arneja
|
Maja, super za pikico ali morda dve . Jaz imam pa občutek, da ko zadeva uspe, da bo Reško res kakšnega lubčka fasal . Znam dostikrat spontano odreagirati, pa upam, da ga kap ne trofne. Sem tudi svojega inštruktorja iz avtošole cmoknila, ko sem izpit naredila . Pa še hudo fino se mu je zdelo. Aja, je bil pa gospod star čez 60 . Abra, a tudi mehur se lahko v injekciji naredi ? No, dobro, da si opozorila na to, da vem, da moram hudo paziti, če se mi kaj takšnega naredi. Aja, zdravnik pa danes rekel, da naj za stopko grem raje na urgenco, če mi je dragi noče dati. Držim pesti, da bo punkcija res že v nedeljo . Sulfinija, naj jutro hitro pride pa da se vrneš domov kot gospa . Šemalo, tudi tebi naj dobri možje prinesejo največje darilo v življenju . Ti samo počivaj in pozitivno razmišljaj . Citrončica, a na punkcijo moraš copate vzeti?? A še kaj drugega?? Tudi pri Rešu? Tudi moje pestke so stisnjene zate jutri . Jaz sem pa danes svojemu osebnemu zdravniku malo pojokala, da na GK v LJ dobijo punce Apaurin, da ga vzamejo večer pred punkcijo, pa ga prosila, če mi da vsaj eno tabletko, pa mi je celo škatlico napisal . Tako, da upam, da kakšno urco bom pa spala tisto noč pred punkcijo . In ni mogel verjeti, da Reško to na živo dela. No, meni ne bo čisto, ker si bom s svečkami lepo pomagala. Mi je zdravnik rekel, da full hitro primejo, tako da si jih lahko šele kakšnih 20 minut pred punkcijo vstavim. Konina, se pravi debeeeele štunfe gor dat ? Si moram kar nekam napisati, da ne pozabim. A ni fino, ko punce toliko čvekajo ? Meni je tako fino, ko zvečer domov pridem, pa vem, da bom imela full dela . Pika, še kako prav imaš, da se lahko da kapo dol pred nami . Ljudem se niti sanja ne, kaj vse moramo dati skozi. Mene je sodelavka full neumno vprašala: a potem ne bosta seksala? Mislim, svašta . Pa hvala za lubčka in ne bo potreben nikakršen jutriš na kliniko, ker te bodo lepo povabili tja in ti vrnili otroka .