles. Najbolje je, da se s taščo zmeniš, da ko pridš na obisk, mačko nekam zaprejo. Ker itak je kriza bolj, če jo božaš. Pa če je miši, ...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
26.11.2007 8:28:23   
Kaja08
Dobro jutro punce! Lunca14, upam, da se bo hematom lepo in počasi izlil in bo s user posted image  vse v redu! Držim pesti!!
Mojca, jaz sem tudi skoz spala - je moj že mislil, da blefiram, ko sem vsak popoldne po kosilu obležala na kavču. Da ne omenjam, da sem potem tud zvečer šla spat z zajčki!
Glede nosečniških oblačil je v LJ kriza!! Za znoret! V Zari imajo samo eno stojalo s 5 kavbojkami, 2 črnimi hlačami in 1 ful fensi kiklo. Brez veze....Stanejo pa npr. kavbojke 50 eur. V Kepici je drago ko svina (hlače 60 eur), potem je pa še Moj popek (v BTC - pri Lidlu), samo tam pa še nisem bila in ne vem, kakšne so cene. Očitno je to ogromna tržna niša - prodajanje nosečniških oblačil v LJ user posted image

Ta teden imajo preglede:
26.11. - Shani (P) 
27.11. - adeja 
28.11. - Taly (P) 
29.11. - Taly (NS)
29.11. - špelin@  (P)
29.11. - sasa.vracko (NS)
29.11. - *Mojca*  (NS)
30.11. - lonapo (NS)
30.11. - Kanta (P) 
30.11.-3.12. - alea01 (NS)

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
26.11.2007 8:29:57   
Kaja08
Mi smo imeli 13 let mačko doma, pa sem vseeno negativna. Sem bila prav presenečena. Očitno je bila naša mačka izredno čista user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
26.11.2007 8:32:00   
Anonimen
Pa Kanta bi si lahko tiker popravla, ker ji kaže, da bo dobila user posted image user posted image  čez 1600 in še nekaj dni. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bo ugotovila sama.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1367
26.11.2007 8:32:29   
Anonimen
Saj drugje so iste razmere. Bom šla pa danes pogledat za te Leny hlače, da vidm ceno. Drgač pa se baje tud v celje ne splača vozit, ker nič nimajo. Maribor je malce bolj založen, ampak jaz bom šla najbrž kar v Graz. Ko bom šla v Ikeo, bom šla sproti še v H&M.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
26.11.2007 8:32:50   
*Mojca*
Nekaj bom morala zrihtat s to mačko ja, ker imam občutek kot da je tašča malo užaljena. Pa še moj user posted image ima ful rad to svojo mačko in je sranje glede tega. Ko pride domov jo no stop boža, ona ga grize in praska in valda si ne gre vsakič umit rok. Pa pol po meni...ehhh ne hvala user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
26.11.2007 8:34:54   
Anonimen
Glede mačk, če ste negativne, raje se jih izogibajte. Jaz bom imela v sredo pregled na laboratoriju, pa bomo vidli kaj bo pokazalo. Sem imela stik z mačkami 20 let, zadnje 5 let bolj malo. Skoraj nič.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
26.11.2007 8:35:04   
Anonimen
Taly - ti boš imela pa kr naporen teden, kar dva pregledauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
26.11.2007 8:38:30   
Anonimen
Ja, sem se naročila na NS v Ljubljano, ker Merlo ima tako gužvo, da je za ****. 170 nosečnic letos. user posted image  In sem v sredo naročena sam glih tolk, da mi sestra da napotnico za v laboratorij, potem pa za 10 minut noter na pregled.
Me je vštulila vmes med dvema puncama, da sploh lahko pridem na vrsto.user posted image

Bo pa v Lj. bolj sproščeno. user posted image user posted image user posted image Pa dragi gre z mano.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
26.11.2007 8:40:58   
alea01
Dobro jutro!

Glede nos.oblacil. Videla sem, da jih ima tudi beneton. Predvidevam da so draga.
Glede toksoplazmoze- jaz imam tudi doma macka, cez noc je zunaj, cez dan pa not. Sam jaz ga ne bozam in se ga ne dotikam. Kolikor vem je verjetnost, da se okuzis, ce prides v stik z iztrebki. Mene so tudi ze testirali na tokso, ampak nimam pojma kaksni so izvidi, ker mi zadnjic ni noben nic rekel. Verjetno je OK. Sicer pa moja G in te njene sestre so bolj povrsne (se mi vsaj zdi) in bog ve, ce so sploh vidle izvid. Jaz sem v vsej tisti zivcnosti pozabila vprasat.
A katera ve koliko casa treba cakat na izvide za tokso? Glede na to, da sem dala kri pred enim mesecom, bi izvidi zadnjic verjetno ze mogli bit. In glede na to, da noben ni nic rekel je verjetno OK. No, zdaj se bom pa se to sekirala

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
26.11.2007 8:43:15   
Anonimen
V 1 mesecu pa res ne vem kaj so delali.user posted image user posted image user posted image  Svašta. user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1374
26.11.2007 8:43:48   
fragola
Dobro jutro punce!
Lunca14 držim pesti, da se bo vse dobro izteklo!!!
Ostalim, ki sta pa že naredile NS sem vesela za vas, da je vse ok!

Kako pa ste drugače, no jaz sem imela včeraj rojstni dan tako, da sem malo več pojedlauser posted image , ma kaj ko mi je tako pašalo!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?