|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
22.11.2007 20:28:57   
KT
Aja - sama s sabo se bom pogovarjala - no, prov, pa naj bo tako user posted image

Naša frajla že spi, jest moram par računov napisat, pa se mi ne da, ker bom glede na utrujenost ziher kaj premalo zaračunala user posted image

Kje za vraga je pa nogica - tale tvoj je pa resno vzel tole - kar povej, po potrebi pridemo tudi na dom user posted image

Pa Palčica mi manjka - nujno moraš nehat tolko delat - glej mene user posted image  - jest bi morala grmado perila zlikat, ampak sva trenutno skregana z likalnikom, ker sem mu lepo povedala, da če ne misli začet sam likat, da se lahko odseli, pa ena grmada prevodov me čaka - pa tudi tega ne zmorem, ker vedno najdem že kaj za naredit, pa kopalnica kar kliče po krpi - pa jo za enkrat malo ignoriram, mogoče jo mine ta obsedenost s čistočo, da ne govorim o posodi, ki se grmadi v lijaku - nujno jo moram naučit kako sama skoči v pomivalca, mal me skrbijo moji lasje, ki se nabirajo po vogalih, ampak dokler bo slabo vreme (brez sonca) se ne vidijo prav dobro - torej vse OK - jutri pa kavica s čvekami user posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
22.11.2007 20:30:12   
KT
*ANA* če se skupi vzameva lahka mi2 postreliva 200-tko user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
22.11.2007 20:34:21   
N _ B
Še ena tukaj.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
22.11.2007 20:41:55   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT
- grmado perila zlikat...Jaz sem bila včeraj na nuli, pa sem zdajle dve žehti pobrala in eno obesila. Dve bom jutri dala prat.
- ampak sva trenutno skregana z likalnikom, ker sem mu lepo povedala, da če ne misli začet sam likat, da se lahko odseli... a ne bi bilo dobr, da bi s tipkanjem in objavo postov na RR dajala komando likalniku, da sam lika user posted image
- pa ena grmada prevodov me čaka... tega nimam. imam pa kup papirjev in rč v fascikle za zmetat. Predala ne morem več zapret.
- pa tudi tega ne zmorem, ker vedno najdem že kaj za naredit... enako. če ne drugega, se usedem dol za računalnik, da me napad mine 
- kopalnica kar kliče po krpi... naša rabi že štrajfiks
- posodi, ki se grmadi v lijaku - nujno jo moram naučit kako sama skoči v pomivalca...to imam pa narejen.user posted image
- mal me skrbijo moji lasje, ki se nabirajo po vogalih, ampak dokler bo slabo vreme (brez sonca) se ne vidijo...jutri bom sprehodila sesalec (to sem že včeraj rekla user posted image )

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
22.11.2007 20:42:00   
Anonimen
Kje za vraga je pa nogica - tale tvoj je pa resno vzel tole - kar povej, po potrebi pridemo tudi na dom

oj oj
ma ste take čveke da vas komaj lovim. Samo da vas do konca preberem pa se grem z vami štafeto do 200 strani.

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 4880
22.11.2007 20:43:22   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Kje za vraga je pa nogica - tale tvoj je pa resno vzel tole - kar povej, po potrebi pridemo tudi na dom

oj oj
ma ste take čveke da vas komaj lovim. Samo da vas do konca preberem pa se grem z vami štafeto do 200 strani.

Nč brat, kr čvekat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
22.11.2007 20:44:58   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

oj oj

Nč brat, kr čvekat.

Ne čakat  - takoj srečko kupit user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
22.11.2007 20:48:33   
FLASK_A
Ajde, se vključim!
A danes podiramo 200tko?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
22.11.2007 20:49:20   
Anonimen

- grmado perila zlikat...Jaz sem bila včeraj na nuli, pa sem zdajle dve žehti pobrala in eno obesila. Dve bom jutri dala prat.
- ampak sva trenutno skregana z likalnikom, ker sem mu lepo povedala, da če ne misli začet sam likat, da se lahko odseli... a ne bi bilo dobr, da bi s tipkanjem in objavo postov na RR dajala komando likalniku, da sam lika user posted image
- pa ena grmada prevodov me čaka... tega nimam. imam pa kup papirjev in rč v fascikle za zmetat. Predala ne morem več zapret.
- pa tudi tega ne zmorem, ker vedno najdem že kaj za naredit... enako. če ne drugega, se usedem dol za računalnik, da me napad mine 
- kopalnica kar kliče po krpi... naša rabi že štrajfiks
- posodi, ki se grmadi v lijaku - nujno jo moram naučit kako sama skoči v pomivalca...to imam pa narejen.user posted image
- mal me skrbijo moji lasje, ki se nabirajo po vogalih, ampak dokler bo slabo vreme (brez sonca) se ne vidijo...jutri bom sprehodila sesalec (to sem že včeraj rekla user posted image )

no tle se pa kar pod N&B podpišem ker mam prav enake odgovore user posted image

A jutri boste pa čveke. Jaz bi tud pa gremo v soboto v šoping. Mamo tolk za obletat, da ne vem če bomo čez pršli skoz cel dan. Gremo po vrečo sedečko, po stolček za Taro (v bistvu si jih gremo ogledat, ampak sva pa skoraj odločena za PP Prima Pappa- na mami.si =125 eur), po nakupih za Miklavža, hrana za Taro, hrana za Riko (našo user posted image ). Sploh ne vem kam bomo to vse dali user posted image .

Drnula
a si kupila stolček ali ti je zmanjkalo časa?

A pol ko dosežemo 200- tko mormo pa novo temo pod npr junijke 2007 -2.del ?

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 4884
22.11.2007 20:49:22   
N _ B
nogica: te moram nekaj vprašat. Ti boš sigurno vedla. Nam je zmanjkal domačih jabolk. Ne vem, kaj nam je letos. Pa smo jih imel kar precej. In zdaj moram jaz mojega moža poslat po jabolka. Katera ti svetuješ? Rabimo jih pa predvsem za Jakove kašice (ne preveč kisla), za štrudl (ne taka, ki spustijo ful vode) in seveda normalno za jest. S taščo sva govorili in je rekla za Elstar ali za Jonagold. So še dokaj obstojna.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
22.11.2007 20:49:24   
KT
*ANA* - ne sodeluješ - takoj naj mama v šolo pride user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
22.11.2007 20:51:19   
FLASK_A
Kdo vse jutri pride na srečanjeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
22.11.2007 20:51:19   
N _ B
Evo še ena čveka rakica - nikical. Zdaj tukaj mal štrajkaš, k si tolk s poroko okupirana. Bosta morala kar oba v šolo - ata in mama. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
22.11.2007 20:51:38   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nikical

jaz ne

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
22.11.2007 20:51:49   
KT

Rabimo jih pa predvsem za Jakove kašice (ne preveč kisla), za štrudl (ne taka, ki spustijo ful vode) in seveda normalno za jest. Pa še glasbeno željo morajo izpolnit in to vsako user posted image  Se hecam N & B, da ne boš slučajno zamerla, sam dvestotko podiram user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
22.11.2007 20:53:09   
KT

jaz ne - pa mi je vseeno žal, veš - čeprav imaš verjetno prav, da bi bile pojutrišnjem vse pikaste

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
22.11.2007 20:54:01   
Anonimen
Uf N&B kar se tiče "znamke" jabolk sem pa jaz bolj tako tako user posted image . Bi pa moj tast vedel ampak zdajle pa ne grem dol. Letos ni blo velik jabolk za ozimnico- so ble pa zeloooo polne hruške in slive. Če bi jih imela res veliko bi jih lahko dobila pri nas, ker imamo ekološko pridelavo, ampak za zdaj ti jih pa lahko "šenkam"eno gajbico, boš probala. Imamo pa pri nas najraje voščenke- to je ena stara sorta. Drugače pa bi jaz kupila Jonagold.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 4892
22.11.2007 20:54:14   
KT

Kati & Kaja, durosh & Nikolaja, mi2 pa še ene par se jih je javilo, da se bodo oglasile, če ne bodo snežake delale doma user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
22.11.2007 20:55:19   
KT

Imamo pa pri nas najraje voščenke- to je ena stara sorta.  Sigurno najboljša user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
22.11.2007 20:55:20   
Anonimen

jes tud ne user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4895
22.11.2007 20:56:03   
N _ B

Kati & Kaja, durosh & Nikolaja, mi2 pa še ene par se jih je javilo, da se bodo oglasile, če ne bodo snežake delale doma user posted image

Januška in Manca tud prideta.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
22.11.2007 20:57:02   
KT

jes tud ne user posted image   Ja saj moramo s tvojim govorit, da ti malo podaljša tole dovolilnico - jest te že pošteno pogrešam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
22.11.2007 21:02:24   
Anonimen

jes tud ne user posted image   Ja saj moramo s tvojim govorit, da ti malo podaljša tole dovolilnico - jest te že pošteno pogrešam.

user posted image user posted image user posted image Ga bom poslala na pogovor user posted image

Še dobr da zdele smrči, drgač bi že renčal iz dnevne. user posted image

Joj jaz se moram pa še čupo umit, kok se mi ne da user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 4898
22.11.2007 21:06:57   
N _ B
Jaka - Eskimko
user posted image

moja moja mami
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
22.11.2007 21:08:23   
N _ B
Oooo Kati, sem bila prepričana, da si user posted image  okupirala in nimaš časa za RR user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?