|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
23.11.2007 8:58:32   
pina-1
meti a sem kej zadela?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
23.11.2007 9:02:01   
pina-1
suzi si se zbudila? te vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
23.11.2007 9:06:11   
srečka nosečka
nizy- user posted image  za pregled

A ti lahko izpulijo zob v tem času nosečnosti? Kaj pa protibolečinska inekcija - jo lahko dobiš? Tudi mene to čaka, pa sem še odlašala. user posted image

A morda katera od vas ve, kje bi lahko pogledala težo user posted image , če imam podatek o obsegu trebuha?

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
23.11.2007 9:12:29   
Suzi*
danček bejbe. user posted image  tudi pri nas toplo in sonček. user posted image  sem se jaz zbudila že ob sedmih in pol kar nekaj časa čakala, da se mali zbudi, pol se je še pri meni pod kovtrom crkljal....no, ne vem, kdo se je bolj srkljal od naju user posted image user posted image ....pol sem ga pa v varstvo odfurala in zdaj sem on-line, pri zajtrku.

jotice ni blo s kom delat spet. user posted image user posted image  je prišel moj samo prespat domov. user posted image user posted image user posted image

pinči, a misliš, da bodo izdale kera je kera na slikcah?? Meni je tudi rdečelaska v oči padla, ker ima še "mal" bolj živo rdečo kokr jaz. user posted image  katera je to?? a Bamby je pa tista, ki je sam na dveh fotkah, z dolgimi uhani, tam na desni strani fotke?? user posted image user posted image  meni ni nič jasno. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
23.11.2007 9:14:15   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

A ti lahko izpulijo zob v tem času nosečnosti? Kaj pa protibolečinska inekcija - jo lahko dobiš? Tudi mene to čaka, pa sem še odlašala. user posted image

Ja, inekcija nič ne škodi user posted image .....se vam tudi jaz pridružujem. Moram it enga zobka dat spulit, pa sem čist presrana in kar odlašam. user posted image  srečka nosečka, kdaj greva, da se bova skupej pol tolažle, če bo bolelo???

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
23.11.2007 9:14:25   
nizy
srečka nosečka - sem vprašala včeraj mojga G,pa pravi bolj spult, kot da boli, Menda ni problema.Ampak mene je malo strah.No zdaj pa šibam . Bom poročala kako je bilo . 

Neposredna povezava do sporočila: 2131
23.11.2007 9:20:40   
pina-1
jotice ni blo s kom delat spet. je prišel moj samo prespat domov.

suzi a tvoj je mel zopet free night.
no da te potolažim..tudi pri nas jotice ne sploh. user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
23.11.2007 9:26:25   
srečka nosečka
suzi - dober predlog, lahko se zmeniva in greva kar k mojem zobarju - je tako simpatičen user posted image  user posted image
Hvala bogu mene nič ne boli. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
23.11.2007 9:31:27   
katka37
Dobro jutro, punce in stari.

Včeraj sem malo štrajkala, bila na kavici pri kolegici, pa obisk...in je dan minil brez rr. Misija nemogoče torej uspela.

Sem pa zvečer prebrala vse, kar ste načvekale, si ogledala slikice (kako ste si vse po eni stvari podobne, pa še nisem ugotovila, kaj vam je le vsem skupnegauser posted image ). Super družbica ste bile user posted image .

Danes sem dobila odločbo z ZZZS in imam odobreno bolniško kar do 13.1., torej do nastopa porodniške, bivališče lahko zapustim za obisk pri zdravniku oz. moram upoštevati navodila osebnega zdravnika.

Larisa, za očetovstvo lahko gresta urejat še pred porodom, potem pa imata mir. Greš pa na CSD, ponekod pa urejaš očetovstvo tudi na upravni enoti (vprašaj na CSD; to sem prebrala v eni od revij Mama).

Tudi sama sem si natisnila potrebne papirje z neta, sem pa dobila ta mesec novo bančno kartico in je malo drugačna številka računa, kot je bila do zdaj, pa nisem prepričana, kako naj vpišemuser posted image

Drugače pa tudi mene pošteno tišči trebuh, res moram več počivati, pa živahen je tudi pošteno naš dečko.

Danes pa mi jemo golaž iz soje in riž, njami.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
23.11.2007 9:36:16   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Tudi sama sem si natisnila potrebne papirje z neta, sem pa dobila ta mesec novo bančno kartico in je malo drugačna številka računa, kot je bila do zdaj, pa nisem prepričana, kako naj vpišemuser posted image

ti kar vpiši "pet mestno cifro-deset mestno cifro". bo vsak vedel za kaj gre. user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
23.11.2007 9:38:15   
Suzi*
pinči, sem tolk jezna, da sploh ne bom komentirala, ker bi zasmetila vse dobro počutje tle gor. user posted image

user posted image user posted image  srečka nosečka, zakaj pa pol še nisi šla k zobarju, če je tolk cart??? user posted image user posted image user posted image  jaz mam zobarco. pa me bo ziher kregala, da nisem že prej prišla. kdaj greva???????

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
23.11.2007 9:53:59   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

pinči, sem tolk jezna, da sploh ne bom komentirala, ker bi zasmetila vse dobro počutje tle gor. user posted image

user posted image   zadosti je blo slabe volje zaradi dedcov... K**** jih gleda...Ne smemo si več kvarit dnevov in počutja zaradi njih.... Mormo bit vesele in dobre volje, da bodo tudi naši malčki veseljaki in dobrovoljčki. JASNO?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
23.11.2007 10:13:26   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image   zadosti je blo slabe volje zaradi dedcov... K**** jih gleda...Ne smemo si več kvarit dnevov in počutja zaradi njih.... Mormo bit vesele in dobre volje, da bodo tudi naši malčki veseljaki in dobrovoljčki. JASNO?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
23.11.2007 10:25:02   
pina-1
pa kje ste čveke?? nikjer nobene?? sam midve s februarko neki tle strašimo?user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
23.11.2007 10:29:17   
itata
Meti: hvala za geslo, sem takoj pofirbcala kolk ste vse fletne user posted image

ja se strinjam, da se ne smemo pustit v slabo voljo spravit zarad descov - pa tud zarad drugih ne! mene so ta teden že naživciral vsi in sem rabla 2 dni, da sem se v glavi skupi spravla in si mislila pejte vsi v tri krasne! klele moji sodelavci namesto, da bi se mal pozanimal kako bo zgledala procedura reševanja pravnih zadev naslednje leto, ko me ne bo in se probal zadnji mesec mal navadit, NEEEEEEE oni si delajo spiske kaj naj jaz še naredim preden grem... kaj pa če grem jutr na bolniško... pa bo sam ostal s spiskom pa ne bo vedu na koga naj se obrne??!! bumbarji. decom res nič ne potegne samo od sebe - pa ne da bi bli vsi za luno al pa neumni al pa karkol, sam jim pač ne... vse jim je treba pokazat al pa razložit al pa narisat...

verjetno nisem edina s takim mnenjem tko al tko user posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.11.2007 10:29:44   
bamby
Babe, ne se sekirat, pri nas tudi ni bilo jote že od prejšnjega vikenda, pa nocoj je tudi ne bo, ker gre g. klobasa delat user posted image  user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk ste mi smešne, ko ugibate katera je katera na sliki user posted image . Ampak vam povem, da tokrat ne izdam ničesar več. Se vidimo decembra user posted image user posted image user posted image !!!!
lilči, dobro opravi na pregledu, pa raport takoj!
meti, ti pa še skoz pajacke kupuješ user posted image . Saj jih boš tudi za darilo od svojcev in prijateljev dobila. Malo zategni konja user posted image . Jaz imam en zimski pajacek od Tima velikost 74, pa bo za naše dete absolutno prevelik, ker se je še Tim pri 4 mesecih skoraj izgubil notri. Smo ga pa imeli za celo zimo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.11.2007 10:30:01   
itata
pina: NISMO DALEČuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.11.2007 10:37:27   
pina-1
no no pa ste le prikukale na plano..

bamby kako je Timom? Upam, da ste dobro spali...

Decembra pa pade sigurno kak meetnig... Komaj čakam...

Bamby ti si še na dobrem glede jote...pri nas je ni blo ene tri tedne, pa je g. klobasauser posted image  vsak dan domauser posted image user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi da bom kmalu podoživela svojo prvo joto, če bo šlo tako naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.11.2007 10:41:37   
vrtnica76
Nizy,user posted image za uspešno opravljen pregled.
Mal prej so me iz službe klical, da bi morala prit en obrazec izpolnit,ki ga je potrebno že danes oddatuser posted image .Jest imam pa ravno naslednji teden namen, da jih mal obiščem.Moram jit mal objemčkat moje otročke-jih že mal pogrešam.Je bla kr krizauser posted image ,ker sva se obe s sodelavko zamenjali in so dobili nove šičke v skupino.
Pa še papirje za porodniško bom nesla in bolniški list, pa seveda nekej sladkega za pocrkljat.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.11.2007 10:42:01   
misar
PINA tako se govori...držim s tabo... definitivno. tud moj je bil danes na tem, da me razkuri...ma se ne dam....je preveč lepouser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.11.2007 10:43:03   
srečka nosečka
suzi - kar v MB, pa greva user posted image

itata - pri nas v službi je šele fino, ker sem odšla z danes na jutri na bolniško. user posted image  Sedaj pač delam od doma, pa vročo linijo imam. Se pa ne sekiram, glavno, da sva midve z user posted image  O.K.

Kar se tiče dedcev - naj imajo svoje veselje. Še oni sami večinoma ne vedo zakaj so "zmajčki" na čase. Moj je kar priden, ga morem pohvalit in hitro nekje potrkat. Je že zelo dolgo časa sama harmonija.
Mi je pa dal danes zjutraj vedet, da se zvečer dobi s kolegom. Saj se strinjam.
Me  pa razjezi vseeno, če prikolivrati domov po polnoči. Sem čudna, kaj? user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.11.2007 10:52:29   
bamby
Sem pozabila povedat kako je s Timom: sinoči je imel tudi nekaj čez 37 vročine, zato sem mu dala pol lekadola, ki sva ga dobila na recept. Vročina mu je padla in sem ga mogla ob 22.30 preoblečt, ker je bil čisto poten. Ponoči ni bilo problema, le da se je spet polulal user posted image user posted image user posted image . Sem se sama šele ob 3.30 zbudila za na WC in je bil že moker, prej 3 dni suh, ker sem ga budila za na stranišče. Res ne vem, kaj se s tem otrokom dogaja user posted image . Me pa že vse skupaj spravlja ob živce user posted image .
Zjutraj, ko je user posted image  prišel iz službe, mu je pa antibiotik dal. Zdaj je vredu z njim, vročine ni čutiti, da bi jo imel, jamra pa tudi ne, da bi ga kaj uho bolelo.

Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.11.2007 10:56:41   
srečka nosečka
bamby - ubožčec ta tvoj Timi. To pa že kar nekaj časa traja, al ne? Meni je hudo, ko vidim otročke bolane. Bi človek vse naredil samo, da bi mu bilo bolje.
Morda pa se polula ponoči zato, ker jemlje zdravila in verjetno bolj trdno spi. Hmmm, ne vem, moje mnenje.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.11.2007 11:00:06   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Me  pa razjezi vseeno, če prikolivrati domov po polnoči. Sem čudna, kaj? user posted image

Ma sem bla jest nekej časa tut čudna glede teh stvari,pa me je pol minilo.Pa veš zakaj sem se jaz sekerala?Zato,ker jeuser posted image lahko pol dolg spal,jest sem pa mogla zgodaj vstat zarad Tamare-sam pol sva ble pa tolk glasni, da sva ga zbudiliuser posted image .A sem maluser posted image ,kaj?

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.11.2007 11:00:26   
nizy
No,jaz sem nazaj od zobarja .Na mojo srečo sedmice ni ruval,ker me zdaj trenutno ne boli, zaradi zdravila ,ki ga imam notri. Povno me je naročil šele po porodu,če bo bolelo pa lahko pridem prej.Ves strah je bil odveč.user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?