|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PREVARA
23.11.2007 20:12:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Je lahko strah mocnjesi od ljubezni?

A ti se zdej ni jasno!?user posted image

Strah je lahko mocnejsi le v primeru, ko ljubezen ni dovolj mocna, da premaga strah! Ko je ljubezen toliko mocna, da je strah ne more premagati, je torej ljubezen mocnejsa! Ze kapis?

Kapim jaz.. kapim.. user posted image   Strah nikoli ne more zmagat...

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Prevara
23.11.2007 20:16:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

A je lahko strah mocnejsi od ljubezni?

V praktičnem življenju običajno je, vsaj nekaj časa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
23.11.2007 21:09:59   
baguSka
Strah nikoli ne more zmagat...

Hehe.. a tok mocno ljubis!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
23.11.2007 21:24:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

A je lahko strah mocnejsi od ljubezni?

V praktičnem življenju običajno je, vsaj nekaj časa.

ahm.. tocn tko..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
23.11.2007 21:25:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Strah nikoli ne more zmagat...

Hehe.. a tok mocno ljubis!?user posted image

Vem.. da strah ne more zmagat.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
23.11.2007 22:03:04   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali vas je že partner prevaral? Kaj ste storile? Odpustile? Spregledale? Ali je mogoče to pozabiti? Kako veš, da je bilo in ne bo nikoli več?
Kaj menite o tem?

Ja, me je. Samo govoriti pavšalno o teh rečeh je nemogoče. Sama sem takrat na nek način spregledala. Ni šlo vse tako hitro, kot pišem. Počasi so prihajala spoznanja. moj me je varal, ker sva bila v resnici nekompatibilna, pa si v real lifu nisva bila sposobna tega priznati. Sva furala nek odnos, ki ni bil ok. Želela sva si nečesa drugega, drugačen lajf, pa nisva bila sposobna spustiti drug drugega in družine. V resnici sem najprej mislila, da bom lahko šla čez to. In sem pustila času čas (neko obdobje), pa moj ex ni mogel spustiti bejbe, na katero se je navezoval. Ne vem ali bi lahko odpustila ali ne. Vsekakor sem včasih mislila, da bi lahko. Danes vem, da v nekaterih primerih lahko, v drugih ne moreš. Vendar ne gre za zaupanje kot tako, mislim ne gre izključno samo za to. Zaupanje je vezano na tvoja občutja ljubljenosti. In v resnici gre za to, a ne? Če bi bili v resnici še kar naprej zelo zelo zelo ljubljeni s strani partnerja, če bi dobivali tisto, kar potrebujemo, potem najbrž ne bi bilo potrebe po ljubosumju, posesivnosti, občutkov zapuščenosti, prevaranosti ali česarkoli pač že v zvezi s tem. Bi odpustili, šli čez to... Vendar imamo ljudje omejene potenciale, težko smo z dvema enako mnogo ljubeče. Vedno je en (ena) manj ljubljen (ljubljena) kot drugi v tem primeru. In če gre za to, da partner nekoga bolj ljubi od nas, gre verjetno tudi za to, da z nami ni srečen. če z nami ni srečen, če bo moral igrat srečo, če se bo moral matrat, da bi mu bilo z nami fajn, bomo posledično vedno mi nesrečni ob njem, razen če smo mazohisti. Večina ljudi, ki vara, vara zato, ker jim v zakonu ni fajn. Taki se večinoma lahko uspešno zaljubijo v koga drugega. V tem primeru njihov partner težko odpusti stvar, ker gre za občutke neljubljenosti pri njem. in v resnici je tako. Čeprav se tudi v takih primerih pogosto dogaja, da tisti ki vara, pravzaprav še vedno ima rad ženo, vendar je ne ljubi. Ali je zdaj to za zakon dovolj? Prevarani v srcu ve, da gre za to? Nekateri se odločijo, da jim je tako ok, lahko gredo čez to, drugi ne morejo.
V nekaterih primerih pa gre za to, da se človek zaradi čudnega spleta okoliščin zaljubi, kljub temu, da ljubi tudi partnerja. Poznam tudi take primere. Verjamem, da je v takih primerih najtežje.

Seveda gre potem še za vprašanje, kaj človek tretira kot varanje. Zame se "varanje" ne začne v postelji. postelja je pač ena pika na i, pa niti se mi ne zdi to enako močna zadeva kot čustveno "varanje". Zame osebno je "varanje", čeprav tega izraza ne uporabljam rada, (zato v narekovajih, ker ne ustreza dejanskemu stanju), kadar me človek ne ljubi dovolj. Neiskrenost bi morda rekla temu, ali odtujevanje.

Ali pozabiš, si vprašala. Saj tu ne gre za pozabljanje? Ne zdi se ti to več nek tragičen dogodek, niti ga ne jemlješ kot osebno. Sama nisem bila nikdar ljubosumna na žensko, nikoli se nisem primerjala z njo, ali se počutila kot nekaj manj, kje pa. Zato meni vprašanje ali pozabiš sploh ne paše v ta kontekst. Ne pozabiš nekaj, kar zameriš. Ne, nisem zamerila. Zakaj le, to je bilo eno redko res iskreno dejanje mojega bivšega. Pa če bi zamerila, bi samo sebe kaznovala. Bedarija. Ne more me dologročno upravljati nek dogodek. Katerikoli že. Pa navsezadnje mi je obrnil življenje v pozitivo.

Ali je važno, da je bilo in ne bo nikoli več? V življenju se ne moreš zanašati na nič. Važno je edino in samo, kaj ta hip čutiš, čutita oba. Če se čutiš dovolj ljubljeno, če dobivaš točno tisto, kar rabiš, če si pogledata v oči in se ljubita, potem je vseeno, če te je varal ali te ni. Važen je zgolj in samo tale hip. Dolgoročno lahko gradiš, dokler si kompatibilen. In to je osnovno vprašanje zdaj. Ne pa, kaj bo, če bo, ko bo, ali bo? Pa zavedati se moraš ene reči, da četudi kdaj bo, to ne bo katastrofa. V najslabšem primeru bosta šla narazen. Vedno lahko živiš sama, ne smeš gledati, kot da bi bilo zanič, če bi bila sama, če ga ne bo. Vedno moraš biti srečen prvo kot prvo sam s sabo. Če veš, da bi ti bilo tudi v tem primeru fajn, potem te ni strah, če te bo kdaj kdo prevaral, saj niti tvoja sreča niti tvoj odnos ne bosta odvisna od tega. Tak strah pa vezo hromi. Torej kaj čutita vidva? V srcu čist zihr veš, čutiš, kaj on čuti do tebe in kaj ti do njega. To je edina važna stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
23.11.2007 22:35:31   
Anonimen
moj me je varal, ker sva bila v resnici nekompatibilna

Le zakaj bi se 2 kompatibilna varala user posted image  Res je nemogoce..

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
23.11.2007 22:36:57   
Anonimen

Iz firbca.

Idealen zakon, idealna kompatibilnost.....pa probaš, zaradi vznemirjenja. Mogoče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
23.11.2007 22:40:15   
Anonimen
V nekaterih primerih pa gre za to, da se človek zaradi čudnega spleta okoliščin zaljubi, kljub temu, da ljubi tudi partnerja. Poznam tudi take primere. Verjamem, da je v takih primerih najtežje.

ja.. to zihr ni enostavno.. user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
23.11.2007 22:43:46   
Anonimen

Kaj pa če je lažje? Ker sta na izbiro dve "dobri" možnosti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
23.11.2007 22:46:13   
Gina

O ja, v resnici poznam tak primer. dva zelo kompatibilna, ampak splet čudnih okoliščin prinese fantu mimo eno deklico, s katero se poklicno srečuje, ki ga nehote kemično totalno zmeša in obratno. Pa ne en ne drugi nočeta nič, upirata se vendar ne gre. Kemija. Bolj kot narazen rineta, bolj ju vleče skupaj. Fant ima rad svojo, vendar ima rad tudi drugo. Obe ima strašansko rad. Eden od trikotnika prekine reč zelo na silo. Tisti, ki se počuti najmanj ljubljenega najbrž.
Po moje ni edini primer. Zihr sem, da se dogajajo. Redkeje, vsekakor redkeje kot pri nekompatibilnih parih, kjer gre eden včasih na pol zavestno ali zavestno v flirtanje, iskanje, vendar se dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
23.11.2007 22:47:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Pa ne en ne drugi nočeta nič, upirata se vendar ne gre. Kemija. Bolj kot narazen rineta, bolj ju vleče skupaj.

Je možno, ja, po moje.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
23.11.2007 22:48:48   
Anonimen
O ja, v resnici poznam tak primer. dva zelo kompatibilna, ampak splet čudnih okoliščin prinese fantu mimo eno deklico, s katero se poklicno srečuje, ki ga nehote kemično totalno zmeša in obratno.

Ce sodim po sebi.. potem ne verjamem.. da je to mozno... user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
23.11.2007 22:50:37   
Anonimen

Kaj pa če je lažje? Ker sta na izbiro dve "dobri" možnosti?

Ce sodim po sebi.. potem ne verjamem.. user posted image  KO imas dobro moznost.. ne rabis se ene.. pa ceprav dobre.. ker to pomeni, da prva ni dovolj dobra..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
23.11.2007 22:52:47   
Anonimen

KO imas dobro moznost.. ne rabis se ene.. pa ceprav dobre.. ker to pomeni, da prva ni dovolj dobra..

Samo dovolj dobra ni, je pa še vedno dobra....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
23.11.2007 22:54:53   
Anonimen
Zame osebno je "varanje", kadar me človek ne ljubi dovolj. Neiskrenost bi morda rekla temu, ali odtujevanje

torej.. ce te je prevaral.. in ti to ne pove.. je neiskren... kar pomeni, da te v zakolisju vara dokler bosta skupaj??

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
23.11.2007 22:55:05   
Anonimen

Ce sodim po sebi..

Naredi korak naprej.

Nehaj soditi po sebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
23.11.2007 22:56:35   
Anonimen

KO imas dobro moznost.. ne rabis se ene.. pa ceprav dobre.. ker to pomeni, da prva ni dovolj dobra..

Samo dovolj dobra ni, je pa še vedno dobra....

avto je lahko dober.. ampak ce ni dovolj dober.. ga ne kupis.. Poisces dovolj dobrega.. lahko pa ga imas, dokler ne najdes dovolj dobrega..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
23.11.2007 22:57:47   
Anonimen

Ce sodim po sebi..

Naredi korak naprej.

Nehaj soditi po sebi.

A naj sodim po tebi? To se ne da.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
23.11.2007 22:58:16   
Anonimen

avto je lahko dober.. ampak ce ni dovolj dober.. ga ne kupis.. Poisces dovolj dobrega.. lahko pa ga imas, dokler ne najdes dovolj dobrega..

Zakaj ne bi bil dober dober?

Kaj mu manjka, če je z njim vse v redu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
23.11.2007 22:59:35   
Anonimen

Nehaj soditi, sploh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
23.11.2007 23:01:55   
Anonimen

Nehaj soditi, sploh.

dobro... ce sklepam po sebi..  bo tko boljs? sej je isto..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
23.11.2007 23:03:14   
Anonimen

klima.. user posted image user posted image  mogoce..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
23.11.2007 23:04:10   
Anonimen

klima.. user posted image user posted image  mogoce..

Mogoče...user posted image

Nič bistvenega mu ne manjka.....pa še vedno iščeš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
23.11.2007 23:04:41   
Anonimen

Nehaj soditi, sploh.

dobro... ce sklepam po sebi..  bo tko boljs? sej je isto..

Ne. Razmišljaj naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?