|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
20.11.2007 20:45:39   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: roda17

Držim pesti, da boš v letu 2008 postala mama

user posted image user posted image user posted image Tej želji se pridružujem tudi jaz. user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 20:46:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meeryana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
20.11.2007 20:48:00   
maja24
Ja nevem sej boš sama vidla,karkol sam da je dobr,mrbit se bo pa pr teb slišu srček,sej pravm pr vsaki je drgač.

Ti sam uživej pa povej kaj se ti je dones kej lepga zgodil.Aja a se pogovarjaš user posted image .

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
20.11.2007 20:51:28   
tassi1
Spet jesuser posted image a je v uni stopki,ki smo jo dobili tud iglica not?ker iglic nimam doma ,če je ni bom se morala zašibat v ZD

pomagajte mariborčanke,proooosimuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
20.11.2007 20:53:50   
ANA_P
iglica je gor, ko boš odmaknila tisti sivi pokrovček je spodaj igla. Preverjeno user posted image , sem si jo včeraj zasadila.user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
20.11.2007 20:53:53   
maja24
Stopka je že zrihtana tok da sam pokrovček dol vzameš in se špikneš.Je original že prštimana saj Ovitrel je bla

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
20.11.2007 20:55:28   
ANA_P
maja24, si si ti zrak iztisnila iz stopke?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
20.11.2007 20:57:23   
maja24
Ja normalno sej ga moreš ,kaj a ga ti nis?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
20.11.2007 20:58:09   
tassi1
bejbe,hvala vama,se mi je kamen odvalil .Sem se že pripravljala na hitri štart,sam nisem vedla kako se bom tako hitro še obleklauser posted image -sem že v pižamciuser posted image
torej grem in se piknemuser posted image

hvala še enkrat in brez bolečin jurtiuser posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
20.11.2007 21:00:14   
ANA_P
sem, samo ne razumem da mi je sestra rekla, da je inekcija pripravljena za uporabo in da ne stiskam zraka ven. Sem si oddahnila user posted image user posted image . Danes si moja druga potrditev, da sem naredila prav.

tassi1, hvala, komja čakam da je ta punkcija za mano

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
20.11.2007 21:01:16   
meeryana
Punkcijo imam pod narkozo.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
20.11.2007 21:02:56   
ANA_P
user posted image user posted image jaz tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
20.11.2007 21:04:08   
meeryana
Jaz sem vprašala sestro, če iztisnem zrak ven, preden se piknem in je rekla, da ne, da je vse že pripravljeno. In, ko sem si 2x že prej dajala stop injekcijo, sem obakrat uporabila tako kot je, do konca. Malo zraka je šlo tudi v trebuh, ampak to nič ni, mi je rekla sestra. Ne dajemo v žilo in če je že vse pripravljeno jo bom uporabila tako kot je.

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
20.11.2007 21:05:47   
maja24
Pa sej ni tko grozn,jest nism vzela ni enga tableta pred punkcijo je pa res morš mal potrpet.Pa sej hitr mine.

Ja pol pa obema uspešno punkcijo jutruser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
20.11.2007 21:05:59   
ANA_P
svaka ti čast, jaz si nisem upala zraka not spustit

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
20.11.2007 21:07:27   
maja24
Jest tut ne.user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 21:09:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu meeryana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
20.11.2007 21:11:23   
arneja
Maja, super za pikico ali morda dve user posted image . Jaz imam pa občutek, da ko zadeva uspe, da bo Reško res kakšnega lubčka fasal user posted image . Znam dostikrat spontano odreagirati, pa upam, da ga kap ne trofne. Sem tudi svojega inštruktorja iz avtošole cmoknila, ko sem izpit naredila user posted image . Pa še hudo fino se mu je zdelo. Aja, je bil pa gospod star čez 60 user posted image .

Abra, a tudi mehur se lahko v injekciji naredi user posted image ? No, dobro, da si opozorila na to, da vem, da moram hudo paziti, če se mi kaj takšnega naredi. Aja, zdravnik pa danes rekel, da naj za stopko grem raje na urgenco, če mi je dragi noče dati. Držim pesti, da bo punkcija res že v nedeljo user posted image .

Sulfinija, naj jutro hitro pride user posted image  pa da se vrneš domov kot gospa user posted image .

Šemalo, tudi tebi naj dobri možje prinesejo največje darilo v življenju user posted image . Ti samo počivaj in pozitivno razmišljaj user posted image .

Citrončica, a na punkcijo moraš copate vzeti?? A še kaj drugega?? Tudi pri Rešu? Tudi moje pestke so stisnjene zate jutri user posted image . Jaz sem pa danes svojemu osebnemu zdravniku malo pojokala, da na GK v LJ dobijo punce Apaurin, da ga vzamejo večer pred punkcijo, pa ga prosila, če mi da vsaj eno tabletko, pa mi je celo škatlico napisal user posted image . Tako, da upam, da kakšno urco bom pa spala tisto noč pred punkcijo user posted image . In ni mogel verjeti, da Reško to na živo dela. No, meni ne bo čisto, ker si bom s svečkami lepo pomagala. Mi je zdravnik rekel, da full hitro primejo, tako da si jih lahko šele kakšnih 20 minut pred punkcijo vstavim.

Konina, se pravi debeeeele štunfe gor dat user posted image ? Si moram kar nekam napisati, da ne pozabim. A ni fino, ko punce toliko čvekajo user posted image ? Meni je tako fino, ko zvečer domov pridem, pa vem, da bom imela full dela user posted image .

Pika, še kako prav imaš, da se lahko da kapo dol pred nami user posted image . Ljudem se niti sanja ne, kaj vse moramo dati skozi. Mene je sodelavka full neumno vprašala: a potem ne bosta seksala? Mislim, svašta user posted image . Pa hvala za lubčka user posted image  in ne bo potreben nikakršen jutriš na kliniko, ker te bodo lepo povabili tja in ti vrnili otroka user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
20.11.2007 21:11:38   
ANA_P
hvala, maja24.
glede narkoze: sem dala skozi hsg brez ene tablete - katastrofa in sem takrat rekla nič več na živo pa pika. Tako se mi je takrat vse skupaj zamerilo, peklenske bolečine. Zdaj ko so pa mi še rekli hiperstimulacija, pa foliklov na tone user posted image , pa še to sami veliki, ni druge kot da me dobijo na mizo samo z narkoza. Pa sem opazila, da se jih je v MB ogromno punc odločilo udi za narkozo. Sicee pa če bi hiperstimulacija bila ali ne, bi imela narkozo, sem bolj boječka od hsg-ja naprej user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
20.11.2007 21:11:38   
maja24
Rebeca lahko maš lokalno al pa prou anastezijo sam tista je kao v nujnih primerih če vidjo da se res bojiš.Sej piše pr neplodnosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
20.11.2007 21:14:51   
ANA_P
v MB smo dobili list na katerem piše, da se lahko odločiš za dve možnosti torej lokalno ali pa da zaspiš za 10 - 15 min. Tako mi je tudi doktor razložil. Glede anestezije so kar odprti v MB, očitno jim tako hudo ne primanjkuje anesteziologov.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
20.11.2007 21:17:48   
kikaa
meeryana - mislim, da si prav naredila, da nisi iztisnila zraka ven iz že pripravljene brizge, ker je le to notri z namenom, da ti v podkožju naredi prostor za iztis zdravila. Saj tega zraka ni veliko - ga je zelo malo. Poleg tega pa zrak škoduje samo, če si ga daš v žilo - zračna embolija.
Torej samo odpreš, narediš kožno gubo in apliciraš. Vsaj tako je z pripravljenimi brizgami. Če pa delaš na navadno brizgo in iglo pa je drugače.
Tako, da kar mirno... Pa vso srečo ti želim!

Glede laka na nohtih in šminke na ustnicah pa je imela _rebeca_ prav - tam se najprej pojavi cianoza ( modrikavost), če bi šlo kaj narobe, torej na ustnicah in nohtih se najhitreje vidi.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 21:19:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2998
20.11.2007 21:20:13   
meeryana
Hej, hvala. to mi je sedaj jazno, ampak še vedno sem v dilemi, ker imam gel in ne vem, če bi si morala sedaj to odstranit?? Da ne bi bilo kakih problemov potem zaradi tega....gel je malo mlečn in se vidi skozi. Sem že nervozna zdaj zaradi tega!

Glede injekcije sem pa tudi jaz tako razmišljala ja...hvala!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
20.11.2007 21:21:45   
meeryana
Menda bo splošna naestezija, ker mi je dr. rekel, da se bom morala potem zbujati, da bom zato še dve uri v bolnici. Nič ni govoril o lokalni.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!