rumba
|
Dobro jutro! Na moje veselje, smo danes super spali, čeprav sem pričakovala katastrofalno noč, saj se je Julija čez dan dojila na vsako uro do dve. No ob enajstih je zaspala in spala do 7-ih. Pol se je podojila in mi jo je uspelo potučkati še za dve urci. Danes bo izgleda že malo več mleka, saj sem imela zjutraj prav trde prsi. zvesta, ful lepo si uštimala seznam naših RD-jev. Ajvy, joj bogica, si se morala uštrašiti. A si ponoči lahko kaj spala? za Tarjo. kapica, za super nakup! Sexi kapica. No meni še ni ratalo, da bi otroci ostali praznih rok. Ponavadi sem to jaz. A mi poveš recept? O pupi, ta z napačno vodo je pa huda ja. Mah, živemu človeku se lahko vse mogoče naredi. Kako je kaj Naja danes? A je bilo kaj hudo ponoči? Ne sekiraj se, se zgodi. mateya24, poskusinamazati oeklino s Kamagelom. Pi nas je pomagal. bačko, lušten koledar. Freycha, mi bomo pa na isti dan v bolnici. Naša Hana ima sprejem 5. operacijo pa 6. decembra. Bom mislila na vas. Ja to, da jim ne smeš dati za jest je bila pri nas vedno huda, zato pa je pol tam brez problema spila tisto laktzo. nia, kot ti je že Ulla napisala, lahko zbijaš vročino tudi z mlačno kopeljo. Otroka daš v kopel, ki ima 37 stopinj, potem špa dodajaš hladno vodo, da pade temperatura do 32 stopinj. (ulla, a si se zatipkala pri stopnijah?). Sicer pa sem jaz podnevi zbijala šele nad 39 stopinj (nihče ni imel krčev!), prej pa le opazovala. Ne sekiraj se zaradi vročine! Ona samo pomaga! Če bo še naraščala, lahko zbijaš tudi s kisovimi obkladki na noge, tega ziher imaš. Za Calpol pa reči naslednjič P, če je nuja, pa ga čahko tudi kupiš.
|