|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
21.11.2007 9:04:37   
sonček33
pikica 36 - seveda nas zanima in super duper, da je še ni in je tudi ne bo. Zakaj pa nisi na seznamu????????? 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.11.2007 9:14:27   
nima
Erin čestitam....lepo user posted image  ti želim :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.11.2007 9:35:13   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ERIN ČESTITAM!!!
 vesela sem zate , da ti je uspelo.pazi nase in svojo pikico!!!

moje stanje- če katero slučajno zanima- user posted image  še ni!! predvčerajšnjim en rjav flekec na perilu, potem pa nič več.
test v pon. je bil -, če ne pride do petka ponovim test!

mejte se lepo!!

Pikica36 - jaz full navijam za tebe upam da user posted image , ne bo in da v petek ugledašuser posted image !
user posted image user posted image Me pa nažalost velikokrat spomniš na mene, jaz upam da se ti ne dogaja isto kot se je meni pred enim letom....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz navijam zate in sem prepričana da si srečka nosečakauser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image  
Lep pozdrav  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.11.2007 9:38:11   
sapi
pikica36 držim pesti, da ugledaš en debel plusek oz črtico user posted image user posted image ... saj veš, da mislimo na tebe kot na vse ostale...

sapi

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.11.2007 10:00:19   
stunfek
ojla punce!

oktavija mogoče je bil flekec čele ugnezditvena :) in potem je bilo seveda še prekmalu za test. držim pesti!

kmalu bom tudi jaz na vrsti za izvedeti.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.11.2007 10:29:39   
kimmii
Še od mene Erin ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , želim ti čim lepšo user posted image  
in pa zdravega, lepega, nagajivega user posted image !!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.11.2007 10:30:25   
ledenka
ERIN!!! bravo bravo bravo user posted image user posted image user posted image

to je pa res novica današnjega jutra, kar user posted image  od sreče user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.11.2007 10:52:16   
K_a_t_j_a
Jaz sem zdajle naredila test in je spet samo ena črtica user posted image . Ampak sem tak omtoična in za se mi vrti, da imam občutek, da bom kr nekam padla. Sploh ne vem kaj je z mano.user posted image

Talika81 user posted image user posted image user posted image user posted image Imam občutek, da se ti bom pridružla v decembru.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.11.2007 10:56:05   
miskula
Čestitke vsem novim user posted image
Sama se bolj malo javljam tukaj, berem pa vas redno, res ste najboljša družba med delovnim časom. Veliko se vam nasmejim in dobim veliko dobrih nasvetov.
user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem skupaj.

Tudi sama vas bi rada nekaj vprašala, ker mi tole delanje na user posted image  že pošteno uničuje moje živčke.
Zanima me tole, ali špikanje v jajčnikih med O pomeni že konec ovulacije ali je to šele začetek ovulacije oz. pride v naslednjih urah?
Upam da sem bila dovolj jasna, drugače bom pa poskusila še bolj natačno opisati moj problem. user posted image

Super ste punce user posted image user posted image  , le tako naprej.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.11.2007 11:06:31   
jazzz27
K_a_t_j_a: joj, pa sem glih čekirala, kera je danes na vrsti, pa vidim tebe, ker sem zmeraj brala tvoje poste...user posted image user posted image user posted image , mogoče pa je nebo! ŠCCCCCCC
Ah ta .... koliko solzic nam naredi!!!!
Res opažam, da bo imel Božiček drug mesec ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image

TeniRR, levinja poročajte, da ste ugledale user posted image user posted image user posted image user posted image

miskula: ja, če si na sredi cikla, pa da te špika, to pomeni, da imaš O (vsaj naj bi tako bilo, delaj ovulacijski test)

Erin: si že dojela, al še ne moreš? Hitro ginekologu, pokazat svojga bušija!!!user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.11.2007 11:39:26   
80kaja
ERinnnnnn....user posted image čestitam...iz srca......vzemi sončka s sabo oz.ga povabi čimprej......
vse dobro in uživaj vsak trenutek.......
kaja ( ,ki ji je uspelo septembra....)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.11.2007 11:58:25   
hmm
user posted image user posted image user posted image user posted image Erinuser posted image user posted image user posted image user posted image  Še enkrat iskrene čestitke! Si mi bila sumljiva, ko si rekla, da ti je za en dan BT padla...user posted image  Zdaj pa uživaj!!!

K_a_t_j_a, negativen test še nič ne pomeni, marsikateri pokaže bolj pozno. Držim pesti zate!

Moja user posted image  se že najavlja, tokrat spet malo prezgodajuser posted image , a bom vsaj na testih prišparala. Bomo pa Božičku pisaliuser posted image .

Držite se, punce, sploh tiste, ki je te dni ne pričakujete, naj vam hitro minevajo dnevi in boste čimprej zagledale user posted image !

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.11.2007 12:21:03   
miskula
Ja, sem na sredini cikla in vem da bo oz. je O.
Vendar ne vem, ali je sedaj (danes), ali jutri?
Tudi  ovul test sem opravila, v ponedeljek (rahla druga črtica), danes (rahla druga črtica).
Hvala za odgovor jazzz27.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.11.2007 12:29:01   
jazzz27
miskula, mislim, da z dragijem, kar pridno na delo, saj na tesih piše, da pride O po dveh dneh, al nekaj tazga...ne morata nič zaj****, če slončkata vsak dan. Saj nihče ne točno ne ve kdaj bo O(približno pa že). Razen če greš na UZ, pa še tam predvidevajo od kdaj pa do kdaj. Tako, da pridno slončkajta. Upam, da se vama prime še ta mesec in da boš kmalu srečkauser posted image .

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.11.2007 12:48:51   
shelly
Živjo!

Da še jaz poročam kako in kaj je z mano... Danes sem naredila še en test in se najprej ni nič pokazalo, niti ena črtica ne. Zato sem še malo "namočila" testuser posted image  pa se je pokazala ta prva črta, druga pa je spet čisto malo vidna, le pod lučjo pa še to se je pokazala šele čez nekaj časa. Zdaj pa res ne vem več pri čem sem. Menstruacije pa še nimam, sem izmerila BT pa je 37,2. Samo jaz je ne merim redno, tako da tudi ne vem kaj to pomeni.

Kaj vi mislite? Aja pa delala sem nek nemški test iz muellerja, niso imeli drugega. Katera pozna?

Držim pesti za vse, ki je v teh dneh ne pričakujete. Upam, da je ne dočakateuser posted image

lp  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.11.2007 13:27:35   
Teni_
Še jaz se javim in se selim med decembrke. user posted image  se je ravnokar prikazala. Gremo v nov boj v decembru.user posted image

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.11.2007 13:39:43   
jazzz27
Teni RR:user posted image user posted image user posted image , tale Božiček ma pa velik za bregom. Upam, da ti naslednji krog uspe in, da se ne pokaže ta ...user posted image user posted image !! Ah, ko grejo meseci tako počasi naokoli, pa, da je končno enkrat ni, pa to čakanje. Drži se.

shelly: raje poskusi z novim, ker, če si kar čakala se ti zna kaj lažnega pokazat!!! Upam, pa da ne!!! Upam, da z novi zagledaš user posted image user posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.11.2007 14:37:32   
pikica36
sonček33- sem na seznamu- si me spregledala! in to 15.11user posted image
oktavija, oprosti če sem preveč radovedna, kaj se ti je dogajalo?? si imela neredne cikluse ? midve sva jo  pričakovale isti čas , če se ne motimuser posted image
stunfek- jaz skoraj ne verjeamem da bi bila34 dan ciklusa šele vgnezditvena- ali pa tudi, saj ne vem več kaj naj si mislimuser posted image
ti rjavi flekci mi pa grejo na živce, ga je glih tolk , da se malo pozna na hlačkahuser posted image user posted image

shelly in vse ostale- držim pestke da user posted image ne pride

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.11.2007 14:40:43   
matt
JA RES JE LEP TALE + OD NAŠE ERIN..... ISKRENE ČESTITKE IN LEPO NOSEČNOST TER ZDRAVEGA OTROČKA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin, a BT je padla med dnevi O, a je potem pa narastla?... (še nimam izkušenj)  meni tudi sedaj pada, ravno zato pričakujem grdobo in se pripravljam, da ne bo spet takega razočaranja....

Upam, da še poškiliš tukaj med nas borke...

user posted image user posted image user posted image za vse ki jo odganjate ....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.11.2007 15:12:31   
Teni_
jazzz27 izgleda, da ja. No, upam, da nam vsem, ki nam ta krog ni uspelo, naslednjega uspe.

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.11.2007 15:20:22   
jazzz27
sta to tvoji punčiki?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.11.2007 15:25:08   
Teni_
Ja, to sta moji2 tamladiuser posted image .

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
21.11.2007 15:33:02   
jazzz27
user posted image kako sem ti fouš!! Pa še kr enga boste ušpičl!!! Super!! Jst si tud želim tri. Če sta dva, pa en nekam gre, se prav, da je prvemu dougcajt. Tako da je treba met tri. Tako, da ni nikol nobenmu dogcajt...najmanj pa tebiuser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
21.11.2007 15:37:00   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punceeeeeeeeeeeeeeeeee...nardila sem 3 teste pa vidla 3 druge rahle črtice....

samo 5 minut mi dajte da se mi nehajo roke trest...

ČESTITAM ERIN,želim ti čimlepšo nosečnost in zdravega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je pa danes zjutraj presenetila ta grdoba,tako da se selim v veseli december.Bo pa decembra,sem si rekla.

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.11.2007 15:39:16   
naja***
ERIN ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?