|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
20.11.2007 12:50:33   
Tinky
Lex, to kar doživljaš je neki najlepšega, da se lahko stisnete vsi štirje in se malo pocrkljate. Z možekom se bosta stiskala, ko bodo otroci zrasli. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.11.2007 13:00:37   
lex
boma že prestara za takšne neumnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.11.2007 13:12:28   
Zvezdica
sm10, nima, tudi jast sem tukaj :). Sem se morala preselit, a ni  to fajn?.

Dobrodošleuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 13:20:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
20.11.2007 13:26:45   
Nasara88
pa tudi včerajšnje se še niso vse javile, kako je bilo na pregledih. Punce me čakamo in bomo umrle od radovednosti user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.11.2007 13:43:00   
lex
danes sta imeli pregled maja in hruška debeluška. Ajmo punce čakamo na novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasara88 lavita* se je javila - je na strani 26 njen post o pregledu. Pač ugotovili so, da je verjetno malo pozneje zanosla. Tako kot meni, da sem kao prej, sem ji kar točen datum vun vsekala se je smejala ko norauser posted image . jah moji otroci so pač veliki Aleks 3810g Alina 3640g. Menda se mi bo pri tretjem številke že čisto zmešale v glavi, morem vsakič VREDU preštudirat, preden cifre povemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.11.2007 15:12:10   
Anonimen
Pozdravček nosečkeuser posted image

Berem, da vas slabosti dajejo. To naj bi bil dober znak sem slišalauser posted image

Javite se no punce s pregledov. Me imamo že bele členke, tako stiskamo pestiuser posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 15:34:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
20.11.2007 15:45:39   
Tinky
hruška, meni ni jasno to s cisto...in kaj se bo zgodilo, če bo še vedno prisotna po 12.tednu?
ti je naredil vaginalni pregled? se je srček slišal?

Neposredna povezava do sporočila: 684
20.11.2007 15:56:03   
Anonimen
živjoooo nima in sm10, juhuuuuu user posted image user posted image user posted image  lepo pozdravljene, čimveč se javljajte, men je fula fajn, ko nas je vedno več user posted image   hruška superca, pol je to res še ena majhna peška. user posted image  pa že zdej ga maš tko rada ane. hihi. maja24, zdej pa še tebe čakamo. komaj čakam novic. tole s pregledov je najbolj zanimivo.  punce. uradno javljam... danes zjutraj sem prvič bruhala. user posted image  luškano ane. mi je blo že ko sm se zbudla strašn slabo, potem pa čez 15 minut cmok v grlu, požiralaaaa, goltalaaa slino, pa sem rešla situacijo, 2 minuti kasnej pa spet, tokrat sm pa zbruhala. ampak sm se pol do 12 počutla odlično, pol pa spet slabost do 13, zdej sm pa super. očitno ko nekaj pojem, je bolš. se mi zdi, da slabost pri meni zaenkrat je sorazmerna s praznim želodcem... ja nič, tko je ane... se začenja, madona sej že končujem 2 mesec, nekje se pa more pokazat.  ps: berem da mate vse nabite napihnjene balone.. jaz pa čisto nič, so uvele ko star paradajz. mogoč pa še bo kaj. ppapapa

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 16:02:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
20.11.2007 16:05:24   
Anonimen
hruška sam men je to ful čudno... men takoj ko je ginek. pogledala je rekla da je otrok v maternici in da ni IMN, torej je ne glede na cisto tut tvoj ginek. mogu videt al je otrok v maternici al ne. al pa ni bil sigurn. no jst sm sigurna, da gre res za cisto in ne IMN, ker so tko redke... držim pesti. je pa butasto ko moraš čakat. pejt vseen tja prej.

Neposredna povezava do sporočila: 687
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 16:21:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
20.11.2007 16:25:02   
lex
hruška pomoje, če bi imela cisto v maternici bi se morala tam posteljica narediti ne pa na jajčnikih, ki so oddaljeni od maternice. maternica je podobna hruški, potem sta pa na vsakostran dva jajcevoda in jajčnika

Če ti ne bo lepo razložil si poišči drugo mnenje. Moji kolegici so zaradi ciste hoteli narediti splav in ji odrezati cisto. Pa je šla v Postojno in ji je G rekel, da ni nevarna cista in da lahko počaka do konca nosečnosti. In ker je itak mogla roditi s CR (tudi prvega) so ji kar med posegom odrezali še cisto. Tako ne tako črno gledat. vse bo uredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.11.2007 16:25:45   
Anonimen
v bistvu men je rekla tkole: nosečnost je... otrok je v maternici, torej ne gre za IMN, velik  je 4 mm in srček bije. In to je to.. ostalo je pa blo še pol bolj osebno zame... aja pa slikca je bla sam ena.  ps. sem spregledala, a srček je slišal?

Neposredna povezava do sporočila: 690
20.11.2007 16:27:03   
Anonimen
sej lex to men ni jasn, kaj mata posteljica in jajčnik skupnega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 16:43:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
20.11.2007 16:51:21   
SM10
O zvezdica krasna novice. Le4po je, da nas je vska dan več.
Hruška debeluška naj se vse dobro izteče.

Dajejo me slabosti, nekaj dni sem zaprta, potem nekaj dni me šraufa, so kar malo čudno obnaša tale nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 693
20.11.2007 16:53:16   
Tinky
Mojcej, tudi jaz jutri vstopam  v 8 teden, pregled imam pa v četrtek. Me dajejo full čudni občutki, na trenutke sem full vesela in komaj čakam pregled, po drugi pa me je strah, da ni slučajno IMN, ali da pikici ne bije srček.
Sem optimist in sem prepričana, da bo vse ok!

Jutri po pregledu pa nam hitro poročaj, kako je bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 694
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 16:58:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
20.11.2007 17:03:01   
SM10
jaz mam pregled že v četrtek in bom komaj 5t6d po zadnji moji m. Zgleda, da se je zmotla al kaj, da me je tako hitro naročila. Teško bom prenesla, če še nebo nič vidno oz. brez srčka.

Bomo videli.

Neposredna povezava do sporočila: 696
20.11.2007 17:06:39   
Anonimen
hruška debeluška... jaz sem bila na pregledu v 6 tednu 5 dni, ampak baje da sem za par dni zadaj, pa je bila moja pikica tudi komaj 4 mm velika in se ji je komaaaaaj videl srček. je že najprej ginekologinja mislila, da srčka ni. tako da še imaš zihr kak teden, dva prednosti, preden je že možnost, da se srček sliši.kar se tiče tiste ciste je tko... če je cista na jajčniku, se iz njega ne bo nardila posteljica, ker se iz ciste ne more... če pa je nosečnost na jajčniku, pa seveda gre z IMN, samo jaz mislim, da bi ginekolog MOGEL videt kje hudiča je tvoj plodek skrit, kje je vrečka, kje je vse kar mora bit, če je v maternici ali ne. če pa si narobe razumela, pa je cista v maternici, pa potem ginek. ne bi govoril o IMN- ju ker kokr je v maternici, o IMN sploh ne more bit govora. jaz mislim, da je on govoril več stvari hkrati, pa si jih ti povezala, je pa res, da jaz na tvojem mestu bi šla nazaj en dan, pa povedala, da nisi razumela oziroma da ne veš, kaj ti je želel povedat, ker ne vidiš povezave in boš bolj pomirjena. ker še vedno mislim, da je nekak tako: tvoj bejbi je v maternici, je še majhen... tista cista pa je čist neki drugega. zakaj je govoru o IMN, pa ne vem. razen če je hotu povedat, da ploda v maternici ne vidi, vidi pa nekaj na jajčniku, za kar ne ve, ali je plod ali pa samo cista. v vsakem primeru bi pa to zvedla pred 12 tedni in ne vem kaj ti je hotu povedat. upam da sem ti kaj pomagala. pozitivno naprej, po moje je res vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 697
20.11.2007 17:07:15   
SM10
Hruška debelušča na teh slikicah bi se moglo videti starost pikice glede na velikost. Mogoče je tukaj razlika in je mlajša kot po zadnji m. Ne obupat.

Ko poskušaš potolaži koga drzgega dobiš kar malo navdiha. Če smo prišle tako dale, da smo zanosile bomo tudi rodile in pika.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 698
20.11.2007 17:09:36   
Raho
Se opravičujem vsem ostalim, da smetim vašo temo. Želim vam prečudovitih 8 mesecev. Uživajte v nosečnosti.

SM10 - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tako vesela sem zateuser posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 699
20.11.2007 17:10:04   
nanka
Hruška, žal ti ne znam na nič odgovoriti, ker nimam takšne izkušnje. Mogoče je pa res najbolje da počakaš še 10 dni in potem bo vse jasno, saj punce velikokrat pišejo, da na prvem preledu niso slišale srčka, na drugem pa pa so ga.

Jaz imam jutri ob 12 prvi pregled in bom takoj poročala, kaj sem izvedela.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?