ninocka
|
Kaj Pety, a izdala si se? Jst se grem pa tazga skrivnega detektiva, pa uporabljam moje po-nosecniske slutnje... Čestitke še enkrat Seznam imen pa že delam Zdej mam pa na sumu Vallo, da bo ona kaj naštimala... 2ursae čestitke še tukaj za tvojo 30ko... Borči ti pa spat, da bo lahko mami praznovala Jst mam dons že cel dan sesalčka nase priklopljenega... Vsakič, ko potegne, se mi oči okrog obrnejo, tolk me že zizolendi bolijo... Pol me pa še moj ful razpizdi, ker mi je že ene 10x dons reku, naj mu dam dodatek...matr, jst se tolk matram, pa trpim, da bi se ja dojili, on bi pa kr dodatek ... Drugač sem pa mal žalostna, dons mava 12 obletnico, pa se sploh ni spomnu Sej nisem mislila neki praznovat (razen če nazdravljam s sesalčkom na joški), sam lahko bi se pa spomnu, pa mi vsaj eno rožico kupu, a ne? Sem ful žalostna, pa mu niti rečt nočem Evan je pa ful faca, dons sem se mu tolk narežala ... pa priden je tud tolk, sploh glede Rubna...si nisem mislila, da bo tko. Ful je potrpežljiv in razumevajoč, če jst dojim, pa ne morem z njim bit. Je pa res, da se zdej tud ful več Samo z njim igra, pa po moje je tud mal že navajen še ko sem bla noseča, ker se zadnji mesec praktično nisem mogla neki ful igrat z njim (pr njemu je zdej ful popularno igranje na tleh z avtočki in kockami in bagiji). Dons zjutraj ga pa slišim, ko se je zbudil in ga grem iskat v sobico, pa sedi na sredi postelje, naslonjen na steno, pržgal si je lučko, v roki drži pa knjigico medo Jaka. In ko pridem not, me ful resno pogleda in reče Knjigo berem Zvečer, ko sva se oblačla za spat, pa gleda na svojo omarico (tam ma naložene knjigice, pa pliškote, pa ene avtočke, pa vse kar prinese iz dnevne) in ful začne navdušeno govort in kazat Kaj je pa to, kje je pa uno, zakaj je pa... tko ene 100 stvari naenkrat in ga jst pogledam in rečem, Evan, no no no, bolj počasi! Tamal pa ful za mano No, no, no. No, no, no. No, no, no... S samotom sva se tolk začela smejat, on pa pol še bolj navdušeno No, no, no... Pa še ena danšnja - prideta s Samotom iz vrtca, moj je šel še v Mullerja po plenice in ene par stvari in mi pozvoni, da mu pridem pomagat vse vrečke in Evana gor znosit. Jst Evana preobujem in slečem, pol pa pravim mojmu, kaj naj nesem, Evan me pa pogleda, mi da v roko ssvojga bagija in reče Bagija nes in gre flegma po štengah gor... Samo se kr ni mogu nehat smejat, jst sem pa stala tam na vhodu k en lolek A ve že dajate rokavičke tamalim? Pa šale? Ker pri nam v vrtcu so zdej že 2x opozorili, da naj jih damo zraven, samo jih jst za Evana nimam, zdej mu jih pa tud ne morem it kupit. Kaj pa žabice (sej vem, da smo se to pogovarjale ene 3 tedne nazaj) a so že bolj aktualne? Jst mu jih še zmeri ne dajem, ker je v vrtcu ful toplo, samo ko grejo ven, je pa pol brez...ne vem pa, če mu jih dam zraven, a bi mu jih oblačle? Tažana, kako mate to pri vam porihtano? IZVIRNO SPOROČILO: valla. Sej je tolk simpatičen, k reče "O, lej jo, mufo!" al pa k mene oponaša in očija kliče "Mifaaa!" Evan pa našmu mačku pravi Muhi (ime mu je pa Mufi) Ko smo lih pri imenih - evan svojga imena noče in noče povedat. Sam sebi reče TI. Če ga vprašaš, kako je ime mamici, očiju, bratcu, mačkam...vse lepo pove, pol pa rečeš kako je pa tebi ime, pa reče TI . Jst mu vedno pol pravim, ne tebi je ime Evan, on pa: Ne, Ti . Pa ful mi je smešen, ko zdaj moje ime povezuje z mamico in pol gledamo kakšno risanko, kjer sta not mamica in dojenček in potem reče Lej to je mami Nina. Benika, ful mi je žal za sestrico, ampak stiskam pesti, da bo naslednjič ratalo. Pa ziher bo mela dvojčke A si kupila za Jakoba kaj novih stvari? Jst sem ugotovila, da nisem Rubnu kupila čist nič novga, razen ene pižamice in 2 brisačk. Oblekic se mi ne zdi smiselno kupovat, ker jih mam tolk velik, da ne vem kam naj jih dam. Samo tetra majčk mam ene 6 kupov Edino kar je dobil novo, je pa posteljnina in obloga za posteljico, ampak mi je dala mami denar za to (no, sej od nje je dobil še ene par stvari). Nika, super, da je tvoj oče tolk hitr dobil datum. Držim pesti! A Zvezda se pa že ob 8ih odpre? Evo, to pa nisem vedla, zdej vem za drugič Še to da vam povem, kakšno nesrečo mava midva - crknla nama je skrinja (2 leti stara) - popravilo 130 EUR, pol je šla ena cevka pri avtu, popravilo 120 EUR, Evan je že en let nazaj pokvaru ojačevalc, so ga na servisu rihtal 5 mesecev, popravilo 130 EUR, pol pa še pokvarjen DVD player, cene popravila še ne vemo...mislim, vse naenkrat bi najraj kar vse na roke prala in pomivala, da ja še kaj ne crkne... Lepo pančite bejbike, upam, da bomo mi tud!