Anonimen
|
hruška debeluška... jaz sem bila na pregledu v 6 tednu 5 dni, ampak baje da sem za par dni zadaj, pa je bila moja pikica tudi komaj 4 mm velika in se ji je komaaaaaj videl srček. je že najprej ginekologinja mislila, da srčka ni. tako da še imaš zihr kak teden, dva prednosti, preden je že možnost, da se srček sliši.kar se tiče tiste ciste je tko... če je cista na jajčniku, se iz njega ne bo nardila posteljica, ker se iz ciste ne more... če pa je nosečnost na jajčniku, pa seveda gre z IMN, samo jaz mislim, da bi ginekolog MOGEL videt kje hudiča je tvoj plodek skrit, kje je vrečka, kje je vse kar mora bit, če je v maternici ali ne. če pa si narobe razumela, pa je cista v maternici, pa potem ginek. ne bi govoril o IMN- ju ker kokr je v maternici, o IMN sploh ne more bit govora. jaz mislim, da je on govoril več stvari hkrati, pa si jih ti povezala, je pa res, da jaz na tvojem mestu bi šla nazaj en dan, pa povedala, da nisi razumela oziroma da ne veš, kaj ti je želel povedat, ker ne vidiš povezave in boš bolj pomirjena. ker še vedno mislim, da je nekak tako: tvoj bejbi je v maternici, je še majhen... tista cista pa je čist neki drugega. zakaj je govoru o IMN, pa ne vem. razen če je hotu povedat, da ploda v maternici ne vidi, vidi pa nekaj na jajčniku, za kar ne ve, ali je plod ali pa samo cista. v vsakem primeru bi pa to zvedla pred 12 tedni in ne vem kaj ti je hotu povedat. upam da sem ti kaj pomagala. pozitivno naprej, po moje je res vse ok.
|