|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
22.11.2007 15:29:37   
lillchy123
Misar, ko smo se dogovarjale za sestanek, je bila debata, kako se bomo spoznale. Ja po bušijih!user posted image . Pol pa pridem na kraj zločina in vsi sedijo...user posted image O bušijih pa ne duha ne sluha. Še dobr, da so zavzele strateško točko, da so one opazile mene oz.mojga bušija...user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
22.11.2007 15:59:22   
Februarka08
Isto je bilo pri nas - se bomo kao najdle po bušijihuser posted image . To smo se gledale med sabo...user posted image

Glih zdele je user posted image za user posted image pojstlco sestavuuser posted image . Ker je bla brez navodil je blo kot bi gledal risanko A je to? No, sam sej mu zmer rata... Zdej me pa nagovarja, da bi šla že dons neki u nabavo za user posted image , neki pa jutr... Ne vem še, mogoče.
Pridne bodite, lep dan... Zdaj se je čevkanje verjetno že ustavilouser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
22.11.2007 16:07:13   
srečka nosečka
februarka - user posted image  za posteljico
Pa veselo nakupovanje za user posted image .
Midva greva z user posted image  danes po plazmo TV, je tako zapaljen, da ga ni bilo moč ustavit. Pa naj jo ima, ker si jo tako želi. Pa še po fuuuul ugodni ceni je.
Bo pa še moral večkrat in pogosteje kakšno "joto" pristavit, tako kot danes pres službo.  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2103
22.11.2007 18:03:00   
bamby
Vidim, da ste si slikce ogledale user posted image . Da si ne boste sedaj premislile dobrot prinest, ki ste jih obljubile, ko bo naše naslednje srečanje user posted image .

S Timom sva pa že opravila pri dohtarju. Spet sva dobila antibiotik, tokrat Amoksiklav na 12 ur, pa Lekadol za zbivanje vročine in proti bolečini (na recept). V torek pa morava na kontrolo. Ga bo kar user posted image  peljal, ker imam jaz spet zabarja. Upam, da tokrat zadnjič.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
22.11.2007 18:09:29   
Suzi*
Jojj, no, smo dočakale geslo. Končno. user posted image  Punčare, vse ste tako lepe user posted image , ampak jaz pojma nimam katero bi pod kakšen vzdevek dala. user posted image  user posted image  zdej me pa še to zanima, katera je katera.....hmmm, a bo katera izdala sama zase kakšno frizuro ima??? user posted image user posted image  ok, blondina manekenske postave je samo ena...to bo verjetno Meti. Ostale pa prosim na raport. user posted image

Pinči moja draga, me veseli, da sem te mal v boljšo voljo spravla!! user posted image user posted image  pa hvala za idejo za darilo. Sem kolegici kupila ene čist enostavne uhančke, take cart, samo s cirkončkom, jutri grem pa še po bon, da si bo v Loccitanu kaj privoščla. Bo ok, a ne? Pol sem imela pa taščo na obisku...smo čvekale ob kavici dokler ni tast tamalga pripeljal domov. Jutri pa moj dela. user posted image user posted image user posted image  Pa še vedno sem sama samcata... user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2105
22.11.2007 19:34:10   
Februarka08
Danes nisva šla nikamor, jutri takoj po kosilu pa šoping... user posted image
Sem dodala v album bušija - pa mi ni čist nč všečuser posted image (danes je ravno 3 mesece do PDP) in pa začetek opremljanja sobice... V soboto bo pa že postavljena!!!user posted image

Pridno spite, jutri se pa beremo. Grem malo v vodoravno lego, ker me kar veže čez trebuh tako je napetuser posted image ...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
22.11.2007 21:09:45   
Suzi*
Februarka, buši je krasen. user posted image  zakaj ti pa ni všeč? user posted image  ne pozabi še kakšne fotke zrihtane sobice dat v album.

Jaz sem pa malega dala spat, kruh je pečen, moža pa še vedno čakam. user posted image
Me pa trebuh srbi za znoret. user posted image

Lahko nočko. Vidim da vse joto kuhate doma. user posted image  Blagor vam, da jo imate s kom. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2107
22.11.2007 21:38:43   
Februarka08
Ne vem zakaj mi ni všečuser posted image . Prej je bil tako lep okrogel, zdaj se mi pa zdi, da se je razlezeluser posted image . Seveda dam sobico v album, ko bo opremljena...user posted image

Ja, jota - mi smo jo glih pojedli... user posted image Sam ne čist tapravo...
Zdej pa res počasi v mižule mažule... Bohved kolkrat bom še vstala za wc... Sem pridna in se trudim spit vsaj 2 l tekočine...user posted image Zato pa lulam non-stopuser posted image . Jah, vse za zdravje...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
22.11.2007 21:39:36   
Janey
Čer punce.
Kak ste ble lepe. Naslednjič pa res mora bit srečanje bolj številčno. Ampak kera je kera...bi bilo treba pa kr malo ugibatuser posted image
Javlam se zato, da povem da sem se spočila in da se bolše počutim. Upam da me drži še jutri. Morem še v lj na predavanje zato rabim veliko dobrega počutja.

Zdaj mi pa diši jota...upam da če ne druga vsaj malo zeljeka popapcamo.

Lahko noč...lepo se naajajte...pa eno bolho za pomoćuser posted image user posted image

pina upam da si kaj bolše kot dopoldan...cmokec

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
23.11.2007 6:52:42   
vrtnica76
Jutro souser posted image !
Petek je in jutri bom lahko mal dalj časa spančkala.Tole zgodnje vstajanje je vedno hujše.Ampak spim pa zaenkrat kr dobro.
Februarka,lepega bauhija maš.Je čisto OK.Tile našiuser posted image se včasih tako naštelajo not, da sam ugibaš kje je kaj.Moj je že nekej časa naštiman bolj na levi strani (je večja izboklina in tut bolj trdo).Jim že tako ugajauser posted image .
Zdej pa res močno upam, da nama rata jutri nabavit stojalo za banjico.Imava problem, da ne najdeva takega, da bi nanj pasala banjica, ki jo imava že od prejuser posted image .Očitno bo treba kupit tut banjicouser posted image .Rabiva pa še previjalno podlogo za na p.mizo pa stvari za nego.Sej, drugač zelo uživam v nakupovanju,ampak zadnje čase pa ne preveč,ker me kar utrudi in komej čakam, da s tem zaključimo.Aja,kombinezonček sem dobila od sestrične.Je take smetanove barve,ampak mal velik se mi zdiuser posted image .Je rekla, da je velikost za pol leta.Pol se bo našuser posted image kar zgubil  v njemuser posted image .Pa kako ga bom v jajčko pripelauser posted image ,če bo pa sam blago.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
23.11.2007 7:09:38   
srečka nosečka
Dobro jutro,
user posted image  sedaj, ko sem na bolniški pa kar ne morem spati. user posted image  Pa že čepim tukaj. user posted image  Zaenkrat še moje noči potekajo brez pretiranih motenj spanja, razen enkratnega obiska WC. Tudi user posted image  je pridna in ponoči ne rogovili, ali pa je jaz ne čutim.Februarka, lep buši. user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
23.11.2007 7:31:13   
Lanchy
Jutro Februarciceuser posted image
Jst biuser posted image  tut geslo do slikic z vasega srecanja....Prosim, prosimuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2112
23.11.2007 7:34:54   
Janey
Dobro jutro.
srečka nosečka meni so vsi svetovali naj se dobro naspim še pred porodom, ker potem nič nebo več spanja...tako da kr lepo nazaj pod odejicouser posted image
Kak je fajn se zbudit poln energije in se dobro počutit. Že dolgo se nisem tak dobro počutila. Če bi počivala malo več in ne samo takrat ko mi je res že sila bi to večkrat občutila.
Pravkar sem pohlastlala par kokosovih keksekov in banano. Zdaj si grem pa še po kafetek da bom prišla k sebi. POl pa mam nek sestanek, pol pa šibam v šolo(šele ob 1ih..kje je še touser posted image user posted image )

Pina kako si danes?Upam da kaj bolše!!!!

Suzi je blo kaj jote?

Joj kake lepe škorenčke mi je mami kupila...bom malo pobrskala če najdem kako sliko na netu da jih prilimam. Zlata mami..najlepši škorenčki na svetu so (no taki bucki bolj...grem iskat slikouser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2113
23.11.2007 8:11:11   
lillchy123
Jutro! Evo, še pol urce, pa šibam na pregled! Ampak kot vedno pred pregledom, tudi danes nisem mogla spati in sem se zbudila že ob štirih.user posted image  Ampak, ker sem šla ful zgodi spat (ob cca 9h), sem ko rožca. Sam čakam, da mi še G reče, da je mali ok, pa bo tole ful lep dan! Veliko sončka tudi vam!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
23.11.2007 8:13:59   
Janey
lillchy lep pregled ti želim...naposlušaj se srčka user posted image user posted image
javi potem

Neposredna povezava do sporočila: 2115
23.11.2007 8:17:42   
srečka nosečka
Janey - saj bi rada malo dlje spala, samo kaj, ko gledam zjutraj kot en čuk. user posted image user posted image user posted image
JAz si ne znam predstavljat, da bi mi mami škornje kupila, ker sta najina okusa preveč narazen. Bi pa ati to naredil zelo dobro. V nulo me pozna. user posted image

lillchy - dobro opravi na pregledu

A veste, da prav pogrešam dolenjko? Njena dobra volja in humor mi manjkata. Tako fino jo je bilo brat. Upam, da se čimprej spet pojavi na RR.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
23.11.2007 8:19:57   
Janey
Ne najdem slikice user posted image  škoda...bom poslikala s fotkičem, pa dam gor. RES SO LEEEPEEEE. Moja mami pa ma podoben okus in zato sem prav vesela ko mi kaj kupi.

Danes sem dobila mejl iz csd:

Pravico do porodniškega dopusta lahko uveljavljate najhitreje 60 dni pred predvidenim datumom poroda, ko prejmete od vašega ginekologa potrdilo o predvidenem datumu poroda.
Potrebujete obrazce: S-1/1, S-2/1, S-6 in S-2. Prejmete jih pri nas ali si jih izprintate iz interneta (stran Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve http://www.mddsz.gov.si/si/obrazci/).
V kolikor boste izpolnjene obrazce v mesecu decembru prinesli k nam, vam ni potrebno fotokopirat nobenih dokumentov.

Zgleda da moramo dati v službi še izpolnit neke obrazce...zato si jih le sprintajte da nebote rable tja in nazaj hodit.

Neposredna povezava do sporočila: 2117
23.11.2007 8:28:32   
larisa
Dobro jutro...

Janey super podatki in link - HVALA.  user posted image  zate!!

Kaj pa moraš narest če nisi poročen? A se to tud kej ureja glede očetovstva in to?

Upam da ste danes vse user posted image , ker je tako lep dan (no vsaj pri nas), če pa nimate lep dan, pa kar z besedo na dan, vam ga pošljem user posted image !!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
23.11.2007 8:28:38   
itata
jutro user posted image ,
bamby: jaz bi tudi geslo, če se da. iz preventivnih razlogov pa ne bom ponujala svojih kuharskih in pekovskih sposobnosti, da koga ne zastrupimuser posted image

drugače se pa danes počutim neprimerno bolje kot včeraj. včeraj me je pa prav vse že bolelo in čist sem bila fertik. sem šla počivat takoj po službi in nisem po bajti po štengah gor in dol hodila (samo 1x) in šla zgodaj spat pa je danes vse ok spet. res moram mal več počivat (glede na to da sem bila v pon v službi in na aerobiki, v torek cel dan okol - ikea, v sredo služba in delo doma do 22h... - ni čudn, da sem bila včer adijo).

službica se je tudi umirila. tko da ej ok danes.
pridne bodite.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2119
23.11.2007 8:30:32   
Februarka08
Dobro jutro, bejbike!!!
Hvala za user posted image za bušija...
Janey, hvala za info glede csd-jauser posted image .

Jest pa spet nisem spalauser posted image . Ne vem kaj je to? Eno noč ne, drugo pa ja.user posted image In sem temu primerno tudi bolj take volje... Pa še tak turoben, siv dan je zunaj... Upam, da bom popoldne kaj boljše volje, ko grem v šoping za user posted image .
Sem šla danes skor sred noči alelujo pet na wcuser posted image ... Moj user posted image je v postelji neki govoru od hrane in me je zvil, sm sam letela... No, sej po taki večerji bi vsakega zvilo... Če katera ne more it, vam povem recept...user posted image
Pridno čvekajte, se beremo!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
23.11.2007 8:36:55   
MetiLu
Dobro jutro punce!

Suzi user posted image user posted image user posted image  manekenka ja, glih vidiš me za mizo user posted image user posted image . Samo jest pa vem od kod me prepoznaš user posted image user posted image
Buši zadnji teden tud mene precej zateguje in srbi, sploh zvečer, ko je čist napihjen user posted image  Premalo počivam user posted image user posted image

Poročilo za včeraj - SKUHALI SMO JOTO user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  mmmmmmm, je bla dobra. Moram priznat, da je v nosečnosti boljša user posted image  user posted image user posted image

Jaz tudi uživam v šopingu (nič novga user posted image ) sem ravno včeraj kupila še en pliš pajacek in eno šponsko jopico user posted image user posted image  Danes grem pa še pogledat za eno omaro, sem srčija prepričala, da bo treba še eno za v spalnico kupit, da bomo imeli kam cotke pospravituser posted image  Potem bova pa tudi midva začela skupaj sestavljati pohištvo.

Spim kar ok, danes sem pa sploh spala ko povjek, samo zgodnje vstajanje je pa res že user posted image user posted image user posted image

Vrtnica, tudi jaz sem dobila zimski pajacek velikost za 6 mesecev, pa ga bom že ponucala za telih par mesecev. Mi je trapast drugega kupovat.

Dolenjko tud jest pogrešam, sploh čvek zvečer user posted image  Nej še malo uživa, jaz sem vsaj zadnjič imela priložnost malo počvekat z njo user posted image

Petek jeeeeeeeee

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
23.11.2007 8:37:18   
pina-1
dobro jutro čvekice in čvekač...

Končno petekuser posted image user posted image user posted image user posted image  Čeprav je za vikend napovedano grdo vreme ga jaz komi čakam....

Suzi, se strinjam, da bi blo dobro vedet ker je ker na slikici... Ta blond suhico,s em tudi jaz takoj pripopala naši meti. dolenkja bi po moje morala bit ena od tačrnih ( mogoče tiste z belo rutico), najbolj mi je v oči padla nosečka s rdečimi lasmi, sam ne vem kera bi lahko bla...mogoče lilčiuser posted image
sem vesela, da si fajn odpravla z darilom. Bo kar ok in mislim, da bo zadovoljna.
Ubožica ko si sama, ampak ti bomo me delale družbo tuki na RR... Samo zgleda da še očke nisi oprala, ko nisi on lineuser posted image user posted image user posted image

februarka, ti maš pa tak lepi tini mini bauhi...moje je reskot en balon..me vsi spršujejo če sem ziher da je sam eden noteruser posted image .

Janey hvala ti za cmokeca. Danes sem res boljše volje..Je kratek dan, pa še petek..jupiiiii
Glede papirjev, pa sem jih jaz nekaj že pošiljala po mailu puncam.. Če keri manjka ne vem...V glavnem mam jaz vse z neta že dol pobrane in če kera rabi pošljem.

Jaz sem pa včeri po dolgem času kupila mlečni riž od "dr. Oetker"- tisti instant...Mater mi je bil dober. Sem si ga danes še za malico prinesla in takoj druge dve pakunge kupila, da bo na zalogiuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
23.11.2007 8:47:52   
vrtnica76
lillchyuser posted image na pregledu!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 2123
23.11.2007 8:55:03   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dobro jutro čvekice in čvekač...

Suzi, se strinjam, da bi blo dobro vedet ker je ker na slikici... Ta blond suhico,s em tudi jaz takoj pripopala naši meti. dolenkja bi po moje morala bit ena od tačrnih ( mogoče tiste z belo rutico), najbolj mi je v oči padla nosečka s rdečimi lasmi, sam ne vem kera bi lahko bla...mogoče lilčiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pinči, user posted image user posted image da si danes boljše volje user posted image
Lillchy, uživaj na pregledu user posted image
Itata, geslo je pikice
Janey, tenski za info user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
23.11.2007 8:55:03   
nizy
Pozdravljene,
No raport z pregleda:user posted image 31t
                                 hb 123
                                 user posted image  težka 1570g
                                  glavična vstava
Naslednji pregled čez tri tedne ,13.12.2007.Danes  me čaka še ruvanje sedmice pri zobarju. Upam ,da preživim!user posted image
Aja menim,da je rdečelaska Dolenjka user posted image .

Lp,

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?