|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moj partner ima otroka! Pomoč!
22.11.2007 21:12:33   
Anonimen
Pozdravljeni!
Moj partner ima otroka iz prejšnje zveze. Otrok živi pri materi. tiste dneve ko ima partner otroka se ne vidima in ne slišima. tudi če gre z otrokom k svojim staršem na nedeljsko kosilo jaz nisem povabljena ker je otrok zraven. Zanima me če ima kdo podobne težave in kaj si mislite o tem. Za nasvete vam bom zelo hvaležna. sem zelo obupana nad to situacijo. morem pa poudarit da otroka dobro poznam od prej ko še je bil z prejšnjo partnerko in imam malega zelo rada in on mene tudi. kaj naj naredim?

prosim za pomoč!
hval

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 23.11.2007 20:17:29 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA!
22.11.2007 21:15:19   
mamči
Si vprašala partnerja, zakaj nisi ti povabljena?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2007 21:16:58   
Anonimen
VERJETNO ZATO KER TO NJEGOVI BIVŠI NE ODGOVARJA.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2007 21:17:13   
Anonimen
Zakaj pa ti ne smes ne klicat ne bit z njim ne nic? Halo? Kaj pa, ko/ce bosta zivela skupaj? Bos vedno izolirana? user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2007 21:18:33   
mamči
Ja, baje da obstajajo tud take ženske /mame.

Težko bosta vidva potem takole gradila na vajini zvezi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2007 21:19:21   
Anonimen
Nevem zakaj nisem del njega takrat ko je z malim. tudi zdaj že delno skupaj živima ampak ko si gre po malega grem jaz domov k staršem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2007 21:19:48   
Anonimen
Verjetno še skriva zvezo pred starši.user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2007 21:20:42   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Ja pa saj ni 16 let star ne ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2007 21:21:01   
Anonimen
dvomim da boma sploh lahko kaj tak gradila, ker se počutim kot 13 prašiček. full trpim zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2007 21:25:57   
Anonimen
star je 28 let. starši me poznajo. kaj bi ve naredile?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.11.2007 21:26:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Ja pa saj ni 16 let star ne ?

Po mojem ne, sam poznam enga ,ki je dolgo skrival svojo novo punco.user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.11.2007 21:29:28   
Anonimen
ne saj me ne skriva le takrat ko je z otroko jaz ne obstajam i nevem kako je to mogoče. mene ne pokliče cel dan pa celo noč (če mali pri njem spi) če pa bivša kliče pa ima čas telefonirat. tudi nevem kje cel dan hodi in kaj dela. jaz pa nesmem niti na bencinsko črpalko it ne da bi se mu javila ko grem od doma, ko prispem na bencinsko, ko grem z bencinske in ko pridem domov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
22.11.2007 21:32:12   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna

ne saj me ne skriva le takrat ko je z otroko jaz ne obstajam i nevem kako je to mogoče. mene ne pokliče cel dan pa celo noč (če mali pri njem spi) če pa bivša kliče pa ima čas telefonirat. tudi nevem kje cel dan hodi in kaj dela. jaz pa nesmem niti na bencinsko črpalko it ne da bi se mu javila ko grem od doma, ko prispem na bencinsko, ko grem z bencinske in ko pridem domov.

ojej, a si že razmišljala, da bi se razšla z njim...............................user posted image ; ne vem no, očitno ima tip vse pod kotrolo okol sebe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.11.2007 21:34:22   
mamči
Ne vam, kako si on to predstavlja. Malo podiskutiraj z njim. Bi še razumela, če še nista dolgo skupaj in bi pustil času čas - da se otrok "privadi" novi situaciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.11.2007 21:35:06   
kofetek2010

user posted image user posted image user posted image
vi2 pa imata resne probleme user posted image

mislim,  da ti bo boljše brez njega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.11.2007 21:36:40   
Anonimen
meni je to tudi zelo čudnouser posted image

Ok bi razumela če bi komaj začela in če te še on ne bi bil pripravljen predstaviti staršem in sinu, ampak če te vsi poznajo... Ne vem no... Mogoče je pa res njegova bivša proti, da bi ti imela stike z njenim sinom? Jaz bi ga na tvojem mestu vprašala če ona stoji za tem.

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.11.2007 21:39:57   
Anonimen
to sem ga vprašala v torek ( če ona kaj muvi ) pa je rekel da ja. samo nevem kako bo to, ker si želima v roku dveh let svojega otroka in pol bom jaz z pikico mogla vzet stvari pa it k našim ker bo njegov otrok pri njem spal? pa še to je. on ima nekje 2 dni na teden fraj. otroka lahko ima 3x na teden nevem kdaj bo pol z najinim otrokom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.11.2007 21:40:58   
Anonimen

Ta je pa že za v poljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
22.11.2007 21:43:07   
Anonimen
samo nevem kako bo to, ker si želima v roku dveh let svojega otroka in pol bom jaz z pikico mogla vzet stvari pa it k našim ker bo njegov otrok pri njem spal? pa še to je. on ima nekje 2 dni na teden fraj. otroka lahko ima 3x na teden nevem kdaj bo pol z najinim otrokom.

Pa kaj ti to resno da z takim človekom načrtuješ otrokauser posted image
Pa skrivaš se zdaj sama, potem boš skrivala še otrokauser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
22.11.2007 21:43:31   
mamči
Dokler živita v taki situaciji, jaz v tvoji koži ne bi premišljevala o otroku z njim. Očitno ima on strogo ločeno življenje - ti in otrok. Moral bi znati povezati obe strani v družino. Ampak očitno ima njegova bivša še kar nekaj vajeti v svojih rokah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.11.2007 21:51:28   
Anonimen
točno tak je! njegova bivša še vedno z njim nenormalno manipulira. zaradi nje sma prestala pekel ker nama ni dala mira in še zdaj občasno teži. njegovo ljubosumnost probam delno raumeti, ker vem d je bil kar nekajkrat pevaran od njegove bivše. moti me tudi to da pride k nama na posestvo kdaj se ji zahoče z nekimi glupimi izgovori. kliče ga pol pa da malega na telefon da mali sprašuje kje je ( ata) in kaj dela. pa tudi slike mu pošilja po telefonu mms. partner pa ima najmanj 1000 slik od malega ker ga non stop slika. vem da se imama full rada in za najino ljubezen sma se mogla krvavo borit ampak me je strah da boma zaradi tega šla narazen. tudi sem mu rekla da živi dvojno življenje ampak on reče da neve kaj s tem mislimuser posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.11.2007 21:55:51   
Anonimen
In ti si se z njim???? user posted image

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
22.11.2007 21:56:35   
Anonimen
on reče da neve kaj s tem mislim

Ne veuser posted image
Ja pol je butast al se pa dela da je. V vsakem primeru....ni človek z katerim bi jaz osebno imela družino. Dokler ne razčisti preteklosti....ni šans.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
22.11.2007 21:58:58   
Anonimen
ja še vedno.pred kraktim sma se zaročila. res se full razumema. uživaa v vsakem skupnem trenutku maximalno. včasih se do 7 zjutraj pogovarjama, grema tudi ob 3 zjutraj na sprehod po mestu. tak da res vse 10000% štima razen teme o njegovi bivši in otrokuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
22.11.2007 21:59:31   
mamči

tudi sem mu rekla da živi dvojno življenje ampak on reče da neve kaj s tem mislimuser posted image

Saj tu je problem - ker on ne čuti, da dela kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!