Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 21:30:56
|
|
|
|
kapica
|
Evo, pa so bili uspesni nakupi. Kupli susilca , jaz sebi tri zgornje dele, pa dve trenerki sp. del . Tako da sem ze delala danes modno revijo, ker mi super pase z krilom, ki sem ga zadnjic kupila. Moj je komentiral, da ce hocem, da me se bolj grabi za rit in nadleguje, ker sem baje taak seksi . Pa mozek je kupil sebi nov brivnik. Samo dino je danes praznih rok ostal .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 21:43:19
|
|
|
|
siskamiska
|
Majaaaaaaaaaaaaa a si tle?????? pejt na msn pa boš vidla kdo je gor
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 21:48:21
|
|
|
|
kapica
|
Ajvy, joj, to je moglo biti groozno, verjamem. Upam, da bo vse v redu no, pa da bos lahko tud malo zaspala.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 21:50:48
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha veš kaj..... sem šla zdej pogledat, kolk so bile pamperske v Toysu, pa sem ugotovila, da so ista cena kot v Mullerju, tko da se ni treba matrat. Jih bom kar v Mullerju kupovala, hvalav seeno! kaj nimajo neke akcije v Toysu?! A ni enkrat zvesta nekaj razlagala, da so plenice in robčki v akciji? Al sem pa samo sanjala kapica super za nakup . E ti bogi Dino, nič ni danes dobil . No ima pa zato bolj veselo in nobl mamico, to pa tut nekaj šteje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 21:51:41
|
|
|
|
kapica
|
Spet ste nekaj dedce simfale. Jao, jim pa tud nic kaj svobode ne pustite no . Ce bojo dobili tisto urco al pa nekaj urc na teden za sebe, verjamite, da bojo cist bolj zadovoljni. Saj si ve tud privoscite kaksno urco zase .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 22:13:20
|
|
|
|
Freycha
|
jah Kapica, ene očitno več pričakujemo od naših dedov
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 22:18:44
|
|
|
|
siskamiska
|
Ajvy , sam da je zdej vse ok.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 22:20:23
|
|
|
|
bojana2
|
Ajvy.... Zvesta fuul lepo pedenčkaš tele sezname!! Pupi...tud mi mamo še pamperske 3 in so mu kar fajn ima pa tudi rdeče na nogicah pri elastiki, včasih pa tud pod popkom... , sam ritka je pa lepa... Freycha in Zvesta...če v Mullerju kupiš pamperske v paketu (2x40 plenic), pride ceneje...80 plenic je malo manj k 18€...po mojem se kr splača...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 22:27:58
|
|
|
|
Freycha
|
ja imajo akcijo ja baja... samo sem ugotovila, da je ista cena kot v Mullerju, kjer ni akcije. Pa ravno danes sem kupila nov paket, pa je brez veze, da še tebe s tem obremenjujem, če jih imam dovolj.... bojana kje imajo pa te pakete? Pa danes sem bila v Mullerju, pa sem full gledala naokoli, pa teh paketov nisem videla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 22:36:40
|
|
|
|
baja*
|
a tak freycha, nisem vedla..., no bom pa še v AUT v Mullerju pogledala nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 22:37:13
|
|
|
|
Freycha
|
nočko babika... pa upam, da se kmalu spet kaj vidimo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 21.11.2007 22:44:26
|
|
|
|
poldy
|
siskamiska, vem da nisem pediater ne fizioterapevt, ampak ravno v ponedeljek je moja fizioterapevtka razlagala o teh lupinicah. Tudi Urša je imela vzorec zategovanja nazaj v C in je imela strogo prepovedano biti več kot 20-30 minut v lupinici, pa še to rajši ne če ni nujno. Nobenih daljših voženj..... Zato ker če daš otroka v lupinico je ravno nasprotno zategnjen in kmalu se navzame tega vzorca, kar pa je še slabše. Tako da imej otroka čimveč na rokah čez dan ali pa na tistih puzzlah vsaj in na tleh. Je pa fajn imeti ortopedsko blazino za na tla, ki pa jo ponavadi predpišejo otrokom v RA, vsaj pri nas na gorenjskem. Lahko pa se kupi ampak je res draga okoli 35000starega denarja. V avstriji obstaja klinika, ki pomaga ravno tem otrokom ki razvijejo zategovanje naprej in je veliko govora o tem, kako pri nas v Ljubljani predpisuje nek zdravnik lupinico in kake hude učinke povzroča. Nočem biti pametna in te strašiti, ampak vseeno ti svetujem, da premisli vsaj še enkrat in vprašaj še kje za drugo mnenje. Pa brez zamere!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 0:02:58
|
|
|
|
pupi
|
Vidim, da nobene ni!! Samo jaz se vam moram potožit, ker spala tak ne bom kaka se sekiram!!!!!! Sem dala naši bogici danes slano mleko za pit !! Sem rekla mojemu naj nama flašo naredi, na štedilniku pa je ostala voda od popoldneva ko sem si jaz htela kuhat krompirove svaljke!! Se mi boga reva ful upira in zvija, goltala je kot da se ji cel čas zaletava jaz pa jezna ko ris, ker se je češ afnala, se pizdim poleg jo čez čas le neham silit, ker včasih je mela fore da od začetka ni htela jest pol pa ji je zalaufalo. No in to da je bla slna voda nisem prej pogruntala kot pred 15min ker ni blo na štedilniku nobene druge vode kot te, ono prekuhano pa sem mela v termovki. Vprašam mojega s katero vodo ji je naredil mleko in mi pove... jaz valda popi , ker mam samo eno posodo v kateri kuham vodo za Najo, on pa mi kar z neko vodo naredi mleko . Tak pa še nisem bla jezna na njega on pa valda nič ni kriv ker sem jaz toto vodo tam natsavla pa mali tiščala in se še pizdla na njo. Jaz vam ne znam povedat kak mi je hudo, pa da je vsaj ne bi silila . Spal tak ne bom ker sem bom žrla celo noč, ne pa oni indijanec ko bo komot zapal in bom z jeze v dnevni spala, tega še nisem nikdar naredila, pa res da je mala v spalnici samo jo tak čujem ker je blzu spalnica. Zdaj vidim, da je še huje če gre za tvojega otroka, ker še me ni nikoli tak daleč spravil, da ne bi hotela v sobi spat. Pa še silila sem jo,....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 0:05:02
|
|
|
|
pupi
|
Zvesta jaz sem Naji kupla prejšnji teden ful lepe bodije za 2,99 samo res lepe. Pa majčke in hlačke za 3,99
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 0:18:58
|
|
|
|
Kristina_1
|
Ajvy . Pupi, ne , sej ji ne bo hudga zarad enkrat .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 8:03:05
|
|
|
|
nia30.6
|
joj pupi jaz tud nisem nič spala, je mali celo noč jamral in ni htel zaspati pa sem mojemu rekla naj ga spravi spat in previje, no pa je do 2 zjutraj se zbujal in jamral, in jaz na koncu ful jezna vstanem, češ a že spet ne bomo spali, pa je revež čisto vroč! mu zmerim tem, in ma 38,3, rečem mojemu pa reče eh to nič ni. reakcija na cepljenje in nazaj zaspi! sem mu mislila prilimat eno,pa sem raje malemu svečko dala! še zdaj se krivo počutim, da ga nisem že prej pošlatala, pa sem mislila da noče spat!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 8:33:22
|
|
|
|
siskamiska
|
Pupi, Nia 30.6 . Poldy nič nisem jezna, še hvaležna sem ti. To blazino imamo, ampak imamo malo prostorske stiske zato ji uporabljamo samo za telovadbo. Na tleh imam pa puzzle. A da v AU pravijo pa glih kontra . Sej moram itak poklicat eno fizioterapevtko, ki je samoplačniška in se dogovoriti za eno uro, pa bom še njo vprašala. Lupinice pa več ali manj uporabljamo samo za vožnjo, ker čez dan ne zdržita notri, da bo onadva sedela in gledala, ni šans. Na tleh je bolj zabavno da se smejita en drugemu in se vlečeta za rokav .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 8:38:13
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Pupi, ne razumem, kaj je tvoj kriv? Sicer pa ti pošiljam en velik Kapica, super za dobro opravljen nakup Freycha, pusti svojega da uživa , saj vem da včasih ne paše, pa kaj čmo Moj ma tud barbinton, pa pol še drink, pa včasih to traja 3 ure al pa 5 , pa dvakrat na teden šolo, tako, da pride domov praktično šele ob 20.30, pa sto nenapovedanih stvari, pa šiht do 16-17, pa ponavadi se to nadaljuje še doma...pa ni kaj. Sm da se mamo radi
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 8:40:21
|
|
|
|
mateya24
|
Pupi, Nia No naša nočka je bla kar vredu. Je pa res, da je dans že 3dan od cepljenja, pa ma še vedno ful zatečen pa rdeč tisti predel, še vedno velikosti kot oreh, nič se ni zmanjšalo. Kaj pravite na to?! Prvič ji otekline sploh ni imela, rdečica pa je zginla po 3-4urah, tak da ne vem zakaj je zdaj to dobro. No dans opoldan pa morma v mesto...upam, da ne bo preveč pihal veter. Pa da ne bom spet pozabla....tebe zvesta iščemmmmm, kje se skrivaš dans?!?!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 8:47:59
|
|
|
|
tini6
|
Mateya24, poskusi dat še čist malo alkohola na vatko, ker to hlapi in je bolj mrzlo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 8:48:22
|
|
|
|
Kristina_1
|
Mateya24 jaz bi p. klicala. Pomoje je najboljš da vprašaš njo. Ne vem če je to normalno da je taka oteklina in se ni nič zmanjšala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 8:56:07
|
|
|
|
julij
|
Jutro! Ajvy, en za Tarjo. Ana pa se je enkrat skoraj na kozlecu zadrgnila. Nikoli v življenju me še ni tako pri srcu stisnilo. Pupi in Nia, samo, da so dobro. Ni pa fino, ker smo pol sami na sebe jezni in si očitamo. Ampak to pa se res lahko vsakemu zgodi. Še za vas en kup Kapica, bravo za nakup. Zdaj boš pa vse cotike imela mehke. No, mi imamo sušilca, pa sem se kar razvadla, ker mi ni pol treba likat. No, nekaj že morem, večino pa kar zložim v omare. Pa jaz bi tudi imela kaj novega za oblečt, pa se mi ne da po trgovinah iskat. Pa malo bi mogla še shujšat najprej... Madejka in Pupi, hvala za nasvete za nakup bundice. V Arielu pa res nisem bila, ker se mi ni dalo več in sem že itak bila raz . Na turbo limača pa sem pozabila. Pa nikoli še nisem tam bila. To je na pobrežju v Merctorju, ne? Mateya, mi še tudi nismo imeli krsta. Enkrat konec januarja ali pa začetek februarja jo bomo dali. Pa za botra še nismo rekli. Vi ste že vse zmenjeni? Kje jo pa boste krstili? Plenice pa še ima Ana trojko. So ji kot ulite. Nič ji ne pobegne več po hrbtu ali pa na strani. Ima pa okoli bedrc tudi včasih rdeč rob.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 8:56:25
|
|
|
|
mateya24
|
Sem probala s kamiličnimi obhladki, pa s ohlajeno fiziološko sem ji hladila, alkohol pa sem sam včeri zvečer malo dala gor..nisem upala preveč. Na P. pa čakam da bom poklicala, ker komaj ob 13 začne delat. Vročine pa praktično nima, včeri je mela čez dan okol 37,5, višje ni šlo, dans pa sploh ne (36,8).
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 9:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
pupi saj bo preživela...veš kak sem jaz enkrat ful slano fiziološko nardila pa ji s tem nnos izpirala to pa je za zjokat skor res poldy pa siskamiska....meni je tudi zadnjič rekla v RA da to že, da se otroka nosi v položaju lupinice, samo da bi pa dejansko sedel ves dan ali pač veliko v lupinici prav, to pa ne....najboljše na tla pa je... nia do 38,5 al pa še bolš do 39 ne zbijat vročine jaz pa kar ne morem verjet da je spala od 11ih do 4ih je en obrok spustila ven pol naprej pa po starem ful piha zun naj gre nekam, vreme blesavo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 22.11.2007 9:02:09
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 Sem probala s kamiličnimi obhladki, pa s ohlajeno fiziološko sem ji hladila, alkohol pa sem sam včeri zvečer malo dala gor..nisem upala preveč. Na P. pa čakam da bom poklicala, ker komaj ob 13 začne delat. Vročine pa praktično nima, včeri je mela čez dan okol 37,5, višje ni šlo, dans pa sploh ne (36,8). Aljaž je imel tako reakcijo na drugo ceplenje, celo bedro je bil trdo, okoli mesta ceplenje pa kot slivo veliko zatrdlino...vročine ni imel. Mazala sem ga s kamagelom, po parih dneh je oteklina izzvenela.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?