Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 11:15:53
|
|
|
|
Erin
|
muklla - jest sem bila pa 100% da prideš k meni v avgust si se pa pri julijkah prijavila?????? Na isti dan si jo oktobra dobila pa na 28 dni si jo imela...a si zih da ne prideš k men v avgust?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 11:18:52
|
|
|
|
naty13
|
Erin mogoče pridem jest k teb v avgust. Mi je moj reku da mam bolj polne joške, pa trebuh je reku da mam mal čudn. Drž pesti, mogoče grem že dons v lekarno po CB.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 11:26:30
|
|
|
|
Erin
|
Nč mogoč laufej!! ja ja, sem šla mal prebrskat po seznamčkih pa bi mukkla res mogla k men Muklla a slišiš?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 11:44:22
|
|
|
|
Erin
|
Gajka - a vsaj ti k men v avgust prideš? Jaz sem zaenkrat še tam all by myseeeeeeeeeeelf...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 11:55:24
|
|
|
|
sun71
|
Shelly+Flower+Gajka+Muklla za nove srečke !!! Bravoooooo!!! Za vse, ki ste dobile , bo pa božiček malo pomagal .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2007 11:59:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 12:17:34
|
|
|
|
naty13
|
Jest sem pa zdej z lekarne, sem šla po CB. Zdej pa pijem pijem pijem, da bom pol nardila CB
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 12:19:02
|
|
|
|
naty13
|
Flower tebi pa , zdravega in čimmanj težavič med nosečnostjo
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 12:19:36
|
|
|
|
~Biba~
|
flower moje še ni ..test(babychek)je včeraj pokazal -..tako da je ne čakamo, test pa bom ponovila v sredo na moj rojstni dan, z upanjem na lepo darilo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 12:21:04
|
|
|
|
naty13
|
Kleja imaš isti dan rojstni dan kot moj pikec, ki bo v sredo dopolnil eno leto
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 12:41:21
|
|
|
|
Muklla
|
JA ERIN SLIŠIM TE !!!!! Zdej pa mi neki povej, ker si me prepričala, da sem šla še enkrat računat PDP. Zadnjo M sem imela 23. oktobra. Če dam cikel 28 dni, mi pride 29. julij. Kako, da tebi pride drugače? No, pa sej sem bom vpisala tudi v avgust, čeprav bom rodila julija !!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 12:41:33
|
|
|
|
Erin
|
Naty držim pesti da ko se vrnem (grem na tetin roj dan) vidim da si zagledala Lep dan vsem! P.S. Ne, ne bom jim (družini) povedala še... Se bom pa težko zadrževala...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 12:43:47
|
|
|
|
Acjom1
|
Jaz se selim med decemberke. Sem včeraj dobla . Čestitam pa vsem .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 12:44:20
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla JA ERIN SLIŠIM TE !!!!! Zdej pa mi neki povej, ker si me prepričala, da sem šla še enkrat računat PDP. Zadnjo M sem imela 23. oktobra. Če dam cikel 28 dni, mi pride 29. julij. Kako, da tebi pride drugače? No, pa sej sem bom vpisala tudi v avgust, čeprav bom rodila julija !!! Šla sem na september in oktober in mal preračunavala na koliko časa si jo imela in glede na to da si zadnjo M imela okoli 25 kot jaz(no sedaj si napisala 23, ampak na oktoberkah si pa sporočila 25 da si jo dobila) potem pa vstaviš v un program osnovni cikel... sej nama bo gin povedala. Mene še bega to da je naslednje leto prestopno leto in se še za en dan spremeni vse skupaj... Moram it Papaaaaa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 12:45:37
|
|
|
|
Erin
|
Aja pa še men se je cikel spremenil v zadnjih mesecih na 29 dni in sem to št vstavila....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 12:55:27
|
|
|
|
Anonimen
|
erin po mojem izračunu si ti 31. 7. sem šla na isti koledar, kot pri meni, pa tudi meni je potem ginek. datum potrdila. itak pa se nekje ob pregledu nuhalne svetline, v 11 do 14 tednu večini spremeni datum, ker se takrat zmeri dejanska starost ploda... ampak glede na zadnji dan menze, men zate pride 31. 7. me zanima kaj ti bo ginek. rekla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 13:20:56
|
|
|
|
naty13
|
naredila sem CB in je na žalost minusek M pa še vedno ne pričakujem tako da gremo naprej
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 14:13:09
|
|
|
|
sonček33
|
GAJKA - ŽELIM VAM VSE DOBRO
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 14:27:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
Erin, a nisi ti pri meni - julijka? Ma daj, kaj bežite v avgust? Za vse ki ste dobile veliko objemčkov in veliko sreče v decembru. Takrat vam bo zih ratalo, ker bo dedeka mraz prnoru s polnim vozekom štorkljic . LP
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 14:32:57
|
|
|
|
jazzz27
|
Dan borke moje!! Vidim, da je veliko novega! Najprej moram čestitati Muklla gajka želim vama lepo in na koncu oz. začetku še zdravega ! (me veseli, da vas je Erin za seboj potegnila) sedaj pa še malo tolažbice za borke, ki gredo naprej v december: Božiček ima veeeeeellliiikkkkkeeee plane! Pa še čara se v decembru kleja ja tebi pa želim, da čim prej kupiš test, ki ti bo pokazal ++++++! naty13 tebi pa je možno, da je zato pokazal minus, ker si preveč spila vode in se je razredčilo julanje, raje delaj z jutranjim ali pa vsaj, da se ne siliš tako piti. Bo sigurno+
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 15:06:28
|
|
|
|
sonček33
|
pikica36 - kako je s tabo???????
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 15:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jazz27,nism vedla da pitje vpliva na test????????a res lahko razreči vodo????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 16:37:42
|
|
|
|
naty13
|
Jazz27 a res pitje vode vpliva na rezultat testa? To pa nisem vedela. A toliko vpliva da bi namesto pluska bil rezultat negativen? To me pa res zanima.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 16:45:22
|
|
|
|
jazzz27
|
moje mneje je da!!! Seveda, pa je nosečniškega hormona veliko manj, če se napiješ kot žaba . Koliko časa ti zamuja? imaš redne cikle?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 24.11.2007 16:46:51
|
|
|
|
Raguel
|
Dober dan punce! ETAN,štunfek,hmm,andre3a,Ajcom1- žal mi je,da je prišla ampak v decembru se pa kar pripravite na roza val.Gremo naprej... flower,gajka,Muklla- YES,YES,YES čestitam vam in vam želim eno čarobno obdobje pred sabo navijam za vse,ki še čakate na rezultate
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?