Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 9:04:37
|
|
|
|
sonček33
|
pikica 36 - seveda nas zanima in super duper, da je še ni in je tudi ne bo. Zakaj pa nisi na seznamu?????????
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 9:14:27
|
|
|
|
nima
|
Erin čestitam....lepo ti želim :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 9:35:13
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 ERIN ČESTITAM!!! vesela sem zate , da ti je uspelo.pazi nase in svojo pikico!!! moje stanje- če katero slučajno zanima- še ni!! predvčerajšnjim en rjav flekec na perilu, potem pa nič več. test v pon. je bil -, če ne pride do petka ponovim test! mejte se lepo!! Pikica36 - jaz full navijam za tebe upam da , ne bo in da v petek ugledaš ! Me pa nažalost velikokrat spomniš na mene, jaz upam da se ti ne dogaja isto kot se je meni pred enim letom.... Jaz navijam zate in sem prepričana da si srečka nosečaka ! Lep pozdrav
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 9:38:11
|
|
|
|
sapi
|
pikica36 držim pesti, da ugledaš en debel plusek oz črtico ... saj veš, da mislimo na tebe kot na vse ostale... sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 10:00:19
|
|
|
|
stunfek
|
ojla punce! oktavija mogoče je bil flekec čele ugnezditvena :) in potem je bilo seveda še prekmalu za test. držim pesti! kmalu bom tudi jaz na vrsti za izvedeti.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 10:29:39
|
|
|
|
kimmii
|
Še od mene Erin ČESTITKE , želim ti čim lepšo in pa zdravega, lepega, nagajivega !!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 10:30:25
|
|
|
|
ledenka
|
ERIN!!! bravo bravo bravo to je pa res novica današnjega jutra, kar od sreče
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 10:52:16
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Jaz sem zdajle naredila test in je spet samo ena črtica . Ampak sem tak omtoična in za se mi vrti, da imam občutek, da bom kr nekam padla. Sploh ne vem kaj je z mano. Talika81 Imam občutek, da se ti bom pridružla v decembru.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 10:56:05
|
|
|
|
miskula
|
Čestitke vsem novim Sama se bolj malo javljam tukaj, berem pa vas redno, res ste najboljša družba med delovnim časom. Veliko se vam nasmejim in dobim veliko dobrih nasvetov. vsem skupaj. Tudi sama vas bi rada nekaj vprašala, ker mi tole delanje na že pošteno uničuje moje živčke. Zanima me tole, ali špikanje v jajčnikih med O pomeni že konec ovulacije ali je to šele začetek ovulacije oz. pride v naslednjih urah? Upam da sem bila dovolj jasna, drugače bom pa poskusila še bolj natačno opisati moj problem. Super ste punce , le tako naprej.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 11:06:31
|
|
|
|
jazzz27
|
K_a_t_j_a: joj, pa sem glih čekirala, kera je danes na vrsti, pa vidim tebe, ker sem zmeraj brala tvoje poste... , mogoče pa je nebo! ŠCCCCCCC Ah ta .... koliko solzic nam naredi!!!! Res opažam, da bo imel Božiček drug mesec ogromno TeniRR, levinja poročajte, da ste ugledale miskula: ja, če si na sredi cikla, pa da te špika, to pomeni, da imaš O (vsaj naj bi tako bilo, delaj ovulacijski test) Erin: si že dojela, al še ne moreš? Hitro ginekologu, pokazat svojga bušija!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 11:39:26
|
|
|
|
80kaja
|
ERinnnnnn.... čestitam...iz srca......vzemi sončka s sabo oz.ga povabi čimprej...... vse dobro in uživaj vsak trenutek....... kaja ( ,ki ji je uspelo septembra....)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 11:58:25
|
|
|
|
hmm
|
Erin Še enkrat iskrene čestitke! Si mi bila sumljiva, ko si rekla, da ti je za en dan BT padla... Zdaj pa uživaj!!! K_a_t_j_a, negativen test še nič ne pomeni, marsikateri pokaže bolj pozno. Držim pesti zate! Moja se že najavlja, tokrat spet malo prezgodaj , a bom vsaj na testih prišparala. Bomo pa Božičku pisali . Držite se, punce, sploh tiste, ki je te dni ne pričakujete, naj vam hitro minevajo dnevi in boste čimprej zagledale !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 12:21:03
|
|
|
|
miskula
|
Ja, sem na sredini cikla in vem da bo oz. je O. Vendar ne vem, ali je sedaj (danes), ali jutri? Tudi ovul test sem opravila, v ponedeljek (rahla druga črtica), danes (rahla druga črtica). Hvala za odgovor jazzz27.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 12:29:01
|
|
|
|
jazzz27
|
miskula, mislim, da z dragijem, kar pridno na delo, saj na tesih piše, da pride O po dveh dneh, al nekaj tazga...ne morata nič zaj****, če slončkata vsak dan. Saj nihče ne točno ne ve kdaj bo O(približno pa že). Razen če greš na UZ, pa še tam predvidevajo od kdaj pa do kdaj. Tako, da pridno slončkajta. Upam, da se vama prime še ta mesec in da boš kmalu srečka .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 12:48:51
|
|
|
|
shelly
|
Živjo! Da še jaz poročam kako in kaj je z mano... Danes sem naredila še en test in se najprej ni nič pokazalo, niti ena črtica ne. Zato sem še malo "namočila" test pa se je pokazala ta prva črta, druga pa je spet čisto malo vidna, le pod lučjo pa še to se je pokazala šele čez nekaj časa. Zdaj pa res ne vem več pri čem sem. Menstruacije pa še nimam, sem izmerila BT pa je 37,2. Samo jaz je ne merim redno, tako da tudi ne vem kaj to pomeni. Kaj vi mislite? Aja pa delala sem nek nemški test iz muellerja, niso imeli drugega. Katera pozna? Držim pesti za vse, ki je v teh dneh ne pričakujete. Upam, da je ne dočakate lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 13:27:35
|
|
|
|
Teni_
|
Še jaz se javim in se selim med decembrke. se je ravnokar prikazala. Gremo v nov boj v decembru.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 13:39:43
|
|
|
|
jazzz27
|
Teni RR: , tale Božiček ma pa velik za bregom. Upam, da ti naslednji krog uspe in, da se ne pokaže ta ... !! Ah, ko grejo meseci tako počasi naokoli, pa, da je končno enkrat ni, pa to čakanje. Drži se. shelly: raje poskusi z novim, ker, če si kar čakala se ti zna kaj lažnega pokazat!!! Upam, pa da ne!!! Upam, da z novi zagledaš .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 14:37:32
|
|
|
|
pikica36
|
sonček33- sem na seznamu- si me spregledala! in to 15.11 oktavija, oprosti če sem preveč radovedna, kaj se ti je dogajalo?? si imela neredne cikluse ? midve sva jo pričakovale isti čas , če se ne motim stunfek- jaz skoraj ne verjeamem da bi bila34 dan ciklusa šele vgnezditvena- ali pa tudi, saj ne vem več kaj naj si mislim ti rjavi flekci mi pa grejo na živce, ga je glih tolk , da se malo pozna na hlačkah shelly in vse ostale- držim pestke da ne pride
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 14:40:43
|
|
|
|
matt
|
JA RES JE LEP TALE + OD NAŠE ERIN..... ISKRENE ČESTITKE IN LEPO NOSEČNOST TER ZDRAVEGA OTROČKA..... Erin, a BT je padla med dnevi O, a je potem pa narastla?... (še nimam izkušenj) meni tudi sedaj pada, ravno zato pričakujem grdobo in se pripravljam, da ne bo spet takega razočaranja.... Upam, da še poškiliš tukaj med nas borke... za vse ki jo odganjate ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 15:12:31
|
|
|
|
Teni_
|
jazzz27 izgleda, da ja. No, upam, da nam vsem, ki nam ta krog ni uspelo, naslednjega uspe.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 15:20:22
|
|
|
|
jazzz27
|
sta to tvoji punčiki?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 15:25:08
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, to sta moji2 tamladi .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 15:33:02
|
|
|
|
jazzz27
|
kako sem ti fouš!! Pa še kr enga boste ušpičl!!! Super!! Jst si tud želim tri. Če sta dva, pa en nekam gre, se prav, da je prvemu dougcajt. Tako da je treba met tri. Tako, da ni nikol nobenmu dogcajt...najmanj pa tebi .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 15:37:00
|
|
|
|
Raguel
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Punceeeeeeeeeeeeeeeeee...nardila sem 3 teste pa vidla 3 druge rahle črtice.... samo 5 minut mi dajte da se mi nehajo roke trest... ČESTITAM ERIN,želim ti čimlepšo nosečnost in zdravega Mene je pa danes zjutraj presenetila ta grdoba,tako da se selim v veseli december.Bo pa decembra,sem si rekla.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 15:39:16
|
|
|
|
naja***
|
ERIN ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?